Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σνίτσελ με φασκόμηλο



Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε ένα λαχταριστό πιάτο

Υλικά


- 4 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ


- 250 γραμμάρια τρίμμα φρυγανιάς


- 2 χτυπημένα αυγά


- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φασκόμηλο


- Ελαιόλαδο


- Αλάτι


- Πιπέρι


Εκτέλεση


Χτυπάμε την τριμμένη φρυγανιά με το φασκόμηλο στο μούλτι. Ανακατεύουμε με αλατοπίπερο και το στρώνουμε σε ένα πιάτο.

Βουτάμε τα σνίτσελ στο αυγό και μετά και από τις δύο πλευρές στο τρίμμα φρυγανιάς.

Στρώνουμε τα σνίτσελ σε ένα ταψί και τα βάζουμε  να ψηθούν στο γκριλ του φούρνου για 10 λεπτά. Τότε τα γυρνάμε από την άλλη πλευρά και τα ψήνουμε για άλλα 8 λεπτά.

Τα σνίτσελ μας είναι έτοιμα.


Ρολό σφολιάτας με χοιρινό και κρέμα τυριού που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει γευστικά

Μπουτάκια για δάγκωμα!






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου