Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Το μικρό μυστικό για την τέλεια μακαρονάδα



Τι αποκαλύπτει κορυφαίος σεφ


Ένας κορυφαίος σεφ αποκάλυψε ένα απλό μυστικό για την τέλεια μακαρονάδα με σάλτσα. Ίσως πρόκειται για ένα σχετικά εύκολο πιάτο, αλλά αρκετοί μάλλον δε το μαγειρεύουμε σωστά. Ο Scott Conant, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Fusco στη Νέα Υόρκη - έχει χαρακτηριστεί «ο μαέστρος των ζυμαρικών»- μοιράστηκε το μυστικό του για νόστιμη μακαρονάδα.


Όπως αποκαλύπτει, το μυστικό είναι να προσθέσουμε λίγο από το νερό όπου βράζουν τα μακαρόνια, στη κατσαρόλα με τη σάλτσα για να απογειωθεί η γεύση και να απελευθερωθούν τα αρώματα. Ο ίδιος, σημειώνει ότι μια καλή χούφτα από Bucatini (λεπτά σπαγγέτι σαν νουντλ) είναι η τέλεια ποσότητα για μια ατομική μερίδα και πως απαιτούνται μόλις 10 λεπτά για το τέλειο βράσιμο.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου