Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

H... προφητεία του Τέκτονα για τους δύο παγκόσμιους πολέμους, τον τρίτο με το Ισλάμ και την καταστροφή του Χριστιανισμού!

Μια ανατριχιαστική επιστολή είχε προβλέψει τόσο τον πρώτο όσο και τον... δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο,ενώ σε αυτήν ο γράφων μιλούσε και για μια τρίτη παγκόσμια μάχη ανάμεσα στη Δύση και Ισλαμιστές ηγέτες!


Η προφητεία προήλθε από τον καπετάνιο του αμερικανικού στρατού Albert Pike, έναν ελευθεροτέκτονα , σχεδόν πριν από 150 χρόνια, μέσω μιας επιστολής που απέστειλε στον Ιταλό πολιτικό Giuseppe Mazzini καιαποκαλύπτει σήμερα το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ.


Η ημερομηνία της επιστολής ήταν 15 Αυγούστου 1871, και η επιστολή επισημαίνει το ξέσπασμα τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.


Ο Albert Pike σε αυτήν προέβλεπε πως ο Α 'Παγκόσμιος Πόλεμος που θα ανατρέψει τους τσάρους της Ρωσίας!


Στη συνέχεια, ισχυρίζεται πως μια τρίτη και τελική μάχη εναντίον ισλαμιστών ηγετών θα αναγκάσει "το έθνος μας να πολεμήσει μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης".



Είπε ακόμη ότι ο Χριστιανισμός θα «καταστραφεί» και μία παγκόσμια κυβέρνηση θα συσταθεί.


Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο πρώην αξιωματικός William Guy Carr σε βιβλίο του η επιστολή αναφέρει: "Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να επιτευχθεί προκειμένου να επιτρέψει στους Illuminati την ανατροπή της εξουσίας των τσάρων της Ρωσίας και να κάνει τη χώρα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού. Στο τέλος του πολέμου, ο κομμουνισμός θα χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει τις άλλες κυβερνήσεις και προκειμένου να αποδυναμώσει τις θρησκείες. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος θα υποκινηθεί εκμεταλλευόμενος τις διαφορές μεταξύ των φασιστών και των πολιτικών Σιωνιστών. Αυτό πρέπει να επιτευχθεί για να καταστραφεί ο ναζισμός να καταστεί ο πολιτικός Σιωνισμός αρκετά ισχυρός ώστε να καθιερωθεί ένα κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη"


Κι αν όλα αυτά ακούγονται παράλογα να έχουν προβλεφθεί το 1870 για διαβάστε και παρακάτω:


Ο Pike, στη συνέχεια, προέβλεψε ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που είπε πως θα «εκμεταλλευτεί τις διαφορές που προκαλούνται από μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών με τους ηγέτες του ισλαμικού κόσμου».


Και συνέχισε: "Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με έναν τέτοιο τρόπο ούτως ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) αμοιβαία να καταστρέψουν ο ένας τον άλλο. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, για μια ακόμη φορά θα διχαστούν σε αυτό το θέμα και θα περιοριστούν να πολεμήσουν μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης.


Θα απελευθερώσει τους μηδενιστές και τους άθεους και θα προκαλέσει έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό ο οποίος σε όλη του τη φρίκη θα δίξει σαφώς στα έθνη την επίδραση του απόλυτου αθεϊσμού, την προέλευση της αγριότητας και την πιο αιματηρή αναταραχή. Τότε παντού, οι πολίτες, θα είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και απογοητευμένοι με τον Χριστιανισμό, θα δεχθούν το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα έλθει τελικά στη δημόσια θέα. Αυτή η εξέλιξη θα προκαλέσει γενική αντίδραση την οποία θα ακολουθήσει η καταστροφή του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού"


Ποιος έχει στην κατοχή του την εν λόγω επιστολή; Υποστηρίχθηκε πως η επιστολή αυτή βρισκόταν κάποτε στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου, αλλά μυστηριωδώς αφαιρεθηκε στη δεκαετία του 1970.


Ωστόσο, στο Βρετανικό Μουσείο και στην κρατική Βρετανική Βιβλιοθήκη δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι η επιστολής ήταν στην κατοχή τους ποτέ.


Διαβάστε  ακόμα:

Μικροσκοπικά ζώα επανήλθαν στη ζωή μετά από κατάψυξη 30 ετών!

 Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου