Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

Δεν γίνονται αυτά - Απόδειξη που σαρώνει! Δείτε πόσο κοστίζουν στη Μύκονο 3 ξαπλώστρες μια ομπρέλα και ένα νερόΓια να είναι τέτοιο το κόστος όπως λέει και ο σχολιασμός της φωτογραφίας η ξαπλώστρα είναι από τίμιο ξύλο,η ομπρέλα από ύφασμα που βρέθηκε στον τάφο του Φαραώ και το νερό κατευθείαν από τη πηγή από το ιερό Βουνό Σουνγκ των Σαολίν.

Read more

15 sexy κορίτσια της διπλανής πόρταςΑντέχετε;;;; Διότι, όταν λέμε τα δείχνουν, εννοούμε όλα… 15 sexy παρουσίες χωρίς ίχνος ντροπής, ξεγυμνώνονται και βγάζουν τα επίμαχα σημεία τους στη φόρα!

  Δείτε  τα  ΕΔΩRead more

Θα σας αλλάξει την διάθεση!!!Όλος ο συνδυασμός είναι πολύ καυτός, όσο και η γυναικάρα με το λάγνο κορμί της!

 Αντέχετε να τα κάνετε ΟΛΑ αυτά με τέτοιες θερμοκρασίες;;; Αυτή πάντως είναι έτοιμη! Το γυμνό κορμί της Βίβιαν, αντέχει!

athenstimeout.grRead more

10 λόγοι για να πιείτε μπύρα


Το να προσπαθήσουμε να σας πείσουμε να πιείτε μπύρα είναι περιττό αφού μάλλον ήδη το κάνετε, αν χρειάζεστε όμως… παρακάλια ας δούμε 10 λόγους για να το κάνετε.


Διατηρεί τα νεφρά σας υγιή


Μια φινλανδική μελέτη διαπίστωσε ότι η μπύρα έχει περισσότερα οφέλη για τα νεφρά απ’ ό,τι άλλα αλκοολούχα ποτά. Ένα ποτήρι μπύρα την ημέρα μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης πέτρας στα νεφρά κατά 40%.


Περιέχει φυτικές ίνες


Η μπύρα, ειδικά η σκούρα, περιέχει περίπου ένα γραμμάριο διαλυτών φυτικών ινών σε κάθε ποτήρι. Οι φυτικές ίνες βοηθούν στη μείωση της κακής χοληστερόλης. Στο κρασί από την άλλη δεν υπάρχουν φυτικές ίνες.


Αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης Β


Σύμφωνα με μια ολλανδική μελέτη, όσοι καταναλώνουν μπύρα σε σταθερή βάση είχαν 30% υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης Β6 στο αίμα τους απ’ ό,τι όσοι προτιμούσαν άλλες μορφές αλκοολούχων ποτών. Η μπύρα έχει επίσης βιταμίνη Β12 και φολικό οξύ.Έχει πλούσια ιστορία


Η μπύρα είναι ένα από τα αρχαιότερα ποτά της ανθρωπότητας. Στη Μεσοποταμία υπάρχουν δίσκοι που χρονολογούνται από το 2500 π.Χ. και αποκαλύπτουν ότι η παραγωγή μπύρας ήταν ένα δημοφιλές γυναικείο επάγγελμα. Η μπύρα από ψημένο ψωμί κριθαριού ήταν μέρος της καθημερινής διατροφής των φαραώ της Αιγύπτου.


Ενυδατώνει καλύτερα και από το νερό


Μια πρόσφατη μελέτη συνιστά κατανάλωση μπύρας με μέτρο ως μέρος της διατροφής ενός αθλητή.


Κάνει καλό στα κόκαλα


Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα υψηλά επίπεδα πυριτίου στην μπύρα μπορεί να κάνουν καλό στην πυκνότητα των οστών σας.


Μια χημική ένωση λυκίσκου περιέχει αντι-ιικές ιδιότητες


Η ένωση χουμουλόνης παρέχει αποτελεσματική προστασία απέναντι σε έναν ιό που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές μορφές πνευμονίας και βρογχίτιδας σε παιδιά. Βέβαια, κάποιος θα πρέπει να καταναλώσει 30 ποτήρια μπύρας για να αποκτήσει την προστασία στον ιό, αλλά η σκέψη είναι που μετράει.


Η Guinness είναι ελαφριά μπύρα


Με 125 θερμίδες ανά ποτήρι, η Guinness περιέχει λιγότερες θερμίδες απ’ ό,τι μπύρες όπως η Budweiser, καθώς και από άλλα είδη όπως οι lager. Στην πραγματικότητα είναι σαν να τρώτε σαλάτα λάχανο.


Είναι φεμινιστική


Οι πρώτες ζυθοποιίες ήταν ως επί το πλείστον γυναικεία υπόθεση, όπως επίσης οι γυναίκες διατηρούσαν τις περισσότερες αποικιακές μπυραρίες. Στην αρχαία Ελλάδα το κρασί θεωρούνταν ανδρικό ποτό ενώ η μπύρα ως θηλυκή και λιγότερο αριστοκρατική.


Βοηθά στον ύπνο


Η μπύρα περιέχει λακτοφλαβίνη και νικοτινικό οξύ, ουσίες που βοηθούν τον οργανισμό στο να κοιμηθεί πιο εύκολα.

Πηγή


Read more

Αυτό είναι το επίσημο ανακοινωθέν του Eurogroup στα ελληνικάΤο ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης μετά την συμφωνία με την Ελλάδα«Το Eurogroup καλωσορίζει τη συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς με την προσθήκη του ΔΝΤ για το πρόγραμμα του ESM. ΤΟ Eurogroup συγχαίρει τις ελληνικές αρχές για την ισχυρή δέσμευση που επέδειξαν όπως διεφάνη από την ομαλοποίηση των μεθόδων εργασίας με τους θεσμούς και την διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων με αποφασιστικό και γρήγορο τρόπο. Η συμφωνία είναι σε ευθεία γραμμή με τις παραμέτρους και τους βασικούς στόχους που τέθηκαν στην Σύνοδο Κορυφής της 12ης Ιουλίου και παρέχει ένα κατανοητό πλαίσιο για την αποκατάσταση της ελληνικής οικονομίας σε ένα βιώσιμο δρόμο.


Το Eurogroup καλωσορίζει τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο και τα οποία αν εφαρμοστούν με αποφασιστικότητα θα απαντήσουν στις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελληνική οικονομία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αποφασιστική και όσο το δυνατόν ταχύτερη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που καταγράφονται στο Μνημόνιο θα επιτρέψουν στην Ελληνική οικονομία να επιστρέψουν σε ένα βιώσιμο δρόμο ανάπτυξης που βασίζεται στα ισχυρά δημοσιονομικά μεγέθη, την ενισχυμένη ανταγωνιστικότητα, την αύξηση της απασχόλησης και την οικονομική σταθερότητα. 


Η Ελλάδα θα έχει ως στόχο ένα μεσοπρόθεσμο πρωτογενές πλεόνασμα της τάξης του 3,5% του ΑΕΠ με ένα δημοσιονομικό μονοπάτι πρωτογενών πλεονασμάτων της τάξης του -0,25% για το 2015, 0,5% για το 2016, 1,75% για το 2017 και 3,5% για το 2018 το οποίο θα επιτευχθεί κυρίως μέσω παραμετρικών δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων που θα υποστηριχθούν από μέτρα για την φορολογία και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Η Ελλάδα θα αναλάβει ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος με στόχο τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς, της αποτελεσματικότητας και της δικαιοσύνης. Η Ελλάδα θα συγκεκριμενοποιήσει τις πολιτικές για να αποκαταστήσει τις δημοσιονομικές συνέπειες από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση του 2012 και να εφαρμόσει τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος ή αμοιβαία εναλλακτικά μέτρα έως τον Οκτώβριο του 2015. Η Ελλάδα έχει επίσης δεσμευθεί σε μεταρρυθμίσεις κλειδιά στην αγορά εργασίας προκειμένου να ανοίξει η οικονομία σε επενδύσεις και τον ανταγωνισμό καθώς και στον εκμοντερνισμό και την αποπολιτικοποίηση του δημόσιου τομέα. Η Ελλάδα έχει δεσμευθεί να λάβει αποφασιστικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει τη σταθερότητα περιλαμβανομένης της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών όπως απαιτείται, καθώς και μέτρα για την ενίσχυση του πλαισίου αφερεγγυότητας και για την σημαντική βελτίωση της διακυβέρνησης των τραπεζών και του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Μετά τα στρες τεστ που θα πραγματοποιηθούν πριν το τέλος του έτους το εργαλείο του bail in θα εφαρμοστεί για τους κύριους μετόχους ενώ αποκλείεται το bail in για τους καταθέτες.


Το Eurogroup τονίζει οι όροι που έχουν συμφωνηθεί θα πρέπει να εξειδικευτούν περαιτέρω όπως ζητήθηκε από το ΔΝΤ κατά προτεραιότητα κυρίως όσον αφορά το συνταξιοδοτικό και τη στρατηγική και τη διακυβέρνηση του οικονομικού τομέα σε συμφωνία με τους τρεις θεσμούς έγκαιρα για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης στα πλαίσια του προγράμματος του ESM. Επίσης η Ελλάδα θα αναλάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Δεδομένου του μεγέθους του προβλήματος καλούμε τις αρχές να αναπτύξουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το στόχο αυτό, περιλαμβανομένου του ανοίγματος της αγοράς των μη εξυπηρετούμενων δανείων και την διάθεσή τους με τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας για την προστασία των ευάλωτων οφειλετών και την διερεύνηση της πιθανότητας δημιουργίας μιας  bad bank.


Η εφαρμογή των όρων του Μνημονίου θα ελέγχεται από την Κομισιόν σε συνεργασία με την ΕΚΤ και το ΔΝΤ όπως προβλέπεται από το άρθρο 13(7) της συνθήκης για τον ESM.


To Eurogroup τονίζει ότι ένα σημαντικά πιο ισχυρό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων αποτελεί θεμέλιο λίθο για το νέο πρόγραμμα του ESM. Το Eurogroup καλωσορίζει τη δέσμευση των Ελληνικών Αρχών για την υιοθέτηση νέας νομοθεσίας προκειμένου να διασφαλιστούν οι διαφανείς διαδικασίες ιδιωτικοποιήσεων και η επαρκής τιμολόγηση των περιουσιακών στοιχείων σύμφωνα με τις αρχές του ΟΟΣΑ. Για να διασφαλιστεί μια πιο φιλόδοξη διαδικασία ιδιωτικοποιήσεων θα δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο ταμείο στην Ελλάδα κάτω από την επίβλεψη των σχετικών Ευρωπαϊκών Θεσμών μέχρι το τέλος του 2015 και θα περιλαμβάνει την ιδιωτικοποίηση των ανεξαρτήτως αποτιμούμενων κρατικών περιουσιακών στοιχείων αποφεύγοντας τις fire sales. 


Το Eurogroup περιμένει από την Ελληνική Κυβέρνηση να υιοθετήσει ένα σχέδιο για το ταμείο αυτό μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2015 ώστε να λειτουργήσει έως το τέλος του χρόνου. Το αντικείμενό του θα είναι γρήγορα να εντοπίζει, να μεταφέρει κατά τη διάρκεια του προγράμματος και να διαχειρίζεται πολύτιμα Ελληνικά περιουσιακά στοιχεία μέσω ιδιωτικοποιήσεων και άλλων εργαλείων, περιλαμβανομένων μειοψηφικών μετοχικών κεφαλαίων, και να αυξάνει την αξία τους σε επαγγελματική βάση. Αυτό θα περιλαμβάνει και τις μετοχές των Ελληνικών τραπεζών μετά την ανακεφαλαιοποίησή τους 

ενισχύοντας έτσι και τη διακυβέρνηση των τραπεζών. Αυτό θα πρέπει να διασφαλίσει ότι ο στόχος των 50 δισ. ευρώ μπορεί να πραγματοποιηθεί βάζοντας στην αγορά τα περιουσιακά στοιχεία, με τα 25 δισ. ευρώ να χρησιμοποιούνται για την αποπληρωμή της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και άλλων περιουσιακών στοιχείων και το 50%  κάθε εναπομείναντος ευρώ (π.χ. το 50% των 25 δισ. ευρώ) θα χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του χρέους και το 50% θα χρησιμοποιηθεί για επενδύσεις. Η νομοθεσία για τη σύσταση του ταμείου θα υιοθετηθεί σε συμφωνία με τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς.


Το Eurogroup εκτιμά ότι οι Ελληνικές αρχές έχουν κάνει επιπλέον και σημαντικά νομοθετικά βήματα τις τελευταίες ημέρες. Αυτό στηρίζει την σταδιακή διαδικασία της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης, επιδεικνύοντας την πολιτική αποφασιστικότητα και την ιδιοκτησία του προγράμματος από τις αρχές. Αυτά τα βήματα περιλαμβάνουν κυρίως επιπρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα όσον αφορά τη φορολογία και τα έξοδα, τη νομοθεσία για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις καθώς και ένα εκτεταμένο πακέτο ενεργειών σχετικά με το δημοσιονομικό τομέα και την αγορά. Επιπρόσθετα σε συμμόρφωση με την δήλωση του Eurogroup της 16ης Ιουλίου, οι ελληνικές αρχές έλαβαν μέτρα για να προσαρμόσουν και να ολοκληρώσουν τη νομοθεσία που υιοθετήθηκε στις 15 Ιουλίου 2015. Οι αρχές έχουν επίσης καταργήσει μια σειρά από διατάξεις που είχαν φέρει πίσω τις προηγούμενες δεσμεύσεις του προγράμματος.


Το Eurogroup καλωσορίζει την θετική εκτίμησης της εφαρμογής αυτών των προαπαιτουμένων από τους Θεσμούς. Οι Ελληνικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει την πρόθεσή τους να ολοκληρώσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο τις επόμενες ενέργειες που έχουν τεθεί από τους θεσμούς, περιλαμβανομένων της υιοθετηθείσας νομοθεσίας περί αφερεγγυότητας των νοικοκυριών σε ευθυγράμμιση με την πρόταση των θεσμών.


Βάσει της εκτίμησης των θεσμών το πρόγραμμα του ESM θα καλύψει ένα ποσό έως 86 δισ. ευρώ. Αυτό περιλαμβάνει ένα ποσό έως 25 δισ. ευρώ για τον τραπεζικό τομέα προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά κόστη ανακεφαλαιοποίησης.


Η πρώτη δόση του προγράμματος ύψους 26 δισ. ευρώ θα γίνει σε δύο υποδόσεις. Η πρώτη υποδόση των 10 δισ .ευρώ θα είναι διαθέσιμη άμεσα σε λογαριασμό του ESM  για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Η δεύτερη υποδόση ύψους 16 δισ. ευρώ θα δοθεί στην Ελλαδα σε αρκετές δόσεις αρχής γενομένης με μια πρώτη εκταμίευση ύψους 13 δισ. ευρώ έως τις 20 Αυγούστου και θα ακολουθήσουν περαιτέρω εκταμιεύσεις το φθινόπωρο υπό την προϋπόθεση της εφαρμογής των στόχων που βασίζονται στα μέτρα που περιγράφονται στο Μνημόνιο και θα εξειδικευθούν από τους ευρωπαικούς θεσμούς και θα συμφωνηθούν από το EWG.


Μια δεύτερη δόση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ύψους έως 15 δισ. ευρώ μπορεί να γίνει διαθέσιμη μετά την πρώτη αξιολόγηση και όχι αργότερα από τις 15 Νοεμβρίου υπό την προϋπόθεση της εφαρμογής των προγραμματισμένων στρες τεστ και την εφαρμογή των στόχων του οικονομικού τομέα της αξιολόγησης. Αυτά τα χρήματα θα μεταφερθούν σε ξεχωριστό λογαριασμό του ESM και μπορούν να αποδεσμευθούν με απόφαση του συμβουλίου διοίκησης του ESM.


Η έκθεση βιωσιμότητας του χρέους καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η βιωσιμότητα του χρέους μπορεί να επιτευχθεί μέσω ενός μακροπρόθεσμου και αξιόπιστου προγράμματος μεταρρυθμίσεων και επιπρόσθετων μέτρων για το χρέος χωρίς ονομαστικό κούρεμα. Όπως αναφέρεται στην απόφαση της 12ης Ιουλίου το Eurogroup δηλώνει ότι είναι έτοιμο, αν χρειαστεί, να εξετάσει πιθανά επιπρόσθετα μέτρα (πιθανώς με μεγαλύτερες περιόδους χάριτος και αποπληρωμής) με στόχο τη διασφάλιση να είναι σε βιώσιμο επίπεδο οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας. Τα μέτρα αυτά θα εξαρτηθούν από την πλήρη εφαρμογή των μέτρων που συμφωνήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος του ESM και θα εξεταστούν μετά την πρώτη θετική ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος. Το Eurogroup επαναλαμβάνει ότι δεν μπορούν να ληφθούν μέτρα ονομαστικού κουρέματος του χρέους.


Το Eurogroup θεωρεί την εμπλοκή του ΔΝΤ ως απαραίτητη και καλωσορίζει την πρόθεση της διοίκησης του ταμείου να προτείνει στο ΔΣ του ΔΝΤ να εξετάσει την επιπρόθετη οικονομική στήριξη για την Ελλάδα μόλις ολοκληρωθεί η πλήρης εξειδίκευση των δημοσιονομικών, δομικών και οικονομικών μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα και μόλις εξεταστεί η ανάγκη για επιπρόσθετα μέτρα και μόλις έχει επιτευχθεί μια συμφωνία για πιθανή ελάφρυνση χρέους προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά του.


Μόλις εγκριθεί, η πλήρης επαναδέσμευση του ΔΝΤ αναμένεται να μειώσει ανάλογα τη χρηματοδότηση από τον ESM. Το Eurogroup καλωσορίζει τη θετική αξιολόγηση του ΔΝΤ για τους πολιτικούς όρους που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο και επιβεβαιώθηκαν από τη διευθύνουσα σύμβουλο του ταμείου και περιμένει ένα πρόγραμμα του ΔΝΤ που θα βασίζεται σε αυτό.


Το Eurogroup εκτιμά ότι πλέον υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να ξεκινήσουν οι σχετικές εθνικές διαδικασίες για την έγκριση της οικονομικής βοήθειας μέσω ESM. Το Eurogroup αναμένει ότι το ΔΣ του ESM θα είναι σε θέση να εξουσιοδοτήσει την Κομισιόν να υπογράψει το Μνημόνιο εκ μέρους του ESM και να εγκρίνει την πρόταση για μια συμφωνία έως τις 19 Αυγούστου βάσει της ολοκλήρωσης των εθνικών διαδικασιών και επομένως το ξεκλείδωμα της αρχικής δόσης έως 26 δισ. ευρώ».
Read more

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Action camera με τεχνητή νοημοσύνηΜια νέα κατηγορία βιντεοκάμερων, οι action cameras με τεχνητή νοημοσύνη, σαρώνουν την αγορά.

Διαβάστε  τις  λεπτομέρειες  ΕΔΩ

 


Read more

ΞΥΠΝΗΣΤΕ - Εχετε καταλάβει τι γίνεται; Oι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας!


Έχετε καταλάβει όσα συμβαίνουν και έχουν συμβεί εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδος τα τελευταία 300 χρόνια και ποιος τα δημιουργεί?


Έχετε καταλάβει τι έγινε με την επανάσταση του 1821? Πώς οι μεγάλες δυνάμεις βοήθησαν δήθεν για να διορίσουν τον βαυαρό Όθωνα στην συνέχεια σκοτώνοντας τον Καποδίστρια στήνοντας το τραπεζικό καθεστός του Ροθτσάιλντ, περνώντας επίσημα τον θεσμό διακυβέρνησης για να έχουν την κηδεμονία του πλούτου τους για να τους κουμαντάρουν οικονομικά?


Έχετε καταλάβει την συνθήκη των σεβρών το 1919 και πως δημιούργησαν τις συνθήκες καταστροφής και σφαγής του ελληνισμού της Ιωνίας?


Έχετε καταλάβει ότι η χρηματοδότηση των μπολσεβίκων και ή επανάσταση έγινε για να φύγει από την μέση ο Τσάρος και οι έλληνες της Ρωσίας και να χρηματοδοτήσουν στην συνέχεια τον Κεμάλ με 10 εκ. χρυσά ρούβλια από τα ελληνικά καταπιιστεύματα για να τον βοηθήσουν στέλνοντας Τσετσένους για να σφάξουν τους έλληνες της Ιωνίας !Έχετε καταλάβει ότι επί Λένιν δεν επιτρεπόταν να μετακινηθεί άνθρωπος από την Σοβιετική Ένωση χωρίς την άδεια του καθεστώτος. Άρα για να φύγουν οι Τσετσένοι και να βρεθούν στην Ιωνία – Μικρά Ασία και να σφάξουν τους έλληνες είναι ξεκάθαρο ότι τους έστειλαν οι μπολσεβίκοι.


Έχετε καταλάβει ότι με ελληνικό χρυσό (τράπεζα της Ανατολής) στήθηκε η Federal Bank της Αμερικής το 1913 και η σφαγή της Μ. Ασίας έγινε και για να σκεπαστεί η κλοπή των 7000 τόνων χρυσού?


Έχετε καταλάβει ότι με τον ίδιο χρυσό στήθηκε η τράπεζα HSBC στο αγγλικό Χόγκ – Κόγκ 1932;


Έχετε καταλάβει ότι με τα ίδια καταπιστεύματα στήθηκε και η ΒIS το 1932 στην Ελβετία?


Έχετε καταλάβει ότι το 1933 πτώχευσαν την Ελλάδα για 50 εκατομμύρια δολλάρια για να πάρουν ολοκληρωτικά τα καταπιστεύματα και τα εθνικά περουσιακά υπό την κηδεμονία τους?


Έχετε καταλάβει ότι από το 1948 όλοι οι ηγέτες της Ελλάδας διορίζονται από τους ίδιους τους “οικονομικούς εξοντωτές”, με αποτέλεσμα να φέρουν την οικονομία της στα μνημόνια με σκοπό την ολοκληρωτική εξόντωση των ελλήνων?


Εχετε καταλάβει ότι οι περισσότεροι έλληνες δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας και συνεχίζουν να αρνούνται να δεχτούν ότι όλα αυτά γίνονται για τον έλεγχο και τη εξόντωση?


Εχετε καταλάβει ότι οι περισσότεροι έλληνες δεν ξέρουν καν αληθινή ιστορία;ειδικά περί δεύτερου παγκόσμιου πόλεμου!μαύρα μεσάνυχτα ! μόνο για Δίστομο ξέρουν ! και αυτο οπως το θέλουν! σας είπε πότε κάνεις γιατι σκότωσαν οι Γερμανοί χωριάτες; ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΉΡΥΞΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


Γιατί? Ούτε αυτό για την ώρα μπορούν να καταλάβουν!!! νομίζουν οτι προωθούν κόμματα για να τους σώσουν! άξιοι της μοίρας τους!

Πηγή Read more

Απατημένος μποξέρ, έκοψε με κλαδευτήρι τα γεννητικά όργανα του εραστή της γυναίκας τουΤο θύμα ένας δικηγόρος 42 ετών είχε συνάψει σχέσεις με τη σύζυγο ενός 24χρονου μποξέρ, από το Τόκιο του Ikki Kotsugai. Κάποια στιγμή ο μποξέρ το έμαθε. Δεν μπορούσε να το χωνέψει. Συζήτησε με τη γυναίκα του η οποία τα αρνήθηκε όλα.Τότε αποφάσισε να την παρακολουθήσει. Χωρίς εκείνη να το καταλάβει έφτασε στην περιοχή Minato Ward του Τόκιο και την είδε να μπαίνει στον ουρανοξύστη, όπου ο δικηγόρος είχε το γραφείο του.


Ο απατημένος μποξέρ περίμενε να περάσει λίγο η ώρα, ανέβηκε στο γραφείο του δικηγόρου και εισέβαλε μέσα σπάζοντας την πόρτα με τις γροθιές του. Είχε πάθει αμόκ. Με την άκρη του ματιού του είδε την γυναίκα του να ντύνεται και να φεύγει τρέχοντας. Την πρόλαβε και την γρονθοκόπησε μια φορά. Η γυναίκα έπεσε σε μια βιβλιοθήκη αλλά αιμόφυρτη κατάφερε να σηκωθεί.Ο Ikki Kotsugai, είχε στρέψει τώρα την προσοχή του στον δικηγόρο που είχε προλάβει να ντυθεί και εκείνος και του ζητούσε τον λόγο της εισβολής στο γραφείο του. Θολωμένος ο μποξέρ άρχισε να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο τον 42χρονο άνδρα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τον είχε ξαπλώσει ημιαναίσθητο στο πάτωμα.


Ένα κλαδευτήρι βρέθηκε στο χέρι του (άγνωστο πως). Κατέβασε το παντελόνι του δικηγόρου και με μια βαθιά ψαλιδιά του έκοψε σύρριζα το πέος. Ο Ikki, σήκωσε το ματωμένο του τρόπαιο και ούρλιαξε μια φορά. Στη συνέχεια πήγε στο μπάνιο και το έριξε στην τουαλέτα.


Μετά στάθηκε στη μέση του δωματίου επάνω από τον ημιθανή και αιμόφυρτο δικηγόρο και περίμενε την αστυνομία. Σε ελάχιστο χρόνο έφτασαν οι αστυνομικοί. Οι πρώτες κουβέντες του μποξέρ ήταν: «Του τα έκοψα και τα ξέπλυνα στη λεκάνη. Εκεί θα τα βρείτε. Τράβηξα και το καζανάκι»


Πάντως πληροφορίες θέλουν τον μεταπτυχιακό φοιτητή και μποξέρ  Ikki, να είναι ένας εξαιρετικά βίαιος χαρακτήρας που στο πανεπιστήμιο προκαλούσε όλο προβλήματα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον μποξέρ και αναφέρουν ότι εδώ και 2 χρόνια βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγο του, η οποία διαμαρτυρόταν για τη βίαιη συμπεριφορά του 


Read more

Η Maria βγάζει το mikrokini τηςΗ κοπέλα γδύνεται στο νέο τεύχος του Penthouse, και μας αφήνει άφωνους για την χάρη της και το απίστευτο κορμί της
Read more

Της επιτέθηκε και την πετσόκοψε με σπαθί μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων (video)


Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Sanlitun στο Πεκίνο. Μια περιοχή τουριστική, γεμάτη εμπορικά κέντρα, που φημίζεται για τη νυχτερινή της ζωή. Έξω από ένα εμπορικό κέντρο, περιφέρονταν για πολλή ώρα ένας νεαρός. Φορούσε πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και τραγιάσκα.Το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο. Κάποια στιγμή ο νεαρός που ονομάζεται Gao και κατάγεται από την περιοχή Tonghua, έβγαλε μέσα από το παντελόνι του ένα μεγάλο κοφτερό σπαθί τύπου κατάνα.Το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο. Κάποια στιγμή ο νεαρός που ονομάζεται Gao και κατάγεται από την περιοχή Tonghua, έβγαλε μέσα από το παντελόνι του ένα μεγάλο κοφτερό σπαθί τύπου κατάνα.Άφησε μια κραυγή και επιτέθηκε στον κόσμο με το σπαθί υψωμένο. Όσοι πρόλαβαν να κάνουν στην άκρη σώθηκαν. Μια Κινέζα όμως 33 ετών δεν πρόλαβε. Ο Gao την κάρφωσε πολλές φορές με μίσος στο στήθος και την κοιλιά και στη συνέχεια, σαν σαμουράι, άρχισε να την πετσοκόβει με σπαθιές. Μετά από κάθε χτύπημα του στο κορμί της άτυχης γυναίκας, ο δράστης, άφηνε και μια μακρόσυρτη κραυγή.


 Ο πρώτος που κατάλαβε τι γινόταν ήταν ένας Γάλλος τουρίστας, ο οποίος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα. Μπήκε ανάμεσα σε εκείνη λίγο πριν καταρρεύσει και στον δράστη. Ο Gao με μανία χτύπησε και τον άνδρα στο χέρι και παρολίγον η σπαθιά να του το κόψει. Η γυναίκα είχε ήδη ξεψυχήσει.


Στη συνέχεια ο δράστης στάθηκε ατάραχος στο κέντρο της εισόδου του εμπορικού κέντρου και όταν έφτασε η αστυνομία, πέταξε το όπλο και παραδόθηκε. Πηγές της αστυνομίας του Πεκίνου αναφέρουν ότι δράστης και θύμα δεν είχαν κάποια σχέση μεταξύ τους και προσανατολίζονται στο γεγονός ο Gao να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Δειτε το βιντεο  ΕΔΩ


Read more

Τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα τον ΔεκαπενταύγουστοΜουσείο ή σινεμά; Οι επιλογές πολλέςΤο Δεκαπενταύγουστο σηματοδοτεί μία από τις σημαντικότερες χριστιανικές γιορτές και την κορύφωση της εξόδου των αδειούχων του καλοκαιριού.


Ωστόσο, η Αθήνα δεν μια έρημη πόλη. Είναι όσο πρέπει «γεμάτη», πολύ πιο ανεκτική για όσους παραμένουν στο κλεινόν άστυ, τουλάχιστον όσον αφορά κάποιες δυνατότητες που δεν υπάρχουν άλλες εποχές του χρόνου, όπως το άνετο παρκάρισμα και οι άδειοι δρόμοι.


Και το πιο σημαντικό: Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες, δροσερές εξόδους, όπως οι επισκέψεις στα μουσεία και τα ραντεβού στα θερινά σινεμά της πόλης.


Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έκανε μια μικρή διαλογή στις επιλογές  που υπάρχουν για όσους θα παραμείνουν εντός πρωτεύουσας το τριήμερο της Παρασκευής 14, του Σαββάτου 15 και της Κυριακής 16 Αυγούστου.


 Μουσεία


Τα μουσεία δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μια προσιτή και άριστη επιλογή για όλον τον χρόνο, προσφέροντας ανά πάσα στιγμή «ανάσες» γνώσης και αισθητικής. Οι επισκέπτες τους δεν έχουν παρά να διαλέξουν εκείνο που τους ενδιαφέρει.


Το Μουσείο της Ακρόπολης


Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς περιλαμβάνει τα ευρήματα του Ιερού Βράχου. Χαρακτηρισμένο όχι λίγες φορές ως ένα από τα κορυφαία μουσεία στον κόσμο, προσφέρεται για πολλούς λόγους.


Έχει μοναδικά ευρήματα, αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, φιλόξενο καφενείο και εστιατόριο και, ως το τέλος Σεπτεμβρίου, φιλοξενεί την έκθεση «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών», με τα αριστουργήματα του αρχαιολογικού μουσείου του νησιού. Πρόκειται για μια καινοτομία του Μουσείου της Ακρόπολης, που ξεκίνησε με το συγκεκριμένο αφιέρωμα και αφορά μια σειρά εκθέσεων με σημαντικά, συχνά άγνωστα, έργα του αρχαίου κόσμου από σπουδαίους τόπους της ελληνικής περιφέρειας (Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, τηλ. 210 9000900, ώρες λειτουργίας 8:00 - 16:00 τη Δευτέρα, 8:00 - 20:00 Τρίτη – Κυριακή, 8:00 – 22:00 την Παρασκευή, εισιτ. 5 ευρώ).


Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο


Ανοιχτό από τις οκτώ το πρωί ως τις οκτώ το βράδυ. Τα χιλιάδες εκθέματά του από όλα τα σημεία του ελληνικού κόσμου προσφέρουν ένα μοναδικό πανόραμα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού από τις αρχές της προϊστορίας έως την ύστερη αρχαιότητα.


Επιπλέον, εντός του λειτουργεί μια ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή: Το «Αθέατο Μουσείο», την πετυχημένη δράση όπου ένα εύρημα από τις αποθήκες του αναδύεται από την αφάνεια στο φως για δυο μήνες. Ειδικά, αυτή η Κυριακή 16 Αυγούστου (όπως και οι υπόλοιπες Κυριακές του μήνα) είναι αφιερωμένη στο τωρινό έκθεμα του Αθέατου αυτού μουσείου, δηλαδή στον «καθρέφτη της Ευρώπης», το χάλκινο κάτοπτρο των αρχών του 4ου αι. π. Χ. που βρέθηκε σε τάφο πλούσιας γυναίκας από την αρχαία Ερέτρια. Το έργο, που φέρει μια θαυμάσια παράσταση της Ευρώπης πάνω στον ταύρο στην επιφάνεια του καλύμματός του, θα παρουσιαστεί, μαζί με όλα τα μυστικά που το περικλείουν (μύθους και ιστορία), από τους αρχαιολόγους του μουσείου στη μία το μεσημέρι (Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44, τηλ. 213 214 4800, εισιτ. 3-7 ευρώ, ενιαίο εισιτήριο 6-12 ευρώ που ισχύει για Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο, Επιγραφικό & Νομισματικό Μουσείο ).


Επιγραφικό Μουσείο


Μοναδικό στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο στο είδος του στον κόσμο, που συχνά οι επισκέπτες το αγνοούν. Οι περισσότερες από τις 14.000 επιγραφές που φιλοξενεί στους χώρους του προέρχονται από την Ελλάδα και χρονολογούνται από τους πρώιμους ιστορικούς έως τους παλαιοχριστιανικούς χρόνους.


Από τα πιο σημαντικά εκθέματα είναι το ψήφισμα της αθηναϊκής εκκλησίας του δήμου που αφορά τη Β΄ Αθηναϊκή Συμμαχία του 4ου αι. π.X. και «το ημερολόγιο των θυσιών του Θορικού», η στήλη που χρονολογείται λίγο πριν από το 420 π.Χ. (επαναπατρίστηκε το 2012 από το Μουσείο Γκετί) και η οποία περιλαμβάνει τις θυσίες και τις τελετές που τηρούνταν στην περιοχή του Θορικού κατά μήνα (Επιγραφικό Μουσείο, Τοσίτσα 1, τηλ. 210 8232950, 8217637, ώρες λειτουργίας 08:00-15:00, εισιτ. 2-3 ευρώ, ενιαίο εισιτήριο 6-12 ευρώ που ισχύει για Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο, Επιγραφικό & Νομισματικό Μουσείο).


Το Νομισματικό Μουσείο


Διοικητικά «ενωμένο» με το Επιγραφικό, είναι μια περίφημη επιλογή. Εκτός από την πλουσιότατη μόνιμη νομισματική συλλογή (περίπου 600.000 νομίσματα, αλλά και σφραγιδολίθους, σταθμία, οβελούς και τάλαντα, που χρονολογούνται από τον 14ο αιώνα π.Χ. έως σήμερα), οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν επίσης τις δυο ενδιαφέρουσες περιοδικές εκθέσεις που φιλοξενεί: «Η ΠΑΤΡΙC ΑΝΤΙΝΟΟΝ ΘΕΟΝ», με την ιστορία του αυτοκράτορα Αδριανού και του Αντίνοου «αποτυπωμένη» μέσα από τα νομίσματα της εποχής τους και «Όθεν αργύρου εστί γενέθλη. Αρχαϊκή Νομισματοκοπία της Αθήνας. Μεταλλεία, Μέταλλα και Νομίσματα», που εστιάζει στην εποχή κατά την οποία μεταλλάσσονται η κοινωνία, τα πολιτεύματα και η τέχνη (Νομισματικό Μουσείο, Ιλίου Μέλαθρον, Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 12, τηλ. 210 3632057, 210 3612834 και 210 3612872, ώρες λειτουργίας 09:00-15:45, εισιτ, 2-3 ευρώ, ενιαίο εισιτήριο 6-12 ευρώ που ισχύει για Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο, Επιγραφικό & Νομισματικό Μουσείο).


Θερινά σινεμά


Τα θερινά σινεμά είναι μια όμορφη διέξοδος τις ζεστές νύχτες του Αυγούστου. Πλαισιωμένα, συνήθως, με όμορφους κήπους αποτελούν, εκτός από σινεφίλ αποδράσεις, και οάσεις δροσιάς. Οι επιλογές πολλές, αρκεί να τις αναζητήσει κανείς. Ενδεικτικά, για το τριήμερο προτείνουμε μία ή και περισσότερες βραδιές σε έναν από τους παρακάτω «ιστορικούς» θερινούς κινηματογράφους:


Σινεμά Θησείο


Με θέα στην Ακρόπολη και δροσιά από τα δέντρα του αρχαιολογικού χώρου των κλιτύων της. Αυτό το τριήμερο παίζεται η ταινία «Ο κύριος Χολμς», σε σκηνοθεσία Μπιλ Κόντον με τον μοναδικό Ίαν ΜακΚέλεν και τους επίσης ταλαντούχους Λόρα Λίνεϊ, Μάιλο Πάρκερμε. Ήρωας της ταινίας ένας ηλικιωμένος, συνταξιούχος Σέρλοκ Χολμς, που με σημάδια απώλειας μνήμης προσπαθεί να θυμηθεί και να διαλευκάνει μια άλυτη υπόθεση δεκαετιών (Αποστόλου Παύλου 7, Θησείο, τηλ. 210 3420864, 210 3470980, ώρες 20.55 & 23.05, εισιτ. 6-8 ευρώ).


Σινεμά Cine Paris


Με πρώτο «άνοιγμα» το 1920 και σταθμό στην ιστορία του τη δεκαετία του '60 (τότε χτίζεται στο μέρος όπου στεγάζεται σήμερα αλλά και κλείνει λόγω της κρίσης των θερινών, για να ξανανοίξει οριστικά το 1986) βρίσκεται ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη. Με θέα επίσης στον ιερό βράχο, αλλά και στο «χωριό» της Πλάκας, οι επισκέπτες του τριημέρου μπορούν να απολαύσουν την ταινία «Μαθήματα οδήγησης» (2014) σε σκηνοθεσία Ιζαμπέλ Κοϊξέ και πρωταγωνιστές την Πατρίσια Κλάρκσον και τον Μπεν Κίνγκσλεϊ. Αναφέρεται σε μια απρόσμενη φιλία που φέρνει δυο πολύ διαφορετικούς ανθρώπους κοντά στη χαρά, το χιούμορ και την αγάπη για ζωή (Κυδαθηναίων 22, Πλάκα, τηλ. 210 3248057, 210 3222071, εισιτ. 6-8 ευρώ).


Σινεμά Ζέφυρος


Άλλος ένας κινηματογράφος που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Σε μια από τις πιο παλιές γειτονιές της Αθήνας, στα Πετράλωνα, ο «Ζέφυρος», που άνοιξε το 1932, διαλέγει προσεκτικά τις ταινίες του, οι οποίες προέρχονται συνήθως από το μακρινό παρελθόν. Αυτό το τριήμερο παίζεται «Η Ταβέρνα της Τζαμάικα» του 1939, σε σκηνοθεσία Άλφρεντ Χίτσκοκ, με τους Τσαρλς Λότον, Μορίν Ο΄Χάρα, Ρόμπερτ Νιούτον. Πρόκειται για την τελευταία αγγλική ταινία του σκηνοθέτη, στην οποία μία συμμορία κακοποιών ληστεύει πλοία που ναυαγούν και δολοφονεί όσους επιβιώνουν για να μην τους καταδώσουν (Τρώων 36, Άνω Πετράλωνα, τηλ. 210 3462677, εισιτ. 6-8 ευρώ).


Σινεμά Ριβιέρα


Σήμα κατατεθέν των Εξαρχείων (μαζί με το «αδελφάκι» του Βοξ) και μέσα σε έναν από τους ωραιότερους κήπους της Αθήνας, το σινεμά «γεννήθηκε» το 1969 και έκτοτε συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές σινεφίλ στιγμές. Όπως η ταινία «Η Κυρία από τη Σαγκάη» (1947), σε σκηνοθεσία και σενάριο Όρσον Γουέλς, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την ακαταμάχητη Ρίτα Χειγουορθ. Ένα από τα ωραιότερα φιλμ νουάρ όλων των εποχών, με ήρωες τον μοναχικό ναυτικό Μάικλ Ο’Χάρα και τη μοιραία Έλσα Μπάνιστερ, που παίζεται αυτές τις ημέρες αποκλειστικά στη «Ριβιέρα», κάθε βράδυ στις 21.00 και 23.00 (Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια, τηλ. 210 3844827, εισιτ. 6-7 ευρώ, τα δύο άτομα 8 ευρώ).Read more

Ποια ζώδια παίρνουν ρίσκα και ποια διστάζουν;Πόσο τολμηρά είναι τα 12 ζώδια;

 *Συνιστάται στον αναγνώστη να διαβάσει το παρακάτω άρθρο με χιουμοριστική ματιά.

Ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε τολμηρούς και άτολμους, οφείλεται στο ότι κάποιοι με μεγαλύτερη ευκολία ρίχνονται μέσα σε ριψοκίνδυνες ή δύσκολες καταστάσεις, προκειμένου να επιτύχουν κάτι και άλλοι, όχι μόνο δεν τολμούν, αλλά ούτε καν το σκέφτονται.

Μια μεγάλη αλήθεια, για τα άτομα που δε διστάζουν να διακινδυνέψουν, είναι ότι δεν χρειάζεται ταλέντο αλλά προθυμία να θέσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία ενός δύσκολου έργου. Λέγεται μάλιστα ότι το καλύτερο ρίσκο, που αξίζει να πάρεις, είναι αυτό που περιλαμβάνει ένα ίσο ποσό λογικής και πάθους.

Η σχέση που έχουν τα 12 ζώδια με τα ρίσκα και γενικότερα τις παράτολμες αποφάσεις και δράσεις, όπως είναι φυσικό, διαφοροποιείται σημαντικά. Ας δούμε πως:

ΕΔΩRead more

Εικοσιτριάχρονη νεκρή στην άσφαλτοΑκόμα ένας τραυματίας σε σύγκρουση μοτοσικλετών στη ΡόδοΤη ζωή της έχασε μια 23χρονη στη Ρόδο σε σύγκρουση μοτοσικλετών.


Μοτοσικλέτα που οδηγούσε 36χρονος έπεσε πάνω σε άλλη με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της 23χρονης, η οποία ήταν συνεβιπάτιδα και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της.


(φωτογραφία αρχείου)Read more

Αετός βγάζει drone νοκ άουτ (video)


Σε μία διαφορετική από τις συνηθισμένες μάχες στους αιθέρες βρέθηκαν αντιμέτωποι ένας αετός και ένα drone και ο ισχυρός ιπτάμενος θηρευτής αναδείχθηκε στον αδιαφιλονίκητο νικητή.


Ο κινηματογραφιστής Adam Lancaster κάλεσε και άλλους χειριστές drone να μην τα κατευθύνουν κοντά σε πουλιά- κυνηγούς. «Μην πετάτε drone κοντά σε πουλιά- θηρευτές. Επιτίθενται επειδή τα θεωρούν είτε απειλή είτε... γεύμα», έγραψε ανεβάζοντας το παρακάτω video στο YouTube.

Επίθεση στον αέρα- Δείτε βίντεο

Read more

Ο Τσίπρας προανήγγειλε πρόωρες εκλογές«Μην λέτε κ. Μεϊμαράκη τόσο εύκολα τέτοια αιτήματα διότι ενίοτε τα αιτήματα γίνονται δεκτά»Τις πρόωρες κάλπες προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Κατά την ομιλία του για το τρίτο μνημόνιο ο πρωθυπουργός απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη που νωρίτερα τον είχε καλέσει να δώσει λύση τη Δευτέρα και αν θέλει να κάνει και εκλογές, αν και θα πάνε τη χώρα πίσω.


«Με προτρέψατε να πάω σε εκλογές» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Μην λέτε τόσο εύκολα τέτοια αιτήματα διότι ενίοτε τα αιτήματα γίνονται δεκτά».


Είπε ότι αυτό εξαρτάται από τη συμφωνία και επεσήμανε: «Η ευχή σας για τελευταία φορά αριστερά δεν θα πραγματοποιηθεί, θα έχετε την αριστερά να ανοίγει δρόμους με τη διακυβέρνησή της».


Απαντώντας ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε: «Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Εγώ δεν είπα να κάνετε εκλογές. Εγώ δε μπορώ να αποτρέψω ούτε να επιβάλω εκλογές. Εσείς είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε ότι ας βολεύει. Ή θα δημιουργήσετε κλίμα σταθερότητας μαζεύοντας τους υπουργούς και την Πρόεδρο της Βουλής ή θα βρείτε άλλη λύση. Από Δευτέρα αυτο το σκηνικό τέρμα. Δεν πάει».


Μάλιστα απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Δεν θέλετε; Αποφασίστε επιτέλους, δεν θέλετε ρίξτε τον!».


Μάλιστα όταν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κι η Όλγα Γεροβασίλη αρνούνταν ότι μίλησαν για εκλογές είπε: «κ. Γεροβασίλη και εσείς και ο πρωθυπουργός στέκεστε γιατί η ΝΔ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρώπη. Αυτό το σκηνικό δεν πάει, δεν το καταλαβαίνετε ρε παιδί μου».Read more

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Τυφλωθήκαμε!!! .....αράκια….ατέλειωτα σας περιμένουν!!!!Αμάν τι πάθαμε βραδιάτικα…τελειωμό δεν έχουν!!!


Νεανικά κωλαράκια όλων των ειδών και σχημάτων σας περιμένουν να τα κρίνεται!!


Καλή διασκέδαση!!

Δειτε  ΕΔΩRead more

Κάνε τα χείλη σου πιο σαρκώδη με εύκολους τρόπουςΟύτε εσύ δεν θα το πιστεύεις

Αυτό που σε ενοχλεί στην εμφάνισή σου είναι τα λεπτά σου χείλη; Θα ήθελες να έχεις πιο σαρκώδη χωρίς όμως να πρέπει να χτυπήσεις την πόρτα του πλαστικού χειρουργού;


Τώρα μπορείς να το πετύχεις κάνοντάς τα μάλιστα να φαίνονται και φυσικά!


Κάνε οπωσδήποτε περίγραμμα χειλιών χρησιμοποιώντας μολύβι χρώματος πιο σκούρου από το κραγιόν που θα βάλεις. Ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο, ήδη τα χείλη σου θα φαίνονται μεγαλύτερα.


Αφού φορέσεις το κραγιόν σου, χρησιμοποίησε και άλλο ένα κραγιόν πιο έντονου χρήματος στο κέντρο των χειλιών σου.


Είναι βασικό να φαίνονται πιο φωτεινά τα χείλη σου στο κέντρο καθώς έτσι θα δείχνουν και πιο σαρκώδη.


Αν σου φαίνεται δύσκολο να το κάνεις όλο αυτό στο μακιγιάζ σου, απλά δοκίμασε τα  Lip Plumbers που είναι σαν τα Lip gloss με την διαφορά πως περιέχουν μεγάλη ποσότητα κολλαγόνου, ουσίας που θα κάνει τα χείλη σου… τούμπανο!Read more

Σουφλέ εύκολο με δύο τυριάΤέλειος συνδιασμός με μια χωριάτικη σαλάτα.


Σκεφτόμαστε συχνά ότι το σουφλέ με τυριά είναι ένα δύσκολο πιάτο. Στην πραγματικότητα είναι πανεύκολο και αρκεί να το προετοιμάσουμε και να το ψήσουμε για 45 λεπτά την τελευταία στιγμή. Το μόνο πράγμα που δεν αντέχει το σουφλέ είναι να περιμένει ψημμένο, θέλει άμεσο σερβίρισμα και κατανάλωση!


Υλικά για 6 άτομα


150 γραμμάρια τυριά τριμμένα ή για τρίψιμο (Εμενταλ, γραβιέρα σκληρή)

5 αυγά

50 γραμμάρια βούτυρο

50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

400 ml γάλα ελαφρύ

Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο για τρίψιμο

Εκτέλεση


Αρχίστε με το να τρίψετε τα τυριά στον τρίφτη

Εγώ προτιμώ να τα τρίψω παρά να τα αγοράσω έτοιμα σε πλαστικό

Βάλτε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα να λυώσει, σε πολύ χαμηλή φωτιά

Προσθέστε το αλεύρι

Με ένα αυγοδάρτη αναμείξτε απαλά

Πρσθέστε το γάλα σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατέψτε πιο ζωηρά

Διαλύστε αν υπάρχουν σβώλοι και ανακατέψτε σε πιο υψηλή φωτιά

Μόλις πάρει λίγο σώμα, βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά

Τότε προσθέστε τους κρόσκους έναν έναν και ανακατέψτε απαλά κάθε φορά

Προσθέστε (εκτός φωτιάς) τα τυριά, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο

Χτυπήστε τα ασπράδια σε καλή μαρέγκα

Προσθέστε στα υλικά απαλά, λίγο λίγο

Βουτυρώστε ένα σκεύος ψηλό για το σουφλέ σας

Είναι καλύτερο να ρίξετε λίγο τριμμένο τυρί στον πάτο του σκεύους, ξεροψήνεται και γίνεται υπέροχο, ενώ το σουφλέ βγαίνει ευκολότερα

Ρίξτε όλα τα υλικά στο σκεύος και αφήστε το στο ψυγείο

Δεν παθαίνει τίποτα, αντίθετα το κρύο θα κάνει το σουφλέ να φουσκώσει περισσότερο

Όταν έρθει η ώρα, ανάψτε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε για 45 λεπτά

Σερβίρετε άμεσα, αρκεί και μια απλή σαλάτα για να κάνετε ένα τέλειο τραπέζι


Και να θυμάστε ότι μόλις πάρετε τον αέρα στο σουφλέ, μπορείτε να δημιουργείτε υπέροχα σουφλέ με φρούτα:
ΠηγήRead more

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Η κουλτούρα του ξέκ.... Το καλοκαίρι –ειδικά το καλοκαίρι- αποτελεί εκείνη ακριβώς την περίπτωση που εμφανίζεται μπροστά σου περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή του χρόνου ένας σωρός από άχρηστες εικόνες που προσπαθούν απεγνωσμένα να σου τραβήξουν την προσοχή. Μιλάω για ένα συγκεκριμένο είδος προσοχής. Εκείνο που απαιτείται ειδικά όταν θέλουμε να σκεφτούμε για μία γυναίκα ότι είναι… καυτή.Αν η φωτογραφία μπορεί με κάποιο τρόπο να δημιουργεί την αίσθηση του αμετάκλητου γεγονότος, εκείνου που υπάρχει πραγματικά και δεν είναι δυνατό να αμφισβητηθεί από κανέναν τότε ίσως μπορούμε να την αναγνωρίσουμε ως έναν λειτουργικό μηχανισμό στην διαδικασία διαμόρφωσης μιας συγκεκριμένης ταυτότητας. Στην προκειμένη περίπτωση αναφέρομαι στο προφίλ της δημοφιλούς «καυτής» γυναίκας που αναδύεται μέσα από εκείνη την κουλτούρα του… ξέκωλου όπως πολύ όμορφα το θέτει στο βιβλίο της η Ariel Levy («Θηλυκές φαλλοκράτισσες, Οι γυναίκες και η ανερχόμενη κουλτούρα του ξέκωλου.» Εκδ. Κουκκίδα)


Το καυτό δεν είναι το ίδιο πράγμα με την ομορφιά, στην οποία αποδόθηκε αξία σε όλες τις περιόδους της ιστορίας. Καυτό μπορεί να σημαίνει δημοφιλές. Καυτό μπορεί να σημαίνει αυτό για το οποίο γίνεται λόγος. Αλλά όταν πρόκειται για γυναίκες, καυτό σημαίνει δύο συγκεκριμένα πράγματα: αυτό που μπορεί να γαμηθεί και αυτό που μπορεί να πουληθεί. Είναι τα κυριολεκτικά επαγγελματικά κριτήρια για τα πρότυπά μας, τις σταρ της βιομηχανίας του σεξ.


Σκέφτομαι πως για να απορρίψεις κάτι χρειάζεται πρώτα να το αμφισβητήσεις. Όπως λοιπόν η αμφισβήτηση έτσι και η απόρριψη φαντάζει πιο δύσκολη σε μία καλά μελετημένη και φιλτραρισμένη φωτογραφία. Η δυνατότητα επεξεργασίας οποιουδήποτε λάθους εξασφαλίζει την ακόρεστη αποδοχή σου από τα πλήθη.


Το «λάθος» μετατρέπεται στην ιδανικότερη μορφή του «σωστού» , σε κανονικό, αποδεκτό. Σκέφτομαι την απόρριψη ως κάτι που σωρεύεται και κατακάθεται σαν μαύρη χολή στην κοιλιά. Κάποια στιγμή την ξερνάς και τότε γίνεται κάτι πηχτό. Φαντάζομαι αυτή την παχύρευστη μάζα να μετατρέπεται σε μία φωτογραφία. Αποτυπώνει εσένα με λάγνο ύφος και προτεταμένα χείλη σε στυλ πάπιας που καλούν σε παιχνιδιάρικες φαντασιώσεις. Αποτυπώνει το σώμα σου (στριμωγμένο) σε κάποιο εφαρμοστό φόρεμα και τα πόδια σου (πρησμένα) μέσα σε στενά γοβάκια. Στην φωτογραφία δεν διαγράφεται ο πόνος. Ούτε ο κόπος για την προσπάθειά σου να φαίνεσαι τόσο σωστά υπέροχη. Και όμως οι κάλοι στα πόδια σου έχουν αρχίσει να ματώνουν. Δεν μπορείς να με πείσεις για το αντίθετο. Θα συνεχίσω να σε αμφισβητώ.


Δυσκολεύομαι ειλικρινά να καταλάβω αυτό το παιχνίδι της επιδοκιμασίας που στήνεται πάνω σε τυποποιημένους διαλόγους του τύπου «Πόσο όμορφη είσαι γλυκιά μου!» – « Αχ ευχαριστώ! Και εσύ!». Χαρακτηρισμοί βέβαια που μάλλον χρησιμοποιούνται σχεδόν καταχρηστικά εξισώνοντας το όμορφο με το σέξι, το καυτό με το σχεδόν πορνογραφικό. Δεν έχει σημασία να μιλάμε με όρους ομορφιάς, φτάνει να δείχνεις αρκετά σέξι, αρκετά διαθέσιμη.


Η Levy εξηγεί για την κουλτούρα του ξέκωλου: «Το νόημα της κουλτούρας του ξέκωλου δεν είναι ν” ανοίξουμε το μυαλό μας στις δυνατότητες και τα μυστήρια της σεξουαλικότητας.


Είναι το να επαναλαμβάνουμε αενάως μια συγκεκριμένη – και ιδιαίτερα εμπορική – συντόμευση του τι είναι σέξι.»


«Το καυτό έχει γίνει το πολιτισμικό συνάλλαγμά μας και πολλοί άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο και ξοδεύουν πολύ χρήμα στην προσπάθεια τους να το αποκτήσουν. Το καυτό δεν είναι το ίδιο πράγμα με την ομορφιά, στην οποία αποδόθηκε αξία σε όλες τις περιόδους της ιστορίας. Καυτό μπορεί να σημαίνει δημοφιλές. Καυτό μπορεί να σημαίνει αυτό για το οποίο γίνεται λόγος. Αλλά όταν πρόκειται για γυναίκες, καυτό σημαίνει δύο συγκεκριμένα πράγματα: αυτό που μπορεί να γαμηθεί και αυτό που μπορεί να πουληθεί. Είναι τα κυριολεκτικά επαγγελματικά κριτήρια για τα πρότυπά μας, τις σταρ της βιομηχανίας του σεξ.»


Αυτά τα επαγγελματικά κριτήρια αποτελούν πλέον γνωρίσματα του κοριτσιού της διπλανής πόρτας…


«Οι γυναίκες που κατοικούν σ” αυτή την εναλλασσόμενη πραγματικότητα δεν είναι στριπτιζέζ ή πληρωμένες περφόρμερ, είναι παιδιά της μεσαίας τάξης που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιοκαι βρίσκονται σε διακοπές – ανήκουν στην πλειονότητα.»


Έχουμε «δυναμώσει» αρκετά λοιπόν ώστε να εξαντλούμε τα σώματά μας στα γυμναστήρια και να κάνουμε αποτρίχωση στο μπικίνι και έχουμε κερδίσει το «δικαίωμα» να συμμετέχουμε στην ποπ κουλτούρα. Αυτά είναι τα κεκτημένα του μεταφεμινιστικού κόσμου. Είναι όλα όσα για τα οποία πασχίζεις καθημερινά με κάθε «κλικ» στην φωτογραφική σου ή στο κινητό σου. Όλες αυτές οι φωτογραφίες με βυζιά, κώλους και ύφος «yolo-swag» (ευχαριστώ Κώστα για την προσπάθεια σου να μου εξηγήσεις το περιεχόμενο του όρου J ) έγιναν τα σύμβολα της απελευθέρωσής μας. Για όσους λοιπόν σπεύδουν να μιλήσουν για «δυναμικές γυναίκες» και «ελεύθερο έρωτα» ή για όσους αναγνωρίζουν μια σαφής παραπομπή στην πορνό διασκέδαση ως το μόνο πλέον σημάδι σεξουαλικότητας η Levy το γράφει καθαρά και περιεκτικά: «Ξέκωλες και απελευθερωμένες δεν είναι συνώνυμα.»


«Παρακάμψαμε το σημείο όπου απλώς δεχόμασταν και σεβόμασταν το γεγονός ότι σε μερικές γυναίκες αρέσει να φαίνονται προκλητικές και λάγνες, και αντί γι” αυτό αποφασίσαμε ότι όλες οι γυναίκες που είναι σεξουαλικά απελευθερωμένες θα “πρεπε να μιμούνται τις στριπτιζέζ και τις πορνοστάρ.»


«Με ποιο τρόπο το να μιμηθούμε μια στριπτιζέζ ή μια πορνοστάρ -μια γυναίκα της οποίας το επάγγελμα είναι πάνω απ” όλα να προσποιείται τη διέγερση- θα μας κάνει σεξουαλικά απελευθερωμένες;», διαβάζω στο βιβλίο της Levy και αμέσως ακούω στο κεφάλι μου τα λόγια της «γλυκούλας» ένα βράδυ ατελείωτης συζήτησης και ρέοντος κρασιού «Δεν είμαι πορνοστάρ ρε φίλε! Και δεν μπορώ να συμμετέχω ως τέτοια στις φαντασιώσεις σου.»

Take back the night «γλυκούλες»!


Πηγή: lifo.grRead more

Ποια εσώρουχα βρίσκουν πιο σέξι οι άνδρεςΗ πρώτη εντύπωση μένει ανεξίτηλη στη μνήμη και αυτό φαίνεται πως ισχύει και για τις σεξουαλικές περιπτύξεις των ζευγαριών.Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες επηρεάζονται από την επιλογή των εσωρούχων του αντίθετου φύλου και αυτό μπορεί να επηρεάσει και την ερωτική τους διάθεση.

Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής για κινητά OnePulse, η συντριπτική πλειοψηφία ανδρών και γυναικών θεωρούν πως η επιλογή εσωρούχων επηρεάζει την εικόνα που σχηματίζουν για το αντίθετο φύλο. Πάνω από το 50% των ανδρών παραδέχθηκαν ότι θα σχολίαζαν αρνητικά μια γυναίκα εάν δεν είχε επιλέξει ωραία εσώρουχα.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, το 86% των ανδρών κρίνει πόσο ελκυστική είναι μια γυναίκα με βάση τα εσώρουχα που θα επιλέξει, ενώ το 71% των γυναικών δίνει πραγματικά σημασία στο εσώρουχο που επιλέγει ο ερωτικός τους σύντροφος.

Η έρευνα αποκαλύπτει επίσης τι πρέπει να φορούν οι γυναίκες για να εντυπωσιάσουν έναν άντρα. Φαίνεται πως οι άνδρες προτιμούν τα σετ εσωρούχων σε συνδυασμό με τις κάλτσες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς. Αντιθέτως, απεχθάνονται τους κορσέδες και τα κοντά νυχτικά (baby doll). Κάτι που αναμφίβολα εκπλήσσει είναι ότι μόλις το 19% των ανδρών δήλωσαν πως θεωρούν ελκυστικά τα στρινγκ.

Όσον αφορά τα ανδρικά εσώρουχα, άνδρες και γυναίκες συμφώνησαν ότι ένα παλιό και φθαρμένο μποξεράκι δεν είναι καθόλου σέξι.

Πέραν της εντύπωσης που δίνουν στο αντίθετο φύλο, τα ωραία εσώρουχα τονώνουν την αυτοπεποίθηση και αυτό χωρίς αμφιβολία επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική διάθεση.

Πηγή: onmed.grRead more

Ενυδατώστε τα μαλλιά σας μετά τη θάλασσαΗ ηλιακή ακτινοβολία και η θάλασσα βλάπτουν τα μαλλιά. Και αυτό γιατί η τρίχα αποτελείται από λιπίδια που σχηματίζουν τον ενδοκυτταρικό ιστό της. Το χρώμα ξεθωριάζει και οι τρίχες σπάνε εύκολα. 


Τόσο το νερό της θάλασσας, όσο και της πισίνας ευνοούν τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών και κάνουν πιο έντονες τις αλλοιώσεις που οφείλονται στον ήλιο. Γι” αυτό, λοιπόν είναι απαραίτητη και η προστασία των μαλλιών, ιδίως αυτή την εποχή.


Σε πρώτη φάση επιλέξτε ένα ενυδατικό σαμπουάν και conditioner με βιταμίνη B και ceramides.

 

Βοηθούν και τονώνουν την τρίχα. Δοκιμάστε ένα spray τονωτικό, το οποίο καλό είναι να εφαρμόσετε αμέσως μετά τη θάλασσα και κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας. 


Σε περίπτωση που θέλετε να υιοθετήσετε ένα sleek look χρησιμοποιήστε ένα serum με σιλικόνη. 


Απλώστε μία μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά. Στη συνέχεια εφαρμόστε μία κρέμα λάμψης ή ένα hairspray κατά του φριζαρίσματος. 


Τέλος, προσοχή στις βούρτσες. Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών είναι σημαντικό, διότι μπορεί να χάσετε μεγάλη ποσότητα και από υγιείς τρίχες. 


Προτιμήστε μία βούρτσα με μαλακές τρίχες και όχι μεταλλικές ή μία χτένα με αραιά δόντια.


Πηγή: jenny.grRead more

Το τραγικό τέλος του μικρού ιπποπόταμου


Με το μόλις δύο ημερών μικρό της δίπλα της η μητέρα του, θηλυκός ιπποπόταμος, το παρουσίασε για πρώτη φορά στο υπόλοιπο κοπάδι. Δεν έτυχε όμως της υποδοχής που θα ήλπιζε καθώς οι ιπποπόταμοι του επιτέθηκαν άγρια και έβαλαν πρόωρο τέλος στη σύντομη ζωή του.


Ο μικρός ιπποπόταμος εκτινασσόταν στον αέρα από τους οργισμένους ιπποπόταμους ενώ το νερό γέμιζε από το αίμα του και τα τρομακτικά καρέ απαθανάτισε ο James Wilson που βρισκόταν στο εθνικό πάρκο Hwange, στη Ζιμπάμπουε.


«Συνήθως βλέπουμε τους ιπποπόταμους να χαλαρώνουν μέσα στο νερό με μόνο τα μάτια και τα αυτιά τους πάνω από την επιφάνεια και μοιάζουν τεμπέλικα και νωχελικά όντα. Αυτό που παρακολουθήσαμε ήταν κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε σαφάρι. Η μητέρα φάνηκε να παρουσιάζει το νεογέννητό της στους υπόλοιπους ιπποπόταμους- είναι σύνηθες οι θηλυκοί ιπποπόταμοι να απομονώνονται για να γεννήσουν και να επιστρέφουν σταδιακά στο κοπάδι φέρνοντας και το μικρό τους.


Η συγκεκριμένη προστάτευε το νεογέννητο και η σκηνή έμοιαζε σχεδόν οικογενειακή», συνεχίζει, «το άφησε να πάει πολύ κοντά στους άλλους καθώς έκανε τα πρώτα του βήματα. Ξαφνικά οπισθοχώρησε και αυτό που ακολούθησε ήταν το απόλυτο χάος. Επιτέθηκαν στη μητέρα αναγκάζοντάς τη να τρέξει για να σωθεί στη μια πλευρά του νερόλακκου και το μικρό της έμεινε μόνο στην άλλη πλευρά. Τότε περίπου επτά ενήλικοι ιπποπόταμοι επιτέθηκαν στο ανυπεράσπιστο μικρό το οποίο κατέσφαξαν. Ακόμα και οι πιο έμπειροι οδηγοί σαφάρι ένιωσαν δυσφορία από την εικόνα», κατέληξε.


Μέχρι κι ένας κροκόδειλος επωφελήθηκε από τη σφαγή και όσα απέμειναν από τον άτυχο ιπποπόταμο.Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου