Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Βρέθηκε νεκρή η 37χρονη από την ΚοζάνηΤη βρήκαν θαμμένη σε χωράφι του συζύγου της

Η Αστυνομία εντόπισε πριν λίγη ώρα την 37χρονη Ανθή Λινάρδου, σε χωράφι του συζύγου της στο Βελβεντό Κοζάνης, που αγνοούνταν από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.


Το πρωί, παρουσία του Εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε έρευνα του εγκληματολογικού, στο σπίτι της οικογένειας. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν κλιμάκια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, τα οποία μετέβησαν στο εν λόγω χωράφι, όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 37χρονη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 37χρονη εντοπίστηκε σε χωράφι, ιδιοκτησίας του συζύγου της, στο δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου.


Διαβάστε  ακόμα:

Bloomberg: Ο βομβιστής αυτοκτονίας της Κωνσταντινούπολης έπληξε όλη τη βιομηχανία τουρισμού της Τουρκίας 

πηγη 
Read more

Ελάφρυνση για χιλιάδες στεγαστικά δάνεια - Πώς θα διαμορφωθούν οι δόσεις


Ανάσα σε περισσότερους από 700.000 δανειολήπτες στεγαστικών δανείων... έχει φέρει το αρνητικό επιτόκιο euribor, καθώς βλέπουν τις δόσεις των δανείων τους να ακολουθούν καθοδική πορεία. Ο αριθμός ανεβαίνει στο 1,1 εκ. μαζί με τα καταναλωτικά. Και το θετικό για τους δανειολήπτες είναι ότι η πτώση στα επιτόκια της διατραπεζικής θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια του 2016. Δηλαδή οι δόσεις των δανείων θα συνεχίσουν να μειώνονται.


Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος», τα τραπεζικά στελέχη δεν αποκλείουν το euribor τριμήνου, που σήμερα είναι στο -0,13%, στο τέλος του έτους να βρεθεί στο -1%.


Και όλα τα στεγαστικά, όπως και επιχειρηματικά δάνεια που έχουν ως επιτόκιο αναφοράς το euribor τριμήνου έχουν σήμερα πολύ χαμηλότερο κόστος εξυπηρέτησης.


Το euribor μπήκε σε αρνητική περιοχή τον περασμένο Απρίλιο και πλέον οι τράπεζες αφαιρούν τη διαφορά από το spread του δανείου. Πιο απλά, αυτό σημαίνει ότι ένα δάνειο με επιτόκιο euribor τριμήνου -0,13% και περιθώριο 2,5 έχει τελικό επιτόκιο σήμερα 2,37%. Το ίδιο δάνειο τον Ιανουάριο του 2011 είχε επιτόκιο 3,5% καθώς το euribor τριμήνου βρισκόταν στο 1%.Φυσικά το όφελος αφορά μόνο τα δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου καθώς τα δάνεια με σταθερό επιτόκιο είναι «κλειδωμένα» μέχρι τη λήξη της σταθερής περιόδου σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.


Σημαντικές μειώσεις στις δόσεις


Είναι χαρακτηριστικό πως με τα νέα επιτόκια, οι δανειολήπτες γλιτώνουν στις μηνιαίες δόσεις τους από 56 έως και 130 ευρώ. Για ένα στεγαστικό 100.000 ευρώ και 20ετή αποπληρωμή, η προηγούμενη δόση διαμορφωνόταν στα 579,96 ενώ πλέον έχει πέσει στα 523,59.


Για το ίδιο ποσό και 30ετή αποπληρωμή, η προηγούμενη δόση ήταν στα 449,04 ενώ τώρα διαμορφώνεται στα 388,40. Για ένα στεγαστικό ύψους 200.000 με 20ετή αποπληρωμή, η προηγούμενη δόση ήταν διαμορφωμένη στα 1.159,92 ευρώ ενώ τώρα έχει πέσει στα 1.047,18. 

Διαβάστε   ακόμα:

Αυτός είναι ο κλάδος που θα βγάλει τα περισσότερα λεφτά μέσα στο 2016...


Read more

Bloomberg: Ο βομβιστής αυτοκτονίας της Κωνσταντινούπολης έπληξε όλη τη βιομηχανία τουρισμού της ΤουρκίαςΟ τουριστικός κλάδος θα υποστεί ακόμα μεγαλύτερες απώλειες το 2016, ιδιαίτερα δεδομένου ότι ο μεγαλύτερος όγκος ξένων επισκεπτών τα τελευταία 3 χρόνια στην Τουρκία είναι Γερμανοί και ακολουθούν οι Ρώσοι


Ο βομβιστής αυτοκτονίας στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Κωνσταντινούπολης δεν είχε ως στόχο μόνο αθώους πολίτες αλλά έπληξε και μια βιομηχανία 32 δισ. δολαρίων, στην οποία είναι ήδη αισθητός ο αντίκτυπος από μια ακόμα διαμάχη, ανέφερε σήμερα το πρακτορείο Bloomberg.


Κανείς δεν είχε πέρυσι μεγαλύτερη συνεισφορά στις τουριστικές εισπράξεις της Τουρκίας από τους Ρώσους και τους Γερμανούς, που βοήθησαν να καταστεί η χώρα ο έκτος πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός στον κόσμο. Οι Ρώσοι δεν πηγαίνουν πλέον στα θέρετρα της Μεσογείου λόγω της πολιτικής διαμάχης για την εμπλοκή της Μόσχας στον πόλεμο που μαίνεται στη Συρία. Τώρα επηρεάζονται και οι Γερμανοί, με τη χώρα τους να μετρά τους περισσότερους νεκρούς ανάμεσα στα 10 θύματα της χθεσινής επίθεσης σε μια πλατεία με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Κωνσταντινούπολη.«Ο τουριστικός κλάδος θα υποστεί ακόμα μεγαλύτερες απώλειες το 2016, ιδιαίτερα δεδομένου ότι οι Γερμανοί αποτελούν τη μεγαλύτερη τουριστική ομάδα στην Τουρκία», σχολίασε ο Ναζ Μαζράφ, διευθυντής Ευρώπης στην εταιρία συμβούλων Eurasia Group. «Η επιδείνωση του περιβάλλοντος ασφάλειας και ο αντίκτυπός της στον τουρισμό θα πλήξουν το οικονομικό κλίμα».


Από τον Νοέμβριο, οπότε κατερρίφθη το ρωσικό μαχητικό Su - 24, ο πρόεδρος Πούτιν ήρθε σε σύγκρουση με τον ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και απαγορεύθηκε στους Ρώσους ταξιδιωτικούς πράκτορες να πουλούν τουριστικά προγράμματα για την Τουρκία. Παράλληλα ανεστάλη το καθεστώς ελεύθερης βίζας μεταξύ των δύο χωρών.


Η τουριστική βιομηχανία επλήγη και από ένα κύμα βομβιστικών επιθέσεων που αποδίδονται στο Ισλαμικό Κράτος, συμπεριλαμβανομένου και του χτυπήματος στην Άγκυρα τον Οκτώβριο που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερα από 100 άτομα. Η βόμβα στο ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, σε πολύ μικρή απόσταση από το Μπλε Τζαμί και την Αγιά Σοφιά, συνιστά την πρώτη φορά που ξένοι τουρίστες βρίσκονται στο στόχαστρο μιας τέτοιας επίθεσης.


«Είναι ένα καλά υπολογισμένος στόχος που σκοπό έχει να υπονομεύσει την τουριστική βιομηχανία της Τουρκίας», δήλωσε ο Οϊτούν Ορχάν, αναλυτής στο Κέντρο Στρατηγικών Μελετών της Μέσης Ανατολής στην Άγκυρα.


Ο τουρισμός αντιστοιχεί άμεσα στο 4,7% της τουρκικής οικονομίας συγκριτικά με ποσοστό 7% στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού. Η κυβέρνηση στοχεύει στην αύξηση των τουριστικών εισπράξεων στα 35,5 δισ. δολάρια έως τα τέλη του 2017 από 31,5 δισ. δολάρια πέρυσι. Οι περισσότεροι επισκέπτες στην Τουρκία τα τελευταία 3 χρόνια είναι Γερμανοί τουρίστες με τους Ρώσους να ακολουθούν στη δεύτερη θέση, βάσει των στοιχείων του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη για τις πόλεις-προορισμούς της Mastercard για το 2015, η Κωνσταντινούπολη φιλοξενεί κάθε χρόνο περισσότερους επισκέπτες από την Νέα Υόρκη.


Δείτε  ακόμα:

Γιγάντιο ανακόντα βρέθηκε νεκρό, αυτό όμως που ανακάλυψαν στο στομάχι του θα σας σοκάρει! (video) 

Πηγή
Read more

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Ακατάπαυστα…ερεθισμένη!!!


Δεν έχει φραγμούς ούτε ντροπές… πράγμα που μας κάνει ιδιαιτερα χαρούμενους, βλέποντας την!!


Απίστευτη ερεθισμένη γυναικάρα η Jessica Jensen που σου «σηκώνεται»…. η τρίχα βλέποντας την!Η  καυτή  συνέχεια  ΕΔΩ
Read more

Γιγάντιο ανακόντα βρέθηκε νεκρό, αυτό όμως που ανακάλυψαν στο στομάχι του θα σας σοκάρει! (video)

Αυτοί οι περίεργοι ψαράδες αποφάσισαν να ανοίξουν το στομάχι ενός νεκρού ανακόντα, όντας σίγουροι πως η αιτία θανάτου του ήταν κάτι που έφαγε και ήθελαν να ανακαλύψουν τι μπορεί να προκάλεσε κάτι τέτοιο στο γιγάντιο ερπετό Απλά δείτε το μέγεθος του άλλου φιδιού που καταβρόχθισε το ανακόντα.

Διαβάστε  ακόμα:

Ότζι: Ο «παγωμένος άνθρωπος» ηλικίας 5.300 ετών υπέφερε από έλκος 


πηγη


Read more

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Εκλογές ΝΔ 2ος γύρος : Το πρώτο «exit poll»«Όταν οι σακούλες των σκουπιδιών μιλάνε έχουν να πουν καθαρές κουβέντες...» έλεγε πριν από λίγο μέλος εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό κέντρο στην όδο Θήρας 31 στα  Κάτω Πατήσια.

Και τι εννοούσε; Ότι ανοίγοντας την μαύρη νάιλον σακούλα σκουπιδιών που οι ψηφοφόροι πετούν το ψηφοδέλτιο,τα περισσότερα ήταν έγραφαν Βαγγέλης Μειμάρακης.

Φυσικά είναι ακόμα νωρίς και μην ξεχνάμε όπως κάθε φορά τα exitpoll λένε πάντα τα δικά τους.


Διαβάστε  ακόμα:

Ανακαλύφθηκαν δύο "εξωγήινα κρανία" με το έμβλημα της Ανενέρμπε στην Αντιγέγια της Ρωσίας (video)   

πηγη
Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου