Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Σε τι κάνει καλό ο χαλβάς


Από την Καθάρα Δευτέρα και μετά, δεν υπάρχει σπίτι που δεν έχει χαλβά στο ψυγείο του. Θεωρείται γλυκό της Σαρακοστής, και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα και την Τουρκία.


Δείτε σε τι βοηθάει τον οργανισμό μας και απολαύστε τον άφοβα:


Είναι πλούσιος σε φυτικές πρωτεΐνες και προστατεύει τους μύες.Περιέχει καλά λιπαρά και προστατεύει καρδιά και εγκέφαλο.Έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση, λόγω των βιταμινών Β και Ε που περιέχει.Κάνει καλό στο δέρμα και στα νύχια λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ασβέστιο.Κόβει την όρεξη και βοηθάει την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.Να σημειωθεί βέβαια ότι έχιε αρκετές θερμίδες, αλλά τα πλεονεκτήματα του υπερτερούν έναντι αντιστοίχων θερμιδικά προϊόντων.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου