Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Πανεύκολο παγωτό σάντουιτς



Υλικά

Για το μπισκότο


Ζάχαρη 3/4 ποτήρι νερού

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 2 1/2 ποτήρια νερού

Κακάο 5 κουταλιές σούπας

Αυγά 2 τεμ

Γάλα 1/4 ποτήρι νερού

Βούτυρο 125 γρ ελαφρώς λιωμένο


Για την γέμιση


Παγωτό βανίλια ή της αρεσκείας μας


Οδηγίες


Βάζουμε όλα τα υλικά για το μπισκότο σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά. Τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Αλευρώνουμε τον πάγκο της κουζίνας και με πλάστη ανοίγουμε την ζύμη μας σε πάχος περίπου μισό δάχτυλο. Κόβουμε σε τετράγωνα ή στρογγυλά κομμάτια με ένα ποτήρι, τα στρώνουμε σε λαδόκολλα και με ένα καλαμάκι τα τρυπάμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 -20 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Τα βγάζουμε , αφήνουμε να κρυώσουν, γεμίζουμε με παγωτό τα μπισκότα μας και τα απολαμβάνουμε.


* Μπορούμε να τα γεμίσουμε με διάφορες γεύσεις παγωτού (δείτε αντίστοιχες συνταγές για σπιτικά παγωτά) αλλιώς χρησιμοποιούμε του εμπορίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου