Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Corn dogs στο τηγάνι


Λαχταριστή και τραγανή παραλλαγή του χοτ ντογκ σε ξυλάκι

Υλικά για 4 άτομα


1 συσκευασία λουκάνικα για hot dog

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

1/2-1 φλιτζάνι ξινόγαλα

1 αυγό

άμυλο καλαμποκιού για την επικάλυψη

10 ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση


Προθερμάνετε το ηλιέλαιο σε μια μεγάλη κατσαρόλα  στους 180 βαθμούς. Κόψτε τα λουκάνικα στη μέση και τα περνάτε μέσα από τα ξυλάκια.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι ξινόγαλα και 1 αυγό και ανακατεύετε να αναμιχθούν καλά.

Η ζύμη πρέπει να είναι παχύρρευστη. Αν είναι πολύ ωστόσο προσθέστε λίγο περισσότερο γάλα.

Βάλτε λίγο άμυλο καλαμποκιού σε ένα πιάτο, βουτάτε κάθε λουκάνικο και τα τηγανίζετε αμέσως, γυρίζοντας αρκετές φορές για να ροδίσει ομοιόμορφα. Σερβίρετε προαιρετικά με κέτσαπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου