Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Κάνουν πίσω για τα μπλοκάκια: Εισφορά 10% το προσωρινό σχέδιο της κυβέρνησηςΤο προσωρινό σχέδιο της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους με μπλοκάκια που επιβαρύνονται από το νέο σύστημα εισφορών αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η «Αυγή».


Σύμφωνα με αυτό, η νέα ρύθμιση προβλέπει οι ελεύθεροι επαγγελματίες που εργάζονται σε έναν ή δύο εργοδότες με δελτίο παροχής υπηρεσιών καθώς και οι μισθωτοί με παράλληλη (δεύτερη) απασχόληση για την οποία εκδίδουν δελτίο παροχής υπηρεσιών με μπλοκάκια να καταβάλουν ως εισφορά το 10% των αμοιβών τους αντί του 26,9%.


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας η ρύθμιση της «προσωρινής» εισφοράς μπορεί να προχωρήσει ακόμα και εντός της ημέρας και θα ισχύει μέχρι να λυθούν όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας επιμερισμού των ασφαλιστικών εισφορών με τον εργοδότη ή τους δύο εργοδότες.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΥΓΗ»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου