Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Μπισκότα με κακάο και βούτυρο



Εύκολη συνταγή για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας

Υλικά για 6-8 άτομα


100 γραμμάρια κουβερτούρα σε σταγόνες

200 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη

1 βανίλια σκόνη

4 κουταλιές της σούπας κακαό

1 αυγό

100 γραμμάρια λευκή σοκολάτα σε σταγόνες

1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ

150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

120 γραμμάρια βούτυρο

Εκτέλεση


Βάζουμε στον κάδο του μίξερ 120 γραμμάρια βούτυρο και 200 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τη βανίλια, το μπεικιν πάουντερ, το κακάο και το αλεύρι.

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας. Μοιράζουμε το μείγμα σε ένα ρηχό ταψί με ένα κουτάλι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά. Αφήνουμε τα cookies να κρυώσουν και τα βγάζουμε από το ταψί.


                                                                      Δείτε Επίσης

                                         Κρέμα σοκολάτα



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου