Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Γιατί «βιάζουμε» τις γυναίκες;του Γιώργου Κτενά

Όποιος έχει ζήσει στην ελληνική περιφέρεια, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει ξενοφοβία, αντιπάθεια στο διαφορετικό, προκατάληψη, κουτσομπολιό, τοπικισμός. Με μία λέξη, επαρχιωτισμός. Αλλά και στις μεγαλουπόλεις, σε ανθρώπους που έχουνε διαμορφωθεί αποκλειστικά εντός αστικού ιστού, ο επαρχιωτισμός είναι υπαρκτός. Αν στα χωριά συναντάμε ξεματιάσματα και θρησκοληψίες ενός πολύ κακώς ερμηνευμένου Χριστιανισμού, στις πόλεις κυριαρχούν τα ζώδια, οι καφετζούδες, τα μέντιουμ και οι χαρτορίχτρες. Αλλά είτε στο χωριό είτε στην πόλη, είσαι ό,τι δηλώσεις. Αρκεί ένα χαρτί που γράφει κάτι σχετικό. Και υπάρχουν ορδές ανθρώπων έτοιμες να κατασπαράξουν όποιον δηλώσει, χωρίς πιστοποίηση, ότι ξέρει από θέατρο επειδή έμαθε μέσα στα θέατρα, ή κινηματογράφο επειδή έμαθε μέσα στους κινηματογράφους.


Μία σημαντική παρατήρηση για τον ελληνικό κινηματογράφο (γράφω χωρίς να είμαι πτυχιούχος κριτικός), αφορά τη θέση και τον ρόλο της γυναίκας. Ένα κινηματογραφικό υλικό (κυρίως των δεκαετιών του '60-'70, αλλά και πιο πριν και, φυσικά, μεταγενέστερα) που ψυχαγωγεί ακόμα χάρη στις εξαιρετικές ερμηνείες κορυφαίων ηθοποιών, αλλά εκφράζει τα συντηρητικότερα ένστικτα αυτής της κοινωνίας. Μία γούνα κάνει τη γυναίκα ευτυχισμένη, αλλά ο σύζυγος δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να την προσφέρει. Γι' αυτό η Γεωργία Βασιλειάδου ήθελε βιομηχάνους ή, έστω, αρχιτέκτονες για τις ανιψιές της. Δηλαδή εκφράζονται και αφομοιώνονται χυδαία νοήματα, που υποβαθμίζουν τη θέση της γυναίκας σε αξεσουάρ και λειτουργούν αρνητικά στη χειραφέτησή της.


Κι εδώ μιλάμε για έναν πατριαρχικά πλασμένο κόσμο, που αρχίζει τους διαχωρισμούς μόλις βγει το μωρό από την κοιλιά της μάνας, με ροζ και γαλάζια φορμάκια. Μας τυλίγουν σε πέπλα με προπαρασκευασμένα πρότυπα συμπεριφοράς, ομορφιάς, αντίληψης της ζωής. Πρότυπα που διαμορφώνονται ανάλογα από κοινωνία σε κοινωνία και από εποχή σε εποχή, παράγωγα αυστηρά εξουσιαστικών, σεξιστικών και πατριαρχικών αντιλήψεων. Αν ένας άντρας αλλάζει συνεχώς ερωτικές συντρόφους, καμαρώνει. Όταν το κάνει μια κοπέλα, είναι πουτάνα (επαρχιωτισμός). Της στερούμε δηλαδή τη δυνατότητα της απόλαυσης και της έρευνας. Την αναγκάζουμε να θάψει τη χαρούμενη χορεύτρια μέσα της και την κάνουμε νευρωτική γιατρό ή δικηγόρο. Της επιβάλλουμε να είναι δυναμική, πρωταθλήτρια, μάνα, ερωμένη, τέλεια σε όλα. Αλλά η τελειότητα είναι διεισδυτική, επιθετική ψευδαίσθηση που δεν ταιριάζει στις γυναίκες. Στα μοναδικά πλάσματα που μπορούν να σταλάξουν στην ψυχή ενός παιδιού την αγάπη.


Στα θηλυκά κυριαρχεί μία ορμητική τάση που περιέχει την ανατροπή. Κι αυτή είναι η βάση της επανάστασης και είναι έμφυτη στη φύση τους. Όταν μια γυναίκα δεν γίνεται κακέκτυπο ανδρικών προτύπων σε ανδροκρατούμενες κοινωνίες, βοηθάει στην ολότητα της εξέλιξης της κοινωνίας που τη φιλοξενεί: Υποστηρίζοντας την προσωπικότητά της, αναπτύσσει το έμφυτο αίσθημα της νίκης και της ανατροπής. Οπότε αληθινή γυναίκα δεν είναι εκείνη με το πρησμένο στήθος, τα χείλη και τα τακούνια. Αλλά όποια από μύχια ανάγκη δεν πηγαίνει ενάντια στην επαναστατική της φύση. Και μπαίνει ένα ερώτημα: Πόσες γυναίκες βλέπουμε γύρω μας με αυτά τα χαρακτηριστικά; Σίγουρα πολλές. Αλλά όχι όλες. Τι χρειάζεται να κάνουμε για να αλλάξει αυτό; Ας αρχίσουμε από τον εαυτό μας και την ατομική πρωτοβουλία για να εναντιωθούμε στον έμφυλο διαχωρισμό, στον σεξισμό, στην πατριαρχία, στον καθημερινό άτυπο βιασμό. Με τους βιαστές, σε αυτή την περίπτωση, να είναι τόσο άντρες όσο και οι ίδιες οι γυναίκες.


Read more

Άσχημα τα πρώτα μηνύματα από τη συνεδρίαση του Brussels GroupΒαρύ το κλίμα στις Βρυξέλλες

Δυσοίωνα είναι τα μηνύματα που έρχονται στην ελληνική κυβέρνηση σε ότι αφορά τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που έχει καταθέσει ενώπιον των θεσμών.


Η συνεδρίαση του Brussels Group στις Βρυξέλλες φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να μην έχει ξεκινήσει καλά. Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το Βήμα, η συζήτηση είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι ελληνικές προτάσεις δεν γίνονται αποδεκτές ούτε καν στη βάση τους, πόσο μάλλον στις λεπτομέρειες. Δίχως ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι μέχρι το τέλος της μέρας θα υπάρξει κάτι θετικό για την ελληνική πλευρά.


Η αλήθεια είναι ότι από χθες τα μηνύματα που έφταναν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν ήταν και ότι καλύτερο. Η τριπλή υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch μόνο καλό νέο δεν ήταν για την ελληνική κυβέρνηση.


Την ίδια ώρα που τις τελευταίες ημέρες κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης πυκνώνουν τις τοποθετήσεις τους με τις οποίες κάνουν λόγο για ρήξη με τους δανειστές και κυρίως με τη Γερμανία.


Την αρχή έκανε ο Γιάννης Βαρουφάκης ανήμερα της 25ης Μαρτίου από τα Χανιά όπου βρισκόταν για την παρέλαση, σειρά πήρε στη συνέχεια ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ σήμερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά της γερμανικής πλευράς και της ΕΕ.


Τι περιλαμβάνει η λίστα


Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η λίστα των μεταρρυθμίσεων περιλαμβάνει πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% και ρυθμό ανάπτυξης 1,4%.


Οι δράσεις που προτείνονται μέσω της λίστας μεταρρυθμίσεων προβλέπουν για το 2015 έσοδα ύψους 3 δισ. ευρώ. Έσοδα που δεν προέρχονται σε καμιά περίπτωση από περικοπή μισθών, συντάξεων ή εφάπαξ, διαβεβαιώνουν οι ίδιες πηγές.


Η λίστα δεν περιλαμβάνει υφεσιακά μέτρα και οι μεταρρυθμίσεις/δράσεις θα επιτρέψουν την επανεκκίνηση της οικονομίας. Το πρόγραμμα είναι επεξεργασμένο και κοστολογημένο, προβλέποντας για το 2015 πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% του ΑΕΠ, ενώ θα επιτρέψει θετικό ρυθμό ανάπτυξης, ο οποίος εκτιμάται ότι θα φτάσει το 1,4%.


Οι μεταρρυθμίσεις/δράσεις για πρώτη φορά δεν θα οδηγήσουν στα ταμεία τους "συνήθεις υπόπτους", αλλά θα πληρώσουν επιτέλους οι έχοντες και κατέχοντες.


Στη συζήτηση με το Brussels Group συμμετέχουν από την ελληνική πλευρά η Ελενα Παναρίτη ο Γ. Χουλιαράκης και ο Ν. Θεοχαράκης.Read more

Ανατροπή από Γάλλο ερευνητή για το Airbus


Ταράζει τα νερά των συμπερασμάτων για την αεροπορική τραγωδία στις γαλλικές Αλπεις Γάλλος ερευνητής από το Ντίσελντορφ, ο οποίος μίλησε το Σάββατο στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων Συγκεκριμένα, ο στρατηγός της χωροφυλακής και υποδιευθυντής της δικαστικής αστυνομίας Ζαν Πιερ Μισέλ υποστήριξε ότι η «προσωπικότητα» του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus της Germanwings, για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι προκάλεσε εσκεμμένα τη συντριβή του αεροσκάφους και που φαίνεται να υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα, αποτελεί ένα «σοβαρό σενάριο», «όχι όμως το μοναδικό».


«Διαθέτουμε ένα συγκεκριμένο αριθμό στοιχείων που μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε προς αυτό το σενάριο, το οποίο θεωρείται ένα σοβαρό σενάριο, όμως δεν μπορεί να είναι απόλυτα το μοναδικό» επισήμανε.


Ο ίδιος προσέθεσε ότι σε αυτό το στάδιο της έρευνας, εξακολουθεί να μην υπάρχει ένα «συγκεκριμένο στοιχείο» στη ζωή του συγκυβερνήτη, όπως ένας ερωτικός χωρισμός ή ένα επαγγελματικό πρόβλημα, που θα μπορούσε να εξηγήσει μια σκόπιμη ενέργεια με στόχο την καταστροφή του αεροσκάφους.


Read more

Δε πάμε καλά - Δείτε τι καβάλησε νεαρή Πατρινή νοσηλεύτρια...


Τον χάρο με τα μάτια της είδε γνωστή Πατρινή - νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» όταν υπέστη τροχαίο ατύχημα στην περιμετρική!


Η Μαρία Κεχριμπάρη οδηγούσε το όχημά της, είχε αναπτύξει ταχύτητα στην Περιμετρική οδό της Πάτρας και ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Το οποίο ανετράπη και μάλιστα όπως η ίδια δήλωσε έκανε... δύο τούμπες για να ακινητοποιηθεί με τον «ουρανό» στο έδαφος!


«Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο να γυρίζει, και κατάλαβα ότι ήμουν ζωντανή είπα... εγώ έτσι δεν πεθαίνω» δηλώνει η ίδια.


Οδηγοί άλλων οχημάτων σταμάτησαν για να την βοηθήσουν, εκλήθη η Πυροσβεστική και η Αστυνομία και τελικά μετά από αρκετή προσπάθεια η οδηγός απεγκλωβίστηκε πριν την άφιξη των σωστικών συνεργείων! «Κόντεψα να πιάσω φωτιά και ο κόσμος δεν μπορούσε να με βγάλει από το αυτοκίνητο» συνέχισε η όμορφη νοσηλεύτρια! Τελικά έσπασε το τζάμι του παραθύρου και βγήκε έξω! 


 Η κυκλοφορία διεκόπη, η ίδια χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά για να συνέλθει από το σοκ! Και ευτυχώς αντιμετώπισε την περιπέτειά της με χιούμορ! «Με έπιασε ένα νευρικό γέλιο και είπα να μην το βάλω κάτω» δήλωσε!


Μάλιστα ανέβηκε πάνω στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και έβγαλε μία... αναμνηστική φωτογραφία! «Για να θυμάμαι το... κατόρθωμά μου, αλλά και να μεταφέρω το μήνυμα πως όλα διορθώνονται αρκεί να είμαστε καλά»! Αυτό ήταν και το νόημα της κίνησής της!


Read more

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια είναι η αλήθεια που μας κρύβουν για την Παλαιά Διαθήκη;

Δείτε το βίντεο Νεφιλίμ (ή Νεφελίμ) είναι μια εβραϊκή λέξη αβέβαιης ετυμολογίας η οποία στη Μετάφραση των Εβδομήκοντα αποδίδεται ως “Γίγαντες”

(Γεν. 6,4. Αριθμ. 13,33-34). Στα Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας έχουν βρεθεί κείμενα και αποσπάσματα κειμένων που κάνουν λόγο για τον Ενώχ, ανάμεσα στα οποία είναι και το Βιβλίο των Γιγάντων, το οποίο διαβαζόταν ευρύτατα (μεταφρασμένο σε διάφορες γλώσσες) στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Οι “γίγαντες”, στο αποκαλυπτικό αυτό έργο αναφέρονται ως απόγονοι των πεπτωκότων αγγέλων και των θυγατέρων των ανθρώπων, όπως άλλωστε και στο ίδιο το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ, το οποίο στο σημείο αυτό εμφανίζεται να υπομνηματίζει το 6ο βιβλικό κεφάλαιο της Γενέσεως.

Γεν. 6,1-6 (σύμφωνα με το αρχαίο κείμενο της Μετάφρασης των εβδομήκοντα):

1 Και εγένετο ηνίκα ήρξαντο οι άνθρωποι πολλοί γίνεσθαι επί της γης, και θυγατέρες εγενήθησαν αυτοίς 

 . 2 ιδόντες δε οι υιοί του θεού τας θυγατέρας των ανθρώπων ότι καλαί εισιν, έλαβον εαυτοίς γυναίκας από πασών, ων εξελέξαντο. 3 και είπεν κύριος ο θεός Ου μη καταμείνη το πνεύμά μου εν τοις ανθρώποις τούτοις εις τον αιώνα δια το είναι αυτούς σάρκας, έσονται δε αι ημέραι αυτών εκατόν είκοσι έτη. 4 οι δε γίγαντες ήσαν επί της γης εν ταις ημέραις εκείναις και μετ̓ εκείνο, ως αν εισεπορεύοντο οι υιοί του θεού προς τας θυγατέρας των ανθρώπων και εγεννώσαν εαυτοίς, εκείνοι ήσαν οι γίγαντες οι απ’ αιώνος, οι άνθρωποι οι ονομαστοί. 5 Ιδών δε κύριος ο θεός ότι επληθύνθησαν αι κακίαι των ανθρώπων επί της γης και πας τις διανοείται εν τη καρδία αυτού επιμελώς επί τα πονηρά πάσας τας ημέρας, 6 και ενεθυμήθη ο θεός ότι εποίησεν τον άνθρωπον επί της γης, και διενοήθη.

Παραθέτω και δυο ιστότοπους που μιλανε αναλυτικότερα για τις ανακαλύψεις των σκελετών και για την ύπαρξη γιγάντων .

Η Κιβωτός του Νώε ήταν, σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο βιβλίο της Γένεσης της Βίβλου, μεγάλη κιβωτός την οποία διέταξε στο Νώε ο Θεός να κατασκευάσει λόγω του μεγάλου κατακλυσμού που επρόκειτο να φέρει. Σύμφωνα με τη Βίβλο ο Θεός ευχαριστήθηκε από το πόσο δίκαιος ήταν ο Νώε και αποφάσισε να εκλέξει αυτόν ως σωτήρα του ανθρωπίνου είδους αλλά και των άλλων ειδών ζωής από το μεγάλο κατακλυσμό.

Μήνυσε στο Νώε να κατασκευάσει μια κιβωτό με τετράγωνα ξύλα και να την ασφαλτώσει από μέσα και από έξω. Συγκεκριμένα η βίβλος αναφέρει τριακοσίων πήχεων το μήκος της κιβωτού και πεντήκοντα πήχεων το πλάτος και τριάκοντα πήχεων το ύψος αυτης· Επισυνάγων ποιήσεις την κιβωτων και εις πηχυν συντελέσεις αυτήν άνωθεν· την δε θύραν της κιβωτού ποιήσεις εκ πλαγίων· κατάγαια διώροφα και τριώροφα ποιήσεις αυτήν (Γένεσις ΣΤ’ 15-16). Μέσα σε αυτή τη κιβωτό ο Νώε έβαλε την οικογένειά του, τη γυναίκα του και τους τρεις γιους του (Σημ, Χαμ και Ιάφεθ) με τις γυναίκες τους καθώς και ζευγάρια από όλα τα ζώα της υφηλίου (Γένεσις ΣΤ’-Ζ’). Μετά από τον κατακλυσμό και τον αφανισμό του διεφθαρμένου γένους των ανθρώπων, η κιβωτός προσάραξε στην κορυφή του όρους Αραράτ.

Το παρακάτω ντοκιμαντέρ είναι αποκαλυπτικό...
Tromaktiko

Read more

Φύγετε δαίμονες! Η τρομακτική στιγμή εξορκισμού γυναίκας στην Αργεντινή (video)


Στέφανος Νικήτας

Είναι η τρομακτική στιγμή που μια 22χρονη γυναίκα σπαρταράει στο έδαφος και χτυπάει το κεφάλι της στο πάτωμα κατά τη διάρκεια εξορκισμού σε σε εκκλησία στο Μπουένος Άιρες.

Ο λόγος για την Laura την οποία προσπαθούν δυο γυναίκες να την κρατήσουν ενώ ο 52χρονος επίσκοπος Manuel Acuna διατάσσει τον δαίμονα να φύγει από το σώμα της.

Στο βίντεο ακούγετε η νεαρή να φωνάζει “όχι, όχι” και αποκαλεί μια από τις γυναίκες που την κρατάνε στο πάτωμα πόρνη.

Ο εξορκισμός ολοκληρώθηκε όταν ξαφνικά έκλεισε τα μάτια της και έπεσε προς τα πίσω εξαντλημένη, ενώ ο επίσκοπος έκανε για μια ακόμα φορά το σήμα του σταυρού πάνω από το σώμα της.Πριν τον εξορκισμό, κάτοικοι της ενορίας, μαζεύτηκαν στον καθολικό ναό, ώστε να προσευχηθούν για την ψυχή της και ο επίσκοπος τους είπε πως "ο δαίμονας υπάρχει. Δεν είναι ιδέα ή θεωρία, δεν είναι κάτι αφηρημένο.

Ο διάβολος έχει προσωπικότητα και συνεπώς στρατηγική. Μιλάμε για κάτι τρομακτικό, ένα έκπτωτο άγγελο. Ο διάβολος δεν είναι μεταφορά. Ο διάβολος είναι κάτι αληθινό το οποίο ο Ιησούς Χριστός αντιμετώπισε".

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Read more

Έκτακτο: Εκτροχιάστηκε τρένο στη Θεσσαλονίκη

Τρένο εκτροχιάστηκε το πρωί του Σαββάτου (28/03) στην περιοχή της Γέφυρας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το megatv, το ατύχημα έγινε στο 29 χλμ., στο χωριό Γέφυρα και τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο μηχανοδηγοί, οι οποίοι προληπτικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η αμαξοστοιχία είχε ξεκινήσει λίγο μετά της 8 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τα Σκόπια φορτωμένη με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Λόγω της καταρρακτώδους βροχές είχε υποχωρήσει το έδαφος κάτω από τις ράγες με αποτέλεσμα από τα 27 βαγόνια της αμαξοστοιχίας να εκτροχιαστούν τα 19.


newsbomb.gr

Read more

Τελικά παραιτείται ο Βαρουφάκης; Τι απαντά ο ίδιος...


 Τις φήμες που τον θέλουν να παραιτείται σχολίασε μέσω twitter ο... υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.


««Κάθε φορά που οι διαπραγματεύσεις ζεσταίνονται, κάποια νέα φήμη περί παραίτησής μου, διάλυσης κ.λπ. έρχεται στο φως. Είναι κάπως διασκεδαστικό...», έγραψε ο υπουργός Οικονομικών.
Read more

Tripadvisor: Αυτός είναι ο καλύτερος προορισμός του κόσμουΣτην κορυφή των καλύτερων προορισμών σε ολόκληρο τον κόσμο σκαρφάλωσε μια πόλη της βόρειας Αφρικής: το Μαρακές.


Τα ερημικά τοπία και οι πολυσύχναστες αγορές σουκ του Μαρακές το ανέδειξαν στην πρώτη θέση των χρηστών του TripAdvisor, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το βραβείο Travellers' Choice Awards για πρώτη φορά.


Το Μαρακές ξεχώρισε ακόμη από δημοφιλέστερους προορισμούς όπως το Siem Reap στην Καμπότζη και η Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία, οι οποίοι βρέθηκαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.


Η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται με το Ανόι στο Βιετνάμ και την Πράγα στην Τσεχία, ενώ στην έκτη θέση βρέθηκε η αγγλική πρωτεύουσα.


Έκπληξη, σύμφωνα με όσα αναφέρει η MailOnline, προκάλεσε το γεγονός ότι η Νέα Υόρκη δεν κατάφερε να μπει καν στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων προορισμών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Read more

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη ΓιακουμάκηΒρήκαν το DNA στο μαχαίρι

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηριών που δείχνουν ίχνη DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του, με το οποίο φέρεται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.


Το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναλύθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πάνω στο μαχαίρι υπάρχουν ίχνη του DNA του 20χρονου φοιτητή, γεγονός που ενισχύουν το σενάριο της αυτοχειρίας.Read more

Τι λέει για τον μοιραίο πιλότο η πρώην σύντροφός του«Κάποια μέρα όλοι θα μάθουν το όνομά μου», φέρεται να είχε πει στην πρώην σύντροφό του ο Αντρέας Λούμπιτς, όπως δηλώνει στην εφημερίδα Bild η ίδια.


Ο μοιραίος συγκυβερνήτης του Airbus A320 της Germanwings, ο οποίος φέρεται να έριξε εσκεμμένα το αεροσκάφος στις Αλπεις την περασμένη Τρίτη, είχε πει ακόμα στην 26χρονη αεροσυνοδό, όπως ισχυρίζεται η ίδια:


«Κάποια μέρα θα κάνω κάτι που θα αλλάξει ολόκληρο το σύστημα και όλοι θα μάθουν και θα θυμούνται το όνομά μου».


Οι αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του, που παρουσιάζεται από την εφημερίδα ως Maria W, έρχονται να προστεθούν στα σοκαριστικά στοιχεία που ήδη έχουν γίνει γνωστά για τον Λούμπιτς, ο οποίος την ημέρα της μοιραίας πτήσης είχε αναρρωτική άδεια.


Αντί, όμως, να τη χρησιμοποιήσει, την τσαλάκωσε και την πέταξε χωρίς να ενημερώσει την εταιρεία για την κατάσταση της υγείας του. Γερμανικό νοσοκομείο ανακοίνωσε μάλιστα ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο, προκειμένου να διαγνωστεί το πρόβλημά του, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.


Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής η Germanwings προσφέρει στους οικείους των θυμάτων “έως και 50.000 ευρώ ανά επιβάτη” για την κάλυψη των άμεσων εξόδων τους, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της.

 πηγηRead more

Η καυτή ξανθιά που της αρέσει το ποδόσφαιροΓνωρίστε τη Φεντερίκα Ζιράλντι


Μας έρχεται από την Ιταλία και είναι έτοιμη να κατακτήσει την ιταλική τηλεόραση και γιατί όχι και τη μεγάλη οθόνη. Η καυτή ξανθιά Φεντερίκα Ζιράλντι δεν ντρέπεται να δείξει το κορμί της σε όποια ευκαιρία τής παρουσιαστεί και βάζει μπρος για να κατακτήσει ολόκληρη την Ιταλία. 


Το σέξι μοντέλο δηλώνει μεγάλη οπαδός της «Μεγάλης Κυρίας» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δεν μπορεί να αντισταθεί στο σασπένς και το θέαμα που προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Ωστόσο, όσο και να ψάξει κανείς δεν θα βρει ούτε μια φωτογραφία της με κασκόλ της Γιουβέντους ή με... ρούχα.
πηγη 
Read more

Είσαι πιο έξυπνος από ένα χιμπατζή; (video)

Οι ερευνητές στο Ινστιτούτο Max Planck στη Γερμανία καταγράφουν τις ευρηματικές προσπάθειες ενός θηλυκού χιμπατζή να πάρει ένα απρόσιτο φυστίκι από τον πάτο ενός σωλήνα.

Σκεφτείτε τη λύση πριν δείτε τι έκανε ο χιμπατζής, θα το σκεφτόσαστε?

Οι Χιμπατζήδες, είναι οι γενετικά πλησιέστεροι συγγενείς των ανθρώπων, ζουν σε οικογένειες και συχνά χρησιμοποιούν εργαλεία. Μοιράζονται πάνω από το 98% του γενετικού μας κώδικα.
Read more

Τι συμβαίνει όταν το νέο μέλλος της οικογένειας τραβάει όλη την προσοχή και ο σκύλος… ζηλεύει! (video)

Ένα μωρό όταν γεννιέται είναι λογικό όλη η οικογένεια να έχει στραμμένα τα μάτια της πάνω του.

Όσο μεγαλώνει μάλιστα, κι αρχίζει να αρκουδίζει και να παίζει, ο χρόνος που περνάει ο γονιός μαζί του είναι ακόμη περισσότερος Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που στο σπίτι υπάρχει ένα σκυλί; Σίγουρα είναι ο φύλακας-άγγελος του παιδιού, αυτό δεν σημαίνει όμως δεν υπάρχουν και στιγμές που ζητάει την προσοχή των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, η μητέρα του μικρού τραβάει βίντεο την ώρα που παίζει και ο σκύλος εμφανίζεται ξαφνικά και μπαίνει μπροστά στην κάμερα! Δείτε το βίντεο με το ζηλιάρη-σκύλο που ζητάει απεγνωσμένα την προσοχή της οικογένειας!Tromaktiko

 
Read more

Την Παρασκευή δώρο και επιδόματα από ΟΑΕΔ


Απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία των ανέργων


Την Παρασκευή 3 Απριλίου θα ξεκινήσει η καταβολή του δώρου Πάσχα, των επιδομάτων ανεργίας, των επιδομάτων μακροχρονίως ανέργων και των βοηθημάτων ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων από τον ΟΑΕΔ.Τα επιδόματα αυτά κανονικά καταβάλλονται από τις 03.04.2015 μέχρι και τις 19.04.2015.


Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.


Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Οργανισμού επισημαίνει ότι ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των μακροχρονίως ανέργων και των δικαιούχων του βοηθήματος ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.


Read more

Ένοπλη ληστεία για ένα λάπτοπΘύμα φύλακας σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη


Τέσσερις κακοποιούς με παρατεταμένα τα όπλα τους είδε τη νύχτα μπροστά του ένας φύλακας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Πόντου, στην περιοχή της Λαχαναγοράς στη Θεσσαλονίκη.


Οι δράστες με καλύμμενα τα πρόσωπα και οπλισμένοι με μαχαίρια τον ακινητοποίησαν και του πήραν το λάπτοπ και το κινητό του τηλέφωνο.Read more

Σεισμός 5,3 ρίχτερ κοντά στην ΚάσοΙσχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στις 01:34 σε κοντινή απόσταση από την Κάσο και 342 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κάσου και Κρήτης και συγκεκριμένα 67 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κάσου.

AΠΕ-ΜΠΕ


Read more

Τα δάκρυα της Βαβυλώνας


ΚΩΣΤΟΥΛΑ  ΤΩΜΑΔΑΚΗ

Μας θέλουν γκαρσόνια και άντε στην καλύτερη περίπτωση ξενοδόχους…στο πιο προνομιακό οικόπεδο του κόσμου.


Με θάλασσα, ήλιο, και Ιστορία γραμμένη από τους ανθρώπους του.


Μια απλή καγκελάριος θέλει να βάλει το τρένο στις ράγες. Και ο Ντράγκι στο δικό του ρόλο με τις πλάτες της Σιδηράς Κυρίας.


Επιζητούν το μείζον οι Βρυξέλλες και το Στρασβούργο που θα βοηθούσε την Ενωμένη Ευρώπη να αφήσει με ταχύτητα το παρελθόν και να κοιτάξει την ανάπτυξη.


Με διφορούμενους χρησμούς και τις περισσότερες φορές απειλητικούς εκβιασμούς για τους εταίρους που δεν θα συμμορφωθούν στην «Πεφωτισμένη Δύση».


Τι κι αν η μεσαία τάξη μπήκε στο περιθώριο, οι μικρομεσαίοι κατέβασαν τα ρολά και τα συσσίτια μπήκαν στην κοινωνική ατζέντα. Οι εταίροι σφυρίζουν αδιάφορα.


Μουρμούρα και γκρίνια για εκείνα που δεν κάναμε. Η ακόρεστη νεοαποικιακή όρεξη των  οικονομικών ελίτ για φτηνούς πόρους, ξεπούλημα των «ασημικών», ακόμη φθηνότερη εργατική δύναμη, είναι πανταχού παρούσα.


Ο αριστερός πρωθυπουργός απέδειξε το πολιτικά αυτονόητο, ότι μπορεί να διαπραγματεύεται εν ονόματι του λαού που έχει δεινοπαθήσει. Ισότιμος εταίρος απέναντι στις συντηρητικές ελίτ  της Ε.Ε. Εχθροί, φίλοι, ακόμη και ουδέτεροι αρχίζουν να καταλαβαίνουν.


Δεν μπορείς να προωθείς λύσεις που έχουν προκαλέσει ανθρωπιστική κρίση. Την τσουχτερή ήττα της λιτότητας και της διαφθοράς, εκμεταλλεύονται Ακροδεξιές πολιτικές δυνάμεις. Το Εθνικιστικό κόμμα της Λεπέν επιδιώκει μακροπρόθεσμα την τοποθέτησή του ως «πρώτο κόμμα» στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας. Παραμονή των εκλογών ο Φρανσουά Ολάντ μίλησε για την θυμωμένη ψήφο που «εκφράζει είτε θυμό είτε προσχώρηση στην Άκρα Δεξιά». Την ίδια στιγμή,  ο Σαρκοζί ανεβαίνει αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.


Μέσα σε όλα αυτά , όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου, σε  στοιχειώνουν οι εικόνες της πολιτιστικής καταστροφής από τους σκοταδιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Βόρειο Ιράκ.


Σοκαρισμένοι παρακολουθούμε τους τζιχαντιστές να καταστρέφουν μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς.


Μετά την καταστροφή των προϊστορικών γλυπτών στο Μουσείο της Μοσούλης  στο Βόρειο Ιράκ , οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους «κατέλαβαν εξ εφόδου» την ιστορική τοποθεσία της Νιμρούντ, την αρχαία πρωτεύουσα των Ασσυρίων.


Η Νιμρούντ, είναι η παλιά Καλχού, ιδρύθηκε το 1250 π.Χ., και για περίπου 2.500 χρόνια ήταν η πρωτεύουσα της ασσυριακής αυτοκρατορίας που έφτανε από τον Καύκασο και ως τα έγκατα της Ανατολίας.


Η Καλχού , όπως την ονόμαζαν οι ίδιοι οι Ασσύριοι, ήταν η πρωτεύουσα της πρώτης ουσιαστικά αυτοκρατορίας στην παγκόσμια Ιστορία, με εμφανή τα ίχνη της Ακρόπολης  που περικλείει τα διοικητικά κτίρια και τα τεράστια παλάτια των Ασσυρίων βασιλέων.


Ως γνωστόν οι Ασσύριοι επηρέασαν και τους Έλληνες εκείνης της εποχής. Άλλωστε αρκετοί μελετητές έχουν επισημάνει τις ενδιαφέρουσες ομοιότητες ανάμεσα στα Ομηρικά έπη και του επιβλητικού Γκιλγκαμές της Μεσοποταμίας.


Με μπουλντόζες και βαριοπούλες ,απαγγέλοντας στίχους από το Κοράνι, οι σκοταδιστές μπήκαν στην καστρόπολη, έσπασαν πόρτες και παράθυρα, εισέβαλλαν στα επιβλητικά βασιλικά παλάτια με τις αίθουσες του θρόνου και τα εξαιρετικά ανάγλυφα , ξήλωσαν τις αυλές με τα πέτρινα αγάλματα και πούλησαν όσο-όσο τα τιμαλφή σε αρχαιοκάπηλους που θα τα διοχετεύσουν στους πολιτισμένους φιλότεχνους για να κοσμήσουν τις ιδιωτικές συλλογές τους.


Το βίντεο της καταστροφής  προκάλεσε την διεθνή αγανάκτηση, με την UNESCO να μιλάει δίκαια για «πολιτιστική εθνοκάθαρση» και να ζητά σύγκληση του Συμβουλίου του ΟΗΕ, εν μέσω φόβων για την ασφάλεια των χιλιάδων μνημείων που «επιβιώνουν» στην περιοχή της Μεσοποταμίας.


Εντωμεταξύ, οι τζιχαντιστές ισοπέδωσαν τα ερείπια της αρχαίας πόλης Χάτρα, ηλικίας 2.000 ετών. Τον 3ο αιώνα η Χάτρα ιδρύθηκε ως πόλη στο βασίλειο των Σελευκιδών.


Η πολιτιστική θηριωδία που διαπράττουν και βιντεοσκοπούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ δεν έχει όρια.


Καθώς η πολιτιστική κληρονομιά είναι συνυφασμένη με την ταυτότητα των λαών, είναι επιτακτική ανάγκη να διαφυλαχτούν οι μαρτυρίες του παρόντος και παρελθόντος ως πηγή συλλογής μνήμης και βέβαια συλλογικής ταυτότητας.


Σε παγκόσμιο επίπεδο είναι σημαντική  η κινητοποίηση των διεθνών οργανισμών, όπως η UNESCO, το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων, αφού η ``διεθνοποίηση`` που έχει δοθεί στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς απορρέει από τη γενική αποδοχή ότι τα μνημεία, δεν ανήκουν σε ένα λαό, αλλά αποτελούν κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας.


Αμέτρητοι κατακτητές πέρασαν από τα χώματα της Μεσοποταμίας που όμως δεν τόλμησαν  να προξενήσουν την καταστροφή που συντελείται από τους φανατικούς που θέλουν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος πολιτισμού.


Για όλους εμάς είναι η δολοφονία μιας παγκόσμιας κληρονομιάς που θα έπρεπε από το πρώτο λεπτό να έχει σταματήσει η Πολιτισμένη Δύση.

Read more

Αργεντινή: Σύλληψη ταχυδρόμου που δεν παρέδιδε την αλληλογραφία


Ένας 29χρονος που εργαζόταν τους τελευταίους 6 μήνες ως ταχυδρομικός διανομέας στην περιφέρεια Κόρντομπα της Αργεντινής συνελήφθη την Παρασκευή, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν περισσότερες από 7.000 επιστολές τις οποίες δεν παρέδωσε ποτέ στους παραλήπτες τους.


Ο ταχυδρόμος της πόλης Εμπάλσε μετέφερε και έκρυβε την αλληλογραφία στο σπίτι του αντί να την παραδίδει στους 15.000 κατοίκους της κοινότητας: από απλές καρτ-ποστάλ μέχρι δικαστικά έγγραφα, ειδοποιήσεις για παραλαβή πιστωτικών καρτών και λογαριασμούς.


"Δεν ξέρουμε γιατί το έκανε", δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομίας Ντάνιελ Φλόρες μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι ΤΝ.


Η ανακάλυψη του "βουνού" της αλληλογραφίας έγινε κυριολεκτικά κατά τύχη. 


Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του διανομέα για άλλη υπόθεση, καθώς είχε κατατεθεί μήνυση σε βάρος του για κλοπή ηλεκτρικών ειδών. Εκεί βρήκαν πολλούς σάκους που περιείχαν τα γράμματα, τα περισσότερα από τα οποία δεν είχαν ανοιχθεί ποτέ.


Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του απόρρητου της αλληλογραφίας.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Read more

Έξυπνα ρούχα με οπτικές ίνες για αθλητές


Σε κάθε άθλημα η τεχνολογία παίζει ολοένα και περισσότερο ρόλο στις μέρες μας Για παράδειγμα, στο τένις, διαθέτουμε τεχνολογία ανίχνευσης για το μπαλάκι, αισθητήρες που βρίσκονται στις ρακέτες, έξυπνα ρούχα που καταγράφουν τις επιδόσεις των αθλητών.


Μέχρι σήμερα βέβαια, τα υλικά από τα οποία φτιάχνονταν τα έξυπνα ρούχα είχαν πολλούς ηλεκτρονικούς αισθητήρες, που ήταν όμως ευαίσθητοι στην υγρασία. 


Τώρα βρετανοί ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας ρούχων δημιούργησαν ένα ύφασμα, που λειτουργεί από μόνο του, ως ενεργός αισθητήρας.


Η οπτική ίνα δηλαδή είναι ενσωματωμένη στο ύφασμα. Το νέο αυτό έξυπνο υλικό ονομάζεται Xelflex και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βολικά, άνετα ρούχα, που πλένονται όσο συχνά θέλουμε. Παρέχει όμως και μεγάλο αριθμό πληροφοριών στους χρήστες του.


«Προσπαθούμε να υπολογίσουμε το τέντωμα της οπτικής ίνας. Το κάνουμε με έναν πολύ φθηνό τρόπο, μετρώντας τις αλλαγές στο λύγισμα της ίνας.  


 


Αυτό που μπορείτε να δείτε εδώ στην περιοχή του αισθητήρα είναι ότι έχουμε έναν αριθμό μικρών καμπυλών στην ίνα. 


Καθώς λυγίζω την άρθρωσή μου, αλλάζει η κάμψη της οπτικής ίνας.


Καθώς η κάμψη αλλάζει τα στοιχεία του φωτός στην οπτική ίνα, η αλλαγή φέρνει και περισσότερο φως να διαχέεται πίσω προς την πηγή. 


Μετράμε αυτή την επιπλέον διάχυση και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσουμε πόσο κάμπτεται η άρθρωση» επισήμανε ο Μάρτιν Μπροκ, εφευρέτης του Xelflex.


Οι αλγόριθμοι μετατρέπουν τα αποτελέσματα από τους αισθητήρες σε πληροφορίες χρήσιμες, γι’ αυτόν που φοράει αυτό το έξυπνο ρούχο. Για παράδειγμα τον βοηθάει να βελτιώσει την άσκηση και την κίνησή του.


Η συγκεκριμένη τεχνολογία στα υφάσματα δεν αφορά βέβαια μόνο το τένις, αλλά και άλλα σπορ, όπως το γκολφ και το σκι. Είναι ιδανική για οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα υγείας και καλής κατάστασης του σώματος. 


Read more

Η σκοτεινή ύλη έγινε πιο σκοτεινήΑν η σκοτεινή ύλη του σύμπαντος ήταν μια φορά μυστηριώδης, τώρα έγινε... ακόμη περισσότερο, καθώς μια νέα μεγάλη έρευνα σε 72 συγκρούσεις μεγάλων σμηνών γαλαξιών κατέληξε στη σκοτεινή διαπίστωση ότι αυτή η αινιγματική μορφή της ύλης προτιμά να μένει στη μοναξιά της. 


Όχι μόνο δεν αλληλεπιδρά ιδιαίτερα με την κανονική ορατή ύλη, αλλά ούτε και με άλλη σκοτεινή ύλη. Είναι τόσο «αντικοινωνική», που δεν μιλάει καν με τον εαυτό της!


Οι αστρονόμοι από την Ελβετία και τη Βρετανία, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Science", ανέλυσαν μια σειρά από παρατηρήσεις που έγιναν με τα διαστημικά τηλεσκόπια «Χαμπλ» και «Τσάντρα» (ακτίνων-Χ).


Στόχος τους ήταν να μελετήσουν πώς ακριβώς συμπεριφέρεται και αντιδρά η σκοτεινή ύλη, όταν συγκρούονται σμήνη γαλαξιών μεταξύ τους. Το συμπέρασμα ήταν ότι δεν φαίνεται να αντιδρά καθόλου, πράγμα που συσκοτίζει ακόμη περισσότερο την ήδη μυστηριώδη φύση της.


Το 85 έως 90% της ύλης του σύμπαντος και πάνω από το 25% της ενέργειάς του αποτελείται από σκοτεινή ύλη. Αν και στο σύμπαν υπάρχει πολύ περισσότερο σκοτεινή ύλη από ό,τι ορατή, είναι αόρατη, επειδή ούτε απορροφά, ούτε αντανακλά το φως. Ουσιαστικά γίνεται μόνο έμμεσα αντιληπτή, μέσω των βαρυτικών επιδράσεων που ασκεί στο ορατό σύμπαν, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.


Οι γαλαξίες αποτελούνται από τρία βασικά συστατικά: άστρα, νέφη αερίων (κυρίως υδρογόνου) και σκοτεινή ύλη. Επειδή τα σμήνη γαλαξιών, που περιέχουν εκατοντάδες γαλαξίες το καθένα, αποτελούνται κατά 90% από σκοτεινή ύλη, θεωρούνται ιδανικό μέσο για να μελετηθεί η αλληλεπίδραση της σκοτεινής ύλης, κάθε φορά που αυτά τα σμήνη συγκρούονται.


Οι νέες παρατηρήσεις όμως έδειξαν ότι ενώ τα άστρα και κυρίως τα αέρια επηρεάζονται λίγο - πολύ από τις συγκρούσεις των γαλαξιών, η σκοτεινή ύλη συμπεριφέρεται σαν μη συνέβη καμία σύγκρουση και δεν εμφανίζει την παραμικρή επιβράδυνση. 


Η μία σκοτεινή ύλη είναι σαν να περνά μέσα από την άλλη, όπως ένα φάντασμα μέσα από ένα τοίχο. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο η σκοτεινή ύλη δεν αλληλεπιδρά με τα σωματίδια της ορατής ύλης, αλλά δεν αλληλεπιδρά ούτε με άλλη σκοτεινή ύλη.


Οι αστρονόμοι ξύνουν (ξανά) το κεφάλι τους για το τι σημαίνει αυτό και πώς θα έπρεπε να το ερμηνεύσουν. Ένα πιθανό συμπέρασμα είναι ότι θα έπρεπε να αποκλειστεί πλέον η θεωρία πως η σκοτεινή ύλη διαθέτει τα δικά της υποατομικά σωματίδια (π.χ. υπερσυμμετρικά), που υποτίθεται πως δεν έχουν βρεθεί ακόμη.


Άλλες πιο εξωτικές θεωρίες για τη σκοτεινή ύλη υποστηρίζουν ότι αποτελεί ένα κβαντικό ελάττωμα που απέμεινε μετά τη γέννηση του σύμπαντος, ότι διαθέτει μάζα σε άλλες διαστάσεις ή ότι συνιστά μια τροποποιημένη μορφή της βαρύτητας.


Οι επιστήμονες αρχίζουν επίσης να υποψιάζονται ότι ο όρος «σκοτεινή» ύλη είναι παραπλανητικός και ότι ίσως θα έπρεπε να αντικατασταθεί με τον όρο «διαφανής» ύλη ή απλώς «άγνωστη» ύλη (materia incognita).Read more

Αθώα η αμερικανίδα Αμάντα Νοξ για το φόνο της συγκατοίκου τηςΜετά από δύο καταδικαστικές αποφάσεις ήρθε η αθώωση από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας


Εξαιρετικά ανακουφισμένη φάνηκε από την απόφαση αθώωσής της, η αμερικανίδα, Αμάντα Νοξ, η οποία κατηγορείτο για τη δολοφονία της Βρετανίδας φοιτήτριας Μέριντιθ Κέρτσερ, το 2007, υπόθεση που την περίοδο εκείνη είχε προκαλέσει σάλο στην Ιταλία. 


Μετά την αθώωσή της από το ιταλικό Ανώτατο Δικαστήριο, η κ.Νοξ δήλωσε επίσης πως είναι ευγνώμων με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ιταλίας, ενώ συμπλήρωσε πως  «Η επίγνωση της αθωότητάς μου, μου έχει δώσει δύναμη στις σκοτεινές περιόδους αυτής της δοκιμασίας. Και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας η υποστήριξη που έλαβα από την οικογένειά μου, τους φίλους μου και αγνώστους ήταν ανεκτίμητη. Σε αυτούς έχω να πω: Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Η καλοσύνη σας με βοήθησε να αντέξω».


Η Νοξ είχε ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 28 ετών για το φόνο της Κέρτσερ, με την οποία συγκατοικούσε στην Περούτζια. 

Η Βρετανίδα φοιτήτρια, 21 ετών, είχε δολοφονηθεί το 2007 αφού της είχαν επιτεθεί σεξουαλικά και την είχαν μαχαιρώσει στην κρεβατοκάμαρά της στην Περούτζια όπου σπούδαζε. 


Από την πρώτη στιγμή ύποπτη για το φόνο κρίθηκε η Νοξ μαζί με τον πρώην φίλο της Ραφαέλε Σολεσίτο. Οι δυο τους είχαν καταδικαστεί σε δύο διαφορετικές δίκες. Η υπόθεση είχε προκαλέσει απίστευτο σάλο στην Ιταλία, αλλά και στη Βρετανία απ’ όπου προερχόταν το θύμα. Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου ήρθε ένα χρόνο μετά την τελευταία της καταδίκη.


Μετά την ανακοίνωση της αθώωσης η μητέρα του θύματος, Αρλίν Κέρτσερ, σχολίασε «μου προκάλεσε έκπληξη και σοκ, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Είχαν καταδικαστεί δύο φορές, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό έπρεπε να αλλάξει τώρα».
Read more

Ο καιρός σήμερα


Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr


Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, αναμένουμε το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, με τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες να εξασθενούν πρόσκαιρα. Οι ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη βόρεια Αφρική προς τις κεντρικές και νότιας περιοχές της χώρας μας.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 και τοπικά 20 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 4 έως 16 και τοπικά 18 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 15 και τοπικά 17 στη δυτική Ελλάδα, 9 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.


Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα δυτικά έως 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σταδιακά σε βορειοδυτικούς φτάνοντας τα 6 με 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι έως 6 και τοπικά στα νότια τμήματα 7 μποφόρ. 


Read more

Η Google πατεντάρει βραχιόλι κατά του καρκίνου! – Σε 5 χρόνια η έγκριση


Ισως έχετε διαβάσει πολλά για τον καρκίνο και οι προσπάθειες που γίνονται για την... πρόληψή του ή την καταπολέμησή του δεν σας εντυπωσιάζουν πλέον. Διαβάστε όμως παρακάτω γιατί όταν η Google αποφασίζει με την επάρατο νόσο, κάτι διαφορετικό συμβαίνει.


Ο γίγαντας της τεχνολογίας, κατοχύρωσε μία νέα πατέντα, ένα βραχιόλι σαν αυτά που φοράμε για να καταγράφουν την κίνησή μας και τα ζωτικά στοιχεία μας. Το βραχιόλι αυτό όμ ως έχει ως στόχο να κάνει πολλά περισσότερα. Για την ακρίβεια, να προλάβει την επέκταση ή ακόμα και να καταπολεμήσει τα καρκινικά κύτταρα αλλά ίσως ακόμα αυτά που προκαλούν τη νόσο του Πάρκινσον ή και το HIV!


Πως λειτουργεί


Η πατέντα αναφέρει ότι το βραχιόλι αυτό μπορεί να εντοπίζει τα καρκινικά κύτταρα. Χρησιμοποιείται μαζί με ένα ειδικό χάπι που δημιούργησε η Google το οποίο περιέχει μαγνητικά νανοσωματίδια. Αυτό που επιχειρείται είναι ότι τα νανοσωματίδια δημιουργούν ένα μαγνητικό πεδίο το οποίο προσελκύει τα «κακά» κύτταρα! 


 


Θεωρητικά τουλάχιστον, τα νανοσωματίδια της… Google θα μπορούν να επιλέγουν τα κύτταρα-«στόχο» και είτε να τα μετατρέπουν σε ακίνδυνα, είτε να τα καταστρέφουν!


Σε πρώτη φάση, το βραχιόλι θα χρησιμοποιηθεί για να εντοπίζει απλά τα καρκινικά κύτταρα. Η φάση αυτή αναμένεται να πάρει την σχετική έγκριση από τον Αμερικανικό FDA μέσα στην προσεχή πενταετία.


Εστω κι’έτσι όμως, αν το σχέδιο της Google προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς, ειδικοί αναφέρουν ότι στη δεύτερη φάση το βραχιόλι σε συνδυασμό με το χάπι θα μπορεί εκτός από το να εντοπίζει και να καταστρέφει καρκινικά κύτταρα, να κάνει ακριβώς το ίδιο και με αυτά που προκαλούν τη νόσο του Πάρκινσον, του Aids κλπ. 


Read more

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Μέγκαν Φοξ: Μην φοβάσαι να γίνεις σκύλα...Εντυπωσιακή και σέξι, η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο Μέγκαν Φοξ συμβουλεύει τα νεαρά κορίτσια να γίνουν σκύλες προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. 


Και εξηγεί στο βρετανικό περιοδικό Bravo: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα κορίτσια να μη φοβούνται να γίνουν σκύλες»... 


«Αν πιστεύεις σε κάτι και το θέλεις πολύ, κάνε το. Πάλεψε γι' αυτό με θάρρος. Ανεξάρτητα από το τι θα πρέπει να θυσιάσεις για να φτάσεις στον στόχο σου. Μην ξοδέψεις άδικα χρόνο ανησυχώντας για τις επιπτώσεις».


ΠΗΓΗ: tff.grRead more

Γιγάντιος αλιγάτορας (ξανα)εισβάλλει σε γήπεδο γκολφ!


Για δεύτερη φορά μέσα στον μήναΈνας απρόσκλητος επισκέπτης, μήκους τεσσάρων μέτρων, έκανε την εμφάνισή του σε γήπεδο γκολφ της Φλόριντα

Έκπληκτοι οι παίκτες στο γήπεδο γκολφ, Myakka Pines Golf Club, στο Englewood της Φλόριντα, αντίκρισαν μπροστά τους έναν γιγάντιο αλιγάτορα, μήκους τεσσάρων μέτρων, να κόβει βόλτες στο πράσινο γρασίδι!Ήταν η δεύτερη φορά μέσα στον μήνα που ο Γολιάθ, όπως τον ονόμασαν οι παίκτες του γηπέδου, κάνει αμέριμνος τον περίπατό του στην περιοχή, χωρίς να φαντάζεται τον τρόμο που σκορπίζει στους παρευρισκόμενους.Αλλά, αν οι παίκτες του γκολφ έχουν την δυνατότητα να ανέβουν στα αμαξίδια τους και να γίνουν «καπνός», δεν ισχύει το ίδιο και για μια άτυχη χελώνα που βρισκόταν στο σημείο και την καταβρόχθισε ο Γολιάθ για πρωινό...

To club ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες του τεράστιου αλιγάτορα οι οποίες έγιναν αμέσως viral στο διαδίκτυο.


πηγη

Read more

Δείτε τα μιλιούνια των αεροσκαφών που πετούν από πάνω μας Live σύνδεση με τον εναέριο χώρο


Κάθε δευτερόλεπτο προσγειώνονται χιλιάδες αεροπλάνα στα αεροδρόμια όλου του κόσμου. Το αεροπλάνο εξάλλου είναι το ασφαλέστερο μέσο και το συγκεκριμένο παρακάτω καρέ του χάρτη με τα μιριάδες αεροπλάνα-απεικονίζονται με κίτρινο χρώμα-, που πετούν πάνω από τα κεφάλια μας, είναι ενδεικτική. 


Η εικόνα είναι από την ιστοσελίδα www.flightradar24.com όπου μπορείτε να δείτε σε απευθείας «μετάδοση», την εναέρια κίνηση. 


Δείτε εδώ, τι κινείται αυτή την ώρα, στον ουρανό: flightradar24.com


Read more

Την μοιραία πτήση συνόδευε μαχητικό… γιατί προσπαθούν να το αποσιωπήσουν; Ποίος επέβαινε;


Είμαστε “τρελοί” και πάντα σκεφτόμαστε διαφορετικά Έτσι λοιπόν ως τρελοί μπορούμε να σκεφτούμε ότι θέλουμε...


Όταν έπεσε το αεροσκάφος στη Μασσαλία μερικά τηλεοπτικά μέσα, στο πλαίσιο της άμεσης ενημέρωσης έπαιξαν τις δηλώσεις μερικών χωρικών, ένας εκ των οποίων είπε ότι πίσω από το επιβατηγό αεροσκάφος ήταν ένα πολεμικό, που το ακολουθούσε (;).


Το σενάριο της αυτοκτονίας του συγκυβερνήτη είναι το πιο ανώδυνο για όλους… Η Ισπανία δεν εκτίθεται (για τα μέτρα ασφαλείας των αεροδρομίων) και η Γερμανία επίσης (αφού το αεροπλάνο είναι δικό της, οπότε δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας ελέγχων). Όλα καλά λοιπόν και ας χάθηκαν 150 ψυχές.


Και τέλος ένα μικρό ερώτημα… Κατά πόσο μπορεί να σχετίζονται  δύο επιβάτες 

Tromaktiko


Read more

Κόρη «πέταξε έξω» από κορυφαία εταιρεία τον ιδρυτή πατέρα της
Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΩΝ ΟΤΣΟΥΚΑ

Μία πρωτοφανής περίπτωση οικογενειακού εμφυλίου κορυφώθηκε την Παρασκευή στην Ιαπωνία κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας επίπλων Οτσούκα Κάγκου, όταν η κόρη του προέδρου και ιδρυτή της «πέταξε έξω» τόσο τον ίδιο όσο και την μητέρα της, κερδίζοντας την πλειοψηφία των ψήφων με το σχέδιό της για δυναμική επέκταση δραστηριοτήτων.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας 47χρονη Κούμικο Οτσούκα αρκέστηκε να πει ψυχρά «λυπάμαι που τα πράγματα έπρεπε να φτάσουν εδώ» ενώπιον της συνέλευσης των μετόχων, σε μία διαδικασία όπου προηγουμένως, όταν ο πρόεδρος και πατέρας της ζήτησε το λόγο, απαίτησε να δηλώσει το όνομά του και τον αριθμό της ταυτότητάς του, ενώ το ίδιο έκανε και με την μητέρα της.

Στην μυστική ψηφοφορία, που έγινε μετά την προσπάθεια του πατέρα της να την καθαιρέσει, η Κούμικο κέρδισε την εμπιστοσύνη των μετόχων με άγνωστο ποσοστό.

«Είχα πέντε παιδιά ... η Κούμικο ήταν το πρώτο και είχε μία δύσκολη γέννα», σχολίασε από τις θέσεις του κοινού ο πατέρας της Κατσουχίζα Οτσούκα, δεχόμενος την παραμονή της στο τιμόνι της εταιρείας.

Η μητέρα της είχε αντίστοιχη υποδοχή και από τους απλούς μετόχους, καθώς ενώ μιλούσε στη συνέλευση ένας από αυτούς σηκώθηκε και άρχισε να της φωνάζει να σταματήσει.

Στην συντηρητικών αρχών Ιαπωνία η υπόθεση της οικογένειας Οτσούκα έγινε σίριαλ μεταφορικά και σχεδόν κυριολεκτικά, με τα «πρωινάδικα» να φτάνουν να κάνουν ζωντανές μεταδόσεις από τις συνελεύσεις του διοικητικού συμβουλίου.

Η εταιρεία που ίδρυσε το 1969 ο Κατσουχίζα Οτσούκα αντιμετώπιζε μεγάλη πίεση στην αγορά τόσο από την ΙΚΕΑ όσο και από ιαπωνική εταιρεία επίπλων.

Η Κούμικο με την ανάληψη της διεύθυνσης το 2009 ξεκίνησε σειρά αλλαγών με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και το χαμηλότερης αγοραστικής δύναμης κοινό, γεγονός που εξόργισε τον πρόεδρο και πατέρα της.

Τον περασμένο Ιούλιο ο τελευταίος πέτυχε την καθαίρεσή της με ψηφοφορία στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και άρχισε να ακυρώνει πολλές από τις αλλαγές της, αλλά τον Ιανουάριο, η νέα σύνθεση του δ.σ. την αποκατέστησε, με μία κίνηση που ο πατέρας της χαρακτήρισε πραξικοπηματική.

«Τι έκανα λάθος; Αν υπάρχει κάτι, είναι που την διόρισα διευθύνουσα σύμβουλο πριν έξι χρόνια ... είμαι απογοητευμένος», είπε πικρόχολα ο πρώην ισχυρός άνδρας της εταιρείας.

Ενας από τους παριστάμενους μετόχους, του απάντησε μάλλον σκληρά: «Γέρο, η κόρη σου είναι πολύ έξυπνη. Νομίζω ότι νοιάζεται πραγματικά για την εταιρεία ... εγώ θα έβαζα μία καταχώρηση στις εφημερίδες με τους δυο σας να δίνετε τα χέρια και να λέτε ότι ζητάτε συγγνώμη και υπόσχεστε πωλήσεις επίπλων στην καλύτερη τιμή...».Read more

Σεξ χωρίς να ξυπνήσετε τα παιδιάΧρήσιμες συμβουλές για τα νέα ζευγάρια


Φαίνεται πώς κάτι λείπει όταν το σεξ γίνεται αθόρυβα χωρίς κραυγές και κροταλίσματα. Άλλα μερικές φορές, όταν για παράδειγμα η ηχομόνωση δεν είναι καλή και ξέρετε ότι στο διπλανό δωμάτιο κοιμούνται τα παιδιά ή ακόμα και τα πεθερικά σας, δεν θα θέλετε να το ρισκάρετε.


Η αποχή δεν είναι λύση. Δείτε πώς με τις σωστές τεχνικές μπορείτε να απολαύσετε εσείς και ο σύντροφός σας αυτό το… αναφαίρετο δικαίωμα σας.


Μπείτε στο ντους μαζί


Αυτή η τοποθεσία είναι ιδανική για δύο και αυτό επειδή η ντουζιέρα είναι από μόνη της θορυβώδης.


Να θυμάστε μόνο ότι το ζεστό νερό χαλαρώνει και τις φωνητικές σας χορδές. Ίσως γι΄αυτό οι περισσότεροι από εμάς τραγουδάμε στο μπάνιο. Έτσι όμως η φωνή σας γίνεται βαθύτερη και μεταφέρετε σε ολόκληρο το σπίτι. Προσέξτε το λοιπόν.


Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…
Read more

Tα πρώτα πλάνα στο έδαφος από τα συντρίμμια του Airbus (video)


Ένα βίντεο το οποίο περιλαμβάνει τις πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους της Germanwings έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών.

Στο βίντεο διακρίνονται τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους, αλλά και οι προσπάθειες των διασωστών να περισυλλέξουν τις σορούς των 150 θυμάτων. 


Read more

Κλείδωσε η λίστα των Αθηνών με μέτρα 3 δισ. ευρώ


Οι Γερμανοί δεν την πήραν ακόμη στα χέρια τους


Έκλεισε η λίστα των μεταρρυθμίσεων που θα καταθέσει η κυβέρνηση προκειμένου να ξεκλειδώσει η χρηματοδότηση και σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει μέτρα που η ελληνική πλευρά υπολογίζει ότι αποδίδουν 3 δισ. ευρώ.


Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότισήμερα το Brussels Group θα έχει στα χέρια του τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει η ελληνική πλευρά, προκειμένου να αξιολογηθούν και να διατυπωθούν οι όποιες τυχόν διαφωνίες και παρατηρήσεις υπάρξουν.


Απώτερος στόχος της Κυβέρνησης είναι το συντομότερο να ανάψει το «πράσινο φως» από το Brussels Group, ώστε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να συνεδριάσει το Euro Working Group και στη συνέχεια έκτακτο Eurogroup και τέλος να υπάρξει έγκριση εκταμίευσης υπο-δόσης των καθυστερούμενων δόσεων προς την Ελλάδα, ώστε να αντιμετωπιστεί η ασφυκτική στενότητα ρευστότητας του Δημοσίου.


Ωστόσο η γερμανική κυβέρνηση δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για τη λίστα μεταρρυθμίσεων που θα παρουσιάσει η Αθήνα, διευκρίνισε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικων Μαριάνε Κοτέ και πρόσθεσε ότι το Eurogroup θα συνεδριάσει όταν θα έχουν κατατεθεί τα απαραίτητα έγγραφα.


«Δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες» δήλωσε η κ. Κοτέ και επισήμανε ότι οι υπουργοί Οικονομικών θα συναντηθούν όταν θα έχουν παρουσιαστεί οι προτάσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη συμβεί. «Όλα θα γίνουν βήμα-βήμα» τόνισε χαρακτηριστικά.


Read more

8 πράγματα σχετικά με το σεξ για τα οποία αναρωτιούνται όλες οι γυναίκες και οι...απαντήσεις τουςΥπάρχουν κάποια ερωτήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική ζωή, τα οποία αν και στριφογυρίζουν στο μυαλό μας κατά διαστήματα φαίνεται πως διστάζουμε να τα θέσουμε «ανοιχτά» και να πάρουμε απαντήσεις.


Το SixFiveNation.com, συγκέντρωσε οκτώ από αυτά τα ερωτήματα και φρόντισε να δώσει τις αντίστοιχες απαντήσεις, απλά και συνοπτικά.


1.Γιατί δεν έχω οργασμό; 

Στη ζωή μιας γυναίκας, ίσως να έρθει η στιγμή που θα αναρωτηθεί γιατί δεν έρχεται σε οργασμό. Για αρκετές γυναίκες η απάντηση είναι πως απλά δεν έχουν καλή επαφή με το σώμα τους, ενώ για κάποιες άλλες το πρόβλημα είναι πως δεν έχουν βρει ακόμη το «σωστό σημείο». Η αλήθεια βέβαια είναι πως αρκετές γυναίκες δεν έχουν οργασμό κατά τη διείσδυση στο πλαίσιο της σεξουαλικής πράξης αλλά ικανοποιούνται μέσω του αυνανισμού.


2.Είναι φυσιολογικό να είμαι τόσο «υγρή» κατά τη διάρκεια του σεξ;


Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε το μη φυσιολογικό στο να υγραίνεστε κατά τη διάρκεια του σεξ. Μάλιστα, από ιατρικής άποψης, είναι πολύ καλύτερο αφού έτσι η όλη...διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη και τρυφερή. Ωστόσο, η πιο περιορισμένη λίπανση της περιοχής διευκολύνει την επίτευξη του οργασμού.3.Γιατί είναι «κακό» το πρωκτικό σεξ;


Αν και υπάρχει μια γενική «παραδοχή» ή «υπόθεση» η οποία θέλει μόνο τα «κακά κορίτσια» να επιδίδονται σε αυτή τη σεξουαλική δραστηριότητα, κάτι τέτοιο φυσικά και δεν είναι αληθές. Αρκετές γυναίκες βρίσκουν μεγάλη ευχαρίστηση και κάποιες μάλιστα δηλώνουν πως έχουν καταφέρει να έρθουν σε οργασμό. Κάποιες άλλες πάλι πιστεύουν πως είναι μια διαδικασία «βρώμικη» και επώδυνη. Αν πάντως σας ευχαριστεί το πρωκτικό σεξ, απλά φροντίστε να χρησιμοποιείτε λιπαντικό και διαφορετικό προφυλακτικό, το οποίο πετάτε αμέσως μετά το τέλος της πράξης.


4.Υπάρχει περίπτωση να «σπάσω» το πέος του;


Να το «σπάσετε» δεν μπορείτε, αλλά σίγουρα μπορεί να το τραυματίσετε. Κατά τη διάρκεια μιας έντονης σεξουαλικής πράξης ή του αυνανισμού υπάρχει περίπτωση το ανδρικό μόριο να υποστεί κάταγμα. Σοβαρός τραυματισμός μπορεί επίσης να προκληθεί και κατά την ισχυρή κάμψη του πέους ενώ αυτό βρίσκεται σε στύση.5.Να πανικοβληθώ εάν το προφυλακτικό μείνει στον κόλπο μου;


Πραγματικά δεν χρειάζεται. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε το...ανακτήσετε όσο πιο άμεσα γίνεται και ίσως να ήταν καλό να πάρετε ένα χάπι αντισύλληψης καθώς υπάρχει η περίπτωση της διαρροής σπέρματος. Εάν υπάρχει περίπτωση ο σύντροφός σας να είναι φορέας κάποιου νοσήματος το οποίο μεταδίδεται σεξουαλικά, καλό θα ήταν να κάνετε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.


6.Υπάρχει περίπτωση να ουρήσω κατά τη διάρκεια του σεξ;


Αν και αισθάνεστε την ανάγκη να ουρήσετε δεν είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτή η αίσθηση που έχετε κατά τη διάρκεια του σεξ προκαλείται επειδή έχει ερεθιστεί το σημείο G ή επειδή είστε πολύ κοντά σε οργασμό. Αν και μπορεί να έχετε ένα μικρό...ατύχημα κατά τη διάρκεια του σεξ – κυρίως εάν η κύστη είναι γεμάτη- το πιο πιθανό είναι πως δεν πρόκειται για ούρα αλλά για τα υγρά της γυναικείας εκσπερμάτισης η οποία μπορεί να σημειωθεί κατά τη διάρκεια του σεξ.


7.Τι ακριβώς είναι η γυναικεία εκσπερμάτιση;


Η γυναικεία εκσπερμάτιση περιλαμβάνει την «εκτόξευση» υγρού γύρω από την ουρήθρα. Συχνά οι περισσότεροι νομίζουν πως πρόκειται για ούρα. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα υγρό που μοιάζει αρκετά με το αντρικό σπέρμα, αλλά...δεν περιέχει σπέρμα.8.Τι μπορώ να κάνω εάν το πέος του είναι πολύ μεγάλο;


Μην ντρέπεστε να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους σεξουαλικά ζητήματα , πολύ περισσότερο μάλιστα εάν μια συγκεκριμένη κατάσταση, όπως αυτή, σας προκαλεί πόνο. Συζητήστε το με τον σύντροφό σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιεί περισσότερο τα δάχτυλά του, χρησιμοποιείστε λιπαντικά ή κάντε σεξ πιο χαλαρά και αργά. Η σάση κατά την οποία η γυναίκα είναι από πάνω είναι η πιο ενδεδειγμένη σε αυτές τις περιπτώσεις επειδή μπορεί να ελέγχει την κίνηση και τον βαθμό διείσδυσης.


Πηγή: Sixfivenation.com

Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου