Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Συνταγή για σπιτική κέτσαπ



Τι θα λέγατε για την αγαπημένη σως φτιαγμένη από τα χεράκια σας;

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

 

Yλικά

 

Για 4-6 άτομα

 

2 κιλά ντομάτες

1 κόκκινη πιπεριά

1 πράσινη πιπεριά

1 κρεμμύδι

2 κουταλιές του γλυκού ξύδι

1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι

1 κουταλιά του γλυκού μπαχάρι

1 κουταλιά του γλυκού Αλάτι

1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 

 

Εκτέλεση

 

Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες για να τις βράσουμε μαζί με τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το πιπέρι, το μπαχάρι και το αλάτι για περίπου μία ώρα.

 

Αφήνετε να κρυώσει και τα περνάτε από το μπλέντερ. Βάζετε τη σάλτσα σε βαζάκια, σκεπάζετε την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο και τα κλείνετε. Φυλάξτε στο ψυγείο.


Δείτε  ακόμα:

Cheesecake γιαούρτι με σάλτσα σύκο και ούζο




 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου