Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή μας για κάποιο λόγο!Οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας είτε για κάποιο λόγο, είτε για ορισμένο χρόνο, είτε για πάντα.


Όταν ξέρεις αυτό, ξέρεις και τι να κάνεις για τον κάθε άνθρωπο. Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για κάποιο λόγο, συνήθως απαντά σε μία ανάγκη μας που με κάποιο τρόπο έχουμε εκφράσει. Έχει έρθει για να μας βοηθήσει σε μια δυσκολία, να παρέχει καθοδήγηση ή υποστήριξη. Για να μας συνδράμει φυσικά, συναισθηματικά ή πνευματικά.


Μοιάζει Θεόσταλτος και είναι… Είναι εκεί για το λόγο ακριβώς που τον χρειαζόμασταν…


Μετά, χωρίς να κάνουμε κάτι λάθος και ίσως ακόμα σε μια άβολη στιγμή και παρ’ ότι μπορεί να πληγωθούμε, η σχέση θα τελειώσει. Κάποιος από τους δύο θα πει ή θα κάνει κάτι που θα βάλει τέλος. Μπορεί ο άνθρωπος αυτός να πεθάνει. Μπορεί απλώς να φύγει μακριά μας. Κάποιες φορές, μπορεί να ενεργήσει με τέτοιον τρόπο που να μας αναγκάσει να πάρουμε θέση.


Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι η ανάγκη μας βρήκε ανταπόκριση. Η επιθυμία μας εκπληρώθηκε, οπότε η δουλειά του ανθρώπου αυτού τελείωσε. Η προσευχή μας πήρε απάντηση και είναι ώρα να προχωρήσουμε.


Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για ορισμένο χρόνο, αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ωριμάσουμε, να μοιραστούμε και να μάθουμε. Μπορεί να μας φέρει μια ειρηνική εμπειρία ή να μας κάνει να γελάμε. Θα μας μάθει να κάνουμε κάτι που δεν κάναμε ως τώρα και πάντως η παρουσία του θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Παρ’ ότι μπήκε στη ζωή μας για ορισμένο χρόνο, το έργο του ήταν σπουδαίο…


Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για πάντα, μας διδάσκει μαθήματα ζωής. Θα μας διδάξει αυτά, πάνω στα οποία πρέπει να χτίσουμε στέρεα συναισθηματικά θεμέλια. Η δουλειά μας είναι να δεχτούμε το μάθημα, να αγαπήσουμε τον άνθρωπο αυτό και να εφαρμόσουμε όσα μάθαμε στη σχέση μας μαζί του, σε όλες τις σχέσεις και όλα τα πεδία της ζωής μας!


Λένε ότι η αγάπη είναι τυφλή, αλλά η φιλία διαισθητική.


Είτε είναι για κάποιο λόγο, είτε για κάποιο χρόνο, είτε για μια ζωή.


Σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία αυτής της εμπειρίας.


Σ’ ευχαριστώ που είσαι μέρος της ζωής μου.


Read more

Αυτό το ρολόι αξίζει ένα εκατομμύριο και είναι φτιαγμένο από... τυρί!


Πρωτοποριακή τεχνολογία, καινοτόμα υλικά, επαναστατικοί μηχανισμοί είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά των πολυτελών ρολογιών που δικαιολογούν βέβαια και το υψηλό τους κόστος. Υπάρχει όμως και ένα ρολόι το οποίο κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ και είναι κατασκευασμένο από... τυρί!


Μάλιστα, το υλικό αυτό αποτελεί μέσο διαμαρτυρίας της εταιρείας για τον «χαλαρό» τρόπο με τον οποίο οι ελβετικές εταιρείες σφραγίζουν τα προϊόντα τους με τον τίτλο «Swiss Made».Έτσι λοιπόν κατασκεύασε ένα ρολόι που σίγουρα είναι ελβετικό, καθώς περιέχει μόνο ελβετικής προέλευσης εξαρτήματα, όπως λουράκι από δέρμα αγελάδας και τυρί!Η εταιρεία δημιούργησε ένα ειδικό συνθετικό υλικό, στο οποίο έχει αναμειχθεί και τυρί Vacherin Mont d'Or, προκειμένου να κατασκευάσει την κάσα του ρολογιού, αντιδρώντας στο γεγονός ότι το νομοθετικό πλαίσιο επιτρέπει στις ελβετικές εταιρείες να σφραγίζουν τα προϊόντα τους με το χαρακτηριστικό «Swiss Made», έστω κι αν μόνο το 60% των εξαρτημάτων τους κατασκευάζονται εκεί.


Ο οίκος που έφτιαξε το ρολόι από τυρί (το οποίο και ονόμασε Swiss MadWatch, δηλαδή, Ελβετικό Τρελό Ρολόι) αποφάσισε να αφαιρέσει από τα προϊόντα του τη σφραγίδα «Swiss Made», παρά το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζει, τα προϊόντα του είναι κατά 95% ελβετικά και ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων από το ρολόι θα διατεθεί σε ταμείο για την ενίσχυση ανεξαρτήτων Ελβετών ωρολογοποιών...

Read more

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η προεδρία του Τραμπ (και δεν είναι καλό)Για ομιχλώδεις οικονομικές και πολιτικές συνέπειες της προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα κάνει λόγο η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt. Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, η εφημερίδα γράφει: «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βλέπει με δυσαρέσκεια την εποχή Τραμπ. Με τον Μπαράκ Ομπάμα αλλά και τους υπουργούς του των Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ και Τζακ Λιου, η κυβέρνηση στην Αθήνα είχε υποστηρικτές στις προσπάθειές της για ελάφρυνση του χρέους και κίνητρα για την ανάπτυξη. Από τον Τραμπ δεν αναμένεται κάτι τέτοιο. Όταν τον ρώτησαν για την κρίση στην Ελλάδα, ο Τραμπ απάντησε στον τηλεοπτικό σταθμό Fox: "αφήστε τους Γερμανούς να ασχοληθούν, αρκετά προβλήματα έχουμε". Αλλά και το μέλλον της Ευρωζώνης δεν χαλάει τον ύπνο του Τραμπ μια και πιστεύει πως το ευρώ εισήχθη "για να βλάψει τις ΗΠΑ"».


Η Handelsblatt εκτιμά πως η αβεβαιότητα από την αλλαγή φρουράς στο Λευκό Οίκο είναι δηλητήριο για την ελληνική οικονομία κι αυτό γιατί ο Τραμπ είναι υπέρ ενός μαλακού δολαρίου που θα ευνοήσει τις εξαγωγές. «Αυτό όμως θα μπορούσε να προκαλέσει δυσκολίες στην Ελλάδα διότι η χώρα επωφελήθηκε στα χρόνια της κρίσης από ένα μαλακό ευρώ. Βοήθησε τις ελληνικές εξαγωγές και έκανε ελκυστικές τις διακοπές στην Ελλάδα για τους Αμερικανούς τουρίστες».


Και η εφημερίδα καταλήγει: «Εξίσου ομιχλώδεις με τις οικονομικές συνέπειες από την νίκη Τραμπ για την Ελλάδα είναι και οι συνέπειες στην εξωτερική πολιτική. Από την ενίσχυση των σχέσεων ΗΠΑ - Τουρκίας, όπως τις προωθεί ο σύμβουλος για θέματα ασφαλείας Μάικλ Φλιν, η Ελλάδα δεν θα επωφελούνταν. Ο Πάνος Καμμένος έσπευσε πάντως να συγχαρεί τον Τραμπ μέσω twitter. O Καμμένος στηρίζει τις ελπίδες του "στο σημαντικό ρόλο" του Γιώργου Παπαδόπουλου, συμβούλου του Τραμπ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και γιου Ελλήνων μεταναστών»

Read more

Μυστικά ομορφιάς για πλούσια μαλλιά με όγκοΜυστικά ομορφιάς για πλούσια μαλλιά με όγκο

Έξω κάνει κρύο, γι’ αυτό ίσως φοράτε πλέον καπέλα και σκούφους σε καθημερινή βάση.

Παρόλο που είναι ωραίο να φοράμε πλεκτούς σκούφους για να μην κρυώνουμε, είναι αλήθεια ότι επηρεάζουν τα μαλλιά μας.

Αν βγάλετε το καπέλο, θα δείτε ότι τα μαλλιά σας έχουν χάσει τον όγκο τους και είναι ηλεκτρισμένα. Πώς μπορείτε να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας, να τους δώσετε όγκο και να ξαναβρούν τη φόρμα που είχαν (ακόμα και λίγες ώρες πριν);
Αν έχετε πλούσια, πυκνά μαλλιά, τότε μάλλον θα είστε καλυμμένη στον τομέα «όγκος». Αν όμως έχετε λεπτά και σχετικά αραιά μαλλιά και κάνετε διαρκώς άκαρπες προσπάθειες να τους δώσετε όγκο, τότε σας έχουμε μερικές συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια.

Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο σαμπουάν


Αυτό μπορεί να σας ξενίσει στην αρχή, αλλά αντισταθείτε στην επιθυμία να λούζετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα. Αντιθέτως, επιλέξτε ένα σαμπουάν που να προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση στις άκρες σας και εφαρμόστε το κάνοντας μασάζ στις ρίζες.

Επιλέξτε conditioner που δεν βαραίνει τα μαλλιά

Τα μαλλιά σας θα είναι ανανεωμένα και θα διατηρήσουν περισσότερο τον όγκο τους. Πρώτα εφαρμόστε το conditioner και στη συνέχεια λουστείτε με το σαμπουάν, γιατί έτσι θα φροντίσετε πρώτα για τη θρέψη των μαλλιών σας και μετά για την καθαριότητα. Τα σαμπουάν, conditioner και θεραπείες για πυκνά μαλλιά μπορούν επίσης να βελτιώσουν τον όγκο των μαλλιών σας.

Συμβουλή: Δεν είστε ακόμη ικανοποιημένες με τον όγκο των μαλλιών σας; Εφαρμόστε conditioner στο κάτω μισό των μαλλιών σας, αποφεύγοντας τις ρίζες και τη φράντζα.

Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια


Αυτό λειτουργεί καλύτερα σε μαλλιά δεύτερης ή τρίτης μέρας: δοκιμάστε να τοποθετήσετε τσιμπιδάκια σε στρατηγικά σημεία, που θα δώσουν την ψευδαίσθηση του όγκου όλη μέρα.

Στεγνώστε ανάποδα


Είτε τα μαλλιά σας είναι αραιά, σγουρά ή λεπτά, θα σας βοηθήσει πολύ το να τα στεγνώσετε ανάποδα. Το μυστικό είναι να ξεκινήσετε όταν τα μαλλιά σας είναι τελείως βρεγμένα και μόλις στεγνώσουν κατά 60%, σκύψτε το κεφάλι για να ολοκληρώσετε το στέγνωμα. Έτσι, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν περισσότερο όγκο. Μόλις τελειώσετε, ανασηκώστε λίγο τις ρίζες σας για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, οι μπούκλες σας διατηρούν το σχήμα τους χωρίς να ισιώνουν από τον αέρα.

Κοιμηθείτε καλά


Αφιερώστε ένα λεπτό πριν τον ύπνο για να εκμεταλλευτείτε ακόμη και το μαξιλάρι για να ομορφύνετε τα μαλλιά σας. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε έναν χαλαρό κότσο για να έχετε τα τέλεια μαλλιά δεύτερης ημέρας και να ξυπνήσετε με μαλλιά γεμάτα όγκο το πρωί. Αν λουστείτε πριν τον ύπνο, κάντε πολλούς μικρούς κότσους στην κορυφή του κεφαλιού για ιδανικό αποτέλεσμα.


Πείτε «αντίο» στη βούρτσα


Αν θέλετε ένα πιο κυματιστό ή σγουρό αποτέλεσμα, μην χρησιμοποιείτε βούρτσα. Χτενίστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας και θα πετύχετε ένα σγουρό ή πιο φυσικό, παιχνιδιάρικο look.

Καθαρίστε καλά τις ρίζες των μαλλιών σας


Ένας τρόπος για να πετύχετε περισσότερο όγκο: καθαρίστε καλά τις ρίζες των μαλλιών σας.Read more

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Δείτε live την ορκωμοσία Τραμπ -Τα μάτια όλου του πλανήτη στην Ουάσινγκτον


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος. 


Οι εορτασμοί ξεκίνησαν χθες με την άφιξη των Τραμπ στην Ουάσινγκτον, σύντομες ομιλίες του νέου πλανητάρχη, την ανοιχτή γιορτή στο άγαλμα του Λίνκολν και το δείπνο που δόθηκε και στο οποίο παραβρέθηκαν οι υπουργοί και υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ. 


Στις 4 περίπου το απόγευμα, ώρα Ελλάδος (9 ώρα Ουάσινγκτον), Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια πήγαν, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, στην εκκλησία. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εντυπωσιακή, για μια ακόμη φορά, με γαλάζιο ταγιέρ. 

Πώς θα γίνει η ορκωμοσία


Με το αριστερό του χέρι στη Βίβλο στην οποία είχε ορκιστεί ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Ντόναλντ Τραμπ θα ορκιστεί 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ γύρω στις 19:00 ώρα Ελλάδος σήμερα και κατόπιν θα εκφωνήσει την πρώτη του ομιλία μετά την ανάληψη των καθηκόντων του από τη δυτική πρόσοψη του Καπιτωλίου προτού ηγηθεί της πομπής στην Λεωφόρο Πενσιλβάνια από το Καπιτώλιο στον Λευκό Οίκο.


Για την ορκωμοσία του ο Τραμπ θα χρησιμοποιήσει δύο Βίβλους: εκτός από εκείνη στην οποία είχε ορκιστεί ο πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν και μία που του είχε δωρίσει η μητέρα του το 1955.


Όταν ο Τζορτζ Ουάσινγκτον ορκίστηκε πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ το 1789, η τελετή έγινε στις 30 Απριλίου στη Νέα Υόρκη, την τότε πρωτεύουσα της χώρας. Καθώς τότε χρειάστηκαν έως και τέσσερις μήνες για να καταμετρηθούν οι ψήφοι, ορίστηκε ως ημερομηνία για την ορκωμοσία των νέων προέδρων των ΗΠΑ η 4η Μαρτίου και μόνον το 1937 άλλαξε αυτό και ορίστηκε η 20η Ιανουαρίου που ισχύει μέχρι σήμερα. Επίσης το 1801 η πρωτεύουσα των ΗΠΑ μεταφέρθηκε στην Ουάσινγκτον και ως εκ τούτου και η τελετή της ορκωμοσίας γίνεται έκτοτε εκεί.


Ο καιρός για σήμερα στην Ουάσινγκτον προβλέπεται βροχερός και ασυνήθιστα θερμός για την εποχή. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται γύρω στους 8 βαθμούς Κελσίου και βροχή που θα αρχίσει να μειώνεται σταδιακά ως τα μέσα του απογεύματος.


Η πρώτη ομιλία του εκλεγμένου προέδρου αναμένεται να διαρκέσει περίπου 20 λεπτά. Ο εκπρόσωπός του Σον Σπάισερ δήλωσε ότι ο Τραμπ αναμένεται να εκφωνήσει μια "πολύ προχωρημένη σε σκέψη, πολύ εμπνευσμένη και προσανατολισμένη στο "μαζί" ομιλία" για την επίλυση προβλημάτων, όπως η δημιουργία θέσεων εργασίας.


Την ίδια ώρα έως και 900.000 άνθρωποι αναμένεται να συρρεύσουν σήμερα για την τελετή της ορκωμοσίας του Τραμπ, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων διαδηλωτών. Κατά τη διάρκεια της πομπής από το Καπιτώλιο προς τον Λευκό Οίκο στην Λεωφόρο Πενσιλβάνια, οι Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ μπορεί να βγουν από τη λιμουζίνα τους για να χαιρετίσουν το πλήθος.


Η πομπή από το Καπιτώλιο στον Λευκό Οίκο προσφέρει την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να δουν από κοντά τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, οι οποίοι θα ακολουθούνται από 8.000 ανθρώπους: εκπροσώπους των διαφόρων σωμάτων του στρατού, λυκείων και πανεπιστημίων, των υπηρεσιών ασφαλείας, βετεράνων, ακόμη και μια ομάδα τρακτέρ. Η πομπή αυτή είναι μια παράδοση που ξεκίνησε το 1805 όταν ο Τόμας Τζέφερσον άρχιζε τη δεύτερη θητεία του. Μόνον μια φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, όταν ο Ρόναλντ Ρήγκαν αναλάμβανε για δεύτερη φορά καθήκοντα το 1985 δεν έγινε η παραδοσιακή πομπή μετά την ορκωμοσία λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.


Στο μεταξύ μετά την ολοκλήρωση της τελετής της ορκωμοσίας το ζεύγος Ομπάμα θα αναχωρήσει από το Καπιτώλιο για να αρχίσει την μετά τον Λευκό Οίκο ζωή του.


Ωστόσο βάσει της παράδοσης, ο απερχόμενος πρόεδρος Ομπάμα θα έχει αφήσει στον διάδοχό του μια επιστολή πάνω στο προεδρικό γραφείο που βρίσκεται στην αίθουσα του Οβάλ Γραφείου. Το περιεχόμενο της επιστολής αυτής δεν έχει αποκαλυφθεί.


Τέλος όσον αφορά τις εκδηλώσεις, τρεις χοροί έχουν προγραμματιστεί για απόψε, ενώ σε εκατομμύρια αναμένεται να ανέλθουν οι μετέχοντες σε όλες τις εκδηλώσεις που προγραμματίζεται να διαρκέσουν αρκετές ημέρες πριν και μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, στις οποίες εκτός από τους επίσημους χορούς περιλαμβάνονται πάρτι, συναυλίες και εκκλησιαστικές λειτουργίες.

Read more

«Η γερμανική ελίτ ετοιμάζεται να εξαναγκάσει την Ελλάδα σε Grexit τον Ιούλιο»Ανάμεσα σε απανωτά tweets για τη στάση του Εργατικού Κόμματος Βρετανίας απέναντι στο Brexit, ο δημοσιογράφος Πολ Μέισον εξέφρασε την πεποίθησή του και για την Ελλάδα.


Ο βρετανός δημοσιογράφος προχώρησε στη δυσοίωνη πρόβλεψη ότι η γερμανική ελίτ προετοιμάζεται για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον ερχόμενο Ιούλιο.Read more

Δες γιατί πρέπει να ανοίγεις την πόρτα του οδηγού με το δεξί χέριΠριν από λίγες μέρες ήμουν σε ένα ταξί, καθόμουν πίσω από τον οδηγό και όταν έφτασα στον προορισμό μου δεν μπόρεσα να ανοίξω την πόρτα καθώς η ασφάλεια ήταν ρυθμισμένη έτσι ώστε να μην ανοίγει παρά μόνο απ' έξω.


Όπως μου εξήγησε ο οδηγός αυτό είναι μια πάγια τακτική των επαγγελματίων οδηγών, καθώς συνήθως σταματούν δεξιά στο δρόμο για να κατέβει ο πελάτης, έτσι είναι σίγουροι ότι δεν θα προκληθεί κάποιο ατύχημα και θα βγει ασφαλής από την άλλη πλευρά- προς το πεζοδρόμιο δηλαδή.


Αν το σκεφτείς οι περισσότεροι- οδηγοί και συνοδηγοί ανοίγουμε με τεράστια άνεση την πόρτα, χωρίς να τσεκάρουμε καλά αν περνάει κάποιος. Για να μην καταλήξεις με κάποιον ποδηλάτη ή μηχανάκι κολλημένο στην πόρτα σου, το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις- μετά την απαραίτητη ρύθμιση της ασφάλειας για τους επιβάτες, είναι να ανοίγεις την πόρτα του οδηγού με το δεξί χέρι (και αντίστοιχα του συνοδηγού με το αριστερό).


Το λεγόμενο 'dutch reach' είναι ένα κόλπο που έρχεται από την Ολλανδία, όπου κυκλοφορούν εκατοντάδες ποδηλάτες και μπορεί να σε σώσει από ατυχήματα. Όταν λοιπόν πας να ανοίξεις την πόρτα κάντο με το αντίθετο χέρι γιατί έτσι η πόρτα δεν θα μπορέσει να ανοίξει διάπλατα και δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Τόσο απλό, τόσο αποτελεσματικό.


Read more

Ιταλία: Υπάρχουν ζωντανοί στο ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από την χιονοστιβάδα!Η La Repubblica αναφέρει πως πρόκειται για 6 άτομα


Εντοπίστηκαν από τους διασώστες αλλά δεν έχουν κατορθώσει να τους βγάλουν ακόμα - Καταφτάνουν ελικόπτερα από την Πεσκάρα - Κίνδυνος νέων κατολισθήσεων καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία και λιώνουν οι πάγοι


Υπάρχουν ζωντανοί μέσα στο ξενοδοχείο που θάφτηκε κάτω από μια χιονοστιβάδα στο βουνό Γκραν Σέσσο της Ιταλίας, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.


Η εφημερίδα La Repubblica αναφέρει πως εντοπίστηκαν ζωντανοί έξι άνθρωποι σε έναν χώρο του Ριγκοπιάνο, όμως οι διασώστες δεν έχουν κατορθώσει να τους βγάλουν προς το παρόν. Για το σκοπό αυτό καταφθάνουν ενισχύσεις από την Πεσκάρα, με ελικόπτερα.


Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται ή το ακριβές σημείο μέσα στο ξενοδοχείο δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την ώρα της χιονοστιβάδας μέσα στο ξενοδοχείο βρίσκονταν περίπου 35 άτομα. Από αυτά τέσσερα έχουν εντοπιστεί νεκρά. Σώοι μέχρι στιγμής είχαν βρεθεί μόνο δύο άντρες, που την ώρα που η χιονοστιβάδα γκρέμισε το ξενοδοχείο βρίσκονταν εκτός του κτηρίου.


Read more

Υποδεχθείτε την γάτα… «δεινόσαυρο» (video)


Κάντε στην άκρη και υποδεχθείτε τη γάτα… «δεινόσαυρο» η οποία απολαμβάνει αμέριμνη το λουκούλλειο γεύμα της.


Το υλικό από την Ταϊλάνδη δημοσιεύτηκε στο YouTube την Πέμπτη και έχει γίνει ήδη viral στο Διαδίκτυο.

Ο ιδιοκτήτης της περίφημης γάτας δήλωσε ότι το συγκεκριμένο κούρεμα είναι από τα πλέον δημοφιλή.
Πηγή
Read more

Η ευθεία απειλή του Σόιμπλε στην Ελλάδα για ξαφνικό θάνατοΜόνο με το ΔΝΤ υπάρχει το μνημόνιο διαμηνύει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών

Ξεκάθαρη απειλή στην Αθήνα να δεχθεί τις απαιτήσεις των δανειστών και να κλείσει την αξιολόγηση μαζί με το ΔΝΤ, πραγματοποίησε χθες ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


Ο Σόιμπλε αύξησε κατακόρυφα την πίεση προς την ελληνική κυβέρνηση τονίζοντας ότι εάν οι ελληνικές αρχές δεν καταφέρουν να κλείσουν την αξιολόγηση με το Ταμείο, τότε είναι πολύ πιθανό η γερμανική Βουλή να μην εγκρίνει ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα.


Ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξή του στο δίκτυο Bloomberg, από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, είπε ότι το ελληνικό πρόγραμμα βασίζεται, από την αρχή του 2010, που ξεκίνησε, στη συμμετοχή του ΔΝΤ. Εάν το Ταμείο δεν δεχθεί να συμμετάσχει, τότε αυτό είναι, σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό, ένα σημάδι ότι οι Ελληνες δεν εκπληρώνουν τις δεσμεύσεις τους και έτσι το πρόγραμμα θα λήξει, καθώς η βάση στην οποία στηρίζεται δεν θα υπάρχει.


Αν το ΔΝΤ αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα, τότε η γερμανική Βουλή θα θεωρήσει ότι το πρόγραμμα που είχε εγκρίνει τον Ιούλιο του 2015 έχει λήξει και θα χρειάζεται η υπογραφή ενός νέου, που θα πρέπει και αυτό να πάρει το «πράσινο φως» από το γερμανικό Κοινοβούλιο.


Ο κ. Σόιμπλε επανέλαβε τη θέση που είχε εκφράσει και σε άλλη του συνέντευξη, ότι αυτός «δεν θα συμβούλευε (τους Ελληνες) να δοκιμάσουν να πάρουν το “πράσινο φως”» από τη γερμανική Βουλή για ένα νέο πρόγραμμα καθώς ξεκαθάρισε ότι η αποχώρηση του ΔΝΤ θα είναι ιδιαίτερα δυσμενής εξέλιξη και πως δεν θα είναι σίγουρη η έγκριση επόμενου προγράμματος για την Ελλάδα από τη γερμανική Βουλή. Σύμφωνα με την εκτίμησή του, οι Γερμανοί βουλευτές θα υποστηρίξουν ότι εφόσον οι ελληνικές αρχές «δεν είναι ικανές, με όλη την ευελιξία που τους έχουν δώσει οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, να ολοκληρώσουν τα συμφωνημένα, τότε η προϋπόθεση για την ύπαρξη του προγράμματος δεν υπάρχει πλέον».


Είναι πλέον εμφανές ότι οι παρεμβάσεις του κ. Σόιμπλε κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει με την αξιολόγηση και να δεχθεί τα σκληρά μέτρα του ΔΝΤ.


Το ΔΝΤ, για να παραμείνει στο μνημόνιο θα πρέπει να δει την ελληνική κυβέρνηση να νομοθετεί αρκετές από τις μεταρρυθμίσεις που θεωρεί αναγκαίες, όπως μείωση του αφορολογήτου ή μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού.


Μιλώντας στο Bloomberg στο περιθώριο του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ του Νταβός ο Σόιμπλε είπε ότι «εάν η ελληνική κυβέρνηση δεν τηρεί τις συμφωνίες - και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον το ΔΝΤ διστάζει να συνεχίσει να συμμετέχει- τότε το πρόγραμμα θα τελειώσει» καθώς όπως εξήγησε «έτσι θα καταστρεφόταν η προϋπόθεση για το πρόγραμμα σωτηρίας».

Read more

Χάος στο κέντρο της Μελβούρνης με αυτοκίνητο που έπεσε εσκεμμένα πάνω σε πλήθος ανθρώπωνΤουλάχιστον τρεις νεκροί και 20 τραυματίες από το περίεργο περιστατικό

Τρεις νεκροί και 20 τραυματίες, όταν αυτοκίνητο έπεσε σήμερα, εσκεμμένα, πάνω σε πεζούς στο κέντρο της Μελβούρνης, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, σύμφωνα με την αστυνομίας, αλλά και τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.


Τα ΜΜΕ στην Αυστραλία, αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο κινούνταν παράξενα πριν από το δυστύχημα, που έγινε στη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, την ώρα που ο αριθμός των πεζών αυξάνεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός.


Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το κέντρο της πόλης, ενώ διακόπηκε η λειτουργία του τραμ στην περιοχή του εμπορικού κέντρου στη διάσημη οδό (Bourke Street).


Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άντρας οδήγησε από πρόθεση το αυτοκίνητό του, πάνω στους πεζούς, την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, που η κίνηση είναι αυξημένη.


Το περιστατικό δεν είναι ξεκάθαρο αν σχετίζεται με την τρομοκρατία.


Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.


Η Αυστραλία είναι σύμμαχος των ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ενώ έχει τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή για την αποτροπή επιθέσεων στο εσωτερικό της, από το 2014. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ανακοινώσει ότι έχουν αποτρέψει έναν αριθμό σχεδιαζόμενων τρομοκρατικών επιθέσεων, ενώ έχουν γίνει αρκετές επιθέσεις «μοναχικών λύκων».


Μεταξύ αυτών, η αστυνομική επιχείρηση που έγινε σε καφετέρια στο Σίδνεϊ, με συνέπεια το θάνατο δύο ομήρων και του ενόπλου που έκανε την επίθεση.


Πηγή
Read more

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

«Έξυπνα» ρολόγια θα μας προειδοποιούν για το πότε θα αρρωστήσουμεΈνα «έξυπνο» ρολόι, που παρακολουθεί τα ζωτικά σημεία του οργανισμού του ιδιοκτήτη του, θα είναι σε θέση, στο μέλλον, να τον ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του και συγκεκριμένα, για το πότε πρόκειται να αρρωστήσει.


Σύμφωνα με δημοσίευμά του περιοδικού New Scientist, εμπνευστής αυτής της ιδέας ήταν ο Μάικλ Σνάιντερ, του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια.


Στο πλαίσιο των ο εργασιών του, ο Στάνφορντ φορούσε, για περισσότερο από ένα χρόνο, αισθητήρες. Οι αισθητήρες αυτοί, άρχισαν ξαφνικά να παρουσιάζουν ορισμένες ανωμαλίες. Παρά το γεγονός ότι ένιωθε καλά στην υγεία του, οι αισθητήρες έδειχναν ότι η καρδιά του χτυπούσε ταχύτερα από το κανονικό, η θερμοκρασία του δέρματός του είχε αυξηθεί και τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα του είχαν πέσει.


«Αυτό μου επέστησε αρχικά την προσοχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», δήλωσε ο ίδιος στο New Scientist. Ο Σνάιντερ έκανε εικασίες ότι, πιθανόν να είχε κολλήσει τη νόσο του Lyme (Βορρελίωση) από ένα τσιμπούρι, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Μασαχουσέτη.

Σύντομα ανέβασε πυρετό και ζήτησε από έναν γιατρό να του χορηγήσει το αντιβιοτικό, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της νόσου. Μέσα σε μια ημέρα τα συμπτώματα υποχώρησαν, ενώ οι εξετάσεις που έκανε ο Σνάιντερ αργότερα επιβεβαίωσαν πως είχε δίκιο για τη διάγνωση του.


Με αφορμή αυτό το περιστατικό, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι, τα smartwatches μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανίχνευση των πρώιμων ενδείξεων κάποιας ασθένειας. Για χάρη της έρευνας, τουλάχιστον 40 εθελοντές φορούσαν τις συσκευές, οι οποίες παρακολουθούσαν τους παλμούς της καρδιάς τους και τη θερμοκρασία του δέρματος, για διάστημα δύο ετών.


Όπως φάνηκε από τη μελέτη, οι συσκευές κατέγραφαν ασυνήθιστα υψηλούς παλμούς και μερικές φορές αυξημένη θερμοκρασία δέρματος, έως και τρεις ημέρες προτού οι εθελοντές παρουσιάσουν συμπτώματα κρυολογήματος ή άλλης λοίμωξης.


Με βάση αυτή την παρατήρηση, η ομάδα έρευνας σκοπεύει τώρα να αναπτύξει έναν αλγόριθμο, που θα επιτρέπει στα «έξυπνα» ρολόγια να ειδοποιούν τον χρήστη τους όταν πρόκειται να αρρωστήσει.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ / New Scientist


Read more

Η απίστευτα σέξι Sveta BilyalovaΠόζες που κολάζουν

Όποιος την αντικρίσει δεν ξέρει πού να πρωτοκοιτάξει. Η Ρωσίδα καλλονή, Sveta Bilyalova, είναι από τις πιο σέξι μελαχρινές του Instagram με τον λογαριασμό της να μετρά περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια followers.


Η 24χρονη έχει ποζάρει για γνωστά περιοδικά, διαφημιστικές εταιρίες και για το διάσημο Sports Illustrated. Η φήμη της έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, μέσα από τις σέξι και προκλητικές φωτογραφίες της στις οποίες φροντίζει πάντα τα τονίζει κάλλη της.
Read more

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Μια γυναίκα δεν ψώνισε τίποτα για ένα χρόνο και να πόσα χρήματα εξοικονόμησεH Michelle McGagh είναι δημοσιογράφος στην Telegraph και ασχολείται με τα οικονομικά - πράγμα που δυστυχώς όπως λέει εκείνη, δεν σημαίνει ότι είναι ειδική στην αποταμίευση χρημάτων. Αφού λοιπόν συνειδητοποίησε ότι έχει ξοδέψει χιλιάδες δολάρια σε εντελώς "άχρηστα" πράγματα (καφές, φαγητό απ' έξω, ρούχα), αποφάσισε να μην ξοδεύει για έναν ολόκληρο χρόνο, ξεκινώντας από την Black Friday του 2015.


Τα έξοδά της περιορίστηκαν στο δάνειο, τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, την ασφάλεια ζωής, δωρεές σε φιλανθρωπίες και λογαριασμούς κινητών. Επίσης επέτρεψε στον εαυτό της να παίρνει οδοντόκρεμα, αποσμητικό, σαμπουάν και φαγητό για εκείνη και τον σύζυγό της, για το οποίο συμφώνησαν από κοινού να ξοδεύουν εβδομαδιαία στο μπακάλικο 35 δολάρια. Δεν είχαν όμως καθόλου μπάτζετ για πολυτέλειες - δηλαδή καθόλου σινεμά ή εξόδους στην μπυραρία, όχι γεύματα ή φαγητό delivery, όχι καινούρια ρούχα, όχι διακοπές, όχι συνδρομή στο γυμναστήριο, ούτε καν ένα cheesecake από το σούπερ μάρκετ.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πηγαίνει παντού με το ποδήλατό της, να φοράει τα ρούχα της μέχρι να σκιστούν και μόλις είδε τον χρηματικό της λογαριασμό να ανεβαίνει, ξεκίνησε να δίνει περισσότερα ώστε να ξεπληρώσει το δάνειό της.


Στο τέλος είχε συγκεντρώσει περίπου 23.000 δολάρια περισσότερα απ' ό,τι όταν είχε ξεκινήσει. Οι χειμερινοί μήνες δεν ήταν εύκολοι, αλλά έμαθε να εκτιμά τον ελεύθερο χρόνο της αλλά και τα ρούχα της καταστράφηκαν από την ποδηλασία. Κέρασε βέβαια τους φίλους της μπύρες και αγόρασε ένα εισιτήριο αεροπλάνου για να πάει να δει τον παππού της, αλλά αυτό ήταν όλο.


Read more

Νέα τάση θέλει τις γυναίκες να βάζουν… αυγά στο αιδοίο τους και δεν φαντάζεστε γιατί!Μια εναλλακτική «θεραπεία» η οποία έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα «πηγαδάκια» της υψηλής κοινωνίας και όχι μόνο, προτείνει στις γυναίκες η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Σύμφωνα με τη διάσημη ηθοποιό του Χόλυγουντ, πολλές απεγνωσμένες γυναίκες τής παραπονέθηκαν στον προσωπικό της ιστότοπο ότι πάσχουν από διάφορες μορφές κατάθλιψης, με αποτέλεσμα η ίδια να προτείνει κάτι ανατρεπτικό για την καταπολέμησή της.

Τι; Να βάζουν στο αιδοίο τους ειδικές κινεζικές πέτρες για μασάζ σε σχήμα αυγού, οι οποίες όχι μόνο σταθεροποιούν τις ορμόνες και τους παλμούς του σώματος τους, αλλά αυξάνουν κατακόρυφα τη λίμπιντο «απορροφώντας» την αρνητική ενέργεια και επιτρέποντας στις γυναίκες να έρθουν σε συχνούς οργασμούς!

Η Πάλτροου διευκρινίζει πάντως πως οι πέτρες πρέπει να μπαίνουν πάνω και όχι μέσα στο αιδοίο, υποστηρίζοντας πως όσες ακολούθησαν την κινεζική αυτή «θεραπεία», έμειναν κατενθουσιασμένες με τα αποτελέσματα.

Τόσο η ίδια μάλιστα, όσο και αυτές, κουβαλούν τα «αυγά» στις τσάντες τους κάθε μέρα, καθώς η θετική ενέργεια που εκπέμπουν τις κάνει να νιώθουν πιο ελκυστικές και σέξι!

Για τυχόν ενδιαφερόμενες, οι πέτρες κοστίζουν περίπου 150 ευρώ το ζευγάρι.Read more

Το πιο... τρελό δέντρο της γης, παράγει 40 διαφορετικά φρούτα (video)


Αυτό το δέντρο δεν μοιάζει με κανένα άλλο και είναι το μοναδικό στη γη που καταφέρνει και παράγει 40 διαφορετικά είδη φρούτων. Απίστευτο; Κι όμως... αληθινό.


 Το κατόρθωσε ένας καθηγητής του Syracuse University, ο Σαμ Βαν Ακεν, μπολιάζοντας για αρκετά χρόνια τμήματα του δέντρου με διαφορετικά δέντρα, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μπορεί να παράγει 40 διαφορετικά φρούτα. Και το μπόλιασμα... συνεχίζεται.


Δείτε το απίστευτο βίντεο...Read more

Οι δέκα πιο… περίεργοι γάμοι που έγιναν ποτέ!
Γάμοι γίνονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Όμως, οι γάμοι που θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, είναι μοναδικοί και ιδιαίτερα περίεργοι. Δείτε λοιπόν τους δέκα πιο πρωτότυπους και συνάμα παράξενους γάμους που έχουν τελεστεί παγκοσμίως.

Read more

Κλέλια Ρένεση: Γυμνή στο βιντεοκλίπ του συντρόφου της (video)


Η Κλέλια Ρένεση συμμετείχε στο βιντεοκλίπ του συντρόφου της, Manu Chao. 


Για τις ανάγκες μάλιστα του κλιπ εμφανίστηκε ολόγυμνη να κάνει μπάνιο με τον σύντροφό της μέσα στη θάλασσα.


Read more

Χείλη… για φίλημα!Tα όμορφα χείλη κλέβουν την παράσταση στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Τόσο που, όταν δεν έχει χρόνο να αφιερώσει σε μακιγιάζ, αρκεί να τονίσει τα χείλη της και είναι έτοιμη για έξοδο. Τα τέλεια χείλη χρειάζονται 4 βήματα για να εντυπωσιάσουν:

1. Ενυδατώστε: Πριν βάλετε μολύβι ή κραγιόν, απλώστε ένα lip balm στα χείλη, ώστε να μην δημιουργούνται αντιαισθητικά πετσάκια.

2. Δώστε διάρκεια: Βάλτε το κραγιόν, αφού πρώτα απλώσετε λίγο make-up ή concealer στα χείλη με πινελάκι, ώστε το χρώμα του κραγιόν να φαίνεται πιο έντονο και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.


 3. Δημιουργήστε σωστό περίγραμμα: Ένα καλά ξυσμένο μολύβι θα βοηθήσει πολύ. Αν θέλετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα, επεκτείνετε το περίγραμμα ελαφρώς προς τα έξω. Για μεγαλύτερη διάρκεια, χρωματίστε όλη την επιφάνεια των χειλιών με το μολύβι και περάστε το κραγιόν από πάνω. 4. «Αυξήστε την ένταση»: Χρησιμοποιήστε μολύβι χειλιών έναν τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν που θα φορέσετε και προσθέστε λάμψη με lip gloss στο κέντρο και λίγο concealer γύρω από το περίγραμμά τους.


Read more

Λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει καλύτερα από γιατρούς τον θάνατοΈνα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προβλέψει αν θα πεθάνουν οι ασθενείς με πνευμονική υπέρταση. Το ποσοστό ακρίβειας στις προβλέψεις του λογισμικού σε βάθος ενός έτους είναι της τάξης του 80%, έναντι μόνο 60% για τους γιατρούς.


Οι ερευνητές του Συμβουλίου Ιατρικών Ερευνών της Βρετανίας, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ακτινολογικό περιοδικό «Radiology», σύμφωνα με το BBC, δήλωσαν αισιόδοξοι ότι η τεχνολογία μπορεί μελλοντικά να σώσει ζωές, εντοπίζοντας εκείνους τους ασθενείς που ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου και έτσι χρειάζονται έγκαιρα μια πιο επιθετική θεραπεία.


Το «έξυπνο» πρόγραμμα μαθαίνει να αναλύει εξετάσεις αίματος και απεικονιστικές καρδιολογικές εξετάσεις, εντοπίζοντας τους εκείνους ανθρώπους των οποίων η καρδιά θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερο κίνδυνο. Οι προβλέψεις του μπορούν να φθάσουν μέχρι σε βάθος πενταετίας.


Η υψηλή αρτηριακή πίεση στους πνεύμονες προκαλεί βλάβες στην καρδιά των ασθενών με πνευμονική υπέρταση. Περίπου το ένα τρίτο των ασθενών πεθαίνουν μέσα σε μια πενταετία από τη διάγνωση της πάθησής τους. Αν και υπάρχουν διάφορες θεραπείες, είναι σημαντικό οι γιατροί να κάνουν μια πρόβλεψη για την εξέλιξη κάθε ασθενούς, προκειμένου να διαλέξουν την κατάλληλη για την κάθε περίπτωση θεραπεία.


Το νέο λογισμικό βοηθά ακριβώς σε αυτό, αξιολογώντας το ιατρικό ιστορικό κάθε ασθενούς. Θα ακολουθήσουν δοκιμές του σε διάφορα βρετανικά νοσοκομεία, προτού καταστεί ευρέως διαθέσιμο στους γιατρούς.


Οι ερευνητές ενδιαφέρονται επίσης να δοκιμάσουν τις προγνωστικές δυνατότητες του προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης και σε άλλες νόσους, όπως η καρδιομυοπάθεια.


Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου