Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Κορμί "θανατηφόρο" η Ριάνα!Πιο sexy δεν γίνεται η πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Η Ριάνα συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ιταλία προκαλώντας πανικό με τις sexy φωτογραφίες της!


Μάλιστα, ανέβασε και μερικές στον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram, κολάζοντας τον ανδρικό πληθυσμό...


Απολαύστε την!


Read more

Οι προϋποθέσεις για το οικογενειακό επίδομα. Από τη Δευτέρα οι αιτήσειςΦέτος είναι και η τελευταία χρονιά που χορηγείται από τον ΟΑΕΔ και είναι μειωμένο κατά 50%.Από τη Δευτέρα αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για την καταβολή του οικογενειακού επιδόματος.

Όσοι έχουν ένα παιδί θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από την 1η Οκτωβρίου, ενώ όσοι έχουν από τρία παιδιά και πάνω άρχισαν να τις υποβάλλουν από τις 14 Ιουλίου.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά που κατατίθενται μέσω εργοδότη, ΚΕΠ ή ταχυδρομείο θα παραλαμβάνονται από τις υπηρεσίες ανεξάρτητα από τον αριθμό παιδιών.

Φέτος είναι και η τελευταία χρονιά που χορηγείται από τον ΟΑΕΔ το οικογενειακό επίδομα, το οποίο είναι μειωμένο κατά 50%.

Οι προϋποθέσεις για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος:

-Η πραγματοποίηση από τον/την δικαιούχο τουλάχιστον 50 ημερών εργασίας κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος, για τις οποίες να έχουν καταβληθεί οι αναλογούσες εισφορές υπέρ του Δ.Λ.Ο.Ε.Μ.

-Η τουλάχιστον δίμηνη τακτική επιδότηση λόγω ανεργίας.

-Δίμηνη συνεχής ανικανότητα για εργασία

-Τουλάχιστον δίμηνη αποχή από την εργασία λόγω άδειας κυοφορίας –λοχείας

Τα παιδιά για τα οποία καταβάλλεται επίδομα, πρέπει:

-να έχουν ηλικία μέχρι 18 ετών ή μέχρι 22 ετών αν σπουδάζουν

-αν είναι ανίκανα για εργασία, για όσο χρόνο διαρκεί η ανικανότητα

-να είναι άγαμα

-να διαμένουν στην Ελλάδα ή σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναλυτικά τα δικαιολογητικά:

-Βεβαίωση του εργοδότη υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από αυτόν (συνημμένο υπόδειγμα στο παράρτημα της παρούσας εγκυκλίου). Τονίζεται ότι τη βεβαίωση Εργοδότη θα προσκομίζουν μόνον οι αμειβόμενοι με μηνιαίο μισθό, όχι οι ημερομίσθιοι (π.χ. οικοδόμοι, εργάτες στη ζώνη Περάματος).

-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, (και αυτεπάγγελτη αναζήτηση) για την χορήγηση του επιδόματος τρίτου παιδιού (μόνο από νέους δικαιούχους)

-Κοινή υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ποιος από τους δύο θα εισπράξει το επίδομα, αν είναι δικαιούχοι του επιδόματος και οι δύο σύζυγοι. Στην περίπτωση αυτή θα αναγράφονται απαραίτητα ο Αριθμός Μητρώου του ασφαλιστικού φορέα και ο Α.Φ.Μ. και των δύο συζύγων.

-Οι οικογενειάρχες θα πρέπει όταν υποβάλλουν την αίτηση να επιδεικνύουν και ορισμένα δικαιολογητικά όπως:

-Ο αριθμός μητρώου του ΙΚΑ του δικαιούχου, με βάση τον οποίο αναζητούνται οι ημέρες ασφάλισής του εντός του έτους 2013,Τονίζεται ότι η ως άνω διαδικασία αφορά και στους ασφαλισμένους που καταθέτουν αίτηση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

-Το οικογενειακό Βιβλιάριο Ασθενείας των παιδιών, όπου φαίνεται η θεώρησή του από τον αρμόδιο ασφαλιστικό φορέα για το τρέχον έτος (Ι.Κ.Α., Δημόσιο, Ο.Α.Ε.Ε., Τ.Σ.Α. κ.λ.π.).

-Δελτίο Ταυτότητας

-Βιβλιάριο ΕΤΕ με λογαριασμό ΙΒΑΝ, στο οποίο θα εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου ως πρώτου δικαιούχου.

exedra.gr

Read more

Η Jennifer Nicole Leei σε upskirt πίνοντας το ποτό της στην South BeachΗ Jennifer Nicole Leei σε upskirt πίνοντας το ποτό της στην South Beach του Miami

Δείτε τηνkanonitv
Read more

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Τι αποκαλύπτουν τα νύχια σου για την κατάσταση της υγείας σου;Κι όμως, φανερώνουν πολλά!

Το ξέρατε ότι τα νύχια μαρτυρούν πολλά για την κατάσταση της υγείας σας; Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τα ξεβάψετε και να τα παρατηρήσετε καλά. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

- Κίτρινα νύχια: Τα νύχια σας κιτρίνισαν απότομα; Ίσως ευθύνεται το κάπνισμα ή κάποιο μανό που χρησιμοποιήσατε. Αν το πρόβλημα είναι έντονο και παρατηρήσατε ότι το νύχι σας έχει παχύνει αισθητά, τότε τρέξτε στο δερματολόγο, μιας και μπορεί να έχετε μυκητίαση

- Σπάνε εύκολα: Αν τα νύχια σας είναι ιδιαίτερα εύθραυστα τότε ίσως έχετε έλλειψη σιδήρου. Επιπλέον, η αφυδάτωση του οργανισμού σας μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα. Επισκεφθείτε το γιατρό σας

- Κάθετες ραβδώσεις: Πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν όταν δουν κάθετες γραμμούλες στα νύχια τους. Μην σας πιάνει πανικός, καθώς τις περισσότερες φορές η συχνή χρήση μανό και ασετόν, καθώς και η έκθεση σε ισχυρά απορρυπαντικά και καθαριστικά ευθύνονται για την εμφάνισή τους.

Πηγή: http://www.queen.gr


Read more

Ο μυστικός γάμος των «Μπραντζελίνα»: Η τελετή, το νυφικό και η απουσία του πατέρα της Τζολί, Γιον ΒόιτΤις λεπτομέρειες από το μυστικό γάμο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Γαλλία, αποκάλυψε το βρετανικό δίκτυο E! News, επικαλούμενο πηγή που παρευρέθηκε στο ευτυχές γεγονός.Ο Μπραντ και η Αντζελίνα παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών, «λίγο πριν από το μεσημέρι του Σαββάτου, στο εκκλησάκι δίπλα στην έπαυλή τους στο Σατό Μιραβάλ», δήλωσε η ίδια πηγή στο Ε! News.

Τη νύφη «παρέδωσε» ο μεγαλύτερος -υιοθετημένος από την Τζολί- γιος της, Μάντοξ, ενώ οι Παξ και Νοξ «βοήθησαν» με τις βέρες, οι οποίες είχαν σχεδιαστεί από τον καλό φίλο του ζευγαριού, Ρόμπερτ Πρόκοπ. Οι κόρες τους, Ζαχάρα, Σιλό και Βιβιέν, κρατούσαν καλαθάκια και ροδοπέταλα, καθώς και άλλα λουλούδια που είχαν μαζέψει από τον κήπο του σπιτιού το πρωί και τα πέταξαν μπροστά στους γονείς τους, την ώρα που περπατούσαν στο διάδρομο της εκκλησίας.

«Ο χώρος μοσχοβολούσε τριαντάφυλλο και γιασεμί από τους θάμνους έξω από το παράθυρο και ο ήλιος άστραφτε μέσα από τα βιτρό παράθυρα» πρόσθεσε η πηγή.

«Μετά το «I do», η οικογένεια γιόρτασε στην πολυτελή τους κατοικία. Στο μεγάλο σαλόνι ακολούθησε το γαμήλιο γεύμα με τοπικά κρέατα, τυριά, φρέσκα θαλασσινά, σπαγγέτι και σαμπάνια, καθώς και το «Chateau Miraval» ροζέ κρασί που παρασκευάζει το ζευγάρι. Υπήρχαν τρία διαφορετικά είδη γλυκών: ένα ήταν παγωτό φράουλα, το δεύτερο τριών ειδών σοκολάτας και ένα τρίτο με φρέσκια κρέμα και μούρα» συνέχισε η πηγή.

Όπως αποκάλυψε το Ε! News, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φορούσε ένα λευκό, με αντικέ δαντέλα, μεταξωτό φόρεμα που έφτανε ως το πάτωμα. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το όνομα του σχεδιαστή, άνθρωπος που βρέθηκε στο μυστήριο δήλωσε ότι ήταν «πολύ παραδοσιακό, αλλά πολύ… Αντζελίνα (ταίριαζε δηλαδή γάντι στο στιλ της)».

Στο κεφάλι η Αντζελίνα φορούσε πέπλο που κάλυπτε το πρόσωπό της και, σύμφωνα με την πηγή, «ο Μπράντ το σήκωσε, γιατί έδειχνε εκθαμβωτικό».

Μαζί με το μονόπετρο που της χάρισε ο Μπραντ Πιτ, η Τζολί είχε προσθέσει ένα ακόμη κόσμημα συναισθηματικής αξίας για εκείνη: ένα μενταγιόν που ανήκε στη μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν. Ήταν ένα μικρό, χρυσό θηκάκι με τη φωτογραφία της Μπερτράν μέσα, δήλωσε η πηγή.

Αφότου ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού γνωστοποίησε το ευτυχές γεγονός, τα τηλέφωνα του πατέρα της Αντζελίνα Τζολί, Γιον Βόιτ, «έσπασαν».

Ο 75χρονος ηθοποιός δήλωσε στο Inside Edition ότι δεν ήταν παρών στην τελετή και δεν γνώριζε για το μυστήριο. «Δεν το γνώριζα για το γάμο. Είναι ωραίο» δήλωσε με καταφανή έκπληξη ο Βόιτ.

opinionpost.gr


Read more

Νέα δεδομένα για τη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines...Στις 8 Μαρτίου η πτήση 370 της Malaysia Airlines εξαφανίστηκε από τα ραντάρ Σχεδόν έξι μήνες αργότερα το αεροπλάνο παραμένει άφαντο, παρά τις έρευνες που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ένα νέο στοιχείο, όμως, ίσως δώσει φως στο μυστήριο με την μοιραία πτήση, που παρέσυρε στον θάνατο 239 ανθρώπους.

Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας Γουόρες Τρας ένα νέο στοιχείο για την πτήση της Malaysia Airlines έγινε γνωστό στις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Τρας εντοπίστηκε από δορυφόρο ένα σήμα από τηλεφώνημα που έγινε προς την πτήση της Malaysia Airlines λίγο πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

Από την ανάλυση του σήματος που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη προκύπτει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες το αεροπλάνο να έστριψε νότια νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζαν μέχρι τώρα οι ειδικοί και οι ερευνητές.

Αν ισχύει αυτό τότε αυτομάτως αλλάζει και το σημείο, στο οποίο έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους. Σημείο ερευνών παραμένει ο Ινδικός Ωκεανός, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το βάρος θα πέσει σε μία περιοχή ακόμα πιο νότια από εκεί που αρχικά είχαν ρίξει το βάρος οι αρχές της Αυστραλίας.

πηγή TromaktikoRead more

Σεισμός 5,7R ανατολικά της Σπάρτης - Αισθητός στην ΑθήναΠολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σημειώθηκε στις 06.45 το πρωί της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λακωνίας και Μήλου και συγκεκριμένα 58 χλμ. ανατολικά-βορειοανατολικά της Νεάπολης Βοιών Λακωνίας και 145 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Κρήτη αλλά και στο λεκανοπέδιο της Αττικής. 

Το zougla.gr επικοινώνησε με κατά τόπους αστυνομικά τμήματα τα οποία ανέφεραν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει αναφορές για υλικές ζημιές ή τραυματίες.  

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο κ. Γεράσιμο Χουλιάρα, η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στη νότια Ελλάδα, ενώ το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 80 χιλιόμετρα. 

Ο καθηγητής δυναμικής τεκτονικής εφαρμοσμένης γεωλογίας κ. Ευθύμιος Λέκκας δήλωσε στο zougla.gr πως «πρόκειται για έναν σεισμό που συνδέεται με ρήγματα που είναι στην αφρικανική πλάκα, η οποία είναι κάτω από την ευρωπαϊκή». 


Λίγα λεπτά αργότερα έγινε και άλλος ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,7 Ρίχτερ στο ίδιο μέρος.
zougla.grRead more

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Χωριό με 600 Βραζιλιάνες κάνει έκκληση για ελεύθερους άνδρες με έναν μόνο όροΜπορεί εδώ στην Ελλάδα, ειδικά σε ορισμένα ορεινά χωριά που οι νέες αποφεύγουν να επιλέγουν ως μόνιμο τόπο κατοικίας, οι άνδρες να είναι αυτοί που κάνουν έκκληση για γυναίκες, ωστόσο, σε ένα συγκεκριμένο χωριό της Βραζιλίας οι ρόλοι είναι αντεστραμμένοι. Βραζιλιάνες κάνουν έκκληση για άνδρες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail στο χωριό Νόιβα ντο Κορντέιρο στη νοτιοανατολική Βραζιλία μένουν πάνω 600 γυναίκες ηλικίας από 20 έως 35 ετών. Μιας λοιπόν και το χωριό είναι γυναικοκρατούμενο, οι Βραζιλιάνες απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στους άνδρες από κάθε σημείο της Γης να έρθουν να εγκατασταθούν στον τόπο τους. Μόνος όρος που θέτουν είναι να προσαρμοστούν αυτοί στον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους.


Μερικές από τις γυναίκες του βραζιλιάνικου χωριού είναι ήδη παντρεμένες και έχουν τις δικές τους οικογένειες, ωστόσο οι άνδρες τους και οι γιοι τους δεν μένουν εκεί, καθώς είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν πολύ μακριά και επισκέπτονται τα σπίτια τους μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες που μένουν πίσω στο χωριό είναι επιφορτισμένες με κάθε εργασία. Από τις δουλειές του σπιτιού, μέχρι τις γεωργικές, τις οικοδομικές ακόμη και τις θρησκευτικές.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που οι γυναίκες μπορούν να τα κάνουν καλύτερα από τους άνδρες. Η πόλη μας είναι όμορφη, πιο οργανωμένη και πιο αρμονική από ότι άλλες ανδροκρατούμενες», λέει η Ροζαλί Φερνάντες, κάτοικος του χωριού, σύμφωνα με το iefimerida. «Όταν προκύπτουν προβλήματα ή διαφορές μπορούμε να τις επιλύσουμε με τον... γυναικείο τρόπο, δηλαδή με συναίνεση και όχι με καβγάδες. Μοιραζόμαστε τα πάντα, ακόμη και τη γη που καλλιεργούμε. Καμιά δεν ανταγωνίζεται την άλλη. Είμαστε όλες για μια, και μια για όλες. Ολες μαζί πρόσφατα αγοράσαμε μια τεράστια οθόνη τηλεόρασης για το κέντρο της κοινότητάς μας, για να μπορούμε όλες μαζί να παρακολουθούμε σαπουνόπερες. Και όλες μας έχουμε πάντα χρόνο για κουτσομπολιό, για να φτιάξουμε η μια τα μαλλιά και τα νύχια της άλλης».Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Βραζιλιάνες του χωριού, όπως παραδέχεται η 23χρονη Νέλμα Φερνάντες είναι ότι τα νεαρά κορίτσια δεν μπορούν να βρουν γαμπρούς.

«Εδώ οι μόνοι άνδρες που συναντάμε οι ανύπαντρες, είναι είτε παντρεμένοι είτε.... ξαδέλφια μας. Εχω να φιλήσω άνδρα εδώ και πάρα πολύ καιρό», λέει και προσθέτει: «Όλες μας ονειρευόμαστε να ερωτευτούμε και να παντρευτούμε. Αλλά μας αρέσει η ζωή εδώ και δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε το χωριό μας για να  πάμε στην πόλη να βρούμε σύζυγο»Η έλλειψη ελεύθερων ανδρών, τώρα οδηγεί πολλές νεαρές να κάνουν έκκληση για άνδρες. Ωστόσο, διευκρινίζουν ότι καλούν μόνο άνδρες που είναι πρόθυμοι να προσαρμοστούν στον τρόπο ζωής του χωριού. «Θα θέλαμε να γνωρίσουμε άνδρες που θα αφήσουν τις δικές τους ζωές και θα έρθουν στο χωριό μας. Αλλά πρώτα πρέπει να συμφωνήσουν ότι θα κάνουν ότι τους λέμε και θα ζουν σύμφωνα με τους κανόνες μας», προσθέτει η νεαρή Νέλμα.
egklimatikotita.gr

Read more

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Ξέφυγε και πάλι η Τζούλια: Δείτε την στην παραλία να παίζει με σαμπάνιες και ο άντρας της να...!Τόση σαμπάνια δεν ήπιαν ούτε στην συναυλία του Ρέμου και πέρσι και φέτος στο νησί Δείτε τι φωτογραφίες ανέβασε η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον σύζυγό της από τις κραιπάλες τους με σαμπάνια στο νησί των Ανέμων.
Tromaktiko


Read more

Αυτά είναι τα ακριβότερα υγρά στον κόσμο!


Υπάρχουν ορισμένα υγρά στον κόσμο που κοστίζουν περισσότερο από αυτό που μπορούμε να φανταστούμε... Και αν για μερικά, όπως ένα ακριβό άρωμα, έχουμε τις υποψίες μας κάποια άλλα, όπως το μελάνι του εκτυπωτή, δύσκολα θα μας ερχόταν στο νου. 

Στα παράξενα είναι ότι υπάρχει κοστολόγιο ακόμη και για το ανθρώπινο αίμα έστω κι αν δεν είναι αντικείμενο αγοραπωλησίας (η μήπως είναι;). 


Δείτε, λοιπόν, τη λίστα με τα ακριβότερα υγρά αφού σημειώσουμε ότι οι τιμές αφοροούν ποσότητα ενός γαλονιού, δηλάδή 4,546 λίτρων.


7.GHB (gamma Hydroxybutyric acid – γ-υδροξυβουτυρικό οξύ: φυσικά παραγόμενη ουσία που βρίσκεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα) – 2.500 δολάρια


6. Υδράργυρος – 3.400 δολάρια


5. Μαύρο μελάνι εκτυπωτή – 4.700 δολάρια


4. Άρωμα Chanel Νο. 5 – 35.000 δολάρια


3. Ινσουλίνη – 35.000 δολάρια


2. LSD – 100.000 δολάρια το κιλό


1. Δηλητήριο του σκορπιού – 39 εκατ. δολάρια

πηγή

TromaktikoRead more

Έγκλημα που σοκάρει τη Ρώμη και τον κόσμο όλοΈνα τραγικό περιστατικό έχει σοκάρει τη Ρώμη τις τελευταίες ώρες, καθώς ένας 35χρονος σε κατάσταση αμόκ αποκεφάλισε με τσεκούρι μία 38χρονη Ουκρανή στη βίλα όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Ο άνδρας ήταν ντυμένος με στολή παραλλαγής και φορούσε βατραχοπέδιλα (!) όταν το μεσημέρι της Κυριακής πήρε ένα τσεκούρι και αποκεφάλισε την άτυχη γυναίκα στη μεγαλοαστική συνοικία της Ρώμης, Έουρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, προσπάθησε να τους επιτεθεί με το ίδιο τσεκούρι. Ακολούθησαν σκηνές από ταινία θρίλερ Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα να πεθάνει μετά από λίγο στο νοσοκομείο Σαντ Εουτζένιο.

Οι αρχές γνωστοποίησαν μόνον το αρχικό του, Φεντερίκο, και όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, ζούσε στο πολυτελές σπίτι εδώ και λίγους μήνες.

Πριν από το βάρβαρο ξέσπασμα βίας του, φέρεται να προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με την άτυχη Ουκρανή.

Την αστυνομία και τους πυροσβέστες ειδοποίησαν οι περίοικοι, οι οποίοι άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και τις απελπισμένες εκκλήσεις της για βοήθεια.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν μέχρι αυτή τη στιγμή από τους υπεύθυνους των ερευνών, «οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί, αλλά δεν κατάφεραν, δυστυχώς, να περιορίσουν το “αμόκ” του».

Πηγή: star

xespao


Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου