Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

"Έκλεισε" το deal Σκλαβενίτη-ΜαρινόπουλουΥπεγράφη σήμερα μεταξύ της Σκλαβενίτης, των Τραπεζών και της Μαρινόπουλος, η συμφωνία των όρων του σχεδίου εξυγίανσης της τελευταίας.

                                   ΣΥΝΕΧΕΙΑRead more

"Έκλεισε" το deal Σκλαβενίτη-Μαρινόπουλου


Υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Σκλαβενίτης, των Τραπεζών και της Μαρινόπουλος, η συμφωνία των όρων του σχεδίου εξυγίανσης της τελευταίας.


Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Σκλαβενίτης "είναι το πρώτο από μία σειρά σημαντικών βημάτων που απαιτούνται να πραγματοποιηθούν έως την πλήρη υλοποίησή του. Ωστόσο, δίνεται πλέον η δυνατότητα να παρασχεθεί η αναγκαία χρηματοδότηση από τις Τράπεζες και την Σκλαβενίτης, προκειμένου να αρχίσει σταδιακά να αποκαθίσταται η ομαλή λειτουργία της εταιρείας, ιδιαίτερα δε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη μισθοδοσία των Εργαζομένων, η ομαλή καταβολή των μισθωμάτων στους ιδιοκτήτες των ακινήτων και η κάλυψη βασικών λειτουργικών εξόδων, ώστε να διατηρηθεί η συνεκτικότητα του δικτύου καταστημάτων έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας".

 

Το σχέδιο εξυγίανσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα τεθεί υπ’ όψιν των πιστωτών, προκειμένου να τύχει της έγκρισής τους πριν την υποβολή του στο πτωχευτικό δικαστήριο για επικύρωση.

 

Η Σκλαβενίτης ανέλαβε την πρωτοβουλία να συμμετάσχει στο σχέδιο εξυγίανσης, έχοντας ως κύριους στόχους τη διάσωση των περίπου 11.000 θέσεων εργασίας, τη στήριξη των προμηθευτών και την ενίσχυση του κλάδου του λιανικού εμπορίου.

 

Η Μαρινόπουλος σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι σήμερα προχώρησε στην υπογραφή των βασικών όρων της συμφωνίας με την Σκλαβενίτης και τις τέσσερις Τράπεζες για την εξυγίανσή της.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση "Με την συμφωνία ξεκινά η σταδιακή, σε βάθος χρόνου, επιστροφή στην κανονικότητα. Η ολοκλήρωση του σχεδιασμού αναμένεται να υλοποιηθεί εντός των επόμενων μηνών.


Η σημερινή εξέλιξη είναι ένας σημαντικός σταθμός στη διαδικασία εξυγίανσης της Μαρινόπουλος και ανοίγει το δρόμο προς την ανάπτυξη μιας βιώσιμης λύσης, κάτι που υπήρξε προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή".


Η πρόταση της Σκλαβενίτης αποτελεί, σύμφωνα με την Μαρινόπουλος, την πλέον επαρκή, βάσει των κριτήριων που είχαμε θέσει, καθώς διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας, την αρτιότητα και την ακεραιότητα του δικτύου μας και, κατά το μέγιστο, τους προμηθευτές και συνεργάτες μας.


Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Σκλαβενίτης διακρίνεται για το επιχειρηματικό ήθος, τις άριστες εργασιακές σχέσεις και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των προμηθευτών. Η σταδιακή μετάβαση για τη Μαρινόπουλος, υπό τη διοίκηση της Σκλαβενίτης, πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσει οφέλη για τους καταναλωτές και το κοινωνικό σύνολο. Από την πλευρά της η διοίκηση της Μαρινόπουλος, τα στελέχη της και το σύνολο της εταιρίας, θα συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια αφοσίωση και το ίδιο πνεύμα συνεργασίας στην κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της συμφωνίας.


Δείτε Επίσης

Ποιοί είναι και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι 4 τέσσερις νέοι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμώνRead more

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιοί είναι και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι 4 τέσσερις νέοι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών


Με την ολοκλήρωση της δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα ενώ στο «κλαμπ» των ισχυρών μιντιαρχών μπαίνουν εκτός από τους «παλιούς», Γιάννη Αλαφούζο και Θοδωρή Κυριακού, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Χρήστος Καλογρίτσας οι οποίοι

                                               ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 


                             Read more

Ποιοί είναι και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι 4 τέσσερις νέοι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμώνΜε την ολοκλήρωση της δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα ενώ στο «κλαμπ» των ισχυρών μιντιαρχών μπαίνουν εκτός από τους «παλιούς», Γιάννη Αλαφούζο και Θοδωρή Κυριακού, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Χρήστος Καλογρίτσας οι οποίοι πλέον είναι οι κάτοχοι των σχετικών αδειών, έναντι ιδιαίτερα υψηλού τιμήματος.


Χρήστος Καλογρίτσας


«Προέρχεται» από τον κατασκευαστικό κλάδο και είναι εργολάβος από την Καρδίτσα που διατηρούσε πάντα στενές σχέσεις με τον χώρο της Αριστεράς και παλαιότερα, κυρίως του ΚΚΕ αν και φροντίζει να διατηρεί στενές σχέσεις με εκπροσώπους όλων των κομμάτων.


Ασχολήθηκε με τα δημόσια έργα και κατάφερε σταδιακά να καθιερωθεί στο χώρο. Ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής Τοξότης καθιερώθηκε ως εργολάβος μέσω της κατασκευαστικής εταιρείας του υπουργείου Δικαιοσύνης Θέμις (του είχε ανατεθεί η ανέγερση του νέου Εφετείου της Αθήνας στον ανεκμετάλλευτο χώρο πίσω από τον Αρειο Πάγο). Έχει εξαγοράσει στο παρελθόν πολλές μικρές τεχνικές εταιρείες και σήμερα δραστηριοποιείται σε αρκετούς τομείς, από τους οδικούς άξονες έως την αποκατάσταση χωματερών. 


Θοδωρής Κυριακού

 

Γιος του εφοπλιστή Μίνωα Κυριακού, ενός από τους πρώτες κατόχους ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα, του ΑΝΤ1. Ο Ομιλος ΑΝΤ1  έχει παραγάγει πάνω από 220 τηλεοπτικές σειρές και περισσότερες από 150.000 ώρες τηλεοπτικών προγραμμάτων, απασχολεί περί τα 2.500 άτομα και εκτός της Ελλάδας έχει τηλεοπτικά κανάλια σε Σερβία, Κύπρο, Σλοβενία, Μαυροβούνιο και Ρουμανία.


Ο Ομιλος Κυριακού δραστηριοποιείται σε 12 κλάδους και σε 14 χώρες, σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία και Ασία. Ο δε Μ.Κυριακού είναι γόνος οικογένειας εφοπλιστών με την οικογενειακή ναυτιλιακή επιχείρηση να ιδρύεται το 1852. Ο Μίνωας Κυριακού δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας από μικρή ηλικία, ίδρυσε την Athenian Tankers Inc και δύο εταιρείες Εμπορίου Πετρελαιοειδών, την Bacoil Internationalκαι την Athenian Oil Trading Inc., οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου. Στα τέλη της δεκαετίας του '80  δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των ΜΜΕ με την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού ANT1 FM 97.2 που σήμερα ονομάζεται Easy 97.2 και ακολούθησε η ίδρυση του τηλεοπτικού σταθμού.

Βαγγέλης Μαρινάκης


 Είναι πρόεδρος και ιδρυτής της Capital Maritime & Trading Corp. Διετέλεσε από το Μάρτιο του 2007 έως το Δεκέμβριο του 2014 πρόεδρος της ναυτιλιακής εταιρίας Capital Product Partners LP, οι μετοχές της οποίας διαπραγματεύονται στο αμερικανικό χρηματιστήριο (Nasdaq:CPLP). Aπό το Μάρτιο του 2010 Διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Crude Carriers Corp., εταιρίας συνδεδεμένης με την Capital Maritime, οι μετοχές της οποίας διαπραγματεύονταν στην αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά της Νέας Υορκης (NYSE:CRU) έως τη συγχώνευσή της με την Capital Product Partners L.P. το Σεπτέμβριο του 2011.[Πέραν και άλλων στη ναυτιλία, σημαντικές επενδύσεις διαθέτει ακόμα στους κλάδους ενέργειας και real estate. Είναι ένας από τους ισχυρότερους εφοπλιστές παγκοσμίως. Η βρετανική έκδοση Lloyd's List "Power 100" σχετικά με τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας ναυτιλίας, τον κατέταξε το 2015 στην 65η θέση, το 2014 στην 67η θέση, το 2013 στην 73η θέση και το 2012 στην 84η θέση. Το 2014 ο Μαρινάκης εξελέγη πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά. Το 2010 ανέλαβε τον Ολυμπιακό. 


Γιάννης Αλαφούζος


Είναι γιος του επιχειρηματία και εκδότη της εφημερίδας «Καθημερινή», Αριστείδη Αλαφούζου και ο ίδιος είναι πρόεδρος του ομίλου επιχειρήσεων ΣΚΑΙ (τηλεοπτικός σταθμός και τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί Σκάι 103, Μελωδία και Sport FM 94,6).


Τον Μάιο του 2012, ίδρυσε μαζί με παράγοντες και φίλους του συλλόγου την Παναθηναϊκή Συμμαχία η οποία και πήρε το πλειοψηφικό πακέτο του αθλητικού σωματείου στο ποδόσφαιρο. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου έγινε πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


Πρόσφατα, με απόφαση του Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου. Αιτία ήταν το γεγονός ότι όταν κλήθηκε να τεκμηριώσει το πόθεν έσχες του δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει – σε πρώτη φάση- περί τα 50 εκατ. ευρώ για τις χρήσεις από το 2000 ως το 2012.


Δείτε Επίσης

Σε Μαρινάκη, Καλογρίτσα, ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες - Πόσο κόστισαν

Read more

Με ένα κλικ…«παίζεις» μαζί τους!!!!


Ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε μια απίστευτη συλλογή…τι θέλετε και να μην το βρείτε…από «μπαλκόνια» και «πίσω κινήσεις» μέχρι τις πιο απίστευτες στάσεις!!…και όλα αυτά…. ζωντανά!!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΕΔΩRead more

Σε Μαρινάκη, Καλογρίτσα, ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες - Πόσο κόστισανΕκπλήξεις και αποκλεισμούς επιφύλασσε η μαραθώνια διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής και το συνολικό τίμημα ανήλθε σε 246 εκατ. ευρώ. Στις 66 ώρες του μαραθώνιου θρίλερ κερδισμένοι βγήκαν οι Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Ιωάννης Καλογρίτσας, Θοδωρής Κυριακού (ΑΝΤ1), Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι και οι νέοι καναλάρχες, αφού κατάφεραν να πλειοδοτήσουν στις δημοπρασίες που έγιναν για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.


Εκτός τηλεοπτικού κάδρου μένουν, εκτός από το Mega, που αποκλείστηκε στην εξέταση των φακέλων, και οι τηλεοπτικοί

                Διαβάστε ολόκληρο  το  άρθροRead more

Σε Μαρινάκη, Καλογρίτσα, ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες - Πόσο κόστισαν


Εκπλήξεις και αποκλεισμούς επιφύλασσε η μαραθώνια διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής και το συνολικό τίμημα ανήλθε σε 246 εκατ. ευρώ. Στις 66 ώρες του μαραθώνιου θρίλερ κερδισμένοι βγήκαν οι Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Ιωάννης Καλογρίτσας, Θοδωρής Κυριακού (ΑΝΤ1), Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι και οι νέοι καναλάρχες, αφού κατάφεραν να πλειοδοτήσουν στις δημοπρασίες που έγιναν για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.


Εκτός τηλεοπτικού κάδρου μένουν, εκτός από το Mega, που αποκλείστηκε στην εξέταση των φακέλων, και οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star, Alpha και Epsilon.


Στον άνευ προηγουμένου μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε τα τελευταία 24ωρα, οποιαδήποτε εξέλιξη σημειωνόταν στο αποκλεισμένο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας παρέμεινε μέχρι το τέλος επτασφράγιστο μυστικό. Και παρά τις συχνές περί αντιθέτου φημολογίες ότι από στιγμή σε στιγμή η διαδικασία ολοκληρωνόταν, οι υποψήφιοι καναλάρχες παρέμεναν κλεισμένοι στη ΓΓΕΕ, με την αναμονή να μοιάζει με το μαρτύριο της σταγόνας. Συνολικά, οι επίδοξοι καναλάρχες έμειναν στο κτίριο της Καλλιθέας για 66 ώρες.


Το ποσό των 246 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει το Δημόσιο από την δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, είναι μεγαλύτερο από όσο εκτιμούσαν στην κυβέρνηση κάτι που δήλωσε και ο υπουργός Νίκος Παππάς μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.


Δείτε Επίσης

Η μπάλα που την πετάς στον αέρα… και βγάζει φωτογραφίεςRead more

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Μυστήριο με τα αποτυπώματα στο φονικό ταχύπλοο της Αίγινας - Τι αναφέρει πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας


Ένα ακόμη μυστήριο προσθέτει το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας στην τραγωδία της Αίγινας καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα του 77χρονου χειριστή του ταχύπλοου σκάφους στο τιμόνι του «Duende», παρά μόνο ένα παλαμικό στα χειριστήρια των μηχανών.


Δύο ημέρες μετά την τραγωδία ανοιχτά της Πέρδικας στην Αίγινα και ενώ το Duende ήταν εκτεθειμένο στο λιμάνι του νησιού, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στο σκάφος και ερεύνησε για δαχτυλικά αποτυπώματα στο τιμόνι και τα χειριστήρια του ταχύπλοου.


Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», βρέθηκαν πολλά αποτυπώματα αταυτοποίητα, αλλά και τα αποτυπώματα του Θρασύβουλου Λουκουρέζου και του Χρήστου Μαλτέζου, ο οποίος μετέβη αμέσως μετά το συμβάν στο σημείο για να παραλάβει τους επιβαίνοντες.


Το Λιμεναρχείο της Αίγινας ζήτησε μάλιστα την ταυτοποίηση των στοιχείων μία μέρα μετά το συμβάν για να διαπιστωθεί ποιος οδηγούσε το σκάφος.«Ένα τμήμα παλαμικού που βρέθηκε στη μεταλλική επιφάνεια του χειριστηρίου μηχανών με το αποτύπωμα της δεξιάς παλάμης του υπό στοιχεία Λουκουρέζος Θρασύβουλος του Παναγιώτης και της Ρόζας-Λίζας, γεννηθείς 1939 στην Αθήνα, κάτοικος Αίγινας, περιοχή Άγιοι Ασώματοι. Ένα τμήμα δακτυλικού που βρέθηκε στην εσωτερική επιφάνεια εμπρόσθιου πλαστικού ανεμοθώρακα μπροστά στην κονσόλα οθόνης τιμονιού με το αποτύπωμα του δεξιού μεσαίου του υπό στοιχεία Μαλτέζος Χρήστος του Χαραλάμπους και της Γεωργίας γεννηθείς το 1971 στο Μοσχάτο Αττικής, κάτοικος Αίγινας στην περιοχή Άγιοι Ασώματοι. Τμήματα αποτυπωμάτων παραμένουν ανόμοια με τα αποτυπώματα των ανωτέρω διαπιστωθέντων», αναφέρει το έγγραφο.


Δείτε Επίσης

10+1 τρόποι για να αποφύγετε τις τροφικές δηλητηριάσεις Read more

Από αύριο τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ στο Taxis - Πως θα εξοφληθεί


Από αύριο Δευτέρα 29 Αυγούστου θα αρχίσουν να αναρτώνται στο TAXIS τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις. Η πρώτη δόση θα καταβληθεί έως το τέλος του Σεπτεμβρίου 2016 και η τελευταία έως το τέλος Ιανουαρίου 2017.

 

Ο λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ,θα έρθει με νέα μορφή  και εμπλουτισμένη αποτύπωση πληροφοριών αναφορικά με τα στοιχεία των ακινήτων κάθε φορολογούμενου και αναλυτική καταγραφή του τρόπου υπολογισμού του φόρου για οικόπεδα και αγροτεμάχια.

 

Στους πίνακες έχουν προστεθεί στήλες αναφορικά με τη βάση υπολογισμού του φόρου για οικόπεδα και αγροτεμάχια, ενώ ο φόρος αποτυπώνεται σε δύο σημεία: επάνω δεξιά( ποσό οφειλής) και κάτω αριστερά (ποσό εφάπαξ καταβολής, παρ' ότι δεν προβλέπεται έκπτωση).

 

Ακολουθεί η Ταυτότητα Οφειλής και τα ποσά καταβολής των πέντε μηνιαίων δόσεων με την ημερομηνία (από Σεπτέμβρη έως Ιανουάριο).

 

Από τις 18 Αυγούστου, έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση του φόρου και ακολούθησε όλη η διαδικασία, προκειμένου το σύστημα να είναι καθ' όλα έτοιμο για την ανάρτηση των Ταυτοτήτων Οφειλής για περίπου 7 εκατομμύρια πολίτες.

 

Το υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει ότι από το φόρο θα εισπράξει, όπως και πέρυσι, 2,65 δισ. ευρώ.

 

Καθώς φέτος υπήρξε μείωση αντικειμενικών αξιών σε όλη σχεδόν την επικράτεια, αλλά και δεν εντάσσονται τα αγροτεμάχια στο συμπληρωματικό φόρο, λόγω των πολλών λαθών στο έντυπο Ε9, περίπου 2,4 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα πληρώσουν λιγότερο φόρο και περίπου 2,5 εκατομμύρια πολίτες θα καταβάλουν το ίδιο ποσό σε σχέση με το 2015.

 


Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 σχεδιάζεται να ανοίξει αμέσως μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών.

 

Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων, κατοικιών και αγροτεμαχίων, θα έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής τροποποιητικών - διορθωτικών δηλώσεων Ε9 για την περίοδο 2010-2016, έως το τέλος του Νοεμβρίου φέτος και θα ωφεληθούν από την κατά 50% μείωση των προστίμων.

 

Στην περίπτωση κατά την οποία, λόγω των διορθώσεων, προκύπτει μείωση φόρου άνω των 300 ευρώ, για να εκδοθεί νέο εκκαθαριστικό, θα πρέπει να υποβληθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην εφορία και, έως ότου γίνει η νέα εκκαθάριση, οι προηγούμενες δόσεις θα συνεχίσουν να είναι απαιτητές.

Πηγή


Δείτε Επίσης

Η άκρως αισθησιακή Livia Gullo
Read more

Σεισμός ταρακούνησε τα ξημερώματα το ΒόλοΣεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/08/2016) στο Βόλο.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό – Μεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 11 χιλιόμετρα νότια του Βόλου και το εστιακό βάθος ορίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

Πηγή

Δείτε Επίσης

Γνωρίζεις γιατί οι αεροσυνοδοί σε υποδέχονται με τα χέρια πίσω από την πλάτη;Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου