Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Απομακρυσμένο log out από το Facebook


Αν ξυπνήσεις το πρωί και τo relationship status στο Facebook έχει αλλάξει από "σε σχέση" σε "η κατάσταση είναι περίπλοκη", είχες ξεχάσει να κάνεις Log Out! Και αυτό είναι το λιγότερο που μπορείς να πάθεις!


Γιατί να το κάνετε:


Γιατί μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει το κινητό ενός φίλου, τον υπολογιστή του χώρου εργασίας σας ή ενός internet café για να συνδεθείτε στο Facebook και να έχετε ξεχάσει να αποσυνδεθείτε.


Εκτός του ότι έχετε αφήσει σε κοινή θέα τα προσωπικά σας μηνύματα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κάποιος να ποστάρει στη σελίδα σας κάτι που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση ή να μπλοκάρει τον λογαριασμό σας και να μην μπορείτε να ξανασυνδεθείτε.


Τι θα χρειαστείτε:


Ένα λογαριασμό στο Facebook


Μια συσκευή με πρόγραμμα περιήγησης στο internet


5 λεπτά από το χρόνο σας


Η διαδικασία


Μπείτε στη σελίδα του Facebook.


Πατήστε πάνω δεξιά στο βελάκι και επιλέξτε Ρυθμίσεις.


Στη δεξιά στήλη, πατήστε Ασφάλεια.


Πατήστε Από που Συνδέεστε.


Βρείτε τη σύνδεση που θέλετε να τερματίσετε και πατήστε Τερματισμός δραστηριότητας.


Εναλλακτικά μπορείτε να πατήσετε Τερματισμός όλης της δραστηριότητας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου