Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Τα τρία σενάρια για το πετρέλαιο κίνησης και τη βενζίνηΕξετάζεται μείωση των τελών κυκλοφορίας

Σενάρια - φωτιά για τους φόρους στα καύσιμα εξετάζει η κυβέρνηση με αντάλλαγμα τη μείωση των τελών κυκλοφορίας.


Σύμφωνα με τα Νέα, τα σενάρια που επεξεργάζονται στο υπουργείο οικονομικών τα τέλη κυκλοφορίας θα μπορούσαν να μειωθούν στο μισό με μεγάλη αύξηση όμως στις τιμές των καυσίμων.


Στο πρώτο σενάριο που έχει προτείνει η κυβέρνηση προβλέπεται αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στη βενζίνη κατά 10 λεπτά. Αυτό θα επιφέρει αύξηση στην τιμή της αμόλυβδης κατά 13 λεπτά, δηλαδή θα διαμορφωθεί στα 1,48 ευρώ το λίτρο.


Το δεύτερο σενάριο προβλέπει τα υφιστάμενα τέλη κυκλοφορίας να μειωθούν και να αντικατασταθούν με αύξηση φόρων στις τιμές των καυσίμων.


Στο τρίτο σενάριο το οικονομικό επιτελείο προτείνει εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ντίζελ κίνησης με την βενζίνη. Αυτό θα σημαίνει αύξηση 40%. Δηλαδή το πετρέλαιο κίνησης από το 1 ευρώ θα φτάσει πάνω από 1,4 ευρώ το λίτρο.Πέντε «ονειρικά» επαγγέλματα που δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου