Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΟΓΑ Επίδομα τέκνων: Τρίτη 20 Δεκεμβρίου η πιθανότερη ημερομηνίαΕπιδόματα που θα καταβληθούν αυτή τη βδομάδα

Ο ΟΓΑ θα πληρώσει τις επόμενες μέρες σε περίπου 700.000 δικαιούχους τα οικογενειακά επιδόματα, συγκεκριμένα επίδομα τέκνων και ειδικό πολυτεκνικό επίδομα. Αυτή τη βδομάδα επίσης θα καταβληθεί το επίδομα αλληλεγγύης σε 120.097 δικαιούχους. Επίσης 17.411 δικαιούχοι θα πιστωθούν τα χρήματα για το επίδομα ενοικίου.


Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε η κ. Αχτσιόγλου εγκρίθηκε η δαπάνη ύψους εκατόν εβδομήντα πέντε εκατομμυρίων (175.000.000,00) ευρώ σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έτους 2016, καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στον ΟΓΑ προκειμένου να επιχορηγηθεί ο Οργανισμός για την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων Δ΄ τρίμηνο 2016 (επίδομα τέκνων και πολυτεκνικά επιδόματα) καθώς και για την πληρωμή εκκρεμών αιτήσεων. Η πιθανότερη ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ είναι η επόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε Επίσης

         ΟΠΕΚΕΠΕ: Τις επόμενες μέρες το υπόλοιπο των επιδοτήσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου