Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ξανθό μοντέλο ...


Είναι σέξι κι όποιος αντέξει! Και φυσικά μένει γυμνή για να θαυμάσουμε το κορμί της από κάθε οπτική γωνία…

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Bia Grochoski που ποζάρει με ελάχιστα ρούχα αλλά και με το απόλυτο τίποτα για περιοδικό της Βραζιλίας και μας παίρνει τα μυαλά.!


Δική σας…

Ζουμερό μωρό σε πόζες πάνω στην καρέκλα που θα σας τελειώσουν! Read more

"Όποιος κι αν βγει, Ολλανδός θα διοικεί την Ελλάδα"Όποιος και αν καταλήξει να βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις εκλογές, δεν θα διοικεί τη χώρα ουσιαστικά καθώς την τιμή αυτή θα την έχει ένας κοστουμαρισμένος Ολλανδός στις Βρυξέλλες, με το όνομα Maarten Verwey, αναφέρει άρθρο του βρετανικού Guardian.


Ο κύριος αυτός – με τον επιβλητικό τίτλο “γενικός διευθυντής του γενικού διευθυντηρίου της Κομισιόν” έχει “δυνάμεις χωρίς προηγούμενο” αφού η ομάδα εργασίας του θα έχει την επιθεώρηση της εφαρμογής της νέας συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών. 


Πρόκειται για έναν ανώτατο αξιωματούχο του ολλανδικού υπουργείο Οικονομικών, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το 2011, ήταν υπεύθυνος για την εφαρμογή του προγράμματος στην Κύπρο και τώρα του... ανατέθηκε η Ελλάδα.


Σύμφωνα με το άρθρο, ανεξάρτητα από τί θα ψηφίσει ο κόσμος, τί υποστηρίζουν οι ηγέτες των κομμάτων, κάτω από τα “δρακόντεια μέτρα” του τρίτου προγράμματος, η Αθήνα εξακολουθεί να έχει παραδώσει τον έλεγχο της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής στην Ευρωζώνη. 


Το νέο Μνημόνιο απαιτεί “να υπάρχει ενημέρωση και συμφωνία με την Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ για όλες τις σχετικές ενέργειες (...) πριν αυτές λάβουν την τελική τους μορφή και υιοθετηθούν” αναφέρει το άρθρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Guardian


Read more

Οι πρώτες κοντινές εικόνες από την επιφάνεια του Πλούτωνα
Ένα απρόσμενα «γήινο» πρόσωπο του Πλούτωνα αποκαλύπτουν οι τελευταίες φωτογραφίες που έστειλε στη Γη το σκάφος "New Horizons" (Νέοι Ορίζοντες) της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA).


Εντυπωσιακές παγωμένες οροσειρές ύψους 3,5 χιλιομέτρων, μεγάλες πεδιάδες σκεπασμένες απο χαμηλή ομίχλη, θεαματικά ηλιοβασιλέματα και εκτεταμένοι παγετώνες από άζωτο είναι μερικά από αυτά που προστέθηκαν στις γνώσεις μας για τον μακρινό νάνο πλανήτη - και έπεται συνέχεια.


«Οι εικόνες σε κάνουν πράγματι να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι εκεί, στον Πλούτωνα, επιθεωρώντας το τοπίο από μόνος σου» δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής της αποστολής καθηγητής 'Αλαν Στερν, σύμφωνα με το BBC και το "New Scientist".


Το πανόραμα του Πλούτωνα, που καλύπτει μια έκταση ξηράς 1.250 χιλιομέτρων, σχεδόν τον μισό πλανήτη, τραβήχτηκε από την κάμερα της διαστημοσυσκευής σε απόσταση 18.000 χλιομέτρων από την επιφάνειά του.Οι επιστήμονες μπορούν πλέον να δουν για πρώτη φορά από πιο κοντά δύο μεγάλες οροσειρές, που βάφτισαν «Νοργκέι» και «Χίλαρι», καθώς και την παγωμένη πεδιάδα «Σπούτνικ». Μπορούν επίσης να πάρουν μια ιδέα για την αραιή και γεμάτη άζωτο ατμόσφαιρα του Πλούτωνα, στην οποία διακρίνονται αρκετά διαδοχικά στρώματα, τα οποία ξεκινούν από την ομίχλη κοντά στην επιφάνεια και φθάνουν σε ύψος έως 100 χιλιομέτρων.


Οι επιστήμονες της NASΑ δήλωσαν ότι η κατ' αρχήν μελέτη της πλουτώνειας ατμόσφαιρας δείχνει περιοδικές αλλαγές του καιρού όπως στον δικό μας πλανήτη. Αντίθετα όμως με τη Γη, οι πάγοι του Πλούτωνα πιθανότατα αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από άζωτο και άλλα υλικά, παρά από νερό.


Πάντως, αν και έχουν άλλη σύνθεση, οι εκτεταμένοι παγετώνες του μακρινού νάνου πλανήτη μοιάζουν εξωτερικά πολύ με αυτούς της Γροιλανδίας και της Ανταρκτικής. Φαίνεται να τροφοδοτούνται συνεχώς από έναν κύκλο αζώτου, ανάλογο του υδρολογικού κύκλου στη Γη.


Μόνο που αντί να εξατμίζεται το νερό των ωκεανών, να ανεβαίνει στην ατμόσφαιρα και μετά να επιστρέφει με την μορφή βροχής, η οποία τελικά γίνεται πάγος, στην περίπτωση του Πλούτωνα κάτι παρόμοιο συμβαίνει με το άζωτο. «Ο Πλούτων μοιάζει εκπληκτικά με τη Γη σε αυτό και κανείς δεν το είχε προβλέψει», δήλωσε ο Στερν.


Θα ακολουθήσουν και άλλες εντυπωσιακές φωτογραφίες του Πλούτωνα στο μέλλον, καθώς το σκάφος έχει στείλει στη Γη μόνο το 5% των φωτογραφιών που τράβηξε κατά το κοντινότερο πέρασμά του στα μέσα Ιουλίου, όταν έφθασε σε απόσταση έως 12.550 χιλιομέτρων. Η αποστολή όλων των φωτογραφιών θα πάρει περίπου έναν χρόνο.


Το σκάφος «Νέοι Ορίζοντες» απομακρύνεται πλέον από τον Πλούτωνα και έχει «βάλει πλώρη» για ένα ακόμη πιο μακρινό παγωμένο σώμα στη Ζώνη Κούιπερ, στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος. Ως πιθανότερος στόχος θεωρείται το διαστημικό αντικείμενο MU69, που μοιάζει με κομήτη, αλλά ακόμη η NASA δεν έχει πάρει την οριστική απόφασή της.


Το εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ του ...φιλέλληνα αστροναύτη από το διάστημα - Ο γύρος της Γης σε 39"


Read more

Στα χνάρια της Ελλάδας η Φινλανδία - Χρεώνεται ένα εκατ. ευρώ κάθε μια ώρα


Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώνονται στο κέντρο του Ελσίνκι παρά τον φθινοπωρινό καιρό και τις διαφωνίες μεταξύ των συνδικαλιστών, κάποιοι από τους οποίους εξέφραζαν φόβους ότι η κινητοποίηση δεν θα είναι μαζική.


Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση αναμένεται να επηρεάσει τη ζωή περίπου μισού εκατομμυρίου επιβατών που χρησιμοποιούν καθημερινά τα τρένα, τα λεωφορεία, τα τραμ και το μετρό της πρωτεύουσας.


Επίσης τα λιμάνια και τα αεροδρόμια αναμένεται να λειτουργήσουν στο ελάχιστο των δυνατοτήτων τους τουλάχιστον για ένα μέρος της ημέρας, ενώ και η εθνική αεροπορική εταιρεία Finnair ματαίωσε 15 εσωτερικές της πτήσεις και προβλέπει καθυστερήσεις στο σύνολο των υπηρεσιών της.


Από τον Μάιο που ανέλαβε καθήκοντα, ο πρωθυπουργός Γιούχα Σίπιλα σχεδίασε όπως είχε δεσμευτεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ένα επίπονο πρόγραμμα περικοπών στις δημόσιες δαπάνες με στόχο να εξέλθει η χώρα από μια ύφεση τριών ετών."Το φινλανδικό κράτος χρεώνεται με ρυθμό σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ την ώρα εδώ και επτά χρόνια, νυχθημερόν, και τις επτά ημέρες της εβδομάδας. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε κατ'αυτόν τον τρόπο", επανέλαβε την Τετάρτη σε ένα από τα σπάνια τηλεοπτικά του διαγγέλματα.


Συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι, κοινωνικοί εταίροι και ιδιωτικοί υπάλληλοι: κανένας εργαζόμενος δεν γλιτώνει από τα μέτρα αυτά, ιδιαίτερα αυτοί που ήδη τα έβγαζαν πέρα μόλις και μετά βίας στο τέλος του μήνα, σύμφωνα με τα συνδικάτα.


Οι συνδικαλιστές ζητούν την απόσυρση των τελευταίων μεταρρυθμίσεων που παρουσίασε η κυβέρνηση, οι οποίες προβλέπουν δραστικές περικοπές στις αποδοχές για τις υπερωρίες και τις Κυριακές, κατάργηση της πληρωμής δύο αργιών και κατάργηση οκτώ ημερών διακοπών για τους δημόσιους υπαλλήλους της κεντρικής διοίκησης.


Οι απεργίες και οι διαδηλώσεις είναι ένα σπάνιο φαινόμενο στην Φινλανδία όπου η κοινωνική πολιτική είναι εδώ και δεκαετίες ο καρπός της συναίνεσης μεταξύ των κοινωνικών εταίρων.


Τώρα όμως μια μερίδα των Φινλανδών επικρίνει το πέρασμα αυτό της κυβέρνησης στη χρήση σιδηράς πυγμής, μετά την επιλογή που έκανε να ακολουθήσει τη νομοθετική οδό για να επισπεύσει την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων έπειτα από την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τα συνδικάτα.


Ωστόσο μεγάλη πλειοψηφία των Φινλανδών εξακολουθεί να δείχνει έτοιμη να καταπιεί το "πικρό χάπι" της λιτότητας: σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της εφημερίδας Iltalehti, περισσότεροι από 70% των ερωτηθέντων τάσσονταν ολοκληρωτικά ή εν μέρει υπέρ των μέτρων λιτότητας και περισσότεροι από 20% τα έβρισκαν μάλλον ανεπαρκή.


Εξάλλου στο Facebook, 65.000 άνθρωποι συσπειρώθηκαν σε μια σελίδα που τάσσεται κατά των απεργιών υπό το σύνθημα: "Εργάζομαι και την Παρασκευή. Και είμαι υπερήφανος γι'αυτό".


Η Φινλανδία, η οποία παρουσιαζόταν άλλοτε ως υπόδειγμα στην ευρωζώνη, βλέπει την οικονομία της να βυθίζεται εδώ και τρία χρόνια στην ύφεση, λόγω της γήρανσης του πληθυσμού της και της κρίσης που αντιμετωπίζουν τομείς της βιομηχανίας της.


Για να μη σας παραμυθιάζουν! Αυτά θα γίνουν τα επόμενα δέκα χρόνια - Δυσοίωνες οι προβλέψεις


Πηγή Read more

GP Σιγκαπούρης: Ο Φέτελ στην pole!Τάκης Πουρναράκης

Από τη Γερμανία το 2012 είχε να βρεθεί η Ferrari στην πρώτη θέση της εκκίνησης

Τρομερή ανατροπή στη F1, καθώς για πρώτη φορά από πέρυσι στην Αυστρία και για δεύτερη τα τελευταία δυο χρόνια έχασαν οι Mercedes την pole και μάλιστα στα ίσα. Σα να μην έφτανε αυτό τα ασημί μονοθέσια εκκινούν από την 3η σειρά της εκκίνησης όντας 1.5sec πιο αργά από τη Ferrari. Γίνονται;


Με τη θερμοκρασία στους 29 βαθμούς Κελσίου στον αέρα και στους 34 βαθμούς στο οδόστρωμα και την υγρασία στο 80% υποδέχτηκε η Marina Bay ομάδες και οδηγούς για τη σημερινή διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών που διεξήχθησαν στις 21:00 ώρα τοπική. 

Νωρίτερα ενώ νύχτωνε και άναβαν τα φώτα στις ελεύθερες δοκιμές οι Ferrari ήταν ταχύτερες όλων ενώ ανάμεσα στα κόκκινα μονοθέσια και στις Mercedes βρίσκονταν και οι δυο Red Bull. Ήταν ήδη ξεκάθαρο πως αν υπάρχει ένας ακόμη αγώνα μετά τη Μαλαισία και την Ουγγαρία όπου θα χάσουν οι Mercedes αυτός είναι η Σιγκαπούρη. Πόσο μάλλον που ταχύτερος όλων ήταν ο τρεις φορές νικητής στη Marina Bay (2011,12,13) Sebastian Vettel. 

Στο Q1 η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά. Καταρχάς οι Mercedes υποχρεώθηκαν να χρησιμοποιήσουν την πιο μαλακή εκ των δυο γομών της Pirelli πράγμα ασυνήθιστο.  Η Ιταλική εταιρεία έχει στη διάθεση όλων των ομάδων τις δυο πιο μαλακές της γόμες Soft, Super Soft και η διαφορά ανάμεσά στους σ' ένα γύρο στα 5.6km της διαδρομής στη Σιγκαπούρη φτάνει τα 2 sec. Οι μόνοι οδηγοί που κατάφεραν να προκριθούν στο Q2 με τη μαλακή γόμα ήταν οι Ricciardo, Vettel και Raikkonen. Από κει ήταν σαφές πως η κυριαρχία των Mercedes στην pole, απειλούνταν...


Μάλιστα ήταν χαρακτηριστικό πως ο χρόνος του Rosberg με την πολύ μαλακή γόμα, ήταν χειρότερος απ' αυτόν του Vettel που χρησιμοποιούσε την πιο αργή μαλακή γόμα. Ο Vettel ήταν πίσω από τους Kvyat και Hamilton αμφότεροι όμως είχαν βάλει την κόκκινη γόμα (SS) της Pirelli. Αποκλείστηκαν από τη συνέχεια οι δυο Manor, οι δυο Sauber και η Lotus του Μαλντονάντο. Ο Button πέρασε κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού για 74 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Είναι η 3η φορά σε 13 περιόδους κατατακτήριων δοκιμών φέτος που αμφότερες οι McLaren συνέχισαν στο Q2. 


Το ξεκίνημα της αντίστροφης μέτρησης του 12λεπτού όπου τρέχουν οι 15 οδηγοί που προκρίθηκαν από το Q1 και αποκλείονται οι 5 πιο αργοί ξεκίνησε με την πολύ μαλακή γόμα να θεωρείται πλέον μονόδρομος. Χαρακτηριστικό της μάχης που δόθηκε για την πρόκριση ήταν πως ενώ μηδενίστηκε ο χρόνος οι δέκα πιο αργοί οδηγοί ήταν σε γρήγορο γύρο.  Μια επαφή του Sainz jr με την μπαριέρα όπου χτύπησε το εμπρός αριστερό ελαστικό της Toro Rosso γέμισε την πίστα συντρίμμια στη στροφή 19 καταστρέφοντας την προσπάθεια όλων για βελτίωση. Ο Ισπανός ζήτησε συγνώμη για το λάθος του από την ομάδα. Ακόμη μια φορά Ferrari και Red Bull ήταν μπροστά από τις Mercedes. Εκτός 10αδας εκτός από τον Ισπανό οδηγό έμειναν οι δυο Force India και οι δυο McLaren. Έτσι στη 10αδα προκρίθηκαν Ferrari, Red Bull, Mercedes, Williams ο Grosjean με τη Lotus και ο Verstappen με τη Force India. 


Δεδομένου πως οι Mercedes δεν έχουν χάσει στη μάχη της pole από πέρυσι στην Αυστρία το ξεκίνημα του Q3 είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι πρώτοι που βγήκαν για προσπάθεια ήταν οι Red Bull και ο Hamilton. Πολύ σύντομα ακολούθησαν το παράδειγμά τους όλοι οι υπόλοιποι πλην του Verstappen.  O Ricciardo εντυπωσίασε με χρόνο 1:44.607 ενώ την ίδια στιγμή ο Hamilton εγκατέλειψε την προσπάθεια καθώς έκανε ένα ακόμη λάθος στην στροφή 7. Ο Vettel κινήθηκε ταχύτερα από τον Αυστραλό κατά 3 δέκατα ενώ απογοήτευση από το Rosberg που ήταν 5ος 1.5sec πίσω. Όμως τόσο οι Red Bull όσο και οι Ferrari είχαν φρέσκια μαλακή γόμα αξιοποιώντας το σετ που τους περίσσεψε στο Q1 σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που επιχειρούσαν με την πρώτη γόμα του Q2 (σ.σ: υποχρεούνται να εκκινήσουν τον αγώνα με τη γόμα που πέτυχαν τον ταχύτερο τους χρόνο στο Q2). 


Ο Vettel στο φινάλε έσπασε το φράγμα του 1:44 όντας ο μόνος που μπόρεσε να κινηθεί τόσο γρήγορα. Δίπλα του αύριο θα εκκινήσει ο Ricciardo, ενώ στη δεύτερη σειρά βρίσκεται ο Raikkonen με τον Kvyat. 


Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης 1.5sec πίσω από τις Ferrari βρίσκονται οι δυο Mercedes αυτό κι αν είναι έκπληξη παρά την ιδιαίτερη διαμόρφωση της διαδρομής στη Σιγκαπούρη. Read more

Για να μη σας παραμυθιάζουν! Αυτά θα γίνουν τα επόμενα δέκα χρόνια - Δυσοίωνες οι προβλέψεις


Οι προβλέψεις, δυσοίωνες, μοιάζουν με ταινία επιστημονικής φαντασίας Ένα από τα πιο ονομαστά think tank παγκοσμίως, το Stratfor παρουσιάζει δέκα σενάρια για την επόμενη δεκαετία.


Οι προβλέψεις, δυσοίωνες, μοιάζουν με ταινία επιστημονικής φαντασίας.


Στην χώρα μας δεν γίνεται κάποια άμεση αναφορά, ωστόσο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαβάσουμε τη γεωστρατηγική μελέτη του Stratfor για τα επόμενα δέκα χρόνια.


1. Εξέγερση στη Ρωσία


Δεν πρόκειται να διαλυθεί η χώρα, αλλά η εξέγερση που θα συμβεί στη Μόσχα θα μειώσει τη δύναμη του Πούτιν και θα δώσει μια μορφή ημι-αυτονομίας στις περιοχές της ρωσικής επικράτειας.


2. Οι ΗΠΑ αναλαμβάνουν τα πυρηνικά του Πούτιν


Ως αποτέλεσμα της εξέγερσης θα σημάνει «κόκκινος» συναγερμός για τα πυρηνικά που διαθέτει η Ρωσία. Τα «ορφανά» όπλα θα τα αναλάβουν οι ΗΠΑ που ενδέχεται να αποστείλουν και χερσαίες δυνάμεις για να προστατεύσουν.3. Η Γερμανία θα πέσει σε κρίση


Όλα θα ξεκινήσουν από τις περιορισμένες εξαγωγές της. Αυτό θα προκαλέσει στασιμότητα στη γερμανική οικονομία που θα βιώσει μια κατάσταση σαν και αυτή της Ιαπωνίας. Ο ευρωσκεπτικισμός θα προκαλέσει σημαντική ζημιά στο Βερολίνο.


4. Αυξάνεται ο ρόλος της Πολωνίας


Όσο και αν φαίνεται παράδοξο, η Πολωνία, μέσα από τα αντιμαχόμενα πυρά, θα αναδειχθεί νικήτρια και να αναδυθεί ως μια νέα δύναμη στην Ευρώπη βοηθούμενη από τους σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξής της.


5. Η Ευρώπη θα σπάσει σε τέσσερα κομμάτια


Η Ευρώπη τα επόμενα 10 χρόνια θα χωριστεί στη Δυτική Ευρώπη, την Ανατολική, την Σκανδιναβία και τα Βρετανικά Νησιά. Αυτές οι τέσσερις περιοχές δεν θα είναι τόσο στενά συνδεδεμένες όπως είναι τώρα. Η Ευρωπαϊκή Ενωση θα επιβιώσει με μια άλλη μορφή. Οι οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές σχέσεις των ευρωπαϊκών χωρών θα καθορίζονται σε διμερές επίπεδο. Οι πολυεθνικές συμμαχίες θα είναι μικρές σε ό,τι αφορά τους στόχους και τις επιδιώξεις και όχι δεσμευτικές. «Μερικές χώρες θα διατηρήσουν ένα είδος καθεστώτος χώρας μέλους σε μια πολύ διαφοροποιημένη Ευρωπαϊκή Ενωση».


6. ΗΠΑ και Τουρκία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους


Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή αυτομάτως μετατρέπουν την Τουρκία σε σημαντικό πόλο στην περιοχή και γίνονται το «μάτι» των ΗΠΑ. Η Άγκυρα, βέβαια, θα ζητήσει ανταλλάγματα.


7. Η Κίνα θα είναι καζάνι που βράζει


Ήδη, τα οικονομικά ζητήματα ταλανίζουν την Κίνα. Τα επόμενα 10 χρόνια τα πράγματα θα δυσκολέψουν κι άλλο. Αναμένεται να υπάρξει έντονη αντίδραση των πολιτών έναντι του κομμουνιστικού κόμματος.


8. Η Ιαπωνία γίνεται ναυτική δύναμη


Αν και τα οικονομικά της προβλήματα δεν την αφήνουν ήσυχη, η Ιαπωνία θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να αναπτύξει ναυτική δύναμη για να προασπίσει τα συμφέροντά της στην ευρύτερη περιοχή.


9. Οι 16 μικρές… Κίνες


Η οικονομική αποδυνάμωση της Κίνας θα οδηγήσει αντίστοιχη ανάπτυξη άλλες χώρες από τον λεγόμενο αναπτυσσόμενο κόσμο. Οι χώρες αυτές είναι: Το Μεξικό. Η Νικαράγουα, η Δομινικανή Δημοκρατία, το Περού, η Αιθιοπία, η Ουγκάντα, η Κένυα, η Τανζανία, το Μπαγκλαντές, η Μιανμάρ, η Σρι Λάνκα, το Λάος, το Βιετνάμ, η Καμπότζη, οι Φιλιππίνες και η Ινδονησία.


10. Οι ΗΠΑ χάνουν τη δύναμή τους


Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν να είναι η κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο. Απλώς, θα αρχίσουν να αναμειγνύονται ολοένα και λιγότερο στα προβλήματα των άλλων, θέλοντας να προασπίσουν τη δική τους γωνία. Οι «επεμβάσεις» τους από εδώ και πέρα θα είναι επιλεκτικές.


Εκλογές: Τι μας έδειξαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν την κάλπη
Read more

Διαβάστε την απίστευτη επιστολή μητέρας «περί ανεξαρτησίας» στον 13χρονο γιο τηςΑν θες να είσαι ανεξάρτητος, αυτό έχει κόστος γράφει η Εστέλλα στον 13χρονο Ααρόν


Χιλιάδες άνθρωποι έχουν «μοιραστεί» τις τελευταίες ώρες το γράμμα «περί ανεξαρτησίας » που έγραψε στον 13χρονο γιο της μια μητέρα ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στο Facebook.Αφορμή για τo γράμμα της Εστέλλα Χάβισαμ προς τον 13χρονο Ααρόν που ξεκινά με την υπόμνηση ότι «είσαι μόνο 13 και εγώ είμαι ο γονέας» ήταν η συμπεριφορά του μικρού αγοριού προς τη μητέρα του ως «συγκάτοικο».


Στο γράμμα η μητέρα υπονοεί ότι ο γιος της έχει πει ψέματα για τα μαθήματά τους και του προτείνει να πληρώνει φως, νερό, ενοίκιο βγάζοντας χρήματα μέσω YouTube. Ο λογαριασμός είναι, όπως γράφει η μητέρα, 430 δολάρια για το ενοίκιο, 116 δολάρια για το ρεύμα, 21 δολάρια για το ίντερνετ και 150 δολάρια για το φαγητό.


Το γράμμα που έχει γίνει viral ανάμεσα στους γονείς έχει ως εξής:


Αφού φαίνεται να έχεις ξεχάσει ότι είσαι μόνο 13 και εγώ είμαι ο γονέας και ότι δεν θα μπαίνεις σε έλεγχο, φαντάζομαι ότι θα χρειαστείς ένα μάθημα περί ανεξαρτησίας. Επίσης αφού πέταξες στο προσωπό μου ότι τώρα βγάζεις χρήματα, θα είναι ευκολότερο για σένα να αγοράσεις πίσω όλα τα αντικείμενα που σου έχω αγοράσει στο παρελθόν. Αν θέλεις τις δικές σου λάμπες φωτισμού ή πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα πρέπει να πληρώσεις το μερίδιό σου:


Νοίκι 430 δολάρια

Ρεύμα 116 δολάρια

Διαδίκτυο 21 δολάρια

Φαγητό 150 δολάρια


Επίσης θα πρέπει να αδειάζεις τα σκουπίδια Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή καθώς και να βάζεις σκούπα τις ίδιες ημέρες. Θα πρέπει επίσης να κρατάς καθαρό το μπάνιο σε εβδομαδιαία βάση, να ετοιμάζεις το φαγητό σου και μετά να καθαρίζεις μόνος σου. Αν δεν τα καταφέρεις θα σου χρεώνω 30 δολάρια έξοδα υπηρεσίας για κάθε ημέρα που θα τα κάνω εγώ για σένα. Αν αποφασίσεις ότι προτιμάς να είσαι πάλι το παιδί μου, αντί για τον συγκάτοικό μου, μπορούμε να επαναδιαπραγματευτούμε τους όρους


Με αγάπη,

η μητέρα σου
5 εύκολα tricks για να πετύχεις ένα τέλειο μακιγιάζ

Read more

5 εύκολα tricks για να πετύχεις ένα τέλειο μακιγιάζΜπορεί να ενθουσιάζεσαι με κάθε εντυπωσιακό beauty look που ανακαλύπτεις σε περιοδικά, sites και blogs, αλλά όταν προσπαθείς να το αντιγράψεις δυσκολεύεσαι αρκετά να πετύχεις ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Ίσως εφαρμόζεις με λάθος τρόπο κάποια προϊόντα και αυτό κάνει τη διαφορά. Έτσι κι εμείς βρήκαμε 5 απλά tricks που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα τέλειο μακιγιάζ, χωρίς να περάσεις όλο το απόγευμά σου μπροστά στον καθρέφτη.


1. Επίλεξε τη σωστή απόχρωση κραγιόν.


Συνήθως τεστάρουμε το κραγιόν που θέλουμε να αγοράσουμε, στο εξωτερικό της παλάμης. Μια καλή ιδέα είναι να το δοκιμάσεις στο δακτυλικό σου αποτύπωμα που το χρώμα του πλησιάζει περισσότερο στην απόχρωση των χειλιών σου. Αφού το εφαρμόσεις, πλησίασε το δάχτυλό σου δίπλα στα χείλη σου για να δεις αν σου ταιριάζει ο τόνος που έχεις επιλέξει.


2. Μία καλή απολέπιση στα χείλη επιβάλλεται πριν εφαρμόσεις το κραγιόν σου.


Για να δείχνει το κραγιόν σου πιο λαμπερό και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, καλό είναι να περάσεις την οδοντόβουρτσά σου πάνω από τα χείλη σου, ώστε να μαλακώσεις τα σκασμένα σημεία.


3. Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα.


Χρησιμοποίησε μία ανοιχτόχρωμη σκιά πριν από οποιαδήποτε άλλη. Εφάρμοσέ τη σε όλο το βλέφαρο και στη συνέχεια, πέρασε δύο στρώσεις από τη μάσκαρά σου. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.


4. Εφάρμοσε σωστά την αδιάβροχη μάσκαρά σου.


Αν χρησιμοποιείς συχνά αδιάβροχη μάσκαρα, αλλά παιδεύεσαι κάθε φορά την ώρα του ντεμακιγιάζ, σου προτείνουμε το καλύτερο trick που πρέπει να δοκιμάσεις. Αρχικά, εφάρμοσε μία στρώση από την κανονική σου μάσκαρα και στη συνέχεια, άπλωσε την αδιάβροχη. Έτσι, θα την αφαιρέσεις πολύ πιο εύκολα από τις βλεφαρίδες σου.


5. Χρησιμοποίησε το ρουζ σου για να δείχνεις πιο φρέσκια και λαμπερή.


Αυτό θα το πετύχεις εύκολα, αν εφαρμόσεις το προϊόν σου στα σωστά σημεία. Άρχισε από το κροταφικό οστό, συνέχισε στα ζυγωματικά και κατέληξε στο κέντρο του προσώπου σου. Όταν το μέτωπό σου είναι πιο σκούρο από τα ανοιχτόχρωμα μάγουλά σου, το αποτέλεσμα δείχνει πιο νεανικό.


           Γη, αυτός ο υπέροχος πλανήτης!


Read more

Pυζόγαλο με σοκολάτα


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη


Υλικά


Για 2-4 άτομα


1 φλιτζάνι ρύζι


200 γραμμάρια σοκολάτα υγείας


1 λίτρο γάλα σόγιας


2 κουταλιές ζάχαρη


1 βανίλια


1/4 κουταλιού του γλυκού κανέλα


Εκτέλεση


Ζεσταίνουμε το γάλα σόγιας σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε δύο κουταλιές ζάχαρη, την κανέλα και την βανίλια.


Ρίχνουμε το ρύζι και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου.


Όταν το ρύζι έχει κάψει, προσθέτουμε τα σπασμένα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει τα υγρά, ανακατεύοντας συχνά.


Αν θέλουμε να το σερβίρουμε παγωμένο όπως το απλό ρυζόγαλο το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 90 λεπτά.


       Κανελόνια με κιμά κοτόπουλου και αρακά

Read more

Ρομποτικό σμήνος: 50 drones πέταξαν ταυτόχροναΤα Zephyr drones που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ειδικά κατασκευασμένα, κυρίως από εξαρτήματα και κομμάτια που είναι διαθέσιμα σε χομπίστες, και το κόστος τους ανέρχεται σε 2.000 δολάρια έκαστο.


Η ταυτόχρονη απογείωση τόσο μεγάλου αριθμού αποτέλεσε ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα εκτόξευσης με το χέρι, που συναντάται σε μικρότερα drones (σε μεγαλύτερα μεγέθη είναι επικίνδυνο για το χέρι του χειριστή). 


Για αυτό τον σκοπό αναπτύχθηκε ειδικός εκτοξευτής, που τα εκτόξευσε διαδοχικά σε διάστημα ενός ανά 30 δευτερόλεπτα- με τους ερευνητές να εκτιμούν ότι ο χρόνος αυτός μπορεί να περιοριστεί στα 10.


Εν πτήσει, τα drones επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω συστήματος Wi-Fi υψηλής ισχύος αντί για συμβατικά συστήματα επικοινωνίας μεταξύ drones. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν αλγόριθμοι «σμήνους» σε πραγματικά αεροσκάφη αντί για εξομοιώσεις.


Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιχειρήσεις «σμήνους» είναι στην ουσία «follow-me mode», με ένα ή περισσότερα αεροσκάφη να ακολουθούν τον «αρχηγό»- κάτι που συνεπάγεται κίνηση όλου του σμήνους χωρίς να χρειάζεται έλεγχος του καθενός μεμονωμένα. Επίσης, υπάρχουν αλγόριθμοι για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, στις οποίες η κίνηση θυμίζει περισσότερο μέλισσες που ψάχνουν τροφή.


                    Γιγαντιαίος 3D εκτυπωτής για την εκτύπωση σπιτιών


Πηγή: naftemporiki.gr

Read more

Εκλογές: Τι μας έδειξαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν την κάλπηΑντικρουόμενα στοιχεία για το πόσα κόμματα θα καταφέρουν να μπουν στην επόμενη ΒουλήΛιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο έμεινε έως ότου ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν αντικρουόμενα στοιχεία για το πόσα κόμματα θα καταφέρουν να μπουν στην επόμενη Βουλή, αν και φαίνονται να συμφωνούν στην πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία ωστόσο να κυμαίνεται από μισή μονάδα μέχρι και τρεις μονάδες.


Metron Analysis/ΑΝΤ1


Σε δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βραχεία κεφαλή έναντι της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τρία κόμματα δίνουν μάχη για να περάσουν το όριο του 3%.


Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 24,5%, έναντι 24% της ΝΔ, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,7%, το ΠΑΣΟΚ με 4,6%, το Ποτάμι με 4,5%, η Λαϊκή Ενότητα με 2.6%, η Ένωση Κεντρώων με 2,4% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,3%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 2,1% των ερωτηθέντων, η αποχή αγγίζει το 11,3%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 9,7%.


Με βάση τα στοιχεία αυτά, στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 31,7%, έναντι 31,2%, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,1%, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ με 6%, το Ποτάμι με 5,8%, η Λαϊκή Ενότητα με 3,4%, η Ένωση Κεντρώων με 3,1% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%, ενώ άλλο κόμμα επιλέγει ένα 2,7%.


Public Issue/Αυγή


Σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue για λογαριασμό της εφημερίδας “Αυγή”.


Σύμφωνα με το εύρημα της δημοσκόπησης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 33% έναντι 30% για τη Νέα Δημοκρατία. Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) με 8%, η Χρυσή Αυγή με 7%, το ΚΚΕ με ποσοστό 6,5%, το Ποτάμι με 4,5% και η Λαϊκή Ενότητα με 3,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων δεν συγκεντρώνουν ποσοστό εισδοχής στη Βουλή, καθώς λαμβάνουν από 2,5%.


Με βάση το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue η εκτίμηση των εκλογικών εδρών στη νέα βουλή έχει ως εξής:


- ΣΥΡΙΖΑ 139 έδρες


- Νέα Δημοκρατία 79 έδρες


- Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) 22 έδρες


- Χρυσή Αυγή 19 έδρες


- ΚΚΕ 18 έδρες


- Ποτάμι 12 έδρες


- Λαϊκή Ενότητα 9 έδρες.


Marc/Alpha


Μικρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ εναντι της ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.


Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 26,2%, ενώ η ΝΔ 25,1%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 5,7% και ακολουθούν: Ποτάμι με 4,9%, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ με 4,8%, Ένωση Κεντρώων με 3,3%, Λαϊκή Ενότητα με 2,7% και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,4%.


Με βάση τα στοιχεία αυτά, στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά το 31,7% των ψήφων, έναντι 30,4% της ΝΔ (διαφορά 1,3%), και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,9%, το Ποτάμι με 5,9%, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ με 5,8%, η Ένωση Κεντρώων με 4%, η Λαϊκή Ενότητα με 3,3%, ενώ οριακά εκτός Βουλής μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,9%.


GPO/Mega


Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει και η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega, όπου έκπληξη αποτελεί το χαμηλό ποσοστό (σε σχέση με άλλες έρευνες) που συγκεντρώνει η Ένωση Κεντρώων.


Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διαφορά δύο μονάδων της ΝΔ (28,5% έναντι 26%), και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,1%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, το ΚΚΕ με 5,7%, το Ποτάμι με 4,8%, η Λαϊκή Ενότητα με 3,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3% και η Ένωση Κεντρώων με 2,8%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 12%.


MRB/Star


Στη μισή με μία μονάδα κυμαίνεται η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία στη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για λογαριασμό του Star.


Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 27,4% των προτιμήσεων, έναντι 26,9% της ΝΔ, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,9%, το ΠΑΣΟΚ με 5%, το ΚΚΕ και το Ποτάμι με 4,9%, η Ένωση Κεντρώων με 3,2%, η Λαϊκή Ενότητα με 3,1% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,6%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 2,1% των ερωτηθέντων, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 14%.


Με βάση τα στοιχεία αυτά, στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με διαφορά 1,1% (31,7% έναντι 30,6%), και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,6%, το Ποτάμι με 6%, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ με 5,7%, η Ένωση Κεντρώων με 4%, η Λαϊκή Ενότητα με 3,9% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2%.


ΠΑΜΑΚ/ΣΚΑΪ


Εντυπωσιακή “ανατροπή” καταγράφει η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας γι α λογαριασμό του ΣΚΑΪ, καθώς αν και σε αντίστοιχη έρευνα πριν από λίγες μέρες η Νέα Δημοκρατία εμφανιζόταν μισή μονάδα μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μπροστά, και μάλιστα με διαφορά 2,5 μονάδων.


Ειδικότερα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 31% (από 29,5% πριν από τέσσερις ημέρες), έναντι 28,5 της ΝΔ (από 30%), και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ με 5%, το Ποτάμι με 4,5%, η Λαϊκή Ενότητα και η Ένωση Κεντρώων με 3% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 3% των ερωτηθέντων, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος εκτιμάται στο 8,5% και η αποχή στο 9%.


Είναι παντρεμένος με δίδυμες και την ξαδέρφη τους

Read more

Δημιούργησαν ανθρώπινο σπέρμα στο εργαστήριο


Ιατρικό επίτευγμα, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ζωής χιλιάδων ανθρώπωνΣε επίτευγμα, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα χιλιάδων ανθρώπων, υποστηρίζουν ότι προχώρησαν ερευνητές γαλλικής ιδιωτικής εταιρίας και του κρατικού εργαστηρίου CNRS στην Λυών.


Έχουν δημιουργήσει ανθρώπινο σπέρμα από σπερματογόνια κύτταρα, τα οποία είναι παρόντα σε όλους τους άνδρες ακόμη και της προεφηβικής ηλικίας κι αργότερα μετατρέπονται σε σπέρμα .


Η μεγαλύτερη πρόκληση τους ήταν να δημιουργήσουν στο εργαστήριο μία διαδικασία, που διαρκεί 72 ημέρες στο ανθρώπινο σώμα. «Στην αρχή κάναμε τις δοκιμές μας σε ζώα, σε ποντίκια και πήραμε σπέρμα. Στην συνέχεια σε άλλα είδη, όπως μαϊμούδες και στο τέλος σε ανθρώπους», διευκρίνισε η Μαρί Ελέν Περάρ, μέλος της ερευνητικής επιτροπής και συνιδρύτρια της Kallistem στο Euronews. 


Οι ερευνητές τονίζουν ότι στόχος τους είναι να αποκαταστήσουν προβλήματα στειρότητας, τα οποία εμφανίζονται για διάφορους λόγους και σε διάφορες ηλικίες. «Μικρά παιδιά τα οποία έχουν καρκίνο, θα εξακολουθήσουν να είναι γόνιμα. Μέχρι σήμερα όταν ένα παιδί είχε καρκίνο και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία καταστρεφόταν η σπερματογένεση και γινόταν στείρο», επεσήμανε η ίδια. 


Όπως υπολογίζεται σε παγκόσμια κλίμακα, περισσότερα από 15.000 παιδιά και περισσότεροι από 120.000 ενήλικες αντιμετωπίζουν προβλήματα στειρότητας εξαιτίας του καρκίνου και με τις μέχρι στιγμής μεθόδους δεν μπορούν να θεραπευθούν.


Πόσο χρονών είναι πραγματικά η καρδιά σας;
Read more

Η όμορφη λοχαγός που χάθηκε στη Συρία και μας θυμίζει όσα έχουμε "συνηθίσει"


Η όμορφη κοπέλα της φωτογραφίας θα μπορούσε να είχε  μια υπέροχη ζωή. Δεν τα καταφέρε. Το νήμα της ζωής της κόπηκε ,μέσα στα χαλάσματα κάποιου βομβαρδισμένου κτιρίου στη Συρία. Ήταν λοχαγός του στρατού της Συρίας. Το όνομά της Ρέεμ Χασάν. Πολέμησε μέχρι τέλους τους φανατικούς του ISIS.


Όλοι όσοι ζούμε μακριά από τις φλόγες του πολέμου,τις εκρήξεις και τον θάνατο, δυστυχώς “εθιζόμαστε”! Συνηθίζουμε να ακούμε και να βλέπουμε συνανθρώπους μας σ΄ άλλες γωνιές του πλανήτη να χάνονται άδικα.


Η Συρία δεν είναι τόσο μακριά μας βέβαια. Αλλά κακά τα ψέμματα τον θάνατο και τις κακουχίες που κάθε μέρα συναντούν οι άνθρωποι που ζουν εκεί τα “συνηθίσαν” τ΄ αυτιά και τα μάτια μας.


Και πρέπει να πέσει στην αντίληψή μας η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας όπως αυτής της λοχαγού για να θυμηθούμε ότι “δίπλα” μας εκυτλίσσεται μια ακόμη τραγωδία.


Φρίκη: Άκουσε να σφάζουν μέχρι θανάτου την γυναίκα του


ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr/stories/i-omorfi-loxagos-pou-xathike-kai-mas-thymizei-osa-exoume-synithisei/44910 


Read more

Κανελόνια με κιμά κοτόπουλου και αρακάΛαχταριστά γεμιστά ζυμαρικά

Υλικά για 2-4 άτομα


- 1 κρεμμύδι τριμμένο


- 2 τριμμένες ντομάτες


- 500 γραμμάρια κέτσαπ


- 250 γραμμάρια αρακά κατεψυγμένο


- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη


- ελαιόλαδο


- αλατοπίπερο


- 2 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη


- παρμεζάνα για το πασπάλισμα


- 1 πακέτο κανελόνια άβραστα


- ¾ του κιλού κιμά κοτόπουλου


- ½ ποτηράκι κόκκινο κρασί


- 1 ξυλάκι κανέλα


- 2 κουταλιές της σούπας ξερό βασιλικό


Εκτέλεση


Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε 4 κουταλιές ελαιόλαδο το κιμά κοτόπουλου με το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί προσθέτουμε την κανέλα, τη μία κουτάλια βασιλικό, τις 2 ντομάτες, το ένα κουταλάκι ζάχαρη και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά.

Ύστερα αφαιρούμε και αφήνουμε το κιμά να κρυώσει. Όταν κρυώσει ρίχνουμε μέσα το φλιτζάνι παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 3 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρουμε μέσα το σκόρδο. Μόλις ξανθίσει το σκόρδο προσθέτουμε τη κέτσαπ, αλάτι, πιπέρι, την μια κουτάλια βασιλικό, τη μια κουτάλια του γλυκού ζάχαρη και 1 ποτήρι νερό. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.

Γεμίζουμε με το μείγμα του κιμά τα κανελόνια (άβραστα) σφιχτά και τα βάζουμε μέσα σε ένα πυρέξ διπλά-διπλά χωρίς να έχουν κενό μεταξύ τους.

Μόλις γεμίσουμε τα κανελόνια τα περιχύνουμε με τη σάλτσα μέχρι να τα καλύψει, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Στο τέλος αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα παρμεζάνα και τελειώνουμε το φαγητό μας στο γκριλ  για 5 λεπτά μέχρι να κάνει κρουστά η παρμεζάνα.


                                 Ρατατούιγ στο φούρνο

Read more

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Βόμβα Χατζηνικολάου για τον νικητή των εκλογών!Μία αποκάλυψη από τον γνωστό δημοσιογράφο που ανατρέπει όλες τις δημοσκοπήσεις.Την εκτίμηση ότι δεν προκύπτει κανένα ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξέφρασε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου.


Ο δημοσιογράφος θεωρεί ότι η νίκη ενός εκ των δύο θα είναι καθαρή και με σαφή διαφορά.


"Δε μιλάω για αυτοδυναμία αλλά το αποτέλεσμα θα είναι καθαρό", είπε.


Για το πολιτικό σκηνικό που θα διαμορφωθεί την επόμενη μέρα των εκλογών ο δημοσιογράφος. σχολίασε: "Θα δούμε ίσως και 9 κόμματα στη βουλή".


Σε ένα τρίλεπτο βίντεο γίνεται ρόμπα ο Σταύρος Θεοδωράκης


Read more

Φρίκη: Άκουσε να σφάζουν μέχρι θανάτου την γυναίκα του


Τρομοκρατημένη πως κάποιος έχει μπει σπίτι, η 37χρονη Nicola Cross πήρε τηλέφωνο τον άντρα της. Ο 6χρονος γιος και η 3χρονη κόρη τους κοιμούνταν στο δωμάτιό τους. Ο 38χρονος Danny Cross, ειδικός σε θέματα πληροφορικής, άκουσε να σφάζουν τη γυναίκα του μέχρι θανάτου από το τηλέφωνο.


Οι αρχές συνέλαβαν τον 25χρονο Marcin Porczynski για τη φρικτή δολοφονία και την απαγωγή των 2 παιδιών που βρίσκονται πλέον ασφαλή με την οικογένειά τους. Ήταν στον κήπο της οικογένειας στο Hemel Hempstead, Hertfordshire, με τον 6χρονο Stanley και την 3χρονη Isabella, ενώ η μητέρα τους βρισκόταν νεκρή μέσα στο σπίτι.


"Ο Dan άκουσε τα πάντα από την άλλη άκρη της γραμμής. Δούλευε στο Hull εκείνη τη στιγμή. Δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει από τη μνήμη του αυτό το τηλεφώνημα. Θα θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του ότι ήταν πολύ μακριά και δεν μπορούσε να τη σώσει. Νιώθω άρρωστος. Έχω 3 παιδιά και είναι αηδιαστικό ότι μπορούν να το κάνουν αυτό σε μια γυναίκα που είναι σπίτι με τα παιδιά της. Συμπονώ τον άντρα και τα παιδιά τους. Η Nicola ήταν μια υπέροχη γυναίκα", σημείωσε 35χρονος γείτονας της οικογένειας.Η αστυνομία του Hertfordshire παραδέχτηκε πως είχε μιλήσει στον Porczynski μια ώρα πριν την άγρια δολοφονία μετά από κλήσεις για έναν άντρα που κινείται ύποπτα στον δρόμο και θορύβους.


Γείτονας ανέφερε πως η Nicola κάλεσε τις αρχές γύρω στις 22.30 το βράδυ της Δευτέρας μετά από φωνές που άκουσε έξω από το σπίτι της. Κάποιος άλλος επικοινώνησε με την αστυνομία όταν είδε τον δράστη να μπαίνει στο σπίτι μία ώρα αργότερα, την ώρα δηλαδή που είχε καλέσει τον άντρα της.


Είχαν διαρρήξει το 250.000 λιρών τριώροφο αρχοντικό τους όταν έλειπαν 2 εβδομάδες διακοπές στη Μαγιόρκα.


Εκτός από τον δράστη που αναμένεται να εμφανιστεί στο Hatfield Remand Court σήμερα, οι αρχές συνέλαβαν και τον 19χρονο πολωνικής καταγωγής Robert Dziel που του νοίκιαζε το δωμάτιο που έμενε με την υποψία της συνωμοσίας για τη διάπραξη διαρρήξεων.


Χτύπησε πεζό με τη μηχανή του και στη συνέχεια σκοτώθηκεRead more

Γιγαντιαίος 3D εκτυπωτής για την εκτύπωση σπιτιώνΣτα 12 μέτρα ύψος, πρόκειται για τον μεγαλύτερο delta 3D printer στο κόσμο, και είναι ικανός να εκτυπώσει ολόκληρα σπίτια. Ο BigDelta της ιταλικής ομάδας WASP πρόκειται να παρουσιαστεί σε τριήμερο event, μαζί με μια σειρά από εργαστήρια, συνδιασκέψεις, συναυλίες και άλλα σόου.

 

Όπως υποστηρίζει η ομάδα WASP, ο εκτυπωτής είναι κάτι πολύ παραπάνω από την «απλή» πραγματοποίηση ενός ονείρου, αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι το 2030 οι απαιτήσεις όσον αφορά στα σπίτια θα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα διεθνώς- με πάνω από 4 δισ. ανθρώπους να ζουν με ετήσιο εισόδημα κάτω των 3.000 δολαρίων. Τα Ηνωμένα Έθνη, αναφέρεται σχετικά, υπολογίζουν ότι μέσα στα επόμενα 15 χρόνια θα υπάρχει η ανάγκη για 100.000 νέα σπίτια ημερησίως.

 

Η ομάδα WASP προτείνει τη συγκεκριμένη επιλογή για σπίτια χαμηλού κόστους, στο πλαίσιο μιας «MakerEconomy», όπου τα πάντα μπορούν να κατασκευαστούν μέσω διαμοιραζόμενων λύσεων.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Gizmag, ο εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιεί μία ευρεία γκάμα υλικών, από λάσπη μέχρι πηλό, που μπορούν να ενισχυθούν με επιπλέον χημικά, παράγοντας ένα είδος «τσιμέντου». Επίσης, για περιοχές όπου απαιτείται, οι τοίχοι των σπιτιών θα μπορούν να εμπλουτίζονται με εντομοαπωθητικά.


                 Μάθε που ψηφίζεις με ένα κλικ

Read more

Ο διάσημος ένοχος σκύλος ξαναχτυπά και είναι πιο ένοχος από ποτέ! (Video)

Ο Denver, ο διάσημος ένοχος σκύλος, επέστρεψε για να κλέψει την καρδιά σας για άλλη μια φορά Η ζημιά έγινε και είναι αρκετά ξεκάθαρο το ποιος ευθύνεται:
Σκυλί θήλαζε δίπλα σε σκουπίδια, γυμνό 2χρονο παιδάκι που είχε εγκαταλείψει η μητέρα του (Video)


πηγη


Read more

Είναι παντρεμένος με δίδυμες και την ξαδέρφη τους


Και όμως, παντρεύτηκε δίδυμες αδερφές ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με την ξαδέρφη τους! Δεν είναι κάποιο σενάριο... φαντασίας αλλά εντελώς πραγματικό γεγονός.


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι δίδυμες αδερφές Vicki και Valarie Darger παντρεύτηκαν τον 43 χρόνο Joe.


Ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι στο σπίτι τους στην πολιτεία της Γιούτα (Utah) των ΗΠΑ. Πώς γίνεται αυτό; Είναι Μορμόνοι και η θρησκεία τους επιτρέπει την πολυγαμία!


Ο 43 χρόνος έχει 3 γυναίκες, τις δύο δίδυμες αδελφές και την ξαδέλφη τους, με τις οποίες έχει αποκτήσει 24 παιδιά!.


Έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια και ο Joe κάθε βράδυ κοιμάται σε διαφορετικό.


Τουλάχιστον, καμία από τις τρείς δεν φοβάται ότι κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο θα τους "κλέψει" τον άντρα γιατί πολύ απλά τον έχουν ήδη... μοιρασμένο! (Εκτός εάν υπάρχει και άλλη ξαδέλφη, "ελεύθερη" στην περιοχή).
                    Αυτά είναι μερικά πράγματα που "αναβουν" τις γυναίκες!


Read more

Το εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ του ...φιλέλληνα αστροναύτη από το διάστημα - Ο γύρος της Γης σε 39"


Βρίσκεται στο διάσημα εδώ και έξι μήνες και έχει κάνει 2.736 περιστροφές γύρω από την Γη. Ο Scot Kelly είναι ο αστροναύτης φαινόμενο που δεν παύει να εκπλήσσει τους πάντες με τα βίντεο που στέλνει από Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.


Το τελευταίο του «έργο» είναι ένα time lapse το οποίο διαρκεί μόλις 39 δευτερόλεπτα. Τριακόσια είκοσι χιλιόμετρα πάνω από την Γη και έχοντας αναπτύξει ταχύτητα 7.744 χιλιόμετρα την ώρα ο Διαστημικός Σταθμός κάνει 16,7 περιστροφές την ημέρα. Η εικόνα κυριολεκτικά κόβει την ανάσα μια και η μέρα διαδέχεται την νύχτα.

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο τέλειος τρόπος για να διώχνεις τους πλασιέ


πηγη


Read more

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πόσο χρονών είναι πραγματικά η καρδιά σας;Περίπου τρεις στους τέσσερις ενήλικες έχουν καρδιά, της οποίας η ηλικία είναι πιο μεγάλη από τη βιολογική τους ηλικία, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο για έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο και πρόωρο θάνατο, υποστηρίζει αμερικανική μελέτη.


Μάλιστα, το πρόβλημα είναι για τους άνδρες από ό,τι για τις γυναίκες.


Μπορείτε να ελέγξετε την ηλικία της καρδιάς σας στην διεύθυνση www.cdc.gov/heartdisease/heartage.htm.


Πρόκειται για την πρώτη μελέτη που συσχετίζει την ηλικία της καρδιάς με διάφορους παράγοντες κινδύνους, όπως το κάπνισμα, η υπέρταση, ο διαβήτης και η παχυσαρκία.


Επιστημονική ομάδα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, μελέτησε στοιχεία που αφορούσαν σχεδόν 69 εκατομμύρια άτομα, ηλικίας 30 - 74 ετών και διαπίστωσε ότι έχουν καρδιά πιο ηλικιωμένη από την ηλικία τους.


Το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο για τους άνδρες, καθώς εκτιμάται ότι η μέση ανδρική καρδιά είναι κατά σχεδόν οκτώ έτη μεγαλύτερη από την χρονολογική ηλικία του άνδρα, ενώ η γυναικεία καρδιά είναι κατά μέσο όρο 5,4 χρόνια πιο μεγάλη.Διαφορές παρατηρήθηκαν, επίσης, σε φυλετικό και γεωγραφικό επίπεδο, καθώς οι κάτοικοι των νοτίων Πολιτειών των ΗΠΑ έχουν πιο γερασμένη καρδιά σε σχέση με τους βόρειους, όπως επίσης οι αφροαμερικανοί σε σχέση με τους καυκάσιας καταγωγής αμερικανούς.


«Η καρδιά σας μπορεί να είναι μεγαλύτερη από ό,τι είστε εσείς. Αν όμως σταματήσετε το κάπνισμα, έχετε υπό έλεγχο την αρτηριακή σας πίεση ή άλλους παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου μπορείτε να κάνετε την καρδιά σας να ξανανιώσει. Ποτέ δεν είναι αργά για να γυρίσετε πίσω το ρολόι της ηλικίας της καρδιάς σας» σχολιάζει ο Δρ Τόμας Φρίντεν, διευθυντής των CDC.


Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο τέλειος τρόπος για να διώχνεις τους πλασιέ

Read more

Σοκ: Απίστευτο ξύλο από ιερόδουλες σε άνδρα στη μέση του δρόμου (video)


Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από την επίθεση δύο γυναικών σε έναν άνδρα καταμεσής του δρόμου.


Είδαμε την Μάγκυ με μαγιό και θυμηθήκαμε όλα τα γυμνά της


Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για δύο ιερόδουλες οι οποίες χτυπούν με μεγάλη αγριότητα, για άγνωστο λόγο, έναν άνδρα.


Δείτε το απίστευτο βίντεο που ακολουθεί  
Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου