Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Ο πραγματικός λόγος που τα μάτια μας βγαίνουν κόκκινα στις φωτογραφίεςΤελικά γιατί βγαίνουμε σαν βαμπίρ από το Twilight όταν μας βγάζουν φωτογραφία; 

Η τεχνολογία ευτυχώς είναι σύμμαχός μας και έχει βρει τον τρόπο να διορθώσεις τα κόκκινα μάτια ωστόσο αρκετές φωτογραφίες μας εξακολουθούν να καταστρέφονται από αυτό το ανεξήγητο φαινόμενο.


 Όχι πια, οι ειδικοί του brightside έβαλαν κάτω τα επιστημονικά βιβλία και ανακάλυψαν γιατί βγαίνουμε σαν τριτοξάδερφα της οικογένειας Cullen.


Όταν βρισκόμαστε σε χώρο με χαμηλό φωτισμό οι κόρες μας ανοίγουν αρκετά ώστε να βλέπουμε καλύτερα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εισέρχεται περισσότερο φως στο μάτι. Τη στιγμή λοιπόν που κάνει κλικ η φίλη σου, οι κόρες σου δεν προλαβαίνουν να κλείσουν γρήγορα όταν εμφανίζεται το φως από το φλας έτσι το φως καταλήγει να ανακλάται στα ερυθρά αιμοφόρα αγγεία του χοριοειδή χιτώνα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ματιού, μεταξύ του αμφιβληστροειδή και του σκληρού χιτώνα.


Για να το αποφύγεις και να βγάζεις φυσιολογικές φωτογραφίες λίγο πριν το κλικ κοίτα κάποιο φωτεινό σημείο ώστε να προετοιμάσεις τις κόρες σου για το φως που θα ακολουθήσει.
Δείτε Επίσης

       Οι πιο ακριβές και φθηνές πρωτεύουσες της Ευρώπης


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου