Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Αυτό το τεστ αλήθειας ανάμεσα σε ζευγάρια έγινε viral - Δεν φαντάζεστε τι έγινε...


Θα έκανες ποτέ τέτοιο τεστ έστω και με έναν ή μία, πρώην; 


Και άντε όταν οι ερωτήσεις είναι εύκολες;


Μετά που δυσκολεύουν;


Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε μία σειρά από ζευγάρια που δέχτηκαν να συναντηθούν ενώ η σχέση τους είχε τελειώσει και να απαντήσουν σε δύσκολες απαντήσεις.


Εκτός από τους ίδιους στο πείραμα θα συμμετείχε και ένας ανιχνευτής ψεύδους, ο οποίος θα διασφάλιζε ότι σε κάθε ερώτηση, η απάντηση κάθε πρώην συντρόφου θα ήταν ειλικρινής.


Για μερικούς, η παρουσία του ανιχνευτή ψεύδους έμοιαζε πραγματική κόλαση, παρόλα αυτά δέχτηκαν να συνεχίσουν. 


Οι ερωτήσεις αρχικά, ήταν απλές και λιγότερο ακίνδυνες.  «Παρακολούθησες ποτέ τι κάνω στα κοινωνικά δίκτυα» ή «Έψαξες ποτέ το κινητό μου;».


Στη συνέχεια όμως έγιναν κάπως δύσκολες. «Σκέφτηκες ποτέ ότι θα μπορούσαμε να παντρευτούμε;» ή «Θέλησες ποτέ να κοιμηθείς με κάποια φίλη μου;», ήταν μερικές από αυτές που έκαναν κάθε πλευρά να ιδρώσει μέχρι που έφτασε το πραγματικά επικίνδυνο κομμάτι.«Πιστεύεις ότι κάναμε κακό σεξ;», «Με απάτησες ποτέ;» ή «Είσαι ακόμα ερωτευμένος μαζί μου», ρώτησε κάθε συμμετέχοντας τον πρώην του και αυτόματα η ατμόσφαιρα έγινε κάπως... περίεργη.


Παρόλα αυτά, το video που παρουσιάστηκε αρχικά στο Elite Daily είναι απολαυστικό, ενώ οι αντιδράσεις κάθε ζευγαριού είναι μοναδικές.


Οι περισσότεροι προσπαθούν να είναι ειλικρινείς, αλλά ακόμα και στις περιπτώσεις που κάποιος λέει ψέμματα, και αποκαλύπτεται από τον ανιχνευτή ψεύδους, οι αντιδράσεις του πρώην συντρόφου του είναι πραγματικά διασκεδαστικές.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου