Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ποια είναι τα τρία είδη απιστίας
Οι γυναίκες χωρίζουν πιο εύκολα

Η απιστία χωρίζεται για πολλούς σε συναισθηματική και σωματική ενώ φαίνεται, σύμφωνα με έρευνες ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο ανεκτικές ως προς τις συμπεριφορές που θεωρούν απαγορευτικές στη σχέση. 


Έτσι αποφασίζουν πιο εύκολα να οδηγηθούν στο χωρισμό λόγω της απιστίας. Ποια είναι όμως τα τρία είδη αυτής; Ας δούμε, σύμφωνα με τους ειδικούς παρακάτω...


1. Παθολογική απιστία


Το συγκεκριμένο είδος έχει συχνά τις ρίζες του στον ναρκισσισμό, δηλαδή η παράνομη σχέση λειτουργεί ως μέσο ικανοποίησης του εγωισμού του ατόμου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η παράνομη σχέση προκύπτει λόγω σεξουαλικού εθισμού.


2. Απιστία λόγω παραμέλησης


Το άτομο που προχωρά στην απιστία αισθάνεται ότι δεν λαμβάνει τη δέουσα προσοχή από τον σύντροφο του και αναζητά την τρυφερότητα και την κατανόηση σε άλλα πρόσωπα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό το είδος απιστίας συχνά ξεκινά ως φιλία και αργότερα η σχέση σταματά να είναι πλατωνική. Αυτό το είδος είναι πολύ συχνό μεταξύ ζευγαριών που είναι περισσότερο φίλοι ή συγκάτοικοι παρά εραστές.


3. Απιστία λόγω «ελλείψεων» στη σχέση


Είναι το συνηθέστερο είδος απιστίας και σκοπός του είναι να καλυφθούν «κενά» που υπάρχουν ή που νομίζει το άτομο ότι υπάρχουν στη σχέση. Το άτομο που υποκύπτει σε αυτό το είδος απιστίας συνήθως αισθάνεται ότι δεν έχει βρει το άλλο του μισό και χρησιμοποιεί ένα τρίτο πρόσωπο) προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου