Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Pυζόγαλο με σοκολάτα


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη


Υλικά


Για 2-4 άτομα


1 φλιτζάνι ρύζι


200 γραμμάρια σοκολάτα υγείας


1 λίτρο γάλα σόγιας


2 κουταλιές ζάχαρη


1 βανίλια


1/4 κουταλιού του γλυκού κανέλα


Εκτέλεση


Ζεσταίνουμε το γάλα σόγιας σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε δύο κουταλιές ζάχαρη, την κανέλα και την βανίλια.


Ρίχνουμε το ρύζι και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου.


Όταν το ρύζι έχει κάψει, προσθέτουμε τα σπασμένα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει τα υγρά, ανακατεύοντας συχνά.


Αν θέλουμε να το σερβίρουμε παγωμένο όπως το απλό ρυζόγαλο το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 90 λεπτά.


       Κανελόνια με κιμά κοτόπουλου και αρακά





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου