Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το πιο επικίνδυνο μέρος για κατανάλωση αλκοόλ


Μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας κατέληξε στο συμπέρασμα πως το 36% 

                                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ


Read more

Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το πιο επικίνδυνο μέρος για κατανάλωση αλκοόλ


Μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας κατέληξε στο συμπέρασμα πως το 36% των ατυχημάτων που σχετίζονται με κατανάλωση... αλκοόλ συμβαίνουν στο σπίτι, το 13% στο δρόμο και το 10% σε χώρους πώλησης οινοπνεύματος.


Κατά τον καθηγητή Kim Usher, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημιουργούν τη λανθασμένη εντύπωση πως τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν στα κλαμπ και στα μπαρ. Έτσι, πραγματοποίησε την έρευνα αυτή που αναδεικνύει το σπίτι ως το χειρότερο μέρος για κατανάλωση αλκοόλ από απόψεως επικινδυνότητας. Στο σπίτι πίνουν συνήθως τα νεότερης ηλικίας άτομα, καθώς το αλκοόλ είναι φθηνότερο σε σχέση με τα μαγαζιά.


Άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομεία από το Παρατηρητήριο Ατυχημάτων του Queensland, έδειξε πως κατά την περίοδο 2003-2012, τα ατυχήματα που σχετίζονται με αλκοόλ αυξήθηκαν κατά 138%. Οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούσαν σαββατοκύριακα και νυχτερινές ώρες. Σύμφωνα με τον καθηγητή, μια κάκωση εξαιτίας επίθεσης, είναι 84% πιθανότερο να συμβεί στο σπίτι παρά σε άλλα μέρη, ενώ από τις επιθέσεις αυτές οι πιο συνήθεις αφορούν στο κεφάλι, τον λαιμό ή το πρόσωπο. Οι γυναίκες αποδεικνύονται πιο ευάλωτες σε επιθέσεις που σχετίζονται με αλκοόλ, καθώς είναι πιο πιθανό να υποστούν ανάλογη επίθεση στο σπίτι σε σχέση με κάποιον εξωτερικό χώρο.Η έρευνα ανακινεί το θέμα που είχε προκύψει το 2014, όταν στο Σίδνεϊ ψηφίστηκε νόμος που απαγόρευε την είσοδο μεθυσμένων πελατών σε μαγαζιά συγκεκριμένων περιοχών της πόλης.


Η απαγόρευση αφορούσε 1300 μαγαζιά και στόχο είχε την πρόληψη της βίας και των ατυχημάτων λόγω υπερβολικής κατανάλωσης. Πράγματι η σχετική βία κατέγραψε σημαντική μείωση στους δημόσιους χώρους και τα μαγαζιά, όμως η προβληματική κατανάλωση στα σπίτια δεν κάμφθηκε, καθώς υπολογίζεται πως τα δύο τρίτα του αλκοόλ που καταναλώνεται στη χώρα, καταναλώνεται σε οικιακούς χώρους.

Δείτε Επίσης

Το αντικείμενο που προκαλεί προβλήματα στο αναπνευστικό χωρίς να το φανταζόμαστε


Read more

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκτήστε απαλό δέρμα με πίλινγκ από μπανάναΕύκολα και γρήγορα από το σπίτι

Η μπανάνα έχει ενυδατικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές, μαλακτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες. Για την ιστορία, το όνομα της προέρχεται από ...

                   ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ 


Read more

Αποκτήστε απαλό δέρμα με πίλινγκ από μπανάνα


Εύκολα και γρήγορα από το σπίτι

Η μπανάνα έχει ενυδατικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές, μαλακτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες. Για την ιστορία, το όνομα της προέρχεται από την αραβική λέξη μπανάν, που σημαίνει δάχτυλο. Η συνταγή για πίλινγκ που ακολουθεί, είναι κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα.


Υλικά:


4 ώριμες μπανάνες πολτοποιημένες

1/2 - 1 κούπα ελαιόλαδο (προσθέστε το τελευταίο στο μίγμα - μέχρι να γίνει κρέμα)

1/4 φλ.τσ. γάλα

1/2 φλ. τσ. ζάχαρη

Λίγες σταγόνες ξύδι (μόνο για το σώμα)

Τρόπος παρασκευής


Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά και άπλωσε σε όλο το σώμα ή πρόσωπο κάνοντας απαλό μασάζ για 5 λεπτά. Αφήστε το μείγμα να δράσει για άλλα 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Δείτε Επίσης

               Τελικά, πειράζει να κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά;


Read more

Τελικά, πειράζει να κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά;


Ό,τι είναι βολικό δεν είναι απαραίτητα και "άκακο" για τον οργανισμό. Ή, μήπως

                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Read more

Τελικά, πειράζει να κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά;


Ό,τι είναι βολικό δεν είναι απαραίτητα και "άκακο" για τον οργανισμό. Ή, μήπως είναι;


Αν κοιμηθείς με βρεγμένα μαλλιά θα κρυώσεις


Δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες επιστημονικές αποδείξεις που να συνδέουν το κρυολόγημα με συγκεκριμένα χαμηλές θερμοκρασίες του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κοιμηθείς με βρεγμένα μαλλιά, αλλά καλού κακού επιχείρησέ το όταν κοιμάσαι σε ένα ζεστό και άνετο κρεβάτι.


Θα φθαρούν τα μαλλιά σου αν τα έχεις βρεγμένα όταν κοιμάσαι


Σε περίπτωση που ρωτήσεις τον κομμωτή σου, θα σου πει ότι δεν είναι μια καλή ιδέα, γιατί θα στεγνώσουν με ανορθόδοξο τρόπο και το πρωί που θα ξυπνήσεις θα είναι αρκετά απείθαρχα και γεμάτα κόμπους, κάνοντάς σε να ασχοληθείς περισσότερη ώρα μαζί τους απ' όσο υπολόγιζες.


Δείτε Επίσης

Κολυμπώντας στον παράδεισο (video)


Read more

Το αντικείμενο που προκαλεί προβλήματα στο αναπνευστικό χωρίς να το φανταζόμαστεΤο χρησιμοποιούμε καθημερινά και συγκεντρώνει πολλούς μικροοργανισμούς.

Αν νομίζετε..

                                           Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ


Read more

Το αντικείμενο που προκαλεί προβλήματα στο αναπνευστικό χωρίς να το φανταζόμαστε


Το χρησιμοποιούμε καθημερινά και συγκεντρώνει πολλούς μικροοργανισμούς

Αν νομίζετε ότι τα μοναδικά βρώμικα αντικείμενα με μικρόβια μέσα στο σπίτι είναι αυτά που βρίσκονται στο μπάνιο, τότε κάνετε λάθος.


Υπάρχουν διάφορα πράγματα που τα χρησιμοποιούμε καθημερινά και δεν φανταζόμαστε ότι μπορεί να συγκεντρώνουν πολλούς μικροοργανισμούς και μικρόβια. 


Ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι σύμφωνα με τους ειδικούς και τα μαξιλάρια που κοιμόμαστε και αυτό γιατί διπλασιάζουν το βάρος τους μέσα σε τρία χρόνια λόγω των ακάρεων, των αλλεργιογόνων δηλαδή μικροοργανισμών, που αναπτύσσονται στο εσωτερικό τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί από εκεί να πυροδοτηθούν ή να επιδεινωθούν η ρινίτιδα, το άσθμα και το έκζεμα και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους στο συνάχι και στην ιγμορίτιδα.


Εκτός από το γεγονός λοιπόν ότι πρέπει να αλλάζει τακτικά η μαξιλαροθήκη, επιπλέον θα πρέπει τα ίδια τα μαξιλάρια να αλλάζονται κάθε δυο χρόνια και να μην χρησιμοποιούνται από πολλά άτομα.


Δείτε Επίσης

Πανέμορφα φλαμίνγκο στον υδροβιότοπο Ναυπλίου-Νέας Κίου


Read more

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Πληρώνουν για να ταφούν ζωντανοί και να ξεπεράσουν τον φόβο του θανάτουΡώσοι πληρώνουν για να σκάβουν τον ίδιο τους τον λάκκο και να ταφούν ζωντανοί,


                  ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ


Read more

Πληρώνουν για να ταφούν ζωντανοί και να ξεπεράσουν τον φόβο του θανάτου


Ρώσοι πληρώνουν για να σκάβουν τον ίδιο τους τον λάκκο και να ταφούν ζωντανοί, προκειμένου να ξεπεράσουν τη φοβία του θανάτου

 Τον πιο παράξενο τρόπο βρήκαν οι Ρώσοι για να αντιμετωπίσουν τον φόβο του θανάτου, καθώς πληρώνουν όσο όσο για να ταφούν ζωντανή και να βιώσουν την εμπειρία του θανάτου.

Συγκεκριμένα, οι εμπνευστές της ιδέας και της "επιχείρησης" βασίστηκαν στην θεωρία που υποστηρίζει πως "ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει κανείς το φόβο του είναι να τον αντιμετωπίσει". Κάπως έτσι, οι Ρώσοι πληρώνουν 3.000 ρούβλια για να σκάψουν τον ίδιο τους τον λάκκο και στη συνέχεια να ξαπλώσουν κλεισμένοι μέσα σ' ένα φέρετρο, ώρες ολόκληρες.
Ο Σεργκέι Βολκόφ που έκανε την ιδέα επιχείρηση, δήλωσε στα ρωσικά ΜΜΕ πως η συγκεκριμένη τακτική αποτελεί μέρος μιας θεραπείας και πως έχει βοηθήσει πολλούς από τους πελάτες του να αντιμετωπίσουν εκτός από τον φόβο του θανάτου και την κλειστοφοβία.


Πάντως πολλοί είναι και οι επικριτές της θεραπείας που αντιδρούν έντονα, υποστηρίζοντας πως στόχο δεν έχει να βοηθήσει τους "πάσχοντες", αλλά να πλουτίσει ο Βολκόφ, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την ψυχιατρική και γενικά την ιατρική.


Δείτε Επίσης

Το πρώτο λάπτοπ με κυρτή οθόνη από την Acer


Read more

7 είδη σεξ που κάθε ζευγάρι πρέπει να δοκιμάσει


Ναι μπορεί η σεξουαλική σας ζωή να είναι μια χαρά. Φανταστική. Ιδανική. Γιατί όμως το σεξ θα

                                             ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ

Read more

7 είδη σεξ που κάθε ζευγάρι πρέπει να δοκιμάσειΝαι μπορεί η σεξουαλική σας ζωή να είναι μια χαρά. Φανταστική. Ιδανική. Γιατί όμως το σεξ θα πρέπει να είναι ενός είδος.


Είναι μήπως η ζωή μας; Το δέσιμο και η σωστή σεξουαλική επικοινωνία μπορεί να εκφράζονται με περισσότερα είδη σεξ . Ωριμάζουμε, αλλάζουμε, εξελισσόμαστε σαν ζευγάρι. Δείτε ποια είδη σεξ κατέχετε και ποια σας μένει να εξερευνήσετε.


To «δοκιμάζω καινούργια πράγματα» σεξ


Τα ζευγάρια σε μακροχρόνια σχέση είναι αυτά που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη σε αυτό το είδος σεξ και πρέπει να το συμπεριλάβουν στα άμεσα υπόψιν τους. Η έλλειψη του είναι αυτή που κάνει συχνά τους ανθρώπους να απατούν και να ψάχνουν τέτοιου είδους ενθουσιασμούς σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να το αποκτήσετε είναι να εγκαταλείψετε τις γνώριμες ζώνες ασφάλειας και να εξερευνήσετε το άγνωστο. Δοκιμάστε μια νέα στάση, ένα άλλο δωμάτιο, ένα νέο σeξ toy. Αν σας στρεσάρει η ιδέα να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, αφεθείτε σε αυτήν την αίσθηση. Η αναστάτωση που θα νιώσετε μοιάζει με αυτήν που έχετε όταν κάνετε σεξ με κάποιον για πρώτη φορά. Θυμάστε; Επιπλέον το να ξεπεράσετε να γνωστά σας όρια χτίζει εμπιστοσύνη με τον σύντροφο σας. «Όταν μοιράζεστε μια επιθυμία σας παίρνετε μαζί ένα ρίσκο, πράγμα που δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό εμπιστοσύνης» λέει η ψυχίατρος και συγγραφέας του βιβλίου Satisfaction


Το σεξ της συντήρησης


Ποιος είπε ότι το σεξ χρειάζεται να είναι εντυπωσιακό, καταπληκτικό και αξέχαστο κάθε φορά. Κάποια ζευγάρια πιστεύουν πως κάθε φορά όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια για να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο. Αν όμως περιμένουμε για την τέλεια στιγμή μάλλον θα περιμένουμε πολύ και το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να δημιουργήσουμε απόσταση μεταξύ μας. Το σεξ της συντήρησης όσο αντιρομαντικό και συμβατικό και να ακούγεται είναι πολύ βασικό σε μια μακροχρόνια σχέση. Το σεξ είναι η μόνη δραστηριότητα του ζευγαριού που αφήνει κάθε άλλο πρόσωπο εκτός. Είναι αυτό που κρατά τον δεσμό μοναδικό και δυνατό. Ακόμη και το συμβατικό σεξ της συντήρησης δημιουργεί μια εγγύτητα και μας φέρνει κοντά με έναν τρόπο που έχει ευεργετική επίδραση στην σχέση.


Το σεξ των διακοπών


Αυτό το είδος σεξ είναι ένα από τα πιο βασικά και απαραίτητα για μια καλή σεξουαλική ζωή. Στις διακοπές είμαστε στην πιο ανέμελη περίοδο του χρόνου, ελεύθεροι να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα και σε ένα περιβάλλον εντελώς καινούργιο που προσφέρει την αίσθηση του νέου και του διαφορετικού. Επίσης δεν χρειάζεται να εξασφαλίσετε μεγάλη άδεια ή να κάνετε πολλά έξοδα ώστε να ταξιδέψετε μακριά. Μην απομακρυνθείτε πολύ από την βάση σας. Κλείστε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο μόνο μερικά χιλιόμετρα μακριά. Να είστε σίγουροι ότι ο ενθουσιασμός που θα σας χαρίσει αυτή η απόσταση θα σας ακολουθήσει και σπίτι στην κρεβατοκάμαρα σας. Και θυμηθείτε αν το σεξ έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό δεν φταίει ο σύντροφός σας αλλά το περιβάλλον γύρω σας.


Το ανολοκλήρωτο σεξ


Όλοι ξέρουμε πως είναι το ταξίδι που μετρά και όχι ο προορισμός. Το ίδιο ισχύει και για το σεξ. Μη πτοηθείτε αν την διάθεση για σεξ νικηθεί από την διάθεση για ύπνο. Απολαύστε το παιχνίδι, την τρυφερότητα και την εγγύτητα που σας προσφέρει και μόνο το να είστε στο κρεβάτι μαζί, επιθυμητοί ο ένας από τον άλλο. Ακόμη και αν οι δυνάμεις σας σας εγκαταλείψουν νωρίς.


Το σεξ της συμφιλίωσης

Λέγεται πως δεν πρέπει να πηγαίνετε για ύπνο θυμωμένοι. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση που αυτός ο θυμός μπορεί να καταλήξει σε ένα παθιασμένο σεξ συμφιλίωσης που θα σας κάνει τελικά να κοιμηθείτε πολύ ευτυχισμένοι και καθόλου θυμωμένοι. Το σεξ της συμφιλίωσης είναι ιδανικό έντονη σωματική επαφή. Επίσης το σεξ της συμφιλίωσης γεφυρώνει την απόσταση που ο θυμός μας κάνει να νιώθουμε για τον σύντροφό μας.


Κάποια ζευγάρια απλώς καυγαδίζουν για την χαρά του σεξ της συμφιλίωσης. Κάποια άλλα αγνοούν τα αληθινά προβλήματα και αντί να τα αντιμετωπίσουν κάνουν σεξ. Αν η μόνη στιγμή που τα πηγαίνετε καλά είναι στο κρεβάτι ίσως πρέπει να κάνετε έναν διάλειμμα από το σεξ της συμφιλίωσης και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σας φορώντας τα ρούχα σας.


Το σεξ σαν αντίδοτο στα προβλήματα


Αν νιώθετε θλίψη, κατάθλιψη, μοναξιά ή έχουν πληγωθεί τα αισθήματα σας το σεξ μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο αντίδοτο. Γιατί; Μα γιατί είναι ακριβώς το αντίθετο από όλα αυτά. Το σεξ μας κάνει να νιώθουμε αγάπη και εγγύτητα και είναι η ιδανική λύση εκτόνωσης όταν δεν έχουμε διάθεση να μιλήσουμε για τα προβλήματα μας. Όταν τα πράγματα γίνονται πολύ άσχημα το σεξ μπορεί να είναι αυτό που θα μας δώσει την διάθεση να σηκωθούμε από το κρεβάτι. Το σεξ επιπλέον είναι ένας τρόπος να δηλώσουμε ότι είμαστε ζωντανοί. Είναι ένας τρόπος να θωρακίσουμε τον εαυτό μας απέναντι στο θάνατο και την απώλεια.


Μια πολύ σημαντική παράμετρος είναι το ότι συχνά η θλίψη και οι δυσκολίες θέτουν τοίχους ανάμεσα στα ζευγάρια ή δημιουργούν εντάσεις που προκαλούν ρήγματα στην σχέση των ζευγαριών. Το σεξ διορθώνει αυτά ακριβώς τα ρήγματα εκεί που έχουν δημιουργηθεί.


Το σεξ του πολυελαίου


Κάθε σχέση οφείλει να δημιουργεί εκείνες τις προυποθέσεις που θα της χαρίζουν ένα έντονο, υπερβολικό, παθιασμένο σεξ πού και πού. Για τις μακροχρόνιες σχέσεις ένα τέτοιο καυτό σεξ ισοδυναμεί με ένα flashback που μας θυμίζει τις στιγμές πάθους του πρώτου καιρού και αναπαράγει αυτό το συναίσθημα με πολύ ευεργετικές συνέπειες για την σχέση μας.

                                  Πηγή

                         Δείτε Επίσης

                                     Με ένα κλικ…«παίζεις» μαζί τους!!!!


Read more

Πανέμορφα φλαμίνγκο στον υδροβιότοπο Ναυπλίου-Νέας ΚίουΟ φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ένα σμήνος από πανέμορφα φλαμίνγκο που είχαν

                                                         Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ
Read more

Πανέμορφα φλαμίνγκο στον υδροβιότοπο Ναυπλίου-Νέας Κίου


Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ένα σμήνος από πανέμορφα φλαμίνγκο που είχαν φτάσει στον υδροβιότοπo Ναυπλίου-Νέας Κίου, πιθανόν για να ξεκουραστούν από το μακρύ ταξίδι 


τους.


Τα πανέμορφα φοινικόπτερα ξεχωρίζουν για το ροζ χρώμα τους και την ψιλόλιγνη σιλουέτα τους.


Δείτε φωτογραφίες:
Δείτε Επίσης

                                  Με ένα κλικ…«παίζεις» μαζί τους!!!!Read more

Το πρώτο λάπτοπ με κυρτή οθόνη από την AcerΤον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη παρουσίασε η Acer, μία ημέρα πριν

                                       ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑRead more

Το πρώτο λάπτοπ με κυρτή οθόνη από την Acer


Τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη παρουσίασε η Acer, μία ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης τεχνολογίας IFA που θα πραγματοποιηθεί από τις 2-7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι αυτή η καινοτομία θα κάνει πιο καθηλωτική την εμπειρία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που παίζονται σε laptop. 


Η τεχνολογία αυτή έχει ενσωματωθεί σε αρκετά μοντέλα τηλεοράσεων, ωστόσο το χαρακτηριστικό αυτό έχει διχάσει ειδικούς και καταναλωτές αφού έχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα σε σχέση με την τεχνολογία επίπεδης οθόνης.


Η οθόνη του notebook, το οποίο φέρει την ονομασία Predator, είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τις συνηθισμένες, με διαγώνιο 21 ίντσες. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι κυρτές οθόνες παράγουν μεγαλύτερη αίσθηση του βάθους, επειδή οι εικόνες εμφανίζονται σε περισσότερα από ένα επίπεδα.


«Η καμπυλότητα της οθόνης ταιριάζει με τη φυσική καμπύλη των ματιών, δίνοντας ένα πιο ευρύ οπτικό πεδίο», δήλωσε στο βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC ο υπεύθυνος της Acer για την Ευρώπη, Τζον Μιέντεμα. 


«Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να βλέπουν καλύτερα τις λεπτομέρειες όταν παίζουν κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι, όπως να εντοπίζεις πιο εύκολα εχθρούς ή να κοιτάς από τον καθρέπτη ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου και κάνει καλύτερη και πιο συναρπαστική την εμπειρία του παιχνιδιού».


Οι κυρτές οθόνες χρησιμοποιούνται ευρέως σε κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ η τεχνολογία πρωτοεμφανίστηκε στις τηλεοράσεις πριν από περίπου τρία χρόνια.

Δείτε Επίσης 

Τρόμος: Ρομπότ με πολύ υψηλή νοημοσύνη δραπέτευσε για δεύτερη φορά από εργαστήριο και... (video)Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου