Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Ένα μπαρ μόνο για ωραίους (και πλούσιους)Μπαρ μόνο για ωραίους κάνει εγκαίνια προσεχώς σε μυστική τοποθεσία του Χόλυγουντ. Ιδιοκτήτης, το σάιτ γνωριμιών με....

                  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Read more

Ένα μπαρ μόνο για ωραίους (και πλούσιους)Μπαρ μόνο για ωραίους κάνει εγκαίνια προσεχώς σε μυστική τοποθεσία του Χόλυγουντ. Ιδιοκτήτης, το σάιτ γνωριμιών με τον εύγλωττο τίτλο BeautifulPeople.


Σύμφωνα με τους Τάιμς του Λονδίνου αν οι δουλειές πάνε καλά σύντομα θα ανοίξει ανάλογο μπαρ στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας Greg Hodge δήλωσε: «Ξέραμε από τα μέλη μας, ότι έβγαιναν τα βράδια σε ακριβά μπαρ για να συναντήσουν όμορφους ανθρώπους όπως οι ίδιοι, και τελικά περνούσαν τη νύχτα ευχόμενοι να ήταν πιο χαμηλός ο φωτισμός στο χώρο…»


Η είσοδος στο μπαρ για ωραίους, θα επιτρέπεται βασικά μόνο στα μέλη του σάιτ, αλλά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις…


Θα μπορούν να διασκεδάζουν στο μπαρ και μη-μέλη του site, μόνο αν έχουν περάσει πρώτα «αυστηρή αξιολόγηση» από μια κριτική επιτροπή που περιγράφεται ως «αστυνομία της ομορφιάς». 


Κι επειδή οι ωραίοι έχουν χρέη και κάποιος πρέπει να τα πληρώσει… η είσοδος στο μπαρ θα επιτρέπεται και στους πολύ πλούσιους, οι οποίοι βέβαια, δεν χρειάζεται να είναι όμορφοι…


Η ιστοσελίδα γνωριμιών BeautifulPeople, όπου μπορεί να συμμετέχει κανείς με βάση την εμφάνιση, άρχισε να λειτουργεί στη Δανία το 2002. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα πρόσβασης έχουν οι Βρετανοί με ποσοστό επιτυχίας κάτω από 9%, ενώ οι Βρετανίδες έχουν ελαφρώς καλύτερη τύχη με 14%. Αντίθετα, οι Νορβηγοί γίνονται δεκτοί σε ποσοστό 49%.

 Κωνσταντίνα Μίχα (AMΠΕ)

Δείτε Επίσης

Μητρώο και πρόστιμα φωτιά για ιδιοκτήτες Drone στην Ελλάδα


Read more

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Μητρώο και πρόστιμα φωτιά για ιδιοκτήτες Drone στην ΕλλάδαΡιζικές αλλαγές επέρχονται από τις αρχές της επόμενης χρονιάς στο χώρο των drone, με την Ελλάδα να εναρμονίζεται.....

                    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Read more

Μητρώο και πρόστιμα φωτιά για ιδιοκτήτες Drone στην ΕλλάδαΡιζικές αλλαγές επέρχονται από τις αρχές της επόμενης χρονιάς στο χώρο των drone, με την Ελλάδα να εναρμονίζεται με τις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών σε ότι αφορά την ασφαλή πτήση των "Συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών" ή αλλιώς ΣΜηΕΑ.

Σύμφωνα με το νέο κανονισμό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 30η Σεπτεμβρίου, οι κάτοχοι σύγχρονων drone με μάζα κατά την απογείωση (ΜΤΟΜ) κάτω από 25 κιλά, είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουν εγγραφή σε μητρώο ή το νηιολόγιο της ΥΠΑ που θα δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό, από τη στιγμή που επιχειρούν πτήσεις εμβέλειας πέρα των 50 μέτρων. Η αίτηση εγγραφής για τον χειριστή θα μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της ΥΠΑ. Μάλιστα προβλέπεται η υποβολή σχεδίου πτήσης μέσω ειδικής εφαρμογής, με τη δυνατότητα ανύψωσής τους να πρέπει να περιορίζεται στα 120 μέτρα όπως επίσης και η απόσταση από τον χειριστή τους που δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 500 μέτρα.Σε αντίθετη περίπτωση, το πρόστιμο ξεκινά από τα €500 και μπορεί να φτάσει τα €250.000 ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης και η οποία μπορεί να αφορά μεταξύ άλλων τη λειτουργία, την εκμετάλλευση, τους κανόνες εναέριας κυκλοφορίας και φυσικά την ασφάλεια της πτήσης. Σε περίπτωση ατυχήματος, ο ιδιοκτήτης έχει την αστική ευθύνη για τυχόν ζημιές που προκληθούν από την πτήση του drone του ενώ είναι υποχρεωτική η ασφάλιση για ζημιές έναντι τρίτων, υλικών ζημιών και για σωματικές βλάβες, σε περίπτωση που γίνεται επαγγελματική χρήση.


Στο νέο κανονισμό γίνεται αναφορά και για τους κατάλληλους χώρους πτήσεων των ΣΜηΕΑ, με τον εναέριο χώρο να μην χρησιμοποιείται από επανδρωμένα αεροσκάφη και κάτω από τα επιτρεπόμενα όρια για την κυκλοφορία επανδρωμένων αεροσκαφών «με κανόνες πτήσεως διά οργάνων (IFR) ή/και εξ όψεως (VFR), με μέγιστο ύψος τα 400 πόδια επάνω από το έδαφος ή την επιφάνεια της θάλασσας». Ακόμα οι πτήσεις με Drone δεν επιτρέπονται σε απόσταση μικρότερη των 8 χιλιομέτρων από την περίμετρο ενός αεροδρομίου και από τα ίχνη προσγείωσης/απογείωσης από και προς το αεροδρόμιο.

Δείτε Επίσης

Το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου που βρίσκεται στην ΕλλάδαRead more

Έρχεται το selfie pay στην ΕυρώπηΑν είχατε φανταστεί ποτέ πως θα μπορείτε να πληρώνετε τις αγορές σας με το κινητό και μια selfie σας, ήρθε η.....

                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 


Read more

Έρχεται το selfie pay στην ΕυρώπηΑν είχατε φανταστεί ποτέ πως θα μπορείτε να πληρώνετε τις αγορές σας με το κινητό και μια selfie σας, ήρθε η ώρα να το δείτε να γίνεται πραγματικότητα.

 Η Mastercard ανακοίνωσε πως η υπηρεσία Identity Check Mobile (γνωστή και ως selfie pay) θα αρχίσει να υποστηρίζεται σε Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισπανία, Σουηδία και Μεγάλη Βρετανία, ενώ θα είναι διαθέσιμη παντού μέσα στο 2017.


Τυπικά, ο χρήστης μπορεί να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του είτε με το δαχτυλικό του αποτύπωμα (αν υποστηρίζεται σχετικός αισθητήρας από την συσκευή), είτε με μια... selfie. Η διαδικασία είναι απλή, αφού τυπικά χρειάζεται μια σχετική εφαρμογή και μια φωτογραφία του χρήστη, η οποία και θα ψηφιοποιηθεί από το σχετικό λογισμικό.


Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται στους servers της Mastercard και έτσι μπορούν να επιβεβαιωθούν όταν καταχωρηθούν από τον χρήστη κατά τη διάρκεια μιας πληρωμή σε ένα σημείο εξυπηρέτησης (ταμείο).


Η Mastercard θεωρεί ότι η εν λόγω διαδικασία θα βελτιώσει τους χρόνους πληρωμών στα καταστήματα.

Δείτε Επίσης

Η Monsanto θα δικαστεί για εγκλήματα κατά της φύσης και της ανθρωπότητας


Read more

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Η Monsanto θα δικαστεί για εγκλήματα κατά της φύσης και της ανθρωπότηταςΗ Monsanto θα δικαστεί για εγκλήματα κατά της φύσης και της ανθρωπότητας στην Χάγη, ανήμερα της....

                 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Read more

Η Monsanto θα δικαστεί για εγκλήματα κατά της φύσης και της ανθρωπότηταςΗ Monsanto θα δικαστεί για εγκλήματα κατά της φύσης και της ανθρωπότητας στην Χάγη, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής στις 16 Οκτωβρίου 2016

Χάρη στις ενέργειες των οργανώσεων: The Organic Consumers Association (OCA), IFOAM International Organics, Navdanya, Regeneration International (RI) και Millions Against Monsanto και με τη συμμετοχή δεκάδων ακτιβιστικών ομάδων για την προστασία των τροφίμων και του περιβάλλοντος, ο κολοσσός της βιοτεχνολογίας, η Monsanto, θα δικαστεί για εγκλήματα κατά της φύσης και της ανθρωπότητας.
Από τις αρχές του 20ου αιώνα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι οργανώσεις, η Monsanto ανέπτυξε μια σειρά τοξικών και επικίνδυνων προϊόντων, τα οποία έχουν μη αναστρέψιμα καταστροφικά αποτελέσματα στο περιβάλλον, ενώ προκάλεσαν ασθένειες και θανάτους σε χιλιάδες ανθρώπους.

Με βάση τις «Κατευθυντήριες Αρχές για τις Επιχειρήσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», που εγκρίθηκαν από τον ΟΗΕ το 2011, μια μεγάλη ομάδα δικηγόρων και δικαστών θα αξιολογήσει τις πιθανές ποινικές ευθύνες της Monsanto για ζημίες που έχει προκαλέσει στην υγεία του ανθρώπου και στο περιβάλλον.


Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή στο Παρίσι.


Το δικαστήριο θα στηριχθεί επίσης και στο Καταστατικό της Ρώμης, με βάση το οποίο ιδρύθηκε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης το 2002, που αποτελεί το μόνιμο δικαστικό όργανο αρμόδιο για την ποινική δίωξη προσώπων για το έγκλημα της γενοκτονίας, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και το έγκλημα της επίθεσης. 


Το δικαστήριο θα εξετάσει αν θα πρέπει να μεταρρυθμίσει το διεθνές ποινικό δίκαιο, ώστε αυτό να περιλαμβάνει και εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος (οικοκτονία).


Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή στο Παρίσι.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, o πρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος για τις Βιολογικές Καλλιέργειες (IFOAM), Andre Leu, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η Monsanto αγνοεί επιδεικτικά τις καταστροφικές συνέπειες που προκαλούν στους ανθρώπους και στο περιβάλλον τα προϊόντα της και πιστεύει ότι μέσω της συστηματικής συγκάλυψης θα συνεχίσει ανενόχλητη τις δραστηριότητές της. Θεωρεί ότι με τη χρηματοδότηση ερευνών, τον χειρισμό των μέσων ενημέρωσης και τις πιέσεις που ασκεί σε διεθνείς οργανισμούς και κυβερνήσεις, θα παραμείνει ατιμώρητη". 

Δείτε Επίσης

Πως θα μεταλλαχτεί η εγκλωβισμένη στην προσφυγική κρίση Ελλάδα σε μια 15ετία από σήμερα

Read more

Τρένο με ταχύτητα 1.000 χλμ./ώρα θα συνδέει Μελβούρνη – ΣίδνεϊΗ Αυστραλία θα αξιοποιεί σύντομα ένα υπέρ-τρένο που θα ταξιδεύει με....

                ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 


Read more

Τρένο με ταχύτητα 1.000 χλμ./ώρα θα συνδέει Μελβούρνη – ΣίδνεϊΗ Αυστραλία θα αξιοποιεί σύντομα ένα υπέρ-τρένο που θα ταξιδεύει με ταχύτητα 1.000 χιλιομέτρων την ώρα, μεταξύ της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ.


Η αμερικανική εταιρία η οποία αναπτύσσει το φουτουριστικό αυτό τρένο, αλλά και το σιδηροδρομικό δίκτυο στο οποίο κινείται, χαρακτηρίζει ως “ιδανική” τη σιδηροδρομική σύνδεση και την απόσταση μεταξύ των δύο παραπάνω πόλεων, προκειμένου ν’ αξιοποιήσει τις τεχνολογικές δυνατότητες του τρένου.


Ο Έλον Μασκ, ιδρυτής της Tesla και του SpaceX υποστηρίζει την κατασκευή του σιδηροδρομικού δικτύου και του τρένου, μετά την παρουσίαση της αρχικής ιδέας του, το 2013.


Ο ίδιος, εξακολουθεί να εργάζεται για τα εξελιγμένα τεχνολογικά οχήματα της Tesla, αλλά και την εξέλιξη του πυραύλου-φορέα Falcon 9, που μεταφέρει το διαστημικό όχημα SpaceX.

Δείτε Επίσης

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα ανέκδοτα όλων των εποχών


Read more

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα ανέκδοτα όλων των εποχώνΤΙ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ Η ΕΡΕΥΝΑ

Με ένα διαφορετικό αντικείμενο καταπιάστηκαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Εψαξαν και βρήκαν τα πέντε καλύτερα ανέκδοτα... 

                       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Read more

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα ανέκδοτα όλων των εποχών


ΤΙ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ Η ΕΡΕΥΝΑ

Με ένα διαφορετικό αντικείμενο καταπιάστηκαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Εψαξαν και βρήκαν τα πέντε καλύτερα ανέκδοτα... 


Οι καθηγητές μελέτησαν την αντίδραση 55 φοιτητών από το London School of Economics σε 65 διαφορετικά αστεία, τα οποία διάλεξαν από ιστοσελίδα με τα πιο επιτυχημένα ανέκδοτα που έχουν ειπωθεί ποτέ. Μιλάμε πάντα για έρευνα που έγινε στη Βρετανία και που στην πλειονότητά τους οι συμμετέχοντες είναι Βρετανοί, άρα και το χιούμορ είναι ανάλογο ή έστω διαφορετικό από το δικό μας. 


Οι ερευνητές της Οξφόρδης μελέτησαν το πώς λειτουργεί ο κάθε εγκέφαλος στο άκουσμα κάποιου αστείου και βρήκαν την αιτία που γελάμε με κάτι που απλά μας διηγούνται. Η απάντηση είναι πως ένα ανέκδοτο που είναι μικρό και κατανοητό είναι το κλειδί για να ξεκαρδιστεί κάποιος στα γέλια (με τα πολύπλοκα και «ψαγμένα» αστεία, συνήθως δεν πιάνει).


Έτσι, από τη βαθμολογία και τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων, οι ερευνητές βρήκαν το Τop 5 των ανεκδότων όλων των εποχών.


Η πραγματική αγάπη διαρκεί για πάντα
Είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Τιμ αποφασίζει να πάει στο γήπεδο. Κάθεται και παρατηρεί ότι η θέση δίπλα του είναι άδεια. Τότε γυρίζει σε εκείνον που καθόταν παραδίπλα και τον ρωτά εάν η θέση είναι πιασμένη. «Όχι», του λέει ο άνδρας, «η θέση είναι άδεια». «Αυτό είναι απίστευτο», είπε ο Τιμ. «Ποιος θα άφηνε μια τέτοια θέση;». Και τότε ο άνδρας του απαντά: «Βασικά η θέση ανήκει σε εμένα. Υποτίθεται πως θα ερχόμουν με τη γυναίκα μου, όμως πέθανε. Αυτό είναι το μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν είμαστε μαζί από τότε που παντρευτήκαμε». «Ω, τα συλλυπητήριά μου. Αυτό είναι απαίσιο… Όμως δεν μπορούσες να βρεις κάποιον άλλο, ένα φίλο, συγγενή ή γείτονα για να έρθει μαζί σου;». Ο άνδρας κουνά αρνητικά το κεφάλι. «Όχι», του λέει. «Είναι όλοι στην κηδεία».


Στον δρόμο για τη δουλειά

Ένας άνδρας φτάνει αργοπορημένος στη δουλειά. Το αφεντικό φωνάζει: «Έπρεπε να έχεις έρθει στις 8.30!». Απαντά: «Γιατί; Τι συνέβη στις 8.30;»


Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.


Μία στο εκατομμύριο


Η Κίνα έχει ένα δισεκατομμύριο κατοίκους. Ένα δισεκατομμύριο! Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και εάν είσαι άνθρωπος τον οποίο βρίσκει κανείς μία στο εκατομμύριο, υπάρχουν άλλοι 1.000 σαν εσένα.


Αγώνας με μια αρκούδα


Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο. Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει. Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια. Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα». «Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος. «Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».

Δείτε Επίσης

                                     Ανέκδοτο:ΕμπειρίεςRead more

Το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου που βρίσκεται στην ΕλλάδαΆγρια ομορφιά στα βουνά της Ηπείρου

Είναι ένα από τα πιο ξακουστά φαράγγια στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά....


                      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Read more

Το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου που βρίσκεται στην ΕλλάδαΆγρια ομορφιά στα βουνά της Ηπείρου

Είναι ένα από τα πιο ξακουστά φαράγγια στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Ιωαννίνων και είναι το βαθύτερο φαράγγι παγκοσμίως σε αναλογία με το πλάτος του, σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες.


Ο λόγος, βέβαια, για το φαράγγι του Βίκου. Επιβλητική ομορφιά που καθηλώνει σε μια τοποθεσία μαγευτική που κόβει την ανάσα. Με μήκος 20 χιλιόμετρα, βάθος 900 μέτρα (σε κάποια σημεία ξεπερνά τα 1.000) και άνοιγμα περίπου στα 1.000 μέτρα, είναι αναμφίβολα ένα εντυπωσιακό μνημείο της φύσης.


Το φαράγγι δημιουργήθηκε μετά από έντονες γεωλογικές ανακατατάξεις ενώ η χλωρίδα και η πανίδα που συναντάται στην περιοχή του φαραγγιού είναι ιδιαίτερα μεγάλης ποικιλίας.


Το Βικάκι, ο παραπόταμος του Βοϊδομάτη διαρρέει το φαράγγι, όχι όμως όλες τις εποχές του χρόνου και ολοκληρώνει το σκηνικό της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.


Στην περιοχή συγκεντρώνονται πολλά και σπάνια φυτά ενώ κάποια από αυτά δεν απαντώνται αλλού στον κόσμο. Διάφορα σημεία της περιοχής, όπως η θέση Οξυά, προσφέρουν πανοραμική θέα στο φαράγγι που κόβει την ανάσα.


Ευρισκόμενο στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου, μια περιοχή που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα οικοσυστήματα της χώρας, το φαράγγι του Βίκου έχει χαρακτηριστεί επίσης ως το «Γκραν Κάνυον της Ελλάδας».


Μοναδική εμπειρία αποτελεί η διάσχιση του φαραγγιού αλλά για τους λιγότερο τολμηρούς υπάρχουν και πεζοπορικές διαδρομές που σε φέρνουν πιο κοντά με αυτή τη μοναδική φύση.


Ολόκληρη η γύρω περιοχή προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να γνωρίσει δεκάδες φυσικά μνημεία, γεφύρια και παραδοσιακά χωριά με πολύ φιλόξενους κατοίκους.


Ξεκινώντας την περιήγησή σας από τη χαράδρα του Βίκου θα βρεθείτε μπροστά στη μεγαλειώδη ομορφιά της φύσης της Ηπείρου που καθηλώνει...Δείτε Επίσης

Μπορούμε να κάνουμε σεξ στο διάστημα; Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο απαντά σε όλες μας τις απορίες...


Read more

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Πως θα μεταλλαχτεί η εγκλωβισμένη στην προσφυγική κρίση Ελλάδα σε μια 15ετία από σήμερα
Η νέα μορφή της Ελλάδας είναι πλέον περισσότερο από ορατή σχηματοποιείται μέρα με την ημέρα.


Η μουσουλμανική συγγένεια με τον τουρκικό λαό των περισσοτέρων .......

                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Read more

Πως θα μεταλλαχτεί η εγκλωβισμένη στην προσφυγική κρίση Ελλάδα σε μια 15ετία από σήμερα


Η νέα μορφή της Ελλάδας είναι πλέον περισσότερο από ορατή σχηματοποιείται μέρα με την ημέρα.


Η μουσουλμανική συγγένεια με τον τουρκικό λαό των περισσοτέρων προσφύγων – μεταναστών , θα εντείνει την υπαρξιακή κρίση στην Θράκη όσο και στο Αιγαίο και θα προκαλέσει σταδιακά μείωση του πληθυσμού σε πολλά νησιά μας και πλήρη κατάπτωση του Τουρισμού , με αποτέλεσμα να επωφεληθούν ….οι απέναντι . Το ανατολικό Αιγαίο θα γίνει ¨γκρίζα ζώνη ¨ και ελεύθερη οικονομική ζώνη ταυτόχρονα.


Θα ενεργοποιηθεί ( ήδη γίνεται)  το ισλαμικό τόξο σε Βόρεια Ελλάδα και Νότια Βουλγαρία . Άλλωστε , η  διείσδυση των Τούρκων στις χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου με τη δημιουργία κινήσεων και κομμάτων αλυτρωτικού χαρακτήρα, όπως στην Βουλγαρία, στα Σκοπιά και στο Κόσσοβο είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια.


Η περιοχή πάνω από την Κομοτηνή και την Ροδόπη αλλά , μέσα στην Βουλγαρία – όπου υπάρχει ισχυρή μουσουλμανική μειονότητα - θα συνδεθεί με τις  «συγγένειές της »  στην Θράκη και θα δημιουργήσουν , ¨τουρκικό κρατίδιο ¨Οι Βούλγαροι άλλωστε  θα καταστούν σε μερικά χρόνια  μειονότητα σε 34 δήμους της Βουλγαρίας, ενώ σε άλλες περιοχές θα καλύπτουν μόνο το 50 ή 60% , σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Ρούσε και του Ιδρύματος της «βουλγαρικής κοινωνίας».Σε όλα τα βόρεια σύνορά μας …. θα υπάρξουν  τέτοιες τάσεις  με αποτέλεσμα ο Έλεγχος τους να είναι δυσχερής  . Τούτο θα ενταθεί με την δημιουργία δεκάδων   καταυλισμών προσφύγων και μεταναστών τύπου   Ειδομένης  σε όλο το μήκος των βορείων συνόρων μας  , δεδομένο που θα οδηγήσει σε αποθράσυνση , των Σκοπιανών και των Αλβανών και στην ενίσχυση του Μουσουλμανικού Τόξου στη Βαλκανική χερσόνησο …. και σε ότι άλλο – σχετικό με αυτά – φαντάζεστε.


Στο εσωτερικό , θα αναγκαστούμε να προσαρμόσουμε την Ελληνική νομοθεσία προκειμένου να πετύχουμε μια ελεγχόμενη ενσωμάτωση των προσφύγων , οι οποίοι σε πολλές περιοχές , όπως Αττική (  Ριτσώνα ,Οινόφυτα , Μαλακάσα   Σκαραμαγκά για εργατικά χέρια κτλ ), Θεσσαλονίκη ( κτήμα Ηρακλή , θέρμη ) , Ναύπακτος , Μεσολόγγι , Κυλλήνη , Φιλιατρά , Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης , Στυλίδα , Πορταριά και σε πολλές ακόμη περιοχές , θα δημιουργήσουν ¨κλειστές κοινότητες ¨ .


Θα αναγκαστούμε στην δημιουργία όλο και περισσότερων κοινωνικών δομών αποκλειστικά γι΄αυτούς  ( σχολείων , χώρων προσευχής κ.α ) για να αποφύγουμε την « διαμαρτυρίες » και τις αντιξοότητες που θα δημιουργούνται σε πρώτη φάση από την ενσωμάτωσή τους , γεγονός που θα οδηγήσει στην αναθεώρηση ΟΛΟΥ του συστήματος ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ όπως το ξέρουμε έως τώρα , αφού , το 80% των «προς ενσωμάτωση » θα   ζει σε φαβέλες τύπου Βραζιλίας


Στην  Αθήνα , και συγκεκριμένα στις περιοχές των Εξαρχείων , Κουμουνδούρου , ΝΑ της Ομόνοιας , στο Μεταξουργείο  , στις παραγκουπόλεις της Νίκαιας και του Ζεφυρίου , στο Γκάζι , αλλά και σε μικρότερες περιοχές όπως στη Γερανίου, στη Ζήνωνος, στη Λυκούργου και στη στοά του Εφετείου , στην περιοχή μεταξύ πλατείας Βάθης και Αχαρνών  , θα δημιουργηθούν τα ΑΒΑΤΑ που φαντάζεστε ,  όπου θα εισέρχονται ΜΟΝΟ  οι ειδικές αστυνομικές δυνάμεις όταν θα κάνουν οργανωμένη επιχείρηση … και τα ασθενοφόρα.


….και άλλα πολλά .


Αυτό θέλουμε να γίνει;


Έτσι θα γίνει τελικά επειδή …. φταίνε οι προηγούμενοι που δεν μερίμνησαν να μην συμβεί ;


Όλος ο πλανήτης είναι άνω – κάτω και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον;


Περιμένετε να έρθουμε εμείς να το αποτρέψουμε  ;


Έτσι γίνεται κατά καιρούς στην ιστορία της ανθρωπότητας;


ΟΧΙ κύριοι , θα είστε ΌΛΟΙ κατηγορούμενοι ενώπιον της κοινωνίας  εάν δεν πάρετε ΤΩΡΑ όλοι, στα πλαίσια μιας κοινής πολιτικής και  χωρίς να απαξιώνεται ο ένας τον άλλο – μέτρα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ


Εάν δεν θέσετε με μια φωνή  τις  ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ … εκεί που πρέπει.

Δείτε Επίσης

Δάκρυσαν όλοι! Πατέρας νύφης σταματά το γάμο - O λόγος θα σας συγκλονίσει...


Read more

Ποιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν στην Αθήνα τη Δευτέρα λόγω αργίας
Η πόλη των Αθηνών γιορτάζει τον πολιούχο της, Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

Αργία είναι για τον δήμο Αθηναίων η 3η Οκτωβρίου, καθώς.....

                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Read more

Ποιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν στην Αθήνα τη Δευτέρα λόγω αργίας


Η πόλη των Αθηνών γιορτάζει τον πολιούχο της, Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

Αργία είναι για τον δήμο Αθηναίων η 3η Οκτωβρίου, καθώς γιορτάζει ο πολιούχος της πόλης των Αθηνών, Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης. Έτσι, τη Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες του δήμου.


Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων, οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου δεν θα λειτουργήσουν λόγω της αργίας.


Αντιθέτως, θα λειτουργήσουν κανονικά ευαίσθητες υπηρεσίες υψηλής κοινωνικής σημασίας, όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων, οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, η σίτιση απόρων και αστέγων, η ελεγχόμενη στάθμευση, η συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού και τα νεκροταφεία.

Δείτε Επίσης

                              Το πλεόνασμα και ο... δράκος


Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου