Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Θεϊκό! Το Facebook και εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ετοιμάζουν κάτι απίστευτο...


Την επίσημη έναρξη λειτουργίας μια πύλης η οποία θα επιτρέπει σε οποιαδήποτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του Facebook.


Η πύλη ονομάζεται internet.org και προσφέρει  στους χρήστες πρόσβαση στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, αλλά και σε κάποιες περιορισμένες διαδικτυακές υπηρεσίες. Σε αυτήν συμμετέχουν κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τοπικές κοινότητες με σκοπό να φέρουν το διαδίκτυο στα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού που δεν έχουν πρόσβαση.


Το internet.org συνέδεσε πέρυσι δωρεάν στο διαδίκτυο πάνω από 9 εκατομμύρια ανθρώπους. Το Facebook δημιούργησε την πρωτοποριακή πλατφόρμα του μαζί με έξι τεχνολογικούς εταίρους και συνέδεσε στο διαδίκτυο 4,5 δισεκατομμύρια νέους χρήστες κυρίως στη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αφρική.


Περισσότεροι από το 50% των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν την πύλη, μέσα σε 30 ημέρες πλήρωσαν για να έχουν πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Αρχειοθήκη ιστολογίου