Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Η πιο σέξι σχεδιάστρια ρούχων στον κόσμο!Αποτελεί σίγουρα μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Κολομβίας και όχι μόνο...

Η Lina Posada έχει αποκτήσει πλέον φήμη και εκτός των συνόρων της χώρας της Νότιας Αμερικής.

Όμως, η γεννημένη στο ValledelCaucaLinaPosada, εκτός από σέξι μοντέλο είναι και σχεδιάστρια ρούχων και με τη σειρά εσωρούχων Bésame και Espiral, που προώθησε η ίδια, μπήκε στο μυαλό και τις… φαντασιώσεις όλων των αντρών!Read more

Οι πλέον ΚΑΥΤΕΣ γυναίκες δημοσιογράφοι... τσιτσίδωτες!Αυτές λένε τις ειδήσεις άψογα όμως ο περισσότερος κόσμος... τις κοιτάζει αλλού!

Δείτε τις  φωτογραφίες ΕΔΩ
 

Read more

Αμφίπολη: Βιβλίο 73 ετών δείχνει το Λαομέδοντα "ένοικο" του τάφουΠοια στοιχεία συνδέουν τον στενό φίλο και στρατηγό του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την περιοχή

Μπορεί ένα βιβλίο γραμμένο πριν από 73 ολόκληρα χρόνια να κρύβει την λύση του μυστηρίου της Αμφίπολης;

Το βιβλίο “The lion monument of Amphipolis”, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις του φημισμένου πανεπιστημίου Χάρβαρντ τον Νοέμβριο του 1941, ήταν αφιερωμένο στον Λέοντα της Αμφίπολης, το εμβληματικό γλυπτό που βρέθηκε στην περιοχή, και περιγράφει τη σημασία του και το ιστορικό υπόβαθρο πίσω από την κατασκευή του.

Σύμφωνα με τη μελέτη του Χάρβαρντ, η Αμφίπολη ήταν πιθανότατα το σημείο όπου ετάφη ο Λαομέδων, στρατηγός και στενός φίλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Δεδομένου ότι η επικρατούσα άποψη αυτή τη στιγμή είναι ότι στον μεγαλοπρεπή τύμβο της Αμφίπολης είναι θαμμένο κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με τον Μέγα Αλέξανδρο, δηλαδή κάποιος συγγενής ή στρατηγός του, η θεωρία αυτή μοιάζει να έχει βάση.

Ποιος ήταν λοιπόν ο Λαομέδων; Όχι βέβαια ο πιο γνωστός Λαομέδων, ένας από τους βασιλείς της Τροίας που, σύμφωνα με το μύθο, σκοτώθηκε από τα βέλη του Ηρακλή όταν αθέτησε την υπόσχεσή του προς αυτόν. Πρόκειται για τον Λαομέδοντα τον Μυτιληναίο, ο οποίος χάρη στη γνώση του της περσικής γλώσσας ήταν διερμηνέας και επιστάτης των αιχμαλώτων κατά την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με τον ιστορικό Διογένη τον Λαέρτιο, ο Λαομέδων είχε εξοριστεί από τον Φίλιππο Β΄, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά επανέκαμψε όταν ο ενθρονίστηκε στο Βασίλειο της Μακεδονίας ο Μέγας Αλέξανδρος, όπου και τον υπηρέτησε στις εκστρατείες του. Μετά το θάνατο του μεγάλου στρατηλάτη, ο Λαομέδων ανέλαβε τη σατραπεία της Συρίας, όμως ένα χρόνο αργότερα εκδιώχθηκε από τον Νικάνορα και κατέφυγε στην Καρία, όπου ο Αλκέτας του Ορόντου, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιστορικού Ιουστίνου, του παραχώρησε την Αμφίπολη – εξ ου και η σχέση του Λαομέδοντα με την περιοχή, που θα μπορούσε να αποτελέσει ένδειξη για τη λύση του μυστηρίου...

news.gr


Read more

Εξυπνη εφαρμογή στις ΗΠΑ με στόχο το συναινετικό σεξΣτις μέρες μας υπάρχει μια εφαρμογή σχεδόν για όλα. Γιατί όχι και για το σεξ;

 Η «Good2Go» επιτρέπει στους χρήστες να δώσουν τη σαφή «συγκατάθεσή» τους προτού προχωρήσουν σε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική δραστηριότητα. Ωστόσο είναι απαραίτητη προϋπόθεση να «αποκαλύψουν» στην εφαρμογή με ποιον σκοπεύουν να κάνουν σεξ, πότε και πόσο μεθυσμένοι ή νηφάλιοι είναι.

Η διαδικασία αρχίζει με την ερώτηση «είμαστε εντάξει να προχωρήσουμε;» δίνοντας στον χρήστη τρεις πιθανές απαντήσεις προς επιλογή -«όχι, ευχαριστώ», «Ναι, αλλά πρέπει να μιλήσουμε» και «Είμαι εντάξει»- προτού παραδώσει το τηλέφωνό του στον σύντροφό του.

Αν ο χρήστης επιλέξει την αρνητική απάντηση, τότε εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη που λέει «Θυμήσου: όχι, σημαίνει όχι. Μόνο το ναι σημαίνει ναι. Αλλά κι αυτό μπορεί να αλλάξει σε όχι οποιαδήποτε στιγμή», τη στιγμή που το «ναι, αλλά πρέπει να μιλήσουμε» οδηγεί σε μια παύση, στη διάρκεια της οποίας το ζευγάρι έχει χρόνο να συζητήσει αυτό που το απασχολεί.

Τέλος, η απάντηση «είμαι εντάξει» οδηγεί τον χρήστη σε ένα άλλο ερωτηματολόγιο, σχετικά με το πόσο έχει πιει. Σε περίπτωση που δηλώσει μεθυσμένος, τότε η εφαρμογή τον πληροφορεί ότι δεν μπορεί να δώσει συγκατάθεση για σεξ, συμβουλεύοντάς τον να παραδώσει το κινητό πίσω στον σύντροφό του.

Η εφαρμογή αποτελεί ιδέα της Λι Αν Ολμαν και διατίθεται δωρεάν σε iTunes και GooglePlay σε άτομα άνω των 18 ετών. Οπως εξήγησε η ίδια, ελπίζει η τεχνολογία αυτή να διευκολύνει τις απαραίτητες συζητήσεις ανάμεσα σε σεξουαλικούς συντρόφους. Η κυκλοφορία της έρχεται δύο μέρες μετά την υπογραφή νόμου στην Καλιφόρνια, με στόχο τη μείωση της σεξουαλικής βίας σε campus πανεπιστημίων.

Πετρίνα ΚαλαμβοκίδηRead more

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η «καυτή» Ζέτα με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστήΠοιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο Mundial, λέγεται ότι είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια;O Παναγιώτης Ταχτσίδης, γνωστός λάτρης του ωραίου φύλου, φαίνεται ότι ζει έναν νέο έρωτα στην Ιταλία, με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. 

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η σέξι παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται στη γείτονα χώρα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνουν προσωπικές στιγμές μαζί, όπως αποκαλύπτει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του.

Όπως διαβάζουμε στο "nassos blog": "Το κορίτσι ταξίδεψε στη γειτονική χώρα για να κλειδώσει την συμφωνία της με μεγάλο portal προκειμένου να πουλάει ρούχα της στις τοπικές αγορές. Και όπως βλέπετε κι εσείς δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει την ευκαιρία για γκολ στον μπαλαδόρο που επί τέσσερις περίπου μήνες την πολιορκεί. Τα είχαμε γράψει πριν απο καιρό όλα αυτά αλλά κάποιοι τότε μας ασφισβήτησαν. Με πρώτο τον ίδιο τον Ταχτσίδη ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να μοιάσει το είδωλό του. Τον Γκέντσογλου. Λέτε ο συγκεκριμένος έρωτας να μεγαλώσει; Πολύ πιθανόν".
Read more

ΣΟΚ! Δείτε πόσο του ήρθε ο λογαριασμός του κινητού...και κλάψτε!Κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορες ιστορίες για υπέρογκα ποσά λογαριασμών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

Ο 26χρονος Βρετανός Chris Bovis ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν αντίκρισε πως το πληρωτέο ποσό του λογαριασμού του ΚΙΝΗΤΟΎ που χρησιμοποιεί ανέρχεται στις 19.000 λίρες (=23.000 ευρώ)!

Μετά το αρχικό σοκ, ο νεαρός επικοινώνησε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, η οποία τον ενημέρωσε πως το τερατώδες αυτό ποσό προήλθε λόγω υπερβολικής χρήσης του internet. Βέβαια, οι υπερβολικές χρεώσεις ήταν αποτέλεσμα τεχνικού προβλήματος της συσκευής IPHONE, την οποία ο χρήστης αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει. Η εταιρεία ζήτησε συγνώμη από τον 26χρονο Βρετανό.

 Tromaktiko


Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου