Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό - 150.000 οι δικαιούχοι


Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015 - 2016.

 

Το Πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 15.10.2015 έως την 30.09.2016 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

 

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) Όσοι χρήστες δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί για την πρόσβασή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, οφείλουν να προσέλθουν εγκαίρως στις Υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ που ανήκουν για την έκδοση κωδικών πρόσβασης.

 

Δεν απαιτείται η προσέλευση στις Υπηρεσίες για όσους είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Οργανισμού από το έτος 2012 και εξής και παράλληλα διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για το TAXISnet, καθώς με την εισαγωγή στο σύστημα των κωδικών αυτών, μπορούν να πιστοποιηθούν αυτόματα και ως χρήστες του ΟΑΕΔ.

 

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες, οι οποίοι/ες το έτος 2014:

 

- είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ ή

- έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας ή

- έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή

- συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

 

Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.

 

Ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων και ωφελουμένων του προγράμματος είναι 150.000 άτομα. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

 

Πάροχοι του προγράμματος είναι τουριστικά καταλύματα, όπως αυτά περιγράφονται στη Δημόσια Πρόσκληση, που διαθέτουν σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας τους καθώς και όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοσή του.

 

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους, δικαιούχους και παρόχους, μέχρι την 24.09.2015 και ώρα 23:59. Σε όσες περιπτώσεις απαιτούνται δικαιολογητικά, αυτά επισυνάπτονται στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Συνεπώς, δεν υπάρχει υποχρέωση προσέλευσης στις Υπηρεσίες για την προσκόμιση δικαιολογητικών.

 

Αν κάποιοι δικαιούχοι αδυνατούν να επισυνάψουν τα δικαιολογητικά στην αίτησή τους, όταν αυτά απαιτούνται, μπορούν να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την προσκόμισή τους μέχρι την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων, δηλαδή έως την 25.09.2015, και ώρα 15:00. Η δυνατότητα αυτή δεν ισχύει για τους παρόχους.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr.


Read more

Υπερθέαμα στον Αττικό ουρανόΓια τέταρτη χρονιά το Athens Flying Week προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες

 Το μεγαλύτερο αεροπορικό γεγονός επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Ένα υπερθέαμα αεροπορικών επιδείξεων από τους καλύτερους πιλότους, ένα «air-show», πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο αεροδρόμιο του Τατοΐου. Είχε προηγηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου το pre air-show στο Παλαιό Φάληρο.


Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου άνοιξε ήδη από το πρωί τις πύλες του στο κοινό για τις δύο αυτές ημέρες, για να προσφέρει θέαμα και μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δρώμενα.


Στην ιστορική αεροπορική βάση του Τατοΐου παίρνουν μέρος η Demo-team της Πολωνικής Αεροπορίας με MIG 29 Fulcrum και η Πολεμική μας Αεροπορία με τις demo team «Ζευς» με F16 Blk 52 και «Δαίδαλος» με Harvard T 16, M 2000-5, F 4 Phantom, PZL και Τ41.


Επίσης, οι θεατές θα απολαύσουν τα επιθετικά ελικόπτερα τύπου Apache και το Πολεμικό Ναυτικό με τα Sea Hawk και Augusta Bell. Συμμετέχουν ακόμα η ομάδα Βελγικής Αεροπορίας με F16 και παγκόσμιοι πρωταθλητές, όπως ο Jurgis Kairys Vostok, o Luca Bertossio, o Mikael Bregeot - Breitling, o Johan Gustafsson, οι Pemperton Aerosports με τη Melissa στο Edge 540 αεροσκάφος και τον Rex με Wingsuit και οι George Papagianni - Power Box.


H Athens Flying Week 2015 διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής και τον δήμο Παλαιού Φαλήρου και την αιγίδα σημαντικών φορέων, όπως: ο ΕΟΤ, το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το AOPA Hellas, το ACVB και το Hapco.


Χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί στο χώρο όπου διοργανώνεται το Athens Flying Week.Το γέμισμα του ρεζερβουάρ δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλους! (video)


πηγη
Read more

Πόσα έβγαλαν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος και λοιπά supermarket από τα capital controls


Όσοι πίστευαν ότι οι ουρές που σχηματίστηκαν στα supermarket ειδικά τις πρώτες δύο εβδομάδες των capital controls θα είχαν αποτέλεσμα οι μεγάλες αλυσίδες να …τρελαθούν στο χρήμα, τώρα αναθεωρούν. Τα στοιχεία του 7μήνου δείχνουν ότι όλη αυτή η ιστορία δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα πυροτέχνημα.


Τα στοιχεία δείχνουν ότι στις περισσότερες κατηγορίες, οι πωλήσεις του 7μήνου είχαν αρνητικό πρόσημο. Τα γαλακτοκομικά υποχώρησαν κατά 5%, τα αλκοολούχα ποτά κατά 7%, τα αναψυκτικά κατά 4% και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης επίσης κατά 4%. Μείωση 2% είχαμε στα προΪόντα προσωπικής περιποίησης. Ποια προϊόντα παρουσίασαν αύξηση; Όπως αναμενόταν αυτά με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής: στο +7% βρέθηκαν τα κατεψυγμένα τρόφιμα, στο 2% τα σνακ και στο +5% τα συσκευασμένα τρόφιμα.


Όσο για το άθροισμα των πωλήσεων των μεγάλων αλυσίδων (Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Μαρινόπουλος κλπ) η μηνιαία εξέλιξη των πωλήσεων δείχνει ότι τον Ιούλιο παρουσιάστηκε μικρή άνοδος μόλις 0,7% παρά τον γενικό χαμό των πρώτων ημερών

. Δηλαδή, διεκόπη ένα σερί πτωτικών ποσοστών, της τάξεως του 3,4% (για τον Ιούνιο) έως 5,2%. Να σημειωθεί βεβαίως ότι ο Ιούλιος ήταν μήνας και αύξησης του ΦΠΑ. Όσο και αν οι αλλαγές στους καταλόγους έγιναν το τελευταίο 10ήμερο, όλο και κάτι θα έχει τσιμπήσει ο τζίρος εξαιτίας του ότι οι αυξήσεις φόρου έγιναν κατά κύριο λόγο σε προϊόντα που διακινούνται μέσα από τα supermarket.


Μήνα προς μήνα, η εξέλιξη των πωλήσεων στα supermarket έχει ως εξής και επιβεβαιώνει τους αναλυτές της IRI οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η τάση στις πωλήσεις των supermarket είναι πτωτική:


Ιανουάριος: 0%


Φεβρουάριος: +2%


Μάρτιος: -5,2%


Απρίλιος: -3,6%


Μάιος: -2,9%


Ιούνιος: -3,4%


Ιούλιος: 0,7%


Για όσους αναρωτιούνται τι έγινε στο κρίσιμο διάστημα από τι 28/06 έως τις 10/07, πράγματι οι πωλήσεις αυξήθηκαν εκρηκτικά ακόμη και κα΄τα 37% σε επίπεδο εβδομάδας. Μια εβδομάδα ήταν όμως και πέρασε. Η έφοδος στα σούπερ μάρκετ, η οποία επί της ουσίας μεταφράζεται σε στοκάρισμα των καταναλωτών προϊόντων υψηλής διατηρησιμότητας «κόστισε» ακριβά στον κλάδο, καθώς οι τέσσερις βδομάδες που ακολούθησαν ήταν αρνητικές και μάλιστα με υψηλά ποσοστά πτώσης από 6,5% έως 10,8%. Η συνολική εικόνα του Ιουλίου κατέληξε οριακά θετική στο 0,7%


Οι προβλέψεις είναι αρνητικές για τη συνολική πορεία του 2015, καθώς ούτε η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων εκτιμάται ότι θα μπορέσει αντισταθμίσει σε ικανοποιητικό βαθμό τις ήδη σημαντικές απώλειες.


Τελικά ποια τρόφιμα πρέπει να βάζουμε στο ψυγείο και ποια όχι; Ψάξαμε και βρήκαμε τις απαντήσεις


Πηγή: fpress


Read more

Σύμμαχος των μαλλιών και του δέρματος το μαύρο αλάτιΕυεργετικές ιδιότητες που δεν γνωρίζετε

Το μαύρο αλάτι έχει αναγνωριστεί ως το ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα της γης. Αποτελείται από ένα μοναδικό θειώδες συστατικό, σαν αυτό του κρόκου του αυγού.


Μαλακό και όμορφο δέρμα

Αντί να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα με βάση το σαπούνι, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο αλάτι στο νερό του μπάνιου σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν είναι πολύ ζεστό. Σε περίπτωση που το δέρμα σας είναι ευαίσθητο και επιρρεπή σε ερεθισμούς, λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό στοιχείο επούλωσης. Λειτουργεί μαγικά για ραγισμένες φτέρνες, πρησμένα πόδια, το πόδι του αθλητή, κονδυλώματα και διαστρέμματα. Το σώμα σας θα αισθανθεί απόλυτα αναζωογονημένο.


Δυνατά και χωρίς προβλήματα μαλλιά

Εάν πάσχετε από απώλεια μαλλιών και είστε απογοητευμένοι από τη χρήση των ιατρικών συμπληρωμάτων και τονωτικών για τα μαλλιά, δοκιμάστε κάτι φυσικό αυτή τη φορά. Το μαύρο αλάτι περιέχει πολλά βασικά μέταλλα, βοηθά στη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σας. Ενισχύει τα μαλλιά και αντιμετωπίζει τη διάσπαση τους. Σε περίπτωση που έχετε πιτυρίδα ή οξεία πτώση των μαλλιών, δοκιμάστε τη λήψη μαύρου αλατιού με χυμό ντομάτας, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Βελτιώνει την ανάπτυξη των μαλλιών και το πάχος της τρίχας και ενισχύει την λάμψη τους!Πώς βγήκε η φράση «Με το νι και με το σίγμα»


Πηγή: neadiatrofis.grRead more

Τα πιο σπάνια χρώματα ματιών παγκοσμίωςΤο χρώμα των ματιών καθορίζεται από το γονίδιο OCA2 που ελέγχει την ποσότητα της μελανίνης που δημιουργεί ένα σώμα, η οποία επηρεάζει στο 74% το χρώμα, ενώ το υπόλοιπο επηρεάζεται από άλλους παράγοντες στο DNA. Τα περισσότερα ανθρώπινα μάτια είναι καφέ ή μπλε, ενώ τα σπάνια χρώματα είναι αυτά που θα δείτε στη συνέχεια.


1. Πράσινο


Είναι το λιγότερο σπάνιο από τα σπάνια, καθώς βρίσκεται σε όλο τον κόσμο, αλλά μόνο περίπου το 2% του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού το έχει. Αυτό το χρώμα παράγεται από μια μεγάλη ποσότητα μελανίνης στην ίριδα κατά την ανάπτυξη, η οποία είναι αποτέλεσμα γενετικής.


2. Πορτοκαλί


Συχνά οι άνθρωποι που έχουν πορτοκαλί χρώμα στα μάτια αποκαλούνται “οι άνθρωποι με τα μάτια του λύκου”. Αυτό το χρώμα ματιών αποτελείται από μία χρυσοκίτρινη χρωστική ουσία που ονομάζεται Lipochrome, και πολύ λίγοι άνθρωποι την έχουν.


3. Κόκκινο


Το κόκκινο χρώμα στα μάτια συναντάται σε ανθρώπους αλμπίνο, που έχουν κατ’ επέκταση πρόβλημα με τη χρωστική και τη μελανίνη στον οργανισμό τους. Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές σπάνιες περιπτώσεις στις οποίες οι άνθρωποι χωρίς προβλήματα στη χρωστική τους ουσία έχουν κόκκινα μάτια, ως αποτέλεσμα μιας μικρής διαρροής αίματος εντός της ίριδας που προκαλεί την απόχρωση αυτή.


4. Βιολετί


Όταν δεν υπάρχει αρκετή χρωστική στην ίριδα για να καλύψει τα αιμοφόρα αγγεία, το φως που ανακλάται κάνει τα μάτια να φαίνονται βιολετί. Σπάνια περίπτωση και εντυπωσιακή!


5. Μαύρο


Αν και πολλοί πιστεύουν ότι μαύρα μάτια δεν υπάρχουν αλλά είναι απλώς σκούρα καστανά, το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού το έχει. Όσοι το έχουν προκαλούν εντύπωση καθώς είναι σχεδόν αδύνατον να διακρίνει κανείς την ίριδα του ματιού τους. Αυτό το χρώμα είναι σχετικά συχνό σε ανθρώπους αφρικανικής καταγωγής, Ασιάτες και ιθαγενείς της Αμερικής.Στο φως άγνωστο ανθρωποειδές


Πηγή: perierga.grRead more

Αυτά είναι μερικά πράγματα που "αναβουν" τις γυναίκες!Για αυτούς που ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν τι πραγματικά είναι αυτό που θέλει μια γυναίκα, ήρθε η ώρα να σας ανοίξουμε τα μάτια!


Και όσο και αν όλοι οι άντρες νομίζουμε ότι βρισκόμαστε στη λίστα με όλα εκείνα που ερεθίζουν τις αισθήσεις τον γυναικών καθημερινά, κάτι τέτοιο μάλλον φαίνεται πως δεν ισχύει!Δείτε τι ανεβάζει την ψυχολογία μιας γυναίκας:


1. Να χάνουν κιλά

2. Τα καθαρά σεντόνια

3. Να κερδίσουν ξαφνικά λεφτά

4. Να βγουν έξω με τις φίλες τους

5. Ένα ζεστό μπάνιο

6. Να προετοιμάζονται για ένα πάρτι

7. Ένα νέο χτένισμα

8. Να μακιγιάρονται

9. Να γυμνάζονται

10. Να κλείσουν μια συμφωνία στη δουλειά


    Δεν είναι ολοκληρωμένο το σεξ χωρίς ....


Read more

Εντυπωσιακή νύχτα στις 27 Σεπτεμβρίου: Έρχεται η... υπερπανσέληνος!


Θα έχουμε την πρώτη ολική έκλειψη υπερπανσελήνου από το 1982 - Η επόμενη το... 2033Ιδιαίτερη νύχτα αναμένεται να είναι η 27η Σεπτεμβρίου. Θα έχουμε την πρώτη ολική έκλειψη υπερπανσελήνου από το 1982 - ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο μιας και αναμένεται να ξανασυμβεί το 2033.


Η NASA κυκλοφόρησε ένα βίντεο που μας συστήνει το σπάνιο αυτό φαινόμενο ενώ παράλληλα εξηγεί τη σημασία του και τη διαδικασία που το προκαλεί.  

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τη βραδιά εκείνη, η Σελήνη θα φαίνεται έντονα κόκκινη και 14% μεγαλύτερη σε μέγεθος από το σύνηθες στην παρατήρησή της από τη Γη. Η υπερπανσέληνος συμβαίνει διότι η τροχιά της Σελήνης γύρω από τη Γη δεν είναι κυκλική αλλά ελλειπτική. 

 

Υπερπανσέληνο έχουμε όταν η Σελήνη βρίσκεται στο περίγειό της και τότε φαίνεται 14% μεγαλύτερη και 30% λαμπρότερη σε σχέση με την εμφάνισή της όταν βρίσκεται στο απόγειό της.


   Εντυπωσιακές εικόνες από τον πλανήτη Γη


Read more

Πολιόρκησε με… άρμα μάχης το σπίτι του πρωθυπουργού! (video)

Η  Βίβιαν  Γουέστγουντ, μια θρυλική μορφή της βρετανικής και παγκόσμιας μόδας, πήρε ένα άρμα μάχης και… πολιόρκησε το σπίτι του Βρετανού Πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον στο Oxfordshire, μαζί με δεκάδες ακόμη διαδηλωτές!


Αιτία αυτής της διαμαρτυρίας ήταν το fracking, η εξόρυξη, δηλαδή, αερίου με μεγάλη πίεση νερού εμπλουτισμένου με χημικά, που διεισδύει σε «αραιά» πετρώματα. 


Η πρακτική αυτή επιφέρει μια τεράστια καταστροφή του περιβάλλοντος, καθώς τα χημικά διεισδύουν στον υδροφόρο ορίζοντα και μολύνουν τεράστιες εκτάσεις γύρω από την περιοχή του fracking, αλλά οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες κοιτούν μόνο τα κέρδη τους και αδιαφορούν για τον πλανήτη στον οποίο ζούμε όλοι.


Μια εντυπωσιακή κίνηση από την αειθαλή Βίβιαν Γουέστγουντ, ο πρωθυπουργός όμως δεν είδε το κανόνι του τανκ να τον σημαδεύει, καθώς την ώρα της διαμαρτυρίας απουσίαζε από το σπίτι του.

Η Ζωή και το σκασμένο λάστιχο - Το νέο σποτ της "Λαϊκής Ενότητας" που φέρνει πανικό στο διαδίκτυο (video)


Read more

Η αγαπημένη της στάση: Ποια είναι η στάση που αρέσει πιο πολύ στις γυναίκες;Το σεξ είναι πάντα...σεξ: Ακόμα και στα «άσχημά» του....είναι καλό. Ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει «κλίμακα» και συγκεκριμένα πράγματα τα οποία είναι πιο επιτυχή (ή τουλάχιστον, έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι) από ό,τι κάποια άλλα.


Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Maxim, στο πλαίσιο της 2015 Millenial Sex Survey από την Skyn Condoms, διερευνήθηκε το ποια είναι η αγαπημένη στάση των γυναικών.


Η κατάταξη ανέδειξε πρώτο το «ιεραποστολικό», με ποσοστό 30,9%. Ακολουθούν τα εξής: «doggy» (27,5%), «cowgirl» (17,90%), «spooning» (αγκαλιά στα πλάγια, με την πλάτη της γυναίκας στο στήθος του άνδρα- 6,30%), «jockey» (η γυναίκα μπρούμυτα- 4,9%), «69» (4,5%), καθιστό (2,90%), ανάποδο cowgirl (2,80%), όρθιο (1,40%), άλλα (0,60%).


Στο πλαίσιο της έρευνας ερωτήθηκαν 2.827 γυναίκες, ηλικιών μεταξύ 18-34. Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, παρεμφερείς είναι και οι προτιμήσεις των ανδρών, αλλά με το «doggy» να βρίσκεται στην κορυφή με 34% και το «ιεραποστολικό» να ακολουθεί με 18%.


Ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό του προσώπου σου;

Read more

Τελικά ποια τρόφιμα πρέπει να βάζουμε στο ψυγείο και ποια όχι; Ψάξαμε και βρήκαμε τις απαντήσειςΌλοι κάποιοι στιγμή έχουμε βρεθεί σε εκείνη την αμήχανη θέση όπου μόλις έχουμε βγάλει τα ψώνια από τις τσάντες και στεκόμαστε μπροστά σε ένα ανοιχτό ψυγείο όσο σκεφτόμαστε εάν κάποια από τα πράγματα που αγοράσαμε πρέπει να μπουν στο ψυγείο ή όχι. Οι απόψεις όπως σίγουρα ξέρετε ήδη, είναι τόσο διαφορετικές: η μάνα που πάντα ξέρει καλύτερα βάζει τα πάντα στο ψυγείο, η «ψαγμένη» κολλητή μας όμως που ξέρει από διατροφικούς κανόνες έχει αντίθετη άποψη. Εμείς πάλι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά...


Αρκετά πειραματιστήκαμε όμως και αρκετά προβληματιστήκαμε επίσης. Λύνουμε το θέμα μια και καλή ακολουθώντας τις συμβουλές της FDA (είναι η αρμόδια υπηρεσία για τα τρόφιμα και τα φάρμακα στις ΗΠΑ) που σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει. Έτσι χωρίσουμε κάποια από τα βασικά ήδη διατροφής σε τρεις κατηγορίες. Όσα πρέπει να βάζουμε το ψυγείο, όσα όχι και για όσα μπορείτε να πράξετε κατά βούληση. Έτσι:


Στο ψυγείο βάζουμε:

Αυγά

Τυριά

Γάλα σόγιας αλλά μόνο αφού ανοίξουμε τη συσκευασία

Γάλα

Μαρμελάδα, επίσης μόνο αφού ανοίξουμε τη συσκευασία

Φρέσκο κρέας

Ψάρια

Δεν βάζουμε ποτέ στο ψυγείο:

Ντομάτες

Κρεμμύδια

Σκόρδα

Πατάτες

Ψωμί

Καφέ

Βασιλικό

Μέλι

Λάδι

Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε στο ψυγείο:

Βούτυρο, και ανάλογα με το πότε θα το καταναλώσουμε

Μήλα

Μπανάνες


                      Ο γαμπρός 84, η νύφη 24


Read more

Πώς βγήκε η φράση «Με το νι και με το σίγμα»Συνδέεται με την εξέλιξη της ελληνικής γλώσσας

Ιδιαίτερα γνωστή είναι η παροιμιώδης φράση «με το νι και με το σίγμα» που σημαίνει αυτολεξεί, με κάθε λεπτομέρεια.


Η φράση προέρχεται από το γεγονός ότι οι παλιότεροι τύποι λέξεων που είχαν το τελικό νι και σίγμα, θεωρούνταν οι πιο σωστοί και οι κομψότεροι.


Παλαιότερα, όταν τα παιδιά μάθαιναν τα υποκοριστικά, ο δάσκαλος τούς έλεγε ότι η αρχική τους κατάληξη ήταν σε -ιo και ότι στα μεσαιωνικά χρόνια ήταν σε -ιον και -ιν, για να καταλήξει στο τέλος στο απλό -ι. Π.χ. παιδίον, παιδίν, παιδί. Επίσης, τους δίδασκε ότι ο τύπος των θηλυκών τριτόκλιτων ήταν σε -ις και κατέληξε να φύγει το τελικό -ς. Π.χ. πόλις, πόλι.


Όταν στους τελευταίους αιώνες άρχισαν να γράφουν το χέρι, το πόδι, χωρίς το -ν και η πίστι, η πόλι χωρίς το -ς, οι τύποι που είχαν το νι και σίγμα θεωρούνταν οι πιο σωστοί και οι κομψότεροι.


Γι’ αυτό, όποιος μιλούσε «με το νι και με το σίγμα», μιλούσε σωστό και τέλεια.


             Στο φως άγνωστο ανθρωποειδές


Read more

Η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Τουρκία πουλούσε βάρκες στους πρόσφυγες


Η ίδια είπε ότι στο εμπόριο αυτό εμπλέκονται και οι τουρκικές αρχές

 Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς απέπεμψε από τα καθήκοντά της μια επίτιμη πρόξενο στην Τουρκία, η οποία είναι ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος με είδη ναυτιλίας μέσω του οποίους πουλούσε φουσκωτές βάρκες σε πρόσφυγες.   «Ο υπουργός ζήτησε την αποπομπή της», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών Ρομέν Ναντάλ όταν ρωτήθηκε για ένα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου France 2 το οποίο παρουσίαζε αυτή την έμπορο στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσό) μέσα στο κατάστημά της στο οποίο κυματίζει η γαλλική σημαία και στην είσοδο έχει μια επιγραφή που γράφει «γαλλικό επίτιμο προξενείο». 

  Ένα βίντεο που τραβήχτηκε με κρυμμένη κάμερα από συνεργείο του France 2 δείχνει τη Φρανσουάζ Ολκέ να πουλά φουσκωτές βάρκες και σωσίβια σε πρόσφυγες που θέλουν να φτάσουν στην Ελλάδα.   Η Ολκέ εμφανίζεται να δηλώνει ότι ακόμη κι αν δεν πουλούσε η ίδια αυτά τα αντικείμενα, οι πρόσφυγες θα μπορούσαν να τα βρουν αλλού. Εξάλλου παραδέχθηκε ότι συμμετέχει στο εμπόριο ναυτικών ειδών στους πρόσφυγες, αλλά πρόσθεσε ότι σε αυτό εμπλέκονται και οι τουρκικές αρχές.  

 Μάλιστα η Ολκέ είπε ότι γνωρίζει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, αλλά το κάνουν όλοι.   Οι επίτιμοι πρόξενοι είναι κυρίως εθελοντές και δεν ανήκουν στο διπλωματικό σώμα, ενώ διαθέτουν ειδικό καθεστώς το οποίο τους επιτρέπει να ασκούν και άλλη επαγγελματική δραστηριότητα. Βασικός τους ρόλος είναι να διατηρούν στενή επαφή με τους συμπατριώτες τους που βρίσκονται στη χώρα όπου υπηρετούν.


Σοκ: Ο μικρός Αϊλάν δολοφονήθηκε από τον πατέρα του; Η μοιραία νύχτα (video)


Read more

Έφοδοι στα σπίτια και κατασχέσεις επί τόπου από την εφορία!Έφοδοι στα σπίτια και κατασχέσεις επί τόπου από την εφορία!Ακόμα και για επιτόπου κατασχέσεις από τους εφοριακούς, που θα διενεργούν ελέγχους μέσα στις κατοικίες των φορολογουμένων, των τιμαλφών, των πινάκων, αλλά και των μετρητών που θα βρίσκουν κρυμμένα στα στρώματα, πιέζει ασφυκτικά η τρόικα.


Η πίεση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά» ασκείται στο πλαίσιο των 101 δράσεων που καλείται να υλοποιήσει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στη βάση του τρίτου μνημονίου.


Τα τεχνικά κλιμάκια εμμένουν στη σκληρή γραμμή που έχουν πάρει από τους επικεφαλής τους, να «αγριέψει» ακόμα περισσότερο η εφορία προκειμένου να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή.


Η αρχή θα γίνει με τα ληξιπρόθεσμα χρέη, όπως οι δόσεις από το φόρο εισοδήματος ή οι δόσεις ρυθμίσεων από τις οποίες τέθηκε εκτός ο φορολογούμενος. Τον Οκτώβριο όλοι οι φορολογούμενοι θα λάβουν ένα ειδοποιητήριο από το υπουργείο Οικονομικών, με τα αναγκαστικά μέτρα να λαμβάνονται στη συνέχεια εναντίον αυτών με σημαντικά ληξιπρόθεσμα, αλλά και περιουσία.


Άλλη δράση αφορά στην «εξασφάλιση της διαρκούς πρόσβασης της φορολογικής διοίκησης στις εγκαταστάσεις των φορολογουμένων (και ελεύθερων επαγγελματιών που δηλώνουν ως έδρα την κατοικία τους) για τη διεξαγωγή ελέγχων εγκαίρως και για σκοπούς επιβολής του νόμου».


Παράγοντες του υπουργείου που ήταν αυτήκοοι μάρτυρες της απαίτησης για επιτόπου κατασχέσεις των κινητών αξιών, δήλωσαν, μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι «τα λεφτά στα στρώματα δεν θα κινδυνεύουν πια από τους κλέφτες, αλλά από την εφορία!».


Κάποιες από τις προτάσεις της τρόικας είχε επιχειρηθεί να υλοποιηθούν επί συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά είχαν ανακληθεί μετά από έντονες αντιδράσεις.


Έπαθε ΣΟΚ ο ντετέκτιβ, όταν ανακάλυψε με ποιον απατούσε τον πελάτη, η γυναίκα του…

Read more

Σοκ: Ο μικρός Αϊλάν δολοφονήθηκε από τον πατέρα του; Η μοιραία νύχτα (video)


Η ιστορία του μικρού Αϊλαν, του τρίχρονου πνιγμένου παιδιού που ξεβράστηκε σε παραλία του Μπόντρουμ έπειτα από το ναυάγιο του σκάφους που μετέφερε την οικογένειά του στο νησί της Κω, συγκλόνισε σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η φωτογραφία του στοίχειωσε την Ευρώπη, ενώ ο μικρός έγινε σύμβολο. Ο πατέρας του κατάφερε να συγκινήσει όλο τον κόσμο όταν εμφανίστηκε στην κάμερα και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι τα δύο αγόρια του ήταν τα ομορφότερα παιδιά του κόσμου που τον ξυπνούσαν κάθε πρωί για να παίξουν. Με λυγμούς δήλωσε πως πλέον η ζωή του δεν έχει νόημα και ζήτησε να ταφεί δίπλα στον μικρό Αϊλάν, τον Γκαλίπ και τη σύζυγό του. Εξήγησε πως ο Τούρκος οδηγός τους εγκατέλειψε πέφτοντας στο νερό, προσθέτοντας ότι τότε ανέλαβε ο ίδιος το σκάφος.


Μήπως, όμως, η τραγωδία με σύμβολο τον 3χρονο Αϊλάν, η εικόνα του οποίου «στοίχειωσε» ολόκληρο τον πλανήτη, δεν εκτυλίχθηκε έτσι ακριβώς όπως την περιέγραψε ο Αμπντουλάχ Κουρντί;Σύμφωνα με μία γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο πλοιάριο με τους υπόλοιπους 11 Σύρους τη στιγμή που αυτό ανατράπηκε, η αλήθεια απέχει κατά πολύ από την δραματική περιγραφή που έδωσε ο πατέρας του 3χρονου Αϊλάν.


Η φωτογραφία του μικρού με το κόκκινο μπλουζάκι και το μπλε παντελονάκι να έχει ξεβραστεί από τη θάλασσα στην ακτή της Αλικαρνασσού ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη. Εκατοντάδες ήταν όσοι αφιέρωσαν μία σκέψη, λίγα λόγια, ακόμα και ένα ποίημα ή ένα τραγούδι στον Αϊλάν που είχε ξεκινήσει μαζί με την οικογένειά του το ταξίδι προς την ελπίδα.


Ποιος βρίσκεται πίσω από την τραγική κατάληξή του; Ποιος ευθύνεται για τον άδικο χαμό του; Ποιος του έκλεψε τόσο άκαρδα τη ζωή και την όρεξη για παιχνίδι;


Σύμφωνα με τη γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο σκάφος, υπαίτιος είναι ο ίδιος ο πατέρας του.


«Εκείνος ήταν ο διακινητής. Εκείνος οδηγούσε το πλοιάριο», δήλωσε σε αυστραλιανό δίκτυο η Ζαινάμπ Αμπάς, η οποία έχασε δύο από τα παιδιά της στο τραγικό ναυάγιο.


Η Αμπάς με σπασμένη φωνή εξήγησε στο Channel Ten πως ο Κουρντί είχε επιταχύνει παρά την παράκλησή της να ελαττώσει ταχύτητα γιατί φοβόταν.


Την ίδια ώρα, η γυναίκα διέψευσε τις δηλώσεις του άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε πως στο τιμόνι του σκάφους βρισκόταν ένας Τούρκος που τους εγκατέλειψε όταν η μηχανή σταμάτησε να λειτουργεί.


Πρόσθεσε ότι τη στιγμή που όλοι οι επιβαίνοντες βρέθηκαν στο νερό ο Κουρντί την παρακάλεσε λέγοντας: «Σε παρακαλώ μη με καταγγείλεις».


Οι καταγγελίες αναπαράγονται από έγκυρες διεθνείς ενημερωτικές ιστοσελίδες όπως μεταξύ άλλων ο Telegraph, η Sudney Morning Herald, το Sky news, η De Standaard.


Η τραγική μητέρα δήλωσε πως συνάντησε τον πατέρα του Αϊλάν και έναν ακόμα άνδρα σε ένα καφενείο όπου τους έδωσε 10.000 δολάρια για να μεταφερθεί η ίδια και η οικογένειά της στην Τουρκία.


«Ο άλλος άνδρας μου είπε: “Πρέπει να μας δώσεις τα λεφτά και όταν θα φτάσετε με ασφάλεια στην Αλικαρνασσό, θα με καλέσεις και θα μου πεις ότι φτάσατε με ασφάλεια”», συμπλήρωσε η γυναίκα.


Επισήμανε δε, ότι ο άνδρας τη διαβεβαίωσε πως το πλοιάριο ήταν ασφαλές επικαλούμενος ότι ο καπετάνιος, δηλαδή ο Κουρντί «θα φέρει μαζί του τα δύο παιδιά και τη γυναίκα του».


Η Αμπάς κατήγγειλε ότι το πλοιάριο ήταν υπεράριθμο και πως δεν υπήρχαν αρκετά σωσίβια για όλους εξηγώντας ότι η ίδια, ο σύζυγός της και μία κόρη της κρατήθηκαν από ένα σωσίβιο στην επιφάνεια της θάλασσας, σε αντίθεση με τα δύο άλλα παιδιά της που χάθηκαν.


«Ούρλιαζα, φώναζα τα παιδιά μου αλλά δε μου απαντούσε κανείς. Ήταν η ζωή μου. Τώρα δεν έχω πια ζωή. Δε μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη», είπε ζητώντας από την αυστραλιανή κυβέρνηση να της παράσχει άσυλο ώστε να ξεφύγει από το Ισλαμικό Κράτος.


Σε άλλες δηλώσεις της στον αραβόφωνο τηλεοπτικό σταθμό Eufrate η απελπισμένη γυναίκα τόνισε πως ο διεθνής Τύπος χαρακτήρισε τον πατέρα του Αϊλάν «ήρωα» και «θύμα», αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της πλέον δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας του σοκ.


Την ίδια ώρα, μία ακόμα γυναίκα μιλώντας στην ιρακινή εφημερίδα Shafaq News αποκάλυψε πως ο οδηγός του σκάφους ήταν μεθυσμένος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν αναφερόταν στον Αμπντουλάχ Κουρντί.


                                    Ο γαμπρός 84, η νύφη 24


πηγη


Read more

Κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας, προσούτο και μοτσαρέλαΑυτό το κοτόπουλο είναι σούπερ νόστιμο. Εξωτερικά έχει τραγανή κρούστα, μέσα τρυφερό ενώ τέλος συνοδεύεται από μία τέλεια σάλτσα με ντομάτες, προσούτο και μοτσαρέλα.


Ένα πιάτο πολύ εύκολο που αρέσει σε όλους.


Κοτόπουλο με κόκκινη σάλτσα, προσούτο και μοτσαρέλα. Απολαύστε το…


Υλικά


6 χωρίς κόκαλα και πέτσα στήθη κοτόπουλου

3 αυγά, χτυπημένα

1/2 φλιτζάνι αλεύρι

1/2 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού

1/4 φλιτζανιού τυρί παρμεζάνα, τριμμένο

1 κουταλιά της σούπας μείγμα καρυκευμάτων

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας

1/4 φλιτζάνι προσούτο, κομμένο σε κύβους

1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση


Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.


Τοποθετούμε το κοτόπουλο μεταξύ δύο κομματιών από πλαστικό περιτύλιγμα. Χτυπάμε το κοτόπουλο, έτσι ώστε να φτάσει σε πάχος το 1 εκατοστό. Σε ένα βαθύ πιάτο ρίχνουμε το αλεύρι και σε ένα άλλο τα χτυπημένα αυγά. Ένα τρίτο πιάτο θα πρέπει να περιέχει τα ψίχουλα ψωμιού με την τριμμένη παρμεζάνα και το μείγμα καρυκευμάτων.


Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι. Βουτάμε κάθε κομμάτι κοτόπουλου στο αλεύρι, έπειτα στα αυγά και τέλος στο μείγμα με τα ψίχουλα.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε μία κατσαρόλα. Όταν το λάδι είναι ζεστό, τηγανίζουμε κάθε κομμάτι κοτόπουλο για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει.


Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε μαζί την σάλτσα ντομάτας και το ψιλοκομμένο προσούτο. Ρίχνουμε το ½ μείγμα στο ταψί. Απλώνουμε από πάνω το κοτόπουλο και το καλύπτουμε με την υπόλοιπη σάλτσα. Πασπαλίζουμε από πάνω με τυρί μοτσαρέλα.


Ψήνουμε για 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.


Αυτό είναι το βότανο που ενισχύει τη μνήμη έως και 75%


Πηγή: marymarycookRead more

Τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια


Τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια και τοπικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στα βορειοανατολικά προβλέπει για ...σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Αττική: Λίγες νεφώσεις παρωδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια.


Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τις βραδινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονική: Λίγες νεφώσεςι παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.


Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το πρωί πρόσκαιρα 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη: Στη Δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις, στα υπόλοιπα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες έως το μεσμέρι στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς την κεντρική βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς την κεντρική Μακεδονία.Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και από τα Δυτικά.


Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτ. Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτ. Στερεά, Δυτ. Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος ο καιρός. Περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.


Άνεμοι: Δυτικοί - βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόνησσος: Στην αντολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.


Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από τις βραδινές ώρες στα ανατολικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη.


Άνεμοι: Βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ με μικρή περαιτέρω ενίσχυση τις βραδινές ώρες.


Θερμοκρασία: Από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και από το μεσημέρι βαθμιαία βελτίωση, στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ με μικρή περαιτέρω ενίσχυση τις βραδινές ώρες.


Θερμοκρασία: Από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Για αύριος Κυριακή, στα δυτικά γενικά αίθριος ο καιρός, στα ανατολικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη όπου είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές μέχρι το απόγευμα.


Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Η Ζωή και το σκασμένο λάστιχο - Το νέο σποτ της "Λαϊκής Ενότητας" που φέρνει πανικό στο διαδίκτυο (video)
Read more

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η πιο "καυτή" Ελληνίδα σεξοβόμβαΕίναι Ελληνίδα μοντέλο που προχώρησε σε μια πολύ σέξι φωτογράφηση, που την βγάζουν έξω από τα ρούχα της, και έκανε όλους εμάς να χάσουμε τον ύπνο μαςΔείτε την "καυτή" φωτογράφηση της Ιλεάνας Καβουράκη για το αντρικό περιοδικό "Penthouse", που μας είχε κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας.


Είναι μια από τις πιο σέξι και προκλητικές φωτογραφίσεις του καλλίγραμμου μοντέλου που κυκλοφόρησε στα περίπτερα της χώρας το έτος 2003, μια χρόνια πριν πάρουμε την Ολυμπιάδα.


Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Read more

Έπαθε ΣΟΚ ο ντετέκτιβ, όταν ανακάλυψε με ποιον απατούσε τον πελάτη, η γυναίκα του…Ιδιωτικό ντετέκτιβ προσέλαβε ένας άνδρας από τη Γιούτα των ΗΠΑ καθώς υποψιαζόταν πως η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση. Το αποτέλεσμα των ερευνών ήταν πιο σοκαριστικό για τον ίδιο τον ντετέκτιβ παρά για τον απατημένο σύζυγο καθώς ανακάλυψαν πως η γυναίκα όντως είχε εξωσυζυγική σχέση- με τον γιο του ερευνητή!


Όπως αποκαλύφθηκε, η 33χρονη δασκάλα χορού Amber Telford είχε επαφές με τον 17χρονο γιο του ιδιωτικού ντετέκτιβ στη σχολή χορού που διατηρούσε αλλά και στο σπίτι της μητέρας της και στο αυτοκίνητό της.


Ο ντετέκτιβ «συνέλαβε» το παράνομο ζευγάρι επ’ αυτοφώρω στη σχολή χορού και προς μεγάλη του έκπληξη ο δεσμός της γυναίκας που ερευνούσε ήταν ο ίδιος ο γιος του.


Η γυναίκα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριάντα ημερών λόγω των σεξουαλικών επαφών της με το ανήλικο αγόρι.


Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 33χρονη και ο 17χρονος φλέρταραν και κάποια στιγμή η σχέση τους εξελίχθηκε σε σεξουαλική. Η γυναίκα αγόραζε στον νεαρό ρούχα και πλήρωσε για να πάει στη Disneyland για έναν διαγωνισμό χορού ενώ συχνά τον έπαιρνε με το αυτοκίνητό της μέσα στη νύχτα και έκαναν σεξ σε διάφορες τοποθεσίες.


Η 33χρονη θα κάνει και 150 ώρες κοινωνικής εργασίας.


Οι χαρές και οι διαψεύσεις της συμβίωσης με τον σύντροφό σου

Read more

Νέα δημοσκόπηση: Ευρεία διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - Η τρίτη θέση και είσοδο έκπληξη στη Βουλή


Μια νέα δημοσκόπηση βλέπει το φως της δημοσιότητας και δίνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας διευρύνει τη διαφορά από τη ΝΔ. Εκτός βουλής οι ΑΝΕΛ επίσης εκτός δίνει η δημοσκόπηση και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.


Έκπληξη είσιδο στη Βουλή του Δασίλη Λεβέντη.


Η αδιευκρίνιστη ψήφος κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα και έτσι το σκηνικό παραμένει ρευστό.


Συγκεριμένα έρευνα της εταιρείας pro rata για την εφημερίδα των Συντακτών δίνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ με ευρεία διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ οι ενδείξεις για τις συσπειρώσεις των δύο κομμάτων δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη περιθώρια αύξησης της δεξαμενής των ψηφοφόρων του καθώς η συσπείρωση του κόμματος είναι ακόμη σε χαμηλά επίπεδα.


Η ΝΔ έχει πιάσει ταβάνι στη συσπείρωση με 83% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 64%.


Αναλυτικά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου τα κόμματα έχουν τα εξής ποσοστά


-ΣΥΡΙΖΑ 28,5%


-Νέα Δημοκρατία 23,5%


-Χρυσή Αυγή 6,5%


-Το Ποτάμι 4%


-ΚΚΕ 4,5%


-ΑΝ.ΕΛ. 2,5%


-ΠΑΣΟΚ 4,5%


-ΛΑΕ 2,5%


-Εν. Κεντρώων 3,5%


-άλλο 2,5%


-ΔΞ/ΔΑ 17,5%


Δημοσκόπηση Pro Rata: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ -Εκτός Βουλής ΑΝΕΛ και Λαϊκή Ενότητα
Read more

Ο γαμπρός 84, η νύφη 24Όρκος αιώνιας πίστης από Ρώσο κινηματογραφικό αστέρα και τη νεαρή φοιτήτριά τουΉταν κάποτε, επί Σοβιετικής εποχής, ένα αστέρι του κινηματογράφου, με συμμετοχές σε πάνω από 100 ταινίες. Αν και δεν θα έχετε ακούσει το όνομά του, ο Ivan Krasko κάνει σήμερα… διεθνή καριέρα ως γαμπρός! Ο 84χρονος βετεράνος της μεγάλης οθόνης, νυμφεύτηκε την 24χρονη φοιτήτρια, Natalya Shevel.


Το ζευγάρι, αν δε μετρήσατε καλά έχουν 60 χρόνια διαφορά, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης σε μια σεμνή τελετή, με προσκεκλημένους ελάχιστους φίλους και συγγενείς, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Αγία Πετρούπολη. Ο ηλικιωμένος γαμπρός, βρέθηκε ενώπιον της αγαπημένης του με την στολή που φορούσε όταν ήταν 23 ετών όταν υπηρετούσε στο ναυτικό.


«Αισθάνομαι σαν να είμαι 23 ετών...», είπε ο γαμπρός στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda. «Την πήρα υπό την προστασία μου. Και θα έχω αρκετή δύναμη για τα επτά χρόνια που της υποσχέθηκα», συμπλήρωσε.


Ο ηθοποιός γνώρισε την ξανθιά νύφη του, πριν από πέντε χρόνια, όταν εκείνος δίδασκε στο πανεπιστήμιο όπου εκείνη φοιτούσε… Της έκανε πρόταση γάμου γονατιστός, σε μια πλατφόρμα του μετρό στη Μόσχα, χαρίζοντάς της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.


Shevel και Krasko, ανέφεραν στα ρωσικά μίντια ότι επιθυμία τους είναι να κάνουν παιδιά, αλλά αυτό θα γίνει μετά τον γάμο-ναι, η σχέση τους ήταν πλατωνική.


«Τι είναι το σεξ; Σεξ είναι η σχέση ανάμεσα σε δυο φύλα. Τα φιλιά και τα χάδια είναι και αυτά σεξ», είπε η νεαρή στο super.ru. «Με έχει αγκαλιάσει ο Ivan; Φυσικά και το έχει κάνει. Με έχει φιλήσει; Φυσικά και με έχει φιλήσει. Αυτό σημαίνει ότι το σεξ έγινε», συμπλήρωσε.


"Θέλω βίαιο σεξ και χαστούκια στα οπίσθια"

Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου