Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τι να μην φορέσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο


Δεν είναι εύκολο να επιλέξεις την κατάλληλη εμφάνιση για να δώσεις το «παρών» σε ένα καλοκαιρινό γάμο. Πρέπει να δείχνεις υπέροχη, χωρίς να φοράς κάτι συνηθισμένο και πρέπει να πρωτοτυπήσεις, για να μην καταλήξεις να φοράς το ίδιο φόρεμα με δέκα ακόμη καλεσμένες.


Αυτοί είναι οι τέσσερις χρυσοί κανόνες του «Wedding Style»...


Μη φορέσεις λευκό


Εκτός κι αν θέλεις να επισκιάσεις τη νύφη. Είναι η μέρα της, διάλεξε ένα άλλο χρώμα - τόσα υπάρχουν. Αν επιμένεις, παρ' όλα αυτά να φορέσεις λευκό, τουλάχιστον προσπάθησε το σύνολό σου να μη μοιάζει με νυφικό.


Υπερβολικά outfits


Επειδή είσαι καλεσμένη σε γάμο, δε σημαίνει πως πρέπει να φορέσεις ό,τι πιο εντυπωσιακό και ό,τι πιο φορτωμένο υπάρχει στη ντουλάπα σου, ή στα μαγαζιά. Προτίμησε πιο λιτά, κομψά outfits, που βασίζονται στη μονοχρωμία.


Τζιν


Όχι, όχι, όχι. Το να φορέσεις denim σε γάμο είναι ασέβεια. Αντί γι' αυτό, φόρεσε μια ψηλόμεση παντελόνα μαζί με ένα εντυπωσιακό crop top. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.


Total black


Είσαι σε γάμο. Αντί για ένα μουντό μαύρο σύνολο, διάλεξε ένα μάξι φόρεμα με prints και βάλε φαντασία στα αξεσουάρ σου.


 Το πρότυπο του άνδρα κουβαλητή, τα σεξουαλικά προβλήματα και η νέα τάξη πραγμάτων






Read more

Το τέλος του κόσμου (ξανά) έρχεται…



Νέα εσχατολογική ημερομηνία καταφθάνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2015

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτεινές προφητείες περί επερχόμενου τέλους του μάταιου τούτου κόσμου βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Παρ' όλες τις διαψεύσεις τους βέβαια με κάθε ευκαιρία οι δημοφιλείς ημερομηνίες καθώς και οι απίθανες συνωμοσιολογίες που τις συνοδεύουν συνεχίζουν να ιντριγκάρουν και να έχουν τεράστια απήχηση.


Μετά την μεγάλη διάψευση του τελευταίου τέλους... που αναμενόταν για το 2012 αλλά μας προσπέρασε, μια νέα εσχατολογική ημερομηνία καταφθάνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 όπου και αναμένεται να ζήσουμε άλλη μια συντέλεια όταν ένας αστεροειδής συγκρουστεί με τη γη.


Κατά τους θεωρητικούς- συνωμότες μετά την πτώση του αστεροειδούς στη Γη θα ακολουθήσουν δραματικές κλιματολογικές αλλαγές, που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε βέβαιο θάνατο. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως μερικά τμήματα της Γης θα υποφέρουν από ξηρασία, ενώ άλλα θα πνίγονται από τις καταιγίδες.


Μάλιστα, οι αυτοαποκαλούμενοι ειδικοί δημοσιεύουν τις συγκεκριμένες θεωρίες σε blogs και ιστοσελίδες, με τις ημερομηνίες να ποικίλλουν ανά περίπτωση εμφανίζοντας ως πιθανότερη το διάστημα από 22-28 Σεπτεμβρίου.


Σε κάθε περίπτωση, ο ιστότοπος Skeptoid, συνέταξε μια λίστα των γεγονότων που, σύμφωνα με συνωμοσιολογικούς κύκλους, θα μπορούσαν να...δρομολογήσουν το Τέλος τα οποία λαμβάνουν χώρα μέσα στον Σεπτέμβριο του 2015.


Η εβραϊκή γιορτή του Γιομ Κιπούρ


Η συνάντηση Ομπάμα με τον Πάπα Φραγκίσκο στον Λευκό Οίκο


Η φθινοπωρινή ισημερία


Η μουσουλμανική γιορτή Άιντ αλ Άντχα


Πέρασμα του κομήτη 67Ρ κοντά από τη Γη


Επανεκκίνηση του CERN Large Hadron Collider (γνωστές οι θεωρίες περί ανοίγματος πύλης σε νέα διάσταση κ.ο.κ)


Τέλος της αμερικανικής στρατιωτικής άσκησης Jade Helm


Έναρξη μιας νέας πρωτοβουλίας του ΟΗΕ (Agenda 2030)


Το τέλος του τελευταίου από τα «Τέσσερα Ματωμένα Φεγγάρια»


Αναμενόμενη οικονομική κατάρρευση (με αφορμή την αναταραχή στην Κίνα)


Το τέλος του έτους Σεμιτάχ στο εβραϊκό ημερολόγιο


Ο συνδυασμός αυτών των γεγονότων αναμένεται να φέρει το Τέλος, κι ευτυχώς για την χώρα μας, οι απανταχού συνομωσιολόγοι αποφάσισαν να αφήσουν απ' έξω τις ελληνικές εκλογές...


Τραγικό τέλος για τα ζώα πλημμυρισμένου ζωολογικού κήπου στη Ρωσία






Read more

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τραγικό τέλος για τα ζώα πλημμυρισμένου ζωολογικού κήπου στη Ρωσία


Τιτάνια μάχη να σωθούν όσα επιβίωσαν - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Διασώστες απεγκλώβισαν εξαντλημένα και πεινασμένα ζώα που παρέμεναν επί μέρες παγιδευμένα από τις πλημμύρες στον ζωολογικό κήπο της ρωσικής πόλης Ussuriysk. Μέχρι στιγμής ένα λιοντάρι και τρεις αρκούδες μεταφέρθηκαν αεροπορικώς σε ασφαλές σημείο αλλά ακόμα πολλά ζώα βρίσκονται εγκλωβισμένα στα κλουβιά τους και περιμένουν τη σωτηρία τους.


Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο τουλάχιστον δέκα αρκούδες και τρία volkosoby – διασταύρωση λύκου και σκύλου- περιμένουν την  αερομεταφορά τους από τον πλημμυρισμένο ζωολογικό κήπο «Green Island».


Κτηνίατροι και ακτιβιστές προειδοποίησαν πως τα εξαντλημένα και σε αιχμαλωσία ζώα που επιβίωσαν μετά την υπερχείλιση του ποταμού Rakovka μπορεί να αποτελέσουν απειλή κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσής τους από τον πλημμυρισμένο κήπο.


Πριν φτάσουν στον ζωολογικό κήπο οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εθελοντές προσπάθησαν να ταΐσουν τις παγιδευμένες αρκούδες και τους έδιναν βότκα για να τις ζεστάνουν και να τις κρατήσουν ζωντανές μέχρι να φτάσει ο στρατός και να τις σώσει.


Παρά την επιχείρηση διάσωσης πολλά νεκρά ζώα εντοπίστηκαν να επιπλέουν στους πλημμυρισμένους χώρους του κήπου…


Ορισμένα ζώα πνίγηκαν μέσα στα κλουβιά τους, σύμφωνα με το Russia Today ενώ άλλα κρατήθηκαν στη ζωή δίνοντας πολύωρο αγώνα να κρατηθούν έξω από το νερό και να αναπνεύσουν. Πολλοί λύκοι, ένα λιοντάρι και μία αρκούδα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν νεκρά.


Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται καθώς τα νερά υποχωρούν με την ελπίδα να δοθεί στα εναπομείναντα ζώα μια ελπίδα να ζήσουν.


Για πολλά μεγάλα ζώα θα χρησιμοποιηθούν γερανοί που θα τα μετέφεραν σε ασφαλές σημείο αφού ναρκωθούν.


Οι Αρχές άρχισαν έρευνα για την υπόθεση και αναζητούν τους ιδιοκτήτες του ιδιωτικού ζωολογικού κήπου.











   Εντυπωσιακές εικόνες από τον πλανήτη Γη



πηγη


Read more

Δεν θα το ξαναβάλετε στο στόμα σας - Έτσι μας δηλητηριάζουν με το “αθώο” γάλα...


Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πειστεί με την κατάλληλη πλύση εγκεφάλου, ότι...πρέπει να πίνουν γάλα γιατί είναι η «τέλεια τροφή» προκειμένου να είναι υγιείς. Εχουν μετατρέψει τις αγελάδες σε ένα μοντέρνο εργοστάσιο, μια αέναη μηχανή Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η τέλεια τροφή της φύσης, αλλά, μόνο αν είστε μοσχάρι.


Πιθανότατα θα έχετε ακούσει το σλόγκαν «Το γάλα περιέχει κάτι για τον καθένα».


Εκτός από ασβέστιο κι άλλα μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες, τι άλλο θα μπορούσε να σας προσφέρει το γάλα;


«Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν κάτι που δεν περιέχει καμία άλλη τροφή: Μόλυνση!»


John A. McDougal, MD, του Σχεδίου McDougal και της Ιατρικής McDougal


***


«Μα γιατρέ μου, τι θα γίνει με τα δόντια και τα οστά μου εάν σταματήσω να πίνω γάλα;»


«Τίποτα! Τίποτα που δεν θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς!»


Frank A. Oski MD, πρώην πρόεδρος του τμήματος Παιδιατρικής Του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης



***


«Οι πολιτισμοί με μεγάλη κατανάλωση γάλακτος, έχουν τα υψηλότερα ποσοστά οστεοπόρωσης,


μια ασθένεια που σπάνια συναντάται σε πολιτισμούς που δεν καταναλώνουν γάλα».


Hans Deehl, Dr HSc, Dynamic Living


Όλη η αλήθεια για το ΓΑΛΑ


Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να ακολουθήσουν μία διατροφή βασισμένη σε τρόφιμα φυτικής προέλευσης αποκλείοντας τα περισσότερα ζωικά προϊόντα, ειδικά τα βιομηχανοποιημένα. Η επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει τα οφέλη της καρποφαγικής-χορτοφαγικής διατροφής μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται ο χαμηλός κίνδυνος εμφάνισης οστεοπόρωσης, καρκίνου, διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων. Πολύ συχνά στο email του terrapapers, λαμβάνω ερωτήσεις απο τους αναγνώστες, σχετικά με το γάλα, το αν είναι τελικά βλαβερό για την υγεία ή όχι. Ο άνθρωπος της πόλης, σήμερα πλέον, χάρη και στο Ίντερνετ, ψάχνει ενημερώνεται και ζητά να μάθει την αλήθεια για τα προϊόντα τα οποία η παράδοσή μαζί με τη βιομηχανία των τροφίμων, τα έχουν λανσάρει (προπαγανδιστικά, επαναλαμβάνω) ως υγιεινά.


Η επιστημονική έρευνα, όπως βλέπουμε, έρχεται να μας δώσει τις απαντήσεις καταρρίπτοντας διατροφικούς μύθους και ταμπού επιβεβαιώνοντας ότι η κατανάλωση του γάλακτος μπορεί να προκαλέσει από οστεοπόρωση, καρκίνο, διαβήτη του τύπου 1 μέχρι και αυτισμό. Πως μπορεί να είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;


Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πειστεί με την κατάλληλη πλύση εγκεφάλου, ότι πρέπει να πίνουν γάλα γιατί είναι η «τέλεια τροφή» προκειμένου να είναι υγιείς. Η ανθρωπότητα έχει μετατρέψει τις αγελάδες σε ένα μοντέρνο εργοστάσιο, μια αέναη μηχανή γάλακτος. Πριν από 3.000 χρόνια, μία αγελάδα μπορούσε να δώσει 90 κιλά γάλα σε ένα χρόνο. Σήμερα, κατά μέσο όρο μία αγελάδα δίνει 6.750 κιλά, δηλαδή 75 φορές περισσότερο! Το γάλα είναι μία πολύ ευαίσθητη ουσία που συσχετίζεται με σχεδόν κάθε αδένα και όργανο της αγελάδας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της κανονικής λειτουργίας του ζώου με σκοπό να δημιουργήσει ζωή. Τα σημαντικότερα στοιχεία του οργανισμού του πρέπει να συσχετίζονται με την παραγωγή γάλακτος, έτσι ώστε τα νεογέννητα δαμάλια να κάνουν μια καλή αρχή.


Σήμερα πίνεις μη φυσικό γάλα, προερχόμενο από βομηχανικά – μαζικά εκτρεφόμενες αγελάδες, γενετικά μεταλλαγμένες με τεχνιτή γονιμοποίηση. Κάθε γουλιά γάλα περιέχει ισχυρές αυξητικές ορμόνες όπως οι IGF I και IGF II, λίπη και χοληστερίνη, άλλες 59 ενεργές ορμόνες, αλλεργιογόνα, ζιζανιοκτόνα, μικροβιοκτόνα, διοξίνη, αίμα, νεκρά λευκά αιμοσφαίρια, πάνω από 52 ισχυρά αντιβιοτικά, βακτήρια και ιούς.


Ο Dr. Κωνσταντίνος Μουρούτης έγραψε το βιβλίο «Όλη η αλήθεια για το γάλα», ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Για να παρουσιάσει δηλαδή «την άλλη πλευρά του θέματος», παραθέτοντας τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι και σήμερα, σχετικά με το ρόλο που παίζει το γάλα και τον κίνδυνο ανάπτυξης συγκεκριμένων ασθενειών από την κατανάλωσή του. Όλες τις πληροφορίες που περιέχονται στο βιβλίο, προέρχονται από αξιόπιστες, επιστημονικές και δημοσιογραφικές πηγές.


Εσείς πίνετε γάλα; Απ ότι φαίνεται σχεδόν όλος ο κόσμος πίνει. Στο κάτω-κάτω «όλοι γνωρίζουν» ότι, πρέπει να πίνουν γάλα για είναι υγιείς, να παίρνουν ασβέστιο, έτσι δεν είναι; Χμ ! Όχι απαραίτητα. Η μόνη περίοδος στη ζωή μας κατά την οποία πρέπει να τρεφόμαστε με γάλα, είναι όταν είμαστε μωρά και, μόνο με μητρικό γάλα. Δεν είμαστε φτιαγμένοι για να πίνουμε γάλα από άλλα ζώα. Αν ακούγεται συγκλονιστικό, είναι επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για τα γαλακτοκομικά προϊόντα και ακόμη λιγότεροι να την ακούσουν. Στην πραγματικότητα, επικρίνοντας το γάλα, ειδικά στην Αμερική είναι σαν να επιτίθεσαι στη μητρότητα, τη μηλόπιτα, ή το μπέιζμπολ, εκεί πίνουν το “γάλα-δηλητήριο” καθημερινά σε 5λιτρα.


Με βάση την έρευνα και την ιατρική εμπειρία των, Dr. Peter Dingle, Dr Mark Hyman και Dr. Kevin Woodford, και Gabriela Segura, τα στοιχεία για τις παρενέργειες στην ανθρώπινη υγεία από την κατανάλωση γαλακτοκομικών, είναι συγκλονιστικά. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα – συμπεριλαμβανομένων όλων των παραγώγων γάλακτος, το γάλα, το τυρί, τυρί, το γιαούρτι, το κεφίρ, το παγωτό, κ.λπ. – έχουν σχέση με όλα τα είδη των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών παθήσεων, των αυτοάνοσων νοσημάτων, του καρκίνου, των αλλεργιών, του άσθματος, των παθήσεων του πεπτικού συστήματος, των προβλημάτων του θυρεοειδούς, των νευρολογικών ασθενειών, κλπ. Ο κατάλογος δεν έχει τέλος.


Αυτό φυσικά, έρχεται σε αντίθεση με τις ανανεωμένες συμβουλές του Αμερικάνικου Υπουργείου Γεωργίας (USDA), το οποίο συνιστά να πίνουμε 3 ποτήρια γάλα την ημέρα. Τι το κακό μ’ αυτό; Καταρχήν, πρόκειται για μία σύσταση η οποία δεν βασίζεται αυστηρά στην επιστήμη. Επίσης, κάποιοι από τους «ειδικούς» οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία της διατροφικής πυραμίδας εργάζονται για την βιομηχανία γάλακτος, πράγμα που σημαίνει ότι, δεν είναι και η πιο αμερόληπτη ομάδα ανθρώπων. Ας δούμε τα στοιχεία πιο αναλυτικά. Τα στοιχεία για τις αρνητικές επιπτώσεις των γαλακτοκομικών προϊόντων στην υγεία του ανθρώπου, εδώ και μερικές δεκαετίες, αυξάνονται σταθερά.


Οι παρενέργειες από τα γαλακτοκομικά ξεκινάνε από, απλούς κολικούς του εντέρου και φτάνουν μέχρι και καρκίνο: Το γάλα συνδέεται με πολλές πεπτικές διαταραχές, την κακή υγεία του εντέρου, τροφικές δυσανεξίες και αλλεργίες. Πολλά παιδιά αναπτύσσουν δυσανεξία στο γάλα που, αν μη τι άλλο, προκαλεί υπερπαραγωγή των βλεννογόνων και ρινική καταρροή. Ακόμη χειρότερα, αυτή η δυσανεξία, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά αλλεργικά συμπτώματα. Αυτό συχνά συνδέεται με τον αρνητικό αντίκτυπο των γαλακτοκομικών προϊόντων στο έντερο.


Επίσης, δημιουργούνται κολικοί σε πολλά βρέφη από τη στιγμή που λαμβάνουν γαλακτοκομικά προϊόντα. Η δυσανεξία στη λακτόζη είναι μια «κατάσταση» κατά την οποία το σώμα δεν μπορεί να χωνέψει το σάκχαρο αποτελεσματικά (ή καθόλου) και, που οδηγεί στην κακή υγεία του εντέρου, τους υπερβολικούς βλεννογόνους, τα οξέα και την παραγωγή αερίων καθώς και, ποικίλου βαθμού κοιλιακή δυσφορία. Άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη βιώνουν επίσης, μειωμένη απορρόφηση στο γαστρεντερικό τους σύστημα.


Περίπου το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού (κυρίως στις ανατολικές χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία, η Αφρική και σε μειονοτικούς πληθυσμούς, όπως η αυστραλιανοί αυτόχθονες και οι ιθαγενείς της Αμερικής) έχουν ένα επίπεδο δυσανεξίας στη λακτόζη και είναι πλέον γενικά αποδεκτό ότι αυτή η κατάσταση είναι στην πραγματικότητα ο κανόνας για το ανθρώπινο ζώο. Είναι πιο διαδεδομένη στους Ασιάτες (περίπου 85%) και τους Αφροαμερικανούς (περίπου 50%) σε σχέση με τους Καυκάσιους (περίπου 10%). Πρέπει να επισημανθεί ότι, η αδυναμία αφομοίωσης της λακτόζης αυξάνεται από την παστερίωση η οποία καταστρέφει όλα τα φυσικά ένζυμα που υπάρχουν στο γάλα τα οποία θα έπρεπε κανονικά να βοηθούνε στην πέψη του γάλακτος.


Η τροφική αλλεργία είναι μια ανώμαλη ανοσολογική αντίδραση, η οποία οφείλεται στην ευαισθησία σε ένα τρόφιμο ή σε κάποιο συστατικό του τροφίμου. Αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, ιδιαίτερα στις βιομηχανικές χώρες όπου έχει εκτιμηθεί ότι επηρεάζει περίπου το 1% έως 2% του ενήλικου πληθυσμού και έως το 8% των παιδιών ηλικίας κάτω των τριών. Όσον αφορά τα στατιστικά στοιχεία , η αλλεργία στο γάλα της αγελάδας μπορεί να θεωρηθεί σαν μία από τις πιο κοινές τροφικές αλλεργίες, ιδίως κατά την παιδική ηλικία, με συχνότητα εμφάνισης 2% έως 3% κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής. Εάν αναπτυχθεί μια αλλεργική αντίδραση, δεν οφείλεται πάντα στις διατροφικές συνήθειες του βρέφους. Ένα μωρό μπορεί να εκτεθεί σε πρωτεΐνες που προκαλούν αλλεργική αντίδραση.


Το μητρικό γάλα από μητέρες που έχουν καταναλώσει προϊόντα που περιέχουν αγελαδινό γάλα, μπορεί να είναι άλλη μία απειλή για την ανάπτυξη της αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα, πράγμα που οφείλεται στην απορρόφηση των πρωτεϊνών της αγελάδας, τη διέλευσή τους μέσα από το βλεννογόνο του εντέρου και την απελευθέρωσή τους στο ανθρώπινο γάλα. Η δραστικότητα των αντισωμάτων στην καζεΐνη των βοοειδών καθώς και για την καζεΐνη και τη λακτοσφαιρίνη, είναι ανιχνεύσιμη μόνο στα βρέφη που πίνουν γάλα από το μπιμπερό και όχι στα βρέφη τα οποία πίνουν αποκλειστικά μητρικό γάλα.


Η Καζεΐνη


Η πρωτεΐνη Καζεΐνη που υπάρχει στα γαλακτοκομικά προϊόντα, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, όπως η γλουτένη που υπάρχει σε κάποια δημητριακά όπως το σιτάρι. Μπορεί να προκαλέσει μια αυτοάνοση αντίδραση και / ή να μιμηθεί ενδορφίνες και, να προκαλέσει μεταβολές στην αντίληψη, τη διάθεση και τη συμπεριφορά. Επειδή το γάλα είναι μία απαλή υγρή ουσία, υπάρχουν άνθρωποι που το πίνουν σα νερό για να ξεδιψάσουν. Αυτό είναι μεγάλο λάθος καθώς, η Καζεΐνη, βρίσκεται σε ποσοστό 80% μέσα στην πρωτεΐνη του γάλακτος (3,2 – 3,5 πρωτεΐνες ανά 100gr γάλακτος) και δημιουργεί μία «μάζα» αμέσως μόλις εισέρχεται στο στομάχι, κάνοντας πολύ δύσκολη την πέψη.


Επιπλέον, η Καζεΐνη στο γάλα είναι ομογενοποιημένη. Ομογενοποίηση σημαίνει: Εξίσωση της περιεκτικότητας του γάλακτος σε λίπος με την ανάδευσή του. Ο λόγος για τον οποίο η ομογενοποίηση είναι κακή είναι επειδή, όταν το γάλα ανακατεύεται, εισχωρεί σ’ αυτό αέρας, μετατρέποντας το λίπος του γάλακτος σε οξειδωμένες λιπαρές ουσίες δηλαδή, λίπος σε προχωρημένο στάδιο οξείδωσης.


Ο μηχανισμός δράσης έχει να κάνει με μια αποτυχία ενός συγκεκριμένου ενζύμου που αποσυναρμολογεί τη γλουτένη και την καζεΐνη, μια διαδικασία της πέψης που είναι αναγκαία στο σώμα μας για την απομάκρυνση των θρεπτικών συστατικών αυτών των πρωτεϊνών. Λόγω της αποτυχίας αυτού του ενζύμου να κάνει τη δουλειά του, παραμένει ένα άπεπτο τμήμα των πρωτεϊνών που επιβιώνουν και, στο ανοσοποιητικό σύστημα αυτό το κομμάτι μοιάζει με ιό.


Στη συνέχεια, θεωρώντας ότι πρόκειται για ιό, το σώμα μας προκαλεί ανοσοποιητική άμυνα αντίδρασης για την προστασία του οργανισμού μας από τον «εισβολέα». Επειδή αυτό το κομμάτι γλουτένης ή καζεΐνης είναι παρόμοιο με διάφορες ασθένειες που προκαλούν οι ιοί, το σώμα μας θα δημιουργήσει μια σύνθετη αντίδραση, μια αυτοάνοση αντίδραση, για την οποία υπάρχει η υποψία ότι παίζει ρόλο στην εμφάνιση διαβήτη τύπου Ι, στη σκλήρυνση κατά πλάκας και στον αυτισμό. Πολύπλοκες ανοσολογικές αντιδράσεις, δημιουργούν βλάβες σε διαφορετικούς ιστούς σε διαφορετικούς ανθρώπους και έτσι το φάσμα των ασθενειών ποικίλει. Επίσης, το αχώνευτο κομμάτι της γλουτένης ή καζεΐνης μοιάζει με ναρκωτικό όπως το όπιο, το οποίο έχει σημαντική επίδραση στη συμπεριφορά και το μυαλό μας. Είναι ναρκωτικά στην κυριολεξία και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι είναι τόσο εθισμένοι, στα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη, με τα αποτελέσματα που βλέπουμε γύρω μας.


Ορμόνες και Αυξητικοί Παράγοντες


Πολλά από τα βιοενεργά συστατικά του γάλακτος, περιέχουν ορμόνες και αυξητικούς παράγοντες. Το γάλα περιέχει περισσότερες από 50 ορμόνες και αυξητικούς παράγοντες. Η κατανάλωση του αγελαδινού γάλακτος μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ορμονικές αλλαγές και να διαταράξει την ισορροπία της ινσουλίνης, των αυξητικών ορμονών και της ινσουλίνη-όπως αυξητικοί παράγοντες (IGF) . Ο Παράγοντας Ανάπτυξης Ένα της ινσουλίνης, (IGF-1) έχει ως στόχο να βοηθήσει τα θηλάζοντα μοσχάρια να αναπτυχθούν και να παράξουν νέο ιστό μέσα από τη γόνιμη αναπαραγωγή των κυττάρων.


Ωστόσο, όταν αυτή η ορμόνη εισάγεται στο ενήλικο ανθρώπινο σώμα, το οποίο πλέον δεν αναπτύσσεται, τα κύτταρα μπορούν να ενθαρρυνθούν να αναπαραχθούν σε λάθος χρόνο ή τόπο, παρέχοντας τη βάση για την καρκινική ανάπτυξη. Το αγελαδινό και το ανθρώπινο γάλα, έχουν την ίδια αλληλουχία αμινοξέων των αυξητικών παραγόντων IGF και ως εκ τούτου, ο τύπος IGF της αγελάδας είναι ικανός να δεσμεύσει τον τύπο IGF του ανθρώπου. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ αυτών των επιπέδων ορμονών και των επίπεδων IGF σε αγόρια και κορίτσια που διανύουν την προεφηβεία και, ως εκ τούτου τα εν λόγω επίπεδα σχετίζονται θετικά με το αυξημένο ύψος.


Τα επίπεδα του IGF-1 στο γάλα, μπορεί να έχουν αυξηθεί σημαντικά με την αύξηση της παραγωγής γάλακτος ανά αγελάδα, από την αρχή της γεωργικής επανάστασης. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται στις ΗΠΑ, όπου μπορούν να προσθέσουν IGFs στις αγελάδες οι οποίες αρμέγονται για να αυξηθεί η παραγωγή γάλακτος. Υπάρχει κάποια επιστημονική συζήτηση για το, κατά πόσον η ομογενοποίηση της ορμόνης, της επιτρέπει να αφομοιωθεί και να φτάσει στο αίμα .


Η υπερβολική κατανάλωση γάλακτος προκαλεί οστεοπόρωση


Η μεγαλύτερη και πιο κοινή [σκόπιμη] παρερμηνεία για το γάλα είναι ότι βοηθά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης. Δεδομένου ότι η περιεκτικότητα σε ασβέστιο στο σώμα μας μειώνεται με την ηλικία, μας λένε να πίνουμε πολύ γάλα για την πρόληψη της οστεοπόρωσης. Αλλά αυτό είναι μεγάλο λάθος, ένας δόλιος μύθος. Στην πραγματικότητα, η υπερβολική κατανάλωση γάλακτος προκαλεί οστεοπόρωση.


Είναι κοινή πεποίθηση ότι το ασβέστιο στο γάλα απορροφάται καλύτερα από ό, τι το ασβέστιο σε άλλα τρόφιμα όπως τα μικρά ψάρια, αλλά αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια. Η συγκέντρωση του ασβεστίου στο αίμα του ανθρώπου συνήθως καθορίζεται σε 90-10 mg. Ωστόσο, όταν πίνουμε γάλα, η συγκέντρωση ασβεστίου στο αίμα σας ανεβαίνει απότομα. Παρά το γεγονός ότι με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται οτι έχει απορροφηθεί πολύ ασβέστιο, η αύξηση αυτή στο αίμα έχει το μειονέκτημά της. Όταν η συγκέντρωση του ασβεστίου στο αίμα αυξάνεται ξαφνικά, το σώμα προσπαθεί να επιστρέψει αυτό το μη φυσιολογικό επίπεδο πίσω στο φυσιολογικό με την έκκριση του ασβεστίου από τους νεφρούς μέσω των ούρων.


Με άλλα λόγια, αν προσπαθήσουμε να πίνουμε γάλα για να πάρουμε το ασβέστιο, αυτό στην πραγματικότητα παράγει το ειρωνικό αποτέλεσμα της μείωσης του συνολικού επιπέδου του ασβεστίου στο σώμα σας. Και στις τέσσερις μεγάλες χώρες γαλακτοκομικών προϊόντων, Αμερική, Σουηδία, Δανία και Φινλανδία – όπου καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες γάλακτος σε καθημερινή βάση, υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις καταγμάτων του ισχίου και της εμφάνισης οστεοπόρωσης.


Σε αντίθεση με αυτό, τα μικρά ψάρια και φύκια, με τα οποία οι Ιάπωνες τρέφονται επί χιλιάδες χρόνια και για τα οποία αρχικά υπήρχε η άποψη ότι είχαν χαμηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, περιέχουν ασβέστιο που δεν απορροφάται γρήγορα και με αυτόν τον τρόπο αυξάνει το επίπεδο συγκέντρωσης του ασβεστίου στο αίμα. Επιπλέον, δεν υπήρξαν σχεδόν καθόλου περιπτώσεις οστεοπόρωσης στην Ιαπωνία όταν οι άνθρωποι δεν έπιναν γάλα. Ακόμη και τώρα, δεν ακούμε για πολλούς ανθρώπους που έχουν οστεοπόρωση και οι οποίοι δεν πίνουν γάλα σε τακτική βάση. Το σώμα μπορεί να απορροφήσει το απαραίτητο ασβέστιο και τα ανόργανα συστατικά, τρώγοντας μικρές γαρίδες, ψάρια και φύκια.


Καρκίνος


Ο Παράγοντας Ανάπτυξης Ένα της Ινσουλίνης (IGF-1), έχει συνδεθεί με πολλές μορφές καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη και του καρκίνου του μαστού και, η κατανάλωση αγελαδινού γάλακτος έχει έντονα συνδεθεί με την αύξηση του καρκίνου που εξαρτάται από ορμόνες. Σε μια μεγάλη μελέτη, μια μετά-ανάλυση, διαπιστώθηκε ότι η υψηλή κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων και ασβεστίου συσχετίστηκε με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη.


Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι, άντρες με υψηλότερη κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων είχαν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη από τους άνδρες οι οποίοι κατανάλωναν μικρότερες ποσότητες. Αναλύσεις Δόσης-Απόκρισης, έδειξαν ότι η πρόσληψη γαλακτοκομικών προϊόντων ασβεστίου σχετίζεται θετικά με τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη. Αυτό σημαίνει ότι, όσο περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα καταναλώνονται, τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες για καρκίνο του προστάτη.


Μια μελέτη διαπίστωσε 5,1 φορές υψηλότερο κίνδυνο προηγμένου σταδίου καρκίνου του προστάτη, ενώ σε άλλη έρευνα, βρέθηκε ότι η κατανάλωση γάλακτος ήταν πιο στενά συνδεδεμένη με τα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο του προστάτη. Μεγάλη σχέση επίσης διαπιστώθηκε μεταξύ της κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων και του καρκίνου των όρχεων.


Μια μελέτη 3.300 ασθενών με καρκίνο και 1.300 ατόμων της ομάδας ελέγχου, στην οποία έγινε σύγκριση στην πρόσληψη γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων μεταξύ των δύο ομάδων, βρέθηκε μια σημαντική συσχέτιση μεταξύ της αποκλειστικής κατανάλωσης πλήρους γάλακτος και μεγαλύτερου κινδύνου εμφάνισης ορισμένων μορφών καρκίνου (π.χ., του στόματος, του στομάχου, του ορθού, του πνεύμονα, του μαστού, κλπ.). Τα περισσότερα από τα άτομα στην ομάδα ελέγχου ήταν καταναλωτές γάλακτος με μειωμένα λιπαρά ή με μηδέν λιπαρά. Η μείωση των κορεσμένων λιπαρών συνδέεται με τη μείωση του καρκίνου του στόματος και του τραχήλου της μήτρας. Ορισμένες άλλες μελέτες έχουν συσχετίσει την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων με καρκίνο του μαστού καθώς και με τον καρκίνο των ωοθηκών.


Ο σακχαρώδης διαβήτης (τύπου 1)


Οι τύποι των παρασκευασμάτων αγελαδινού γάλακτος για βρέφη και για παιδιά, βρέθηκε οτι προωθούν την ανάπτυξη του σακχαρώδους διαβήτη τύπου 1 και άλλες ασθένειες του ανοσιακού συστήματος ή νευρολογικές ασθένειες. Η μορφή βρεφικού γάλακτος με βάση το αγελαδινό γάλα, μέσα στους πρώτους τρεις μήνες της ζωής του βρέφους, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο για σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και υπάρχουν περισσότερες από 100 μελέτες που συνδέουν την πρόωρη έκθεση σε γαλακτοκομικά προϊόντα με την εμφάνιση σακχαρώδους διαβήτη (τύπου 1) σε παιδιά που είναι γενετικά επιρρεπή στην ασθένεια.


Τα στοιχεία των μελετών αυτών είναι συντριπτικά. Επιπλέον, έχει αποδειχτεί οτι και η χρήση πρωτεϊνών αγελαδινού γάλακτος σε ζώα, οδηγεί στην ανάπτυξη σακχαρώδους διαβήτη τύπου 1. Σε μια μελέτη σχετικά με τη νέα διάγνωση διαβήτη τύπου 1, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που έλαβαν μέρος στη μελέτη είχαν αντισώματα ικανά να επιτεθούν στις πρωτεΐνες του αγελαδινού γάλακτος. Αυτά τα αντισώματα φαίνεται ότι είχαν αναπτυχθεί λόγω της κατανάλωσης του βρεφικού τους γάλακτος, για να ανταποκριθούν στις πρωτεΐνες που υπάρχουν στο αγελαδινό γάλα αλλά, τα αντισώματα ήταν επίσης σε θέση να επιτεθούν στην ινσουλίνη που παράγουν τα κύτταρα του σώματος.


Τα αντισώματα που προέκυψαν για την καταστροφή των πρωτεϊνών του γάλακτος της αγελάδας κατέληξαν να επιτίθενται στην ινσουλίνη που παράγουν τα κύτταρα των παιδιών. Το ανοσοποιητικό σύστημα του βρέφους αναγνωρίζει τις πρωτεΐνες των βοοειδών ως ξενιστές και παράγει αντισώματα για να τους επιτεθούν. Δυστυχώς, αυτά τα αντισώματα επιτίθενται όχι μόνο τις πρωτεΐνες των βοοειδών αλλά και στα κύτταρα που παράγουν την ινσουλίνη στο πάγκρεας. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην παγκόσμια μελέτη που έχει αρχίσει και στην οποία τα παιδιά δεν καταναλώνουν καθόλου αγελαδινό γάλα, για να φανεί αν μπορεί να προληφθεί ο διαβήτης.


Σκλήρυνση Κατά Πλάκας


Τα στοιχεία που χρονολογούνται από το 1976 δείχνουν ότι, η κατανάλωση αγελαδινού γάλακτος συνδέεται με την ανάπτυξη της σκλήρυνσης κατά πλάκας (MS). Μια μελέτη κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων σε 27 χώρες και 29 πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο βρήκε έναν ισχυρό συσχετισμό μεταξύ του αγελαδινού γάλακτος και της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι, καμία συσχέτιση με το βούτυρο ή το τυρί. Ένας αριθμός πρωτεϊνών του αγελαδινού γάλακτος έχει ήδη αποδειχθεί ότι πρόκειται να γίνει στόχος από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού των ανθρώπων με σκλήρυνση κατά πλάκας .


Περαιτέρω, η ενέσιμη χρήση πρωτεϊνών σε πειραματόζωα έχει προκαλέσει βλάβες στο κεντρικό νευρικό σύστημα των ζώων. Άλλοι ερευνητές έχουν δείξει πώς, ορισμένες πρωτεΐνες στο αγελαδινό γάλα μιμούνται μέρος της ολιγοδενδρογλοιακής γλυκοπρωτεΐνης της μυελίνης, το μέρος της μυελίνης το οποίο θα ξεκινήσει την αυτοάνοση αντίδραση στη σκλήρυνση κατά πλάκας.


Νόσος του Πάρκινσον: Το γάλα έχει επίσης συνδεθεί με τη νόσο του Πάρκινσον (PD). Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μεταξύ περισσότερων από 130.000 ενηλίκων στις ΗΠΑ που παρακολουθούνται εδώ και εννέα χρόνια, εκείνοι που κατανάλωναν τη μεγαλύτερη ποσότητα των γαλακτοκομικών τροφίμων είχαν αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου Πάρκινσον. Οι άνδρες με τα υψηλότερα επίπεδα κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων είχαν 60% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν τη νόσο απότι εκείνοι που κατανάλωναν μικρότερες ποσότητες γαλακτοκομικών προϊόντων, ιδιαίτερα το γάλα. Αυτό υποστηρίζουν παλαιότερα πορίσματα για την πρόσληψη γαλακτοκομικών προϊόντων και την ανάπτυξη της νόσου.


Η ίδια μελέτη έδειξε ότι, οι γυναίκες με μέτρια πρόσληψη γαλακτοκομικών βρέθηκαν επίσης να είναι σε υψηλού κινδύνου περιοχή της νόσου. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι Ιάπωνες και Αμερικανοί άνδρες στη Χονολουλού της Χαβάης που κατανάλωναν περισσότερο από 0,5 λίτρα γάλα την ημέρα είχαν 130% υψηλότερο κίνδυνο να προσβληθούν από τη νόσο του Πάρκινσον, απότι οι άντρες που δεν έπιναν γάλα. Σε μια μελέτη στην οποία συνολικά 128 συμμετέχοντες ανέπτυξαν νόσο του Πάρκινσον, ο κίνδυνος της νόσου αυξήθηκε καθώς η ποσότητα γάλακτος που κατανάλωναν κάθε ημέρα αυξήθηκε. Άτομα που κατανάλωναν περισσότερα από 454 γρ γάλα την ημέρα , είχαν πάνω από τις διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν νόσο του Πάρκινσον απ ότι αυτοί που δεν έπιναν γάλα.


Καρδιοπάθειες


Τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι, η κατά κεφαλή κατανάλωση των πρωτεϊνών γάλακτος και των γαλακτοκομικών σχετίζεται με τα εθνικά ποσοστά θνησιμότητας από καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο, αν και δεν φαίνεται να σχετίζεται με την κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών. Το γάλα ΔΕΝ είναι σπουδαία τροφή. Το αγελαδινό γάλα δεν είναι σπουδαία τροφή για τον άνθρωπο. Αυτό που παρουσιάζεται εδώ, είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό της επιστημονικής βιβλιογραφίας υπογραμμίζοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από την κατανάλωση γάλακτος. Ίσως στο μέλλον να δούμε προειδοποιήσεις για την υγεία στις συσκευασίες του γάλακτος.


Δυστυχώς, σας πουλάνε ένα απατηλό μήνυμα για περισσότερα από 50 χρόνια, ώστε ο καθένας μας να πιστεύει ότι, «το γάλα κάνει καλό στο σώμα σας» και δεν είναι η μοναδική απάτη φυσικά. Κανένα άλλο ζώο στον πλανήτη δεν καταναλώνει γάλα πέρα ​​από τη βρεφική του ηλικία, ούτε καταναλώνει γάλα άλλων ζώων. Παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι είναι τα μόνα ζώα που υποφέρουν από υψηλά ποσοστά χρόνιων ασθενειών. Για να περιπλέξουμε την εξίσωση αυτή ακόμη περισσότερο, μπορούμε να καταστρέψουμε πολλές από τις υγιεινές ιδιότητες του γάλακτος μέσω της διαδικασίας παστερίωσης, συμπεριλαμβανομένων των ενζύμων και των αντιοξειδωτικών, στη συνέχεια να αναμείξουμε το λίπος και τα υγρά μαζί με την ομογενοποίηση και να συνεχίσουμε να το αποκαλούμε, ένα φυσικό τρόφιμο.


Οποιεσδήποτε ευεργετικές ιδιότητες θα μπορούσε να είχε το γάλα σε πολύ μικρές ποσότητες, δεν υπάρχουν πια, λόγω της επεξεργασίας του. Στη συνέχεια, προσθέστε ζάχαρη και χημικά χρώματα για να έχετε ένα αρωματισμένο γάλα και θα έχετε μία απίθανη τοξική ένωση! Η μόνη περίοδος στη ζωή μας κατά την οποία πρέπει να τρεφόμαστε με γάλα, είναι όταν είμαστε μωρά και, μόνο με μητρικό γάλα.


Γυναίκες και στειρότητα


Οι γυναίκες που επιθυμούν αλλά έχουν αποτύχει να συλλάβουν, μπορεί να θέλουν να κάνουν μια ανασκόπηση σχετικά με το πόσο μεγάλο ρόλο έχουν παίξει τα γαλακτοκομικά προϊόντα στη διατροφή τους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Μια ομάδα ερευνητών στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Φιλανδία, αναφέρει ότι όπου η κατά κεφαλή κατανάλωση γάλακτος είναι υψηλότερη, οι γυναίκες τείνουν να αποτυγχάνουν να μένουν έγκυες όσο μεγαλώνουν.


Με εξαίρεση συγκεκριμένους πληθυσμούς της Βόρειας Ευρώπης και των απογόνων τους, οι περισσότεροι ενήλικες χάνουν την ικανότητα να χωνεύουν εύκολα τη λακτόζη. «Επειδή η δυσανεξία στη λακτόζη αποτρέπει την υψηλή κατανάλωση γάλακτος και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων, πλούσιων σε γαλακτόζη –ένα σάκχαρο, προφανώς τοξικό για τα ανθρώπινα ωάρια-, αυτό το γνώρισμα μπορεί να αποβεί σωτήριο», παρατηρεί ο γυναικολόγος Daniel W. Cramer, της Ιατρικής Σχολής του Harvard και οι συνάδελφοί του.


Πριν από πέντε χρόνια, ο Cramer συνέδεσε την κατανάλωση της γαλακτόζης με αυξημένο κίνδυνο για ανάπτυξη καρκίνου των ωοθηκών. Ψάχνοντας για υπόνοιες ότι το σάκχαρο μπορεί να επηρεάζει και τη γονιμότητα, η ομάδα του συνέκρινε δημοσιευμένα στοιχεία από 36 χώρες, σχετικά με τα ποσοστά στειρότητας, κατανάλωσης γάλακτος κατά κεφαλή, και υπολακτασία – την ανικανότητα των ενηλίκων να χωνέψουν τη λακτόζη. Την 1η Φεβρουαρίου, η Αμερικανική εφημερίδα Επιδημιολογίας, ανέφερε ένα συσχετισμό μεταξύ υψηλών ποσοστών κατανάλωσης γάλακτος και γυναικείας στειρότητας, που αρχίζει μόλις στην ηλικία των 20-24 ετών.


Η δύναμη αυτού του ισχυρισμού και το ποσοστό στειρότητας, αυξήθηκε σε κάθε κατά σειρά γηραιότερη ομάδα που μελετήθηκε. Στην Ταϊλάνδη για παράδειγμα, όπου το 98% των ενηλίκων υπογαλακτίζεται, ο μέσος όρος στειρότητας των γυναικών ηλικίας 35-39 ετών, είναι μόνο 26%. Αντίθετα, στην Αυστραλία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι ενήλικες που υπογαλακτίζονται είναι μόνο 5%, το μέσο ποσοστό της στειρότητας είναι 82%.


Όπως αναφέρουν οι συγγραφείς, πολλοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των γαμήλιων εθίμων, των ποσοστών διαζυγίων, της αντισύλληψης και της ατομικής υγείας, επηρεάζουν τη γονιμότητα. Οπωσδήποτε, αναφέρει ο Cramer, η νέα ανάλυση προσφέρει «δημογραφική επιβεβαίωση όλων όσων έχουμε παρατηρήσει πειραματικά, σε ποντίκια που ταΐστηκαν με υψηλά ποσοστά γαλακτόζης και κλινικά σε γυναίκες με γαλακτοσαιμία (ανικανότητα μεταβολισμού της γαλακτόζης)». Παρατηρεί ότι γυναίκες μ’ αυτή την ανωμαλία, που έχουν υψηλά ποσοστά της ζάχαρης στον ιστό, είναι στείρες. Η έκθεση αυτή προέρχεται από το SCIENCE NEWS, 3/12/94. 


Μεθύστε... χωρίς να πιείτε - Η πρώτη παμπ που σερβίρει εισπνεύσιμο αλκοόλ


Read more

Ετοιμοθάνατος νίκησε τον καρκίνο με σπιτική συνταγή - Δείτε πως...


Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Ντάνι τα πάει... θαυμάσια χάρη στην καθημερινή κατανάλωση χυμού σιταρόχορτου, μια θρεπτική υπερτροφή που έχει εκπληκτικά οφέλη στην υγεία.


Σύμφωνα με την Sunday World, o Ντάνι έλαβε γνώση της κατάστασής του όταν βρέθηκε σε κρίση έλκους. Αφού έσπευσε στο νοσοκομείο από την αγροικία στην οποία ζει, οι γιατροί αγωνίζονταν να σταματήσουν την εσωτερική του αιμορραγία ώσπου διαπίστωσαν ότι είχε προσβληθεί από μια σοβαρή μορφή καρκίνου του στομάχου που είχε εξαπλωθεί σε όλο το σώμα του. 


Τον προειδοποίησαν ότι ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί από αυτό, κατά τη γνώμη τους, ήταν να υποβληθεί σε συμβατική χημειοθεραπεία.


Ο Ντάνι όμως αποφάσισε να ερευνήσει κι άλλους τρόπους θεραπείας.


Αργότερα ανακοίνωσε στους θεράποντες γιατρούς του, προς απογοήτευσή τους, ότι θα ακολουθήσει μια σπιτική θεραπεία που περιλαμβάνει σιταρόχορτο. Οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι θα «πέθαινε σε λίγες εβδομάδες» εάν δεν ακολουθούσε τη συμβουλή τους αλλά ο Ντάνι ήταν αποφασισμένος.



«Είπα στους γιατρούς ότι δεν ήμουν έτοιμος να υποβληθώ στην θεραπεία που μου είχαν προτείνει» και όπως αποκάλυψε στην Sunday World «Ήξερα ότι αυτή η θεραπεία θα με σκότωνε».


Όμως η απόφαση αυτή του Ντάνι δεν ήταν βεβιασμένη. Ο Ντάνι είχε ακούσει από έναν φίλο του για τις καταπληκτικές θεραπευτικές ικανότητες του σιταρόχορτου.


Με την πάροδο του χρόνου, ο Ντάνι είχε πειστεί ότι το σιταρόχορτο μπορεί να θεραπεύσει πληθώρα ασθενειών περιλαμβανομένου του καρκίνου. Έτσι αποφάσισε να καλλιεργήσει σιταρόχορτο στο αγρόκτημά του.


«Δεν ήξερα τι να περιμένω αλλά ήμουν αποφασισμένος να το δοκιμάσω» θυμάται ο Ντάνι.«Εντός επτά ημερών η αίσθηση καύσου που είχα στο πλευρό μου είχε φύγει και είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Σταμάτησα να παίρνω τα χάπια που μου είχαν συνταγογραφηθεί και δεν πήρα ούτε ένα από τότε. Ένα μήνα αργότερα, ο πόνος είχε εξαλειφθεί πλήρως και ήξερα ότι θεραπευόμουν. Το σιταρόχορτο έκανε τη δουλειά του.»


Ο Ντάνι όχι μόνο ήταν σε θέση να διακόψει την αγωγή των συνθετικών φαρμάκων που του είχαν συνταγογραφηθεί, αλλά κέρδισε και όλο το βάρος που είχε χάσει λόγω της χρήσης τους για την ασθένειά του.


Ξεκίνησε με μία ουγγιά (περίπου 30 γρ) σιταρόχορτου τη μέρα και σταδιακά έφτασε τις 7 ουγγιές (περίπου 200 γρ). Ο Ντάνι θεράπευσε αποτελεσματικά τον καρκίνο του και αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη της θαυματουργής αναγεννητικής δύναμης του σιταρόχορτου.


«Ξέρω ότι πολλοί γιατροί πιστεύουν ότι το σιταρόχορτο δεν έχει την ικανότητα να σκοτώσει τον καρκίνο, αλλά εγώ είμαι μια ζωντανή απόδειξη ότι το κάνει», προσθέτει. «Κι αν και πολλοί γιατροί δεν θα το παραδεχτούν δημοσίως, σταδιακά πείθονται για τα οφέλη του σιταρόχορτου. Οι άνθρωποι με ρωτούν πως τα κατάφερα και εγώ τους λέω μόνο μια λέξη «Σιταρόχορτο»»


Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως η άποψή μας είναι πως η κάθε θεραπεία θα πρέπει να χορηγείται υπό τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών.





Απίστευτη ανακάλυψη: Το δηλητήριο σφήκας σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα του ανθρώπου





Read more

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το… πή@@@α: Έκαναν αχαλίνωτο σεξ μπροστά στους περαστικούς σε παραλία της Ρόδου!


«Καυτές» σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των λουόμενων στην παραλία Τσαμπίκα της Ρόδου.Δυο τουρίστες αποφάσισαν να επιδοθούν σε ερωτικά παιχνίδια με θέα το… γαλάζιο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα!


Έτσι, όπως βλέπετε, τα «πέταξαν» όλα και άρχισαν να κάνουν σεξ στο καπό του αυτοκινήτου! Το πιο τραγικό είναι ότι εκείνη την ώρα στην παραλία ήταν ακόμη και παιδιά… Κάτι, όμως, που φαίνεται πως δεν ενόχλησε καθόλου το ξαναμμένο ζευγάρι!


Μόλις τελείωσαν μπήκαν ήρεμοι και ικανοποιημένοι (;) στο αμάξι και έφυγαν σαν να μην συνέβη τίποτα…


Το βίντεο τράβηξε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας και έχει γίνει ήδη viral!


Δείτε το…





                Το πιο καυτό οτοστοπ!!!



πηγη


Read more

Απίστευτη ανακάλυψη: Το δηλητήριο σφήκας σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα του ανθρώπου



Χωρίς να κάνει ζημιά στα γειτονικά υγιή κύτταρα 

Μπροστά σε μια εκπληκτική ανακάλυψη βρίσκονται ερευνητές, οι οποίοι πιθανότατα ανακάλυψαν ένα ισχυρό όπλο κατά του καρκίνου.

   Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, το δηλητήριο που βγαίνει από το κεντρί μιας βραζιλιάνικης σφήκας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά του καρκίνου, καθώς περιέχει μια τοξίνη που σκοτώνει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να κάνει ζημιά στα γειτονικά υγιή κύτταρα.

 Οι Βραζιλιάνοι και Βρετανοί ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Ζοάο Ρουγκιέρο Νέτο του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιοφυσικής "Biophysical Journal", ανακάλυψαν ότι η επιθετική σφήκα Polybia paulista, η οποία ενδημεί στα νοτιοανατολικά της χώρας, όταν τσιμπάει, απελευθερώνει την τοξίνη ΜΡ1, που βοηθά το έντομο είτε να σκοτώνει τη λεία του, είτε να αμύνεται αποτελεσματικά.

 Οι επιστήμονες έβαλαν την εν λόγω τοξίνη κάτω από το μικροσκόπιο στο εργαστήριό τους και διαπίστωσαν πως μπορεί να εξουδετερώσει τη μεμβράνη των καρκινικών κυττάρων, χωρίς να πειράξει τα υγιή κύτταρα. 

Οι ερευνητές κατάφεραν να ανακαλύψουν τον εμπλεκόμενο βιολογικό μηχανισμό που επιτρέπει κάτι τέτοιο. Τα πειράματα πάντως βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και χρειάζεται περισσότερο μελέτη για να διασφαλισθεί ότι η εν λόγω δραστική ουσία είναι ασφαλής για τους ανθρώπους. Πάντως οι ερευνητές αισιοδοξούν ότι μελλοντικά μπορεί να καταλήξουν σε μια νέα κατηγορία αντικαρκινικών φαρμάκων, που θα ενταχθούν στο ευρύτερο «οπλοστάσιο» κατά του καρκίνου.


Θέλει να γεννήσει στη θάλασσα με τη βοήθεια των δελφινιών. Εσείς θα το κάνατε; 


Πηγή



Read more

Μυστικά για σωστή απολέπιση (video)

Στα πλαίσια της σειράς ‘Vogue Beauty School’ το βρετανικό περιοδικό παρουσιάζει ένα βίντεο για τα μυστικά της σωστής απολέπισης. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απολέπιση είναι απαραίτητη για μια απαλή και καθαρή επιδερμίδα χωρίς ψεγάδια.


Αρχικά καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με το κατάλληλο προϊόν για τον τύπο της επιδερμίδας μας . Ταμπονάρουμε το πρόσωπό μας και εφαρμόζουμε το προϊόν απολέπισης. Κάνουμε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και ξεβγάζουμε με μια βρεγμένη πετσέτα.




      Πώς γερνά το ανθρώπινο πρόσωπο;


Read more

Ξανθός «πύραυλος» εκτοξεύει τη λίμπιντο



Κάθε φωτογραφία της Amanda Lynn είναι και ένα σύντομο ταξίδι στην απόλαυση. Η εκρηκτική ξανθιά δεν διστάζει δευτερόλεπτο να πετάξει τα ρούχα της προς τέρψιν των απανταχούθαυμαστών της.


Το Instagram του μοντέλου αξίζει λίγα λεπτά από τον χρόνο σας…

Δείτε τις φωτογραφίες της Amanda Lynn













Η Nora Segura γδύνεται χωρίς ενδοιασμούς


πηγη






Read more

Και όμως... παγωτό «τσουρέκι»



Ιδιαίτερη γεύση έχει αυτό το παγωτό κι όσο κι αν φαίνεται περίεργο δεν περιέχει ίχνος από τσουρέκι.   Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα ετοιμάσουμε στο σπίτι εύκολα και γρήγορα ένα φανταστικό παγωτό τσουρέκι. 


Υλικά  


150 ml κρέμα γάλακτος

1 ερμόλ

4 κ.σ. ζάχαρη

5 δάκρυα μαστίχας χτυπημένα στο γουδί να γίνουν σκόνη 

½ κ.γλ. μαχλέπι σκόνη

1 κουτί γάλα εβαπορέ light

Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε ψιλοκομμένα γλυκά του κουταλιού ή φέτες τσουρεκιού κομμένες σε κομματάκια.


Εκτέλεση


Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ. Προσθέτουμε το ερμόλ, το γάλα, τη μαστίχα και το μαχλέπι και το γλυκαντικό και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να ομογενοποιηθεί.


Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα δοχείο που να μπορεί να μπει στην κατάψυξη και εάν θέλουμε προσθέτουμε το γλυκό του κουταλιού και το τσουρέκι και ανακατεύουμε απαλά να πάνε σε όλο το μείγμα μας.


Πριν σερβίρουμε το παγωτό το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει ελαφρώς.


        Σοκολατένιο κέικ χωρίς αυγά και γάλα



Πηγή: delicieuses




Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου