Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

ΒΟΜΒΑ στην αγορά αυτοκινήτου - Ποια εταιρεία ανακαλεί 700 οχήματά της;


Στην ανάκληση Opel Antara προχωρά η εταιρεία GM Ελλάς Α.Ε, γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων Opel στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.


Η ανάκληση αφορά 700 οχήματα, παραγωγής από 2007 έως 2010, εξοπλισμένα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, στα οποία υπάρχει η πιθανότητα ακούσιας ενεργοποίησης του κινητήρα με ενδεχόμενη κίνηση του οχήματος, όταν τοκλειδί βρίσκεται στην κλειδαριά ανάφλεξης στην θέση LOCK (OFF) και έχει επιλεγεί κάποια ταχύτητα στο κιβώτιο ταχυτήτων. To ενδεχόμενο αυτό οφείλεται σε έντονη φθορά του κυλίνδρου της κλειδαριάς ανάφλεξης.


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για βλάβες ή ατυχήματα που να σχετίζονται με την παραπάνω διορθωτική ενέργεια.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της GM Ελλάς Α.Ε, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση, το συντομότερο δυνατό, των σχετικών ανταλλακτικών και θα υπάρξει νεότερη πληροφόρηση για την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών καθώς και για τις σχετικές επισκευαστικές οδηγίες.

Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου