Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Και ποιος δεν θα ήθελε να δουλεύει σε αυτές τις 25 πολυεθνικές; Έχουν το καλύτερο περιβάλλον


Τις 25 πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες ξεχωρίζουν το 2015 για το εργασιακό τους περιβάλλον (World’s Best Multinational Workplaces), ανακοίνωσε το Great Place to Work®. Πρόκειται για την 5η ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Multinational Workplaces. Η Google κατατάσσεται πρώτη, ακολουθούμενη από τη SAS Institute και την W.L. Gore, οι οποίες συνθέτουν την πρώτη τριάδα.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τρεις από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύτηκαν (Microsoft, MARS και Novo Nordisk), το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα, καθώς διακρίθηκαν και στη χώρα μας για το εργασιακό τους περιβάλλον.


Η κατάταξη που δημοσιεύει το Great Place to Work®, είναι αποτέλεσμα της πιο εκτεταμένης ετήσιας έρευνας, παγκοσμίως, όσον αφορά στο εργασιακό περιβάλλον και αποτελεί αναγνώριση των ενεργειών και των πρακτικών των 25 καλύτερων πολυεθνικών.


Οι 14 από τις 25 πολυεθνικές έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ, οι 9 στην Ευρώπη, μία στον Καναδά και μία στη Ν. Αμερική. Η λίστα με τις καλύτερες πολυεθνικές «World’s Best Multinational Workplaces» στηρίζεται στα δεδομένα της έρευνας Best Workplaces που έγινε για τις επιμέρους εθνικές λίστες που συντάσσει το Great Place to Work®.Η λίστα World’s Best Multinational Workplaces περιλαμβάνει τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στην υφήλιο όσον αφορά το εργασιακό τους περιβάλλον. Μία εταιρεία, για να ενταχθεί σε αυτή τη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε πέντε εθνικές λίστες Best Workplaces ανά τον κόσμο, να απασχολεί το λιγότερο 50 άτομα σε κάθε χώρα που διακρίνεται, να έχει τουλάχιστον 5000 εργαζόμενους, παγκοσμίως και το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.


Το Great Place to Work® είναι μία εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης, με διεθνή παρουσία, η οποία βοηθά οργανισμούς και εταιρείες να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα από την ανάπτυξη εργασιακής κουλτούρας εμπιστοσύνης. Το Great Place to Work® παρέχει τις υπηρεσίες του σε εταιρείες, οργανισμούς και κρατικούς φορείς και συντάσσει λίστες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα σε 50 χώρες, μεταξύ των οποίων από το 2003 και στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο, το Great Place to Work® καταγράφει και αναλύει τις απόψεις τους για το εργασιακό περιβάλλον των εταιρειών τους, σε περισσότερους από 5 εκατ. εργαζομένους, από περίπου 6.600 επιχειρήσεις και οργανισμούς που απασχολούν συνολικά πάνω από 12 εκατ. εργαζομένους, παγκοσμίως, (στοιχεία περιόδου 2014-2015).


Ακολουθεί η λίστα των 25 World’s Best Multinational Workplaces για το 2015:


Κατάταξη 2015  Επωνυμία Εταιρείας


1                         Google


2                         SAS Institute


3                          W.L. Gore


4                         NetApp 11


5                         Telefónica


6                         EMC 20


7                         Microsoft


8                         BBVA


9                         Monsanto


10                       American Express


11                       Marriott


12                       Belcorp


13                       Scotiabank


14                       Autodesk


15                       Cisco


16                       Atento


17                       Diageo


18                       Accor


19                       Hyatt


20                       Mars


21                       Cadence


22                       Hilti


23                       EY


24                       H&M


25                       Novo Nordisk


Κυνική ομολογία Γερμανών: Αυτός είναι ο λόγος που κρατάμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη


ΠηγήΔεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου