Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Δοκιμάστε ριζότο με καρότο και κρεμμύδι



Λαχταριστό ριζότο με έντονο άρωμα και γλυκιά γεύση

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη


Υλικά


Για 2-4 άτομα


2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι

50 γραμμάρια τριμμένο καρότο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί

Παρμεζάνα

Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι


Εκτέλεση


Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.


Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει. Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου