Τρίτη 12 Απριλίου 2016
Ανακαλύψτε έναν ψεύτη από 6 απλές κινήσεις...
Οι ψεύτες κάνουν συνήθως πολλές γκριμάτσες και μορφασμούς Χρησιμοποιούν πολύ τη γλώσσα του σώματος για να καλύψουν τα ψέματά τους και να δείξουν ότι όσα λένε είναι αληθινά.
Δώστε βάση σε 6 κινήσεις για να αναγνωρίσετε εύκολα και γρήγορα πότε κάποιος σας λέει ψέματα...
1. Καλύπτει το στόμα του
Όταν ο συνομιλητής σας βάζει το χέρι του στο στόμα... κάτι ύποπτο συμβαίνει, αφού ο εγκέφαλος υποδεικνύει υποσυνείδητα
στο σώμα να καταπνίξει τα ψέματα που πρόκειται να ειπωθούν. Επιπλέον, χρησιμοποιεί έναν ψεύτικο βήχα για καλύτερη συγκάλυψη.
2. Αγγίζει τη μύτη του
Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όταν κάποιος λέει ψέματα τότε απελευθερώνονται στο αίμα κετοχολαμίνες που κάνουν το βλενογόννο της μύτης να διαστέλλεται. Αυτό ερεθίζει τη μύτη προκαλώντας φαγούρα.
3. Στρέφει το βλέμμα του αλλού
Ο ψεύτης δεν κοιτάει ποτέ το συνομιλητή του στα μάτια. Ρίχνει το βλέμμα του συνήθως στο πάτωμα ή στρέφει τα μάτια του σε άλλη κατεύθυνση όταν μιλάει. Συχνά τρίβει τα μάτια του δυνατά ή απλώς τα ανοιγοκλείνει πολύ γρήγορα.
4. Τραβάει το αυτί του
Η κίνηση αυτή γίνεται ενστικτωδώς από τον ψεύτη, καθώς δεν θέλει να ακούσει αυτά που λέτε γιατί του προκαλεί άγχος και αγωνία το γεγονός ότι πρέπει να σας απαντήσει με ψέματα.
5. Ξύνει το λαιμό ή τον αυχένα του
Αυτή είναι μία από τις πιο συνηθισμένες κινήσεις ενός ψεύτη, την οποία χρησιμοποιεί για να καλύψει την αμηχανία του την ώρα που λέει ψέματα. Η φαγούρα στο λαιμό ή στον αυχένα είναι σημάδι αβεβαιότητας προς τα λόγια του συνομιλητή.
6. Ανασαίνει πολύ γρήγορα
Όταν κάποιος λέει ψέματα η καρδιά του χτυπάει περισσότερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αναπνοή να χάνει τον κανονικό της ρυθμό, καθώς η ταχυκαρδία επηρεάζει την κίνηση των πνευμόνων.
Δείτε Επίσης
Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της spin off ταινίας του Χάρι Πότερ
Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις
Για "παύση εργασιών" έκανε λόγο ο Τσακαλώτος
Από τη Δευτέρα 18 Απριλίου θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και των επικεφαλής των κλιμακίων, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία έως το Eurogroup στις 22 Απριλίου.
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, επισημαίνοντας ότι «πάμε σε παύση εργασιών» ώστε να μπορέσουν να μεταβούν οι εκπρόσωποι τόσο των θεσμών όσο και της κυβέρνησης στην Ουάσιγκτον για την εαρινή σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας (15-17 Απριλίου).
Σύμφωνα με τον υπουργό, στην προσωρινή παύση των εργασιών συμφώνησαν και οι τέσσερις θεσμοί και η ελληνική κυβέρνηση.
Καθώς, όπως είπε, παρότι υπάρχει πρόοδος στα μεγάλα θέματα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, υπάρχουν πολλά μικρά ζητήματα και δεν επαρκεί ο χρόνος (σ.σ. έως την αναχώρηση σήμερα από την Αθήνα των επικεφαλής των κλιμακίων) για να γραφεί το staff level agreement (συμφωνία επί τεχνικού επιπέδου) που θα παρουσιαστεί στο Eurogroup, για την επικύρωση από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης τής ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.
Μάλιστα, ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε αισιόδοξος ότι «θα καταλήξουμε σε staff level agreement λίγο πριν από το Eurogroup". Από την πλευρά του ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος (σ.σ. είχε ήδη συζητηθεί το ασφαλιστικό με τους εκπροσώπους των θεσμών) ανέφερε ότι «όπως είπε ο Ευκλείδης, δεν υπήρξε αρκετός χρόνος για να καταλήξουμε σήμερα».
Για να συμπληρώσει ο υπουργός Οικονομικών ότι «είμαστε αρκετά κοντά σε πολλά δύσκολα θέματα, δεν θα σας πώ».
Σημειώνεται ότι, τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα τις συζητήσεις ήταν το ασφαλιστικό, το δημοσιονομικό και τα «κόκκινα» δάνεια.
Αντίθετα, δεν ετέθησαν, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ζητήματα των υπουργείων Παιδείας και Δικαιοσύνης, όπως και του νέου Ταμείου αποκρατικοποιήσεων, ενώ ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, που είχε προσέλθει στο κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων στον τομέα της ενέργειας, μετέθεσε χρονικά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των θεσμών.
Για σύγκλιση στα δάνεια μίλησε κυβερνητικός παράγοντας Eν τω μεταξύ, σε σύγκλιση των θέσεων της κυβέρνησης με τους θεσμούς σχετικά με την προστασία, από την πώληση σε funds, στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας με όριο αντικειμενικής αξίας τις 160.000 ευρώ, για μια διετία και συγκεκριμένα μέχρι την εκπνοή του Μνημονίου (Μάιος 2018), αναφέρθηκε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας στο περιθώριο της διαπραγμάτευσης.
Σημειώνεται ότι το όριο της αντικειμενικής αξίας τις 160.000 ευρώ θα προσαυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των τέκνων κατά τα πρότυπα του Νόμου Κατσέλη. Η πρόταση αυτή της Ελληνικής κυβέρνησης θα συζητηθεί με τους εκπροσώπους των θεσμών στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη.
Η εξαίρεση από την πώληση σε funds των "κόκκινων" στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, αποτελεί βασικό θέμα της σημερινής σύσκεψης που έχει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, ωστόσο στην ατζέντα, προκειμένου να κλείσει η διαπραγμάτευση, είναι και η τύχη των κόκκινων δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών με υποθήκη ή προσημείωση την πρώτη κατοικία, τα οποία η ελληνική Κυβέρνηση επιδιώκει να εξαιρεθούν και αυτά από την πώληση σε funds αλλά και η τύχη και των ενήμερων δανείων τα οποία οι θεσμοί έχουν εκφράσει την άποψη ότι και αυτά θα πρέπει να πωλούνται σε funds.
Η διάρκεια της προστασίας, των παραπάνω, συγκεκριμένων κατηγοριών των κόκκινων δανείων (ένα ή δύο χρόνια) και η σύνδεση των όποιων ευεργετικών ρυθμίσεων με συγκεκριμένα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια αποτελούν βασικό θέμα της σημερινής συζήτησης στο Χίλτον καθώς και το ενδεχόμενο της πώλησης σε fund ακόμη και «πράσινων» (ενήμερων) δάνειων.
Δείτε Επίσης
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τρώμε καρκίνο - Διαβάστε ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγετε!
Δευτέρα 11 Απριλίου 2016
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τρώμε καρκίνο - Διαβάστε ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγετε!
Από τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ
Έρχεται τώρα η παρακάτω ανακοίνωση… του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν’ ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού κοινού για τους διατροφικούς κινδύνους σε σχέση με τον καρκίνο, που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας!
Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας παραθέσω αυτό: Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου, οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές…30% οφείλεται στο κάπνισμα, 33% στα τρόφιμα, 5% στην κληρονομικότητα και το υπόλοιπο 32% στις ακτινοβολίες, τους ιούς και τις ορμόνες.
Στα τρόφιμα οφείλεται το 1/3 των καρκίνων του πεπτικού συστήματος. Μερικές απο τις ουσίες που προστίθενται στα τρόφιμα είτε από το περιβάλλον είτε κατά την παρασκευή τους και θεωρούνται καρκινογόνες ή μεταλλαξιογόνες περιγράφονται παρακάτω:
Σολωμός, ξιφίας, γαλέος, τόνος
Τα ψάρια αυτά περιέχουν υδράργυρο σε πολλές περιπτώσεις πάνω από τα επιτρεπτά όρια
. Στην διάρκεια της θητείας μου στον ΕΦΕΤ τέσσερις φορές αποσύραμε από την αγορά ψάρια της κατηγορίας αυτής λόγω αυξημένης ποσότητας υδραργύρου .Ο υδράργυρος προέρχεται από τον Ατλαντικό ωκεανό κυρίως που είναι μολυσμένος με υδράργυρο. Ο υδράργυρος συσσωρεύεται στον οργανισμό και προκαλεί βλάβες στον εγκέφαλο, το κεντρικό νευρικό σύστημα και είναι ύποπτος για καρκινογένεση. Μάλιστα, ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων συνιστά στις έγκυες γυναίκες να μην καταναλώνουν αυτήν την κατηγορία ψαριών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και για τον υπόλοιπο πληθυσμό μια φορά τον μήνα .Παρόμοιες συστάσεις έχουν γίνει και από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων και από τους αντίστοιχους οργανισμούς Αυστραλίας και Καναδά. Επισημαίνεται σε κάθε περίπτωση ότι τα αναφερόμενα αφορούν μόνο αυτήν την κατηγορία ψαριών και όχι τα άλλα είδη, τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για μια υγιεινή διατροφή και ιδιαίτερα τα ψάρια του Αιγαίου.
Επιπλέον ο σολομός ιχθυοτροφείων αλλά και ξιφίας, γαλέος και τόνος περιέχουν πολυχλωριομένα διφαινύλια (κλοφέν,.PCBs) τα οποία συσσωρεύονται στον οργανισμό, δρουν αθροιστικά και προκαλούν βλάβες στο ορμονικό σύστημα του οργανισμού και είναι ύποπτα για καρκινογενέσεις. Τα πολυχλωριομένα διφαινύλια προέρχονται από τους μολυσμένους ωκεανούς. Επισημαίνεται ότι τα ψάρια του Αιγαίου είναι απολύτως ασφαλή απο μετρήσεις που έχουν γίνει και είναι απαραίτητα για την υγιεινή διατροφή. Περαιτέρω η Πολιτεία πρέπει να κάνει περισσότερους και συστηματικότερους ελέγχους για τα εισαγόμενα ψάρια αυτής της κατηγορίας, που δυστυχώς δεν γίνονται.
Χρωστικές
Πριν λίγο καιρό αποσύρθηκε η ερυθρά χρωστική Ε120 ή καρμίνες ή οποία ήταν ύποπτη για καρκινογενέσεις και προστίθεται σε τρόφιμα και αναψυκτικά για να τους δώσει εντονότερο κόκκινο χρώμα. Η χρωστική Ε120 ή Red 2G παράγεται απο ψήσιμο είδους σκαθαριών σε 400 βαθμούς Κελσίου και απομόνωσης απο την σκόνη της χρωστικής. Στην διάρκεια της θητείας στον ΕΦΕΤ αποσύρθηκε η χρωστική Ε129 ως ύποπτη για καρκινογενέσεις που έμπαινε σε λουκάνικα, έτοιμα μπιφτέκια για να γίνονται πιο κόκκινα, σε πτηνοτροφές για να γίνεται ο κρόκος του αυγού πιο κίτρινος όπως και το χρώμα του κρέατος …πιο αλανιάρικο, επίσης στις ιχθυοτροφές σολομού για να γίνεται το κρέας του σολομού πιο κόκκινο και σε μαρμελάδες για πιο έντονο κόκκινο χρώμα..
Παρατηρούμε τις ετικέτες των τροφίμων και ιδιαίτερα των αναψυκτικών και δεν καταναλώνουμε εκείνες που περιέχουν πολλά Ε. Προτιμούμε φρέσκους χυμούς και φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής.
Νιτρώδη, Νιτρικά
Τα νιτρώδη και νιτρικά άλατα που προστίθενται για συντήρηση σε καπνιστά ψάρια, κρέατα, αλλαντικά κλπ. μπορεί να αντιδράσουν με αζωτούχες ενώσεις των τροφών αυτών και να σχηματίσουν νιτροζαμίνες που είναι καρκινογόνες Οι νιτροζαμίνες προκαλούν καρκίνο του οισοφάγου και του ήπατος. Επίσης, σε καπνιστά και ψεροξημένα τρόφιμα είναι πιθανόν να υπάρχουν κυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες όπως το βενζοπυρένιο, που είναι καρκινογόνοι.
Περιορίζουμε την κατανάλωση αυτών των τροφών επίσης λόγω του ότι περιέχουν αυξημένες ποσότητες αλατιού και μπαχαρικών. Κηπευτικά προϊόντα που αρδεύονται απο περιοχές που η γεώτρηση περιέχει νιτρικά ή είναι προϊόντα θερμοκηπίου που έχουν χρησιμοποιηθεί νιτρικά λιπάσματα, τότε είναι πιθανόν να περιέχουν νιτρικά που είναι ύποπτα για καρκίνους στο πεπτικό σύστημα .Επίσης, το νερό γεωτρήσεων που περιέχει πάνω από 50mg/lt σε νιτρικά δεν πρέπει να καταναλώνεται ως πόσιμο.
Κονσέρβες
Στις κονσέρβες υπάρχει ένα εσωτερικό επίχρισμα (επάλειψη) για να μην έρχεται σε επαφή το μέταλλο με το τρόφιμο.Το επίχρισμα αυτό είναι μία πλαστική ουσία που ονομάζεται Δισφαινόλη Α( ΒΡΑ) που σταδιακά μεταφέρεται στο τρόφιμο. Η ΒΡΑ είναι ύποπτη για βλάβες στο συκώτι, στα νεφρά, το αμυντικό σύστημα του οργανισμού,διαβήτη τύπου ΙΙ και καρκινογενέσεις. Έχουν αποσυρθεί απο την ΕΕ, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και Αυστραλία τα πλαστικά μπιμπερό από ΒΡΑ .
Κρεατικά στα κάρβουνα
Κρέατα και προϊόντα κρέατος που υπερψήνονται στα κάρβουνα, το λίπος στην υψηλή θερμοκρασία της φλόγας λιώνει αντιδρά με ανθρακούχες ενώσεις και σχηματίζει καρκινογόνες ουσίες που απορροφώνται από το κρέας. Το ίδιο συμβαίνει και για το καρβουνιασμένο κρεας. Τα τμήματα του καρβουνιασμένου κρέατος πρέπει να αφαιρούνται και το κρέας πρέπει να ψήνεται σε απόσταση απο την φλόγα ή χρήση ηλεκτρικής συσκευής.
Αφλατοξίνες
Γάλα, γαλακτοκομικά προϊόντα, τυρί κλπ, σπόροι, ξηροί καρποί εάν δεν παστεριοποιηθούν κατάλληλα ή οι ξηροί καρποί και σπόροι αποθηκευτούν σε χώρους υγρούς και θερμούς αναπτύσσονται μύκητες που παράγουν μυκοτοξίνες τις αφλατοξίνες που ενοχοποιούνται για καρκίνο του ήπατος. Δυστυχώς, εδώ ο καταναλωτής είναι εντελώς απροστάτευτος και επιτείνεται με την απουσία συστηματικών ελέγχων.
Υπολείμματα φυτοφαρμάκων
Τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων αποτελούν πρόβλημα λόγω της μη συμμόρφωσης των αγροτών και της απουσίας ελέγχων από την πολιτεία. Τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων είναι ύποπτα για βλάβες στο ορμονικό σύστημα του οργανισμού,το κεντρικό νευρικό σύστημα και για καρκινογενέσεις. Τα αυξημένα ποσοστά καρκινογένεσης τα τελευταία χρόνια μεταξύ των αγροτών οφείλεται στη χρήση φυτοφαρμάκων χωρίς προφυλάξεις (γάντια, στολές, μάσκες κλπ).
Η απουσία ελέγχων από την πολιτεία καθιστά τους καταναλωτές απροστάτευτους απο τους κινδύνους που εγκυμονούν τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων, των οποίων οι επιπτώσεις εμφανίζονται αργότερα.Μια συμβουλή προς καταναλωτές είναι να πλένουν καλά τα τρόφιμα αυτά, να ξεφλουδίζουν όσα ξεφλουδίζονται, να καταναλώνουν προϊόντα εποχής οχι θερμοκηπίου και σε περιπτώσεις βιολογικά προϊόντα.
Ακρυλαμίδη
Περισσότερο από δέκα χρόνια πριν στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Σουηδίας ανακοίνωσαν Σουηδοί επιστήμονες ότι αμυλούχα τρόφιμα που θερμαίνονταν σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 150 βαθμών Κελσίου σχηματίζονταν μια ουσία την ακρυλαμίδη και μάλιστα όσο υψηλότερη ήταν η θερμοκρασία τόσο μεγαλύτερη ήταν και η ποσότητα της παραγόμενης ακρυλαμίδης. Έτσι παξιμάδια, δημητριακά πρωινού, κουραμπιέδες, τηγανητές πατάτες, φρυγανιές, τσίπς κάθε κατηγορίας, ποπ κόρν, κλπ κατά το ψήσιμο σχηματίζεται ακρυλαμίδη, η οποία θεωρείται ύποπτη καρκινογενέσεων.
Η ακρυλαμίδη δεν υπάρχει στα τρόφιμα που αναφέρθηκαν, αλλά σχηματίζεται κατά το ψήσιμο από αντίδραση αμυλούχων συστατικών με το αμινοξύ ασπαραγίνη. Οι βιομηχανίες τροφίμων προσπαθούν να περιορίσουν το ποσοστό ακρυλαμίδης στα τρόφιμα είτε μειώνοντας τη θερμοκρασία είτε με διάφορες άλλες μεθόδους.Το φαινόμενο παρακολουθείται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων.
Οι επιπτώσεις στον οργανισμό από τα τρόφιμα αυτά δεν εμφανίζονται άμεσα αλλά χρόνια αργότερα. Καλό θα είναι όμως να περιορίζουμε την κατανάλωση των προϊόντων αυτών,να καταναλώνουμε τρόφιμα με αντικαρκινική δράση και να καταναλώνουμε τρόφιμα με πολλές φυτικές ίνες διότι διευκολύνουν τις εκκενώσεις και έτσι αποβάλλονται οι καρκινογόνες ουσίες πριν απορροφηθούν από το παχύ έντερο. Η αντικαρκινική δράση κατηγοριών τροφίμων θα δημοσιευθεί σε επόμενο κείμενο.
Ξεσκεπάζουμε βήμα – βήμα τους δράστες της γνωστής υποκλοπής στο ξενοδοχείο Χίλτον με θύμα, τους Τόμσεν –Βελκουλέσκου
Έφτιαξε τον μεγαλύτερο πύργο από τραπουλόχαρτα πάνω σε πλυντήριο που λειτουργούσε
Χάρη στην επιδεξιότητά του και ένα νέο σύστημα απορρόφησης των κραδασμώνΟ Μπράιαν Μπεργκ συνεργάστηκε με την LG σε μία προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ του και χρειάστηκε 12 ώρες για να τα καταφέρει
Ο επαγγελματίας του είδους (cardstacker) Μπράιαν Μπεργκ κατασκεύασε μέσα σε 12 ώρες τον υψηλότερο πύργο από τραπουλόχαρτα, κερδίζοντας άλλη μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο πύργος με ύψος 3,3 μέτρα δημιουργήθηκε πάνω σε ένα πλυντήριο ρούχων, ενώ αυτό ήταν σε λειτουργία με τον κάδο να πραγματοποιεί 1.000 στροφές ανά λεπτό.
Ο Μπράιαν Μπεργκ, αρχιτέκτονας και απόφοιτος του Χάρβαρντ, ο οποίος ξεκίνησε να φτιάχνει πύργους από τραπουλόχαρτα από την ηλικία των οκτώ, συνεργάστηκε με την LG σε μία προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ του, με τη κατασκευή ενός πύργου 48 ορόφων, κατασκευασμένου αποκλειστικά από τραπουλόχαρτα.
Η τεχνολογία «CentumSystem της LG χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα απορρόφησης των κραδασμών, παρόμοιο με αυτό ενός αυτοκινήτου. Ο νέος τρόπος ανάρτησης του κάδου μειώνει τους κραδασμούς και περιορίζει δραστικά το θόρυβο. Απομακρύνοντας τα παραδοσιακά ελατήρια που στηρίζουν το κάδο, το πλυντήριο με τεχνολογία CentumSystem ξεχωρίζει για τους πιο αθόρυβους κύκλους πλύσης στην αγορά, εκπέμποντας μόνο 67dB, επίπεδο που αντιστοιχεί στο θόρυβο μιας συνηθισμένης συζήτησης.
Επιπλέον, ο μικρότερος αριθμός κινούμενων μερών μειώνει τις τριβές, οι οποίες αποτελούν την κυριότερη αιτία φθοράς και βλάβης ενός πλυντηρίου.
Δείτε Επίσης
Αν είναι έτσι οι Άγγελοι… τότε να μας επισκέπτονται συνέχεια!!!
Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της spin off ταινίας του Χάρι Πότερ
Δείτε εικόνες από το πολυαναμενόμενο «Fantastic Beasts and Where to Find Them»
Κατά τη διάρκεια των χτεσινών «MTV Movie Awards», η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ της ταινίας «Fantastic Beasts and Where to Find Them».
Η ταινία είναι βασισμένη στον φανταστικό κόσμο της J.K Rowling και του Χάρι Πότερ, ωστόσο διαδραματίζεται 70 χρόνια πριν την έλευση του μικρού μάγου. Το πρώτο μέρος της τριλογίας βγαίνει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.
Πηγή
Δείτε Επίσης
Βίντεο: Drone πέρασε μέσα από τζάμι και κατέληξε στο κεφάλι ανυποψίαστου εργαζόμενου
Σεξ, όργια και ανταλλαγές συντρόφων
Θησαυρίζουν οι διοργανωτές των σεξουαλικών πάρτιΤα μεσάνυχτα το κουδούνι χτυπάει και όλοι ξεγυμνώνονται. Σχεδόν μισή ώρα μετά και αφού η αρχική αμηχανία έχει πια φύγει, το διαμέρισμα μεταμορφώνεται σε ένα χώρο οργίων.
Στο πολυτελές διαμέρισμα του Mayfair στο δυτικό Λονδίνο καλοντυμένοι άνθρωποι κουτσομπολεύουν και χαλαρώνουν στους καναπέδες πίνοντας σαμπάνια.
Το «Heaven Circle», πιθανόν το μεγαλύτερο κλαμπ για σεξουαλικά πάρτι ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012 από τον Chris Reynolds Gordon και για λίγους φίλους. Τέσσερα χρόνια αργότερα αριθμεί πάνω από 20.000 μέλη με τα πάρτι οργίων να γίνονται σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Ίμπιζα, Βερολίνο, Άμστερνταμ και Βιέννη. Τα μέρη που επιλέγονται για αυτά τα πάρτι είναι χλιδάτα και πολυτελή. Ένα από τα πιο πρόσφατα πάρτι έγινε σε μια πολυτελή κατοικία 30 εκατομμυρίων λιρών στο Marylebone στο Λονδίνο. Όσο για το πώς ο Gordon βρίσκει αυτές τις εγκαταστάσεις ο ίδιος απαντά στην Independent: «Ζω σε τέτοια σπίτια» πράγμα που δείχνει πόσο κερδοφόρα είναι η επιχείρηση αλλά και πόσο μεγάλη είναι η όρεξη του κόσμου για σεξ.
«Αν θες να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο, λογικά θα θες να είναι και ελκυστικός. Το "Heaven Circle", ιεραρχεί τους πελάτες του και κάνει έξτρα πάρτι για όλες τις κατηγορίες. Οι συμμετέχοντες στα πάρτι είναι ζευγάρια που ανταλλάζουν συντρόφους αλλά φυσικά υπάρχουν και ελεύθεροι» λέει ο Gordon και συνεχίζει: «Επειδή όμως όλο αυτό μπορεί να τρομάξει κάποιους προτιμούμε τα πάρτι να μην γίνονται σε κλαμπ. Θέλουμε το περιβάλλον να είναι οικείο.
Πηγαίνω στα καλύτερα κλαμπ του Λονδίνου και διαπιστώνω ότι το κλίμα για κάτι τέτοιο είναι εχθρικό. Δεν μπορείς να πας σε ένα κλαμπ και να θες να κάνεις σεξ με τη γυναίκα του άλλου. Σε ένα νορμάλ κλαμπ οι άνθρωποι είναι λίγο εχθρικοί απέναντι σε κάτι τέτοιο».
Ο Gordon καταλήγοντας λέει στην Independent: «Πιστεύω ότι σε 20 χρόνια τέτοια πάρτι θα είναι κάτι το φυσιολογικό. Αισθάνομαι τυχερός που πρώτος είχα την ιδέα για κάτι τέτοιο».
Δέκα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι και αντλούν την ευτυχία από μέσα τους
Δέκα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι και αντλούν την ευτυχία από μέσα τους
Δείτε τη ζωή λίγο διαφορετικά
Πολλοί λένε ότι για να απολαύσεις τη ζωή πρέπει να ακολουθείς αυτό που λέει η καρδιά σου και όχι το μυαλό. Κάποιοι μάλιστα καταφέρνουν και το κάνουν και ζουν τη ζωή τους «διαφορετικά» χωρίς να βασίζονται μόνο στην κοινή λογική.
Υπάρχουν λοιπόν κάποια πράγματα που συνηθίζουν να κάνουν αυτοί οι τύποι ανθρώπων, αντλώντας την ευτυχία από μέσα τους...
1. Ονειρεύονται
Ακόμη και αν ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Βάζουν δέκα στόχους και ξέρουν ότι θα πετύχουν κάποιους από αυτούς με επιμονή και αισιοδοξία.
2. Βλέπουν το «ποτήρι μισογεμάτο»
Σε μια δύσκολη κατάσταση προσπαθούν να δουν τη θετική πλευρά του «νομίσματος». Θεωρούν ότι τα περισσότερα προβλήματα λύνονται αλλά ακόμη και αν δεν είναι τόσο εύκολο, πρέπει να τα βλέπεις από την «άλλη όψη»
3. Δεν βάζουν όρια και κανόνες
Εκεί που οι άλλοι βάζουν το «πρέπει», εκείνοι βάζουν το «θέλω». Δεν μπαίνουν σε καλούπια και «επαναστατούν». Δεν τους αρέσει να τους βάζουν κανόνες ειδικά όταν περιορίζουν την ελευθερία τους σε αυτά που αγαπούν να κάνουν.
4. Εκτιμούν τις μικρές στιγμές
Δίνουν μεγαλύτερη σημασία σε μια απλή, καθημερινή στιγμή και όχι στην πολυτέλεια και στα ακριβά αντικείμενα. Εκτιμούν την αξία μιας βόλτας στην εξοχή, μιας ωραίας παρέας και ενός χαμόγελου. Γνωρίζουν εξάλλου ότι κάθε στιγμή που περνάει δεν επιστρέφει...
5. Γίνονται παιδιά
Σε κάθε ευκαιρία, φροντίζουν να υπενθυμίζουν στον εαυτό τους και στους άλλους ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Το μέρος της καρδιάς τους δεν μεγαλώνει ποτέ και βλέπουν τον κόσμο με τα μάτια ενός παιδιού.
6. Είναι υπερήφανοι και ταπεινοί
Έτσι κάνουν τους άλλους να νιώθουν άνετα μαζί τους αλλά ταυτόχρονα δεν αφήνουν να τους προσβάλλουν και να τους εκμεταλλεύονται. Έχουν βρει τη «χρυσή τομή».
7. Αγαπούν τα ταξίδια
Αν έχουν μαζέψει κάποια χρήματα θα τα ξοδέψουν σε μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία και όχι σε ακριβά υλικά αγαθά. Τι πιο όμορφο εξάλλου να γεμίζεις νέες εικόνες και να γνωρίζεις πώς ζει ο υπόλοιπος κόσμος;
8. Αγαπούν τη ζωή
Όποια μορφή και αν έχει αυτή. Δεν αγαπούν μόνο τον εαυτό τους αλλά τα ζώα και τη φύση. Από εκεί εξάλλου προέρχονται και ξέρουν ότι όσο φροντίζουν γι’ αυτήν, εκείνη τους «ανταμείβει».
9. Δεν είναι απόλυτοι
Έχουν την δική τους άποψη αλλά είναι ταυτόχρονα καλοί ακροατές. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι νέο να τους πει, μια νέα εμπειρία να μοιραστεί μαζί τους. Ακόμη και αν διαφωνούν με αυτό που λέει ο άλλος, ξέρουν να σέβονται τη γνώμη του και κλείνουν τον διάλογο με ένα χαμόγελο.
10. Ξεχνούν την αποτυχία γρήγορα
Όλοι θα γνωρίσουν αποτυχίες και επιτυχίες. Όμως αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν να προσπερνούν τις αποτυχίες γρήγορα και να προχωρούν στο επόμενο βήμα με αισιοδοξία. Εξάλλου ακόμη και ο πιο επιτυχημένος άνθρωπος, έχει κάποια στιγμή αποτύχει, αλλά αυτό που τον ξεχώρισε είναι ότι δεν το έβαλε κάτω.
Δείτε Επίσης
Το βίντεο που ξεπέρασε τα 27,5 εκατ. προβολές με τους πιο παράξενους ανθρώπους
Έρχονται νέα μέτρα: Θρίλερ μέχρι πρωίας μεταξύ Κυβέρνησης και δανειστών
Μεγάλες διαφορές σε επικουρικές, αποστάσεις και στα κόκκινα δάνεια
«Έχει γίνει σημαντική πρόοδος για να υπάρξει συμφωνία για τα "κόκκινα δάνεια" αλλά δεν έχει κλείσει ακόμη η συμφωνία» δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης, εξερχόμενος από τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών. Ο υπουργός ανέφερε ότι το ραντεβού με τους θεσμούς ανανεώθηκε για τις 15:00 και επισήμανε ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει σήμερα, καθώς αύριο Τρίτη αναχωρούν οι εκπρόσωποι των θεσμών. Πρόσθεσε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία για το φορολογικό και πως το μεσημέρι θα συνεχιστεί η συζήτηση για τα «κόκκινα» δάνεια.
Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη με τους θεσμούς. «'Εχουμε φτάσει κοντά» σημείωσε ο κ. Στουρνάρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πορεία της διαπραγμάτευσης για τα «κόκκινα» δάνεια.
Αμετακίνητοι στις θέσεις τους για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών παραμένουν οι δανειστές και ζητούν δραστικές μειώσεις στις συντάξεις, στο «θρίλερ» της διαπραγμάτευσης που κράτησε όλη τη νύχτα με το οικονομικό επιτελείο. «Το ΔΝΤ θέλει αίμα» έλεγε χθες κυβερνητικό στέλεχος, με τον πέλεκυ να πέφτει βαρύς για 1,2 επικουρικές συντάξεις.
Σύμφωνα με παράγοντες της ασφάλισης , οι μειώσεις θα δρομολογηθούν βάσει δύο σεναρίων α) Αν η μείωση είναι κλιμακωτή από το πρώτο ευρώ τότε το κούρεμα θα κυμανθεί από 10% έως 40% . β) Αν μείνουν στο «απυρόβλητο » οι επικουρικές έως 120 ευρώ , τότε η μείωση για τις υψηλότερες συντάξεις θα αγγίξει το 30% κατά μέσο όρο. Δηλαδή η πλειοψηφία των επικουρικών που σήμερα ανέρχεται σε 170 ευρώ θα μειωθεί στα 119.
Κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών έλεγε ότι η κυβέρνηση δεν συζητά αφορολόγητο κάτω από τα 9.100 ευρώ, παρότι οι θεσμοί ζητούν αφορολόγητο στα 8.180 ευρώ. Για τη διαπραγμάτευση η ίδια πηγή τόνιζε ότι το διακύβευμα στην παρούσα φάση είναι να συμφωνηθεί ένα κοινό πακέτο μέτρων με ΕΕ και ΔΝΤ. Σε ότι αφορά την απόδοση των μέτρων, θα πρέπει να συμφωνηθεί με την ΕΕ ότι φτάνει τα 5,4 δισ ευρώ έτσι θα υπάρχει συμφωνία στις 22 Απριλίου.
Η συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00 χθες το απόγευμα, στη συνέχεια μετατέθηκε στις 17:00, μετά στις 20:00 και τελικά, ξεκίνησε μετά τις 21:30 το βράδυ.
«Σε κάθε διαπραγμάτευση πάμε, για να τελειώσουμε. Έχουμε τις κεντρικές μας προτεραιότητες και πάνω σε αυτές προσπαθούμε να δούμε πώς μπορούμε να έχουμε συμφωνία», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος προσερχόμενος στη συνάντηση με τους θεσμούς.
Το νέο ραντεβού με τους δανειστές έχει προγραμματιστεί για τις 3 το μεσημέρι.
Πηγή
Αυτό το απλό τεστ θα δείξει αν ο εγκέφαλός σας λειτουργεί σωστά
Κυριακή 10 Απριλίου 2016
Γιατί το παγωτό βανίλια μπορεί να είναι από φέτος έως και 10 φορές ακριβότερο
Κρίση στην αγορά της βανίλιαςΗ διεθνής τιμή της βανίλιας έχει αυξηθεί μετά την πολύ φτωχή συγκομιδή που γνώρισε το 2015 η Μαδαγασκάρη, ο μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο σπόρων «φασολιών» βανίλιας. Όπως γράφει το περιοδικό Νιούζγουικ, το 2011, ένα κιλό «φασόλια» βανίλιας κόστιζαν περίπου 20 δολάρια το κιλό, ενώ τον Ιανουάριο του 2016 η τιμή εκτοξεύτηκε στα 200 δολάρια το κιλό.
Το Μεξικό και η Ταϊτή είναι επίσης γνωστοί εξαγωγείς «φασολιού» του διάσημου μπαχαρικού, αλλά είναι η βανίλια της Μαδαγασκάρης που έχει τις εξής ξεχωριστές ιδιότητες, έχει γεύση κρεμώδη, γλυκιά και γεμάτη άρωμα.
Στην αγορά του παγωτού όπως είναι αναμενόμενο, έχει σημάνει συναγερμός. «Το θέμα είναι μεγάλο. Πήρα μια επιστολή από τον άνθρωπο που μάς προμηθεύει βανίλια και παραλίγο να πέσω από την καρέκλα –το κόστος έχει διπλασιαστεί μέσα σε δύο μήνες» λέει στη Νιού Γιορκ Ποστ, η Τζένιφερ Ντάντας,ιδιοκτήτρια του Μπλου Μαρμπλ Παγωτού με βάση το Μπρούκλιν.Ο Τζέιμς Κόλεριτζ, ιδιοκτήτης της παγκοσμίου φήμης "Μπέλα Τζελατερία" στο Βανκούβερ, αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή του παγωτού βανίλιας στις αρχές Μαρτίου. «Μπορεί να βρει κανείς εκχύλισμα βανίλιας σε όλο τον κόσμο, αλλά εμείς επιλέγουμε τη Μαδαγασκάρη, επειδή η γεύση έχει μεγαλύτερο βάθος» λέει στην εφημερίδα Γκάρντιαν ο Τσάρλι Θέιλιερ,ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της μάρκας παγωτού Όπο.
Και το κόστος δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Κινδυνεύει επίσης η ποιότητα της βανίλιας όταν οι τιμές είναι υψηλές, καθώς οι αγρότες μαζεύουν τους καρπούς νωρίς, με αποτέλεσμα μια λιγότερο έντονη γεύση - όσο είναι φρέσκος ο καρπός δεν έχει άρωμα, σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς που μιλούν στο Νιούσγουικ.
Την ίδια στιγμή η ζήτηση για βανίλια έχει αυξηθεί σε ξένες αγορές, κυρίως στην Ασία, όπου η οικονομική άνθιση σημαίνει ότι η τσέπη περισσότερων ανθρώπων μπορεί να αντέξει γλυκές απολαύσεις, όπως ένα παγωτό βανίλια.
Από την πλευρά τους οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ακόμα και αν τα επίπεδα παραγωγής επιστρέψουν στο φυσιολογικό, οι τιμές δεν θα μειωθούν. Ο Χάρι Ράο, διευθυντής της Βανίλαμαρτ, που εισάγει καρπούς βανίλιας λέει στους Τάιμς: «Η Μαδαγασκάρη υπαγορεύει πάντα τις τιμές. Δεν είναι μια ελεγχόμενη αγορά. Το κόστος της βανίλιας έχει την τάση να αυξάνεται γρήγορα, αλλά πέφτει πολύ αργά».
Τι θα συμβεί λοιπόν το φετινό καλοκαίρι; Οι καταναλωτές θα αναγκαστούν να γυρίσουν την πλάτη σε μία αγαπημένη συνήθεια χρόνων ή το παγωτό βανίλια θα παραμείνει πρωταγωνιστής ακόμη και με πιο τσιμπημένη τιμή;
«Η βανίλια είναι το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κάθε εταιρείας παγωτών. Μπορεί να φέρνουμε νέες γεύσεις αλλά η θέση της βανίλιας είναι κορυφαία», απαντά ο Ντέιβ Μπίσοπ, διευθυντής παραγωγής στην εταιρεία παγωτού Νιού Φόρεστ, στην Αγγλία.
Πηγή
Αυτό το απλό τεστ θα δείξει αν ο εγκέφαλός σας λειτουργεί σωστά
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις
(
Atom
)
loading...
Το nikolas19634.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.
Αρχειοθήκη ιστολογίου
-
▼
2020
(
13
)
- ► 05/10 - 05/17 ( 2 )
- ► 05/03 - 05/10 ( 3 )
- ► 01/26 - 02/02 ( 7 )
-
►
2019
(
22
)
- ► 07/28 - 08/04 ( 3 )
- ► 07/21 - 07/28 ( 1 )
- ► 07/07 - 07/14 ( 1 )
- ► 04/07 - 04/14 ( 8 )
- ► 03/24 - 03/31 ( 1 )
- ► 02/24 - 03/03 ( 3 )
- ► 01/20 - 01/27 ( 3 )
- ► 01/13 - 01/20 ( 2 )
-
►
2018
(
780
)
- ► 12/30 - 01/06 ( 1 )
- ► 11/25 - 12/02 ( 5 )
- ► 11/11 - 11/18 ( 12 )
- ► 11/04 - 11/11 ( 21 )
- ► 10/28 - 11/04 ( 3 )
- ► 10/21 - 10/28 ( 2 )
- ► 09/30 - 10/07 ( 6 )
- ► 09/23 - 09/30 ( 2 )
- ► 08/26 - 09/02 ( 2 )
- ► 08/12 - 08/19 ( 8 )
- ► 08/05 - 08/12 ( 27 )
- ► 07/29 - 08/05 ( 25 )
- ► 07/15 - 07/22 ( 6 )
- ► 06/24 - 07/01 ( 12 )
- ► 06/17 - 06/24 ( 9 )
- ► 06/10 - 06/17 ( 2 )
- ► 06/03 - 06/10 ( 18 )
- ► 05/27 - 06/03 ( 40 )
- ► 05/20 - 05/27 ( 42 )
- ► 05/13 - 05/20 ( 48 )
- ► 05/06 - 05/13 ( 32 )
- ► 04/29 - 05/06 ( 43 )
- ► 04/22 - 04/29 ( 20 )
- ► 04/15 - 04/22 ( 39 )
- ► 04/08 - 04/15 ( 23 )
- ► 04/01 - 04/08 ( 45 )
- ► 03/25 - 04/01 ( 31 )
- ► 03/18 - 03/25 ( 39 )
- ► 03/11 - 03/18 ( 16 )
- ► 03/04 - 03/11 ( 5 )
- ► 02/25 - 03/04 ( 30 )
- ► 02/18 - 02/25 ( 34 )
- ► 02/11 - 02/18 ( 27 )
- ► 02/04 - 02/11 ( 28 )
- ► 01/28 - 02/04 ( 26 )
- ► 01/21 - 01/28 ( 18 )
- ► 01/14 - 01/21 ( 25 )
- ► 01/07 - 01/14 ( 8 )
-
►
2017
(
946
)
- ► 12/31 - 01/07 ( 10 )
- ► 12/24 - 12/31 ( 7 )
- ► 12/17 - 12/24 ( 4 )
- ► 12/10 - 12/17 ( 19 )
- ► 12/03 - 12/10 ( 40 )
- ► 11/26 - 12/03 ( 37 )
- ► 11/19 - 11/26 ( 61 )
- ► 11/12 - 11/19 ( 58 )
- ► 11/05 - 11/12 ( 63 )
- ► 10/29 - 11/05 ( 31 )
- ► 10/22 - 10/29 ( 30 )
- ► 10/15 - 10/22 ( 6 )
- ► 10/08 - 10/15 ( 2 )
- ► 10/01 - 10/08 ( 11 )
- ► 09/24 - 10/01 ( 11 )
- ► 09/17 - 09/24 ( 19 )
- ► 09/10 - 09/17 ( 27 )
- ► 09/03 - 09/10 ( 27 )
- ► 08/27 - 09/03 ( 54 )
- ► 08/20 - 08/27 ( 37 )
- ► 08/13 - 08/20 ( 56 )
- ► 08/06 - 08/13 ( 25 )
- ► 07/30 - 08/06 ( 10 )
- ► 06/25 - 07/02 ( 1 )
- ► 06/18 - 06/25 ( 4 )
- ► 06/11 - 06/18 ( 6 )
- ► 06/04 - 06/11 ( 3 )
- ► 05/28 - 06/04 ( 3 )
- ► 05/21 - 05/28 ( 2 )
- ► 04/30 - 05/07 ( 1 )
- ► 04/16 - 04/23 ( 1 )
- ► 03/05 - 03/12 ( 1 )
- ► 02/26 - 03/05 ( 5 )
- ► 02/19 - 02/26 ( 13 )
- ► 02/12 - 02/19 ( 44 )
- ► 02/05 - 02/12 ( 76 )
- ► 01/29 - 02/05 ( 73 )
- ► 01/22 - 01/29 ( 39 )
- ► 01/15 - 01/22 ( 20 )
- ► 01/08 - 01/15 ( 1 )
- ► 01/01 - 01/08 ( 8 )
-
►
2016
(
1106
)
- ► 12/25 - 01/01 ( 16 )
- ► 12/18 - 12/25 ( 37 )
- ► 12/11 - 12/18 ( 51 )
- ► 12/04 - 12/11 ( 20 )
- ► 11/27 - 12/04 ( 30 )
- ► 11/20 - 11/27 ( 32 )
- ► 11/13 - 11/20 ( 34 )
- ► 11/06 - 11/13 ( 52 )
- ► 10/30 - 11/06 ( 42 )
- ► 10/23 - 10/30 ( 28 )
- ► 10/16 - 10/23 ( 18 )
- ► 10/09 - 10/16 ( 16 )
- ► 10/02 - 10/09 ( 18 )
- ► 09/25 - 10/02 ( 24 )
- ► 09/18 - 09/25 ( 20 )
- ► 09/11 - 09/18 ( 19 )
- ► 09/04 - 09/11 ( 16 )
- ► 08/28 - 09/04 ( 10 )
- ► 07/10 - 07/17 ( 1 )
- ► 07/03 - 07/10 ( 2 )
- ► 06/26 - 07/03 ( 7 )
- ► 06/19 - 06/26 ( 7 )
- ► 06/12 - 06/19 ( 7 )
- ► 06/05 - 06/12 ( 7 )
- ► 05/29 - 06/05 ( 8 )
- ► 05/22 - 05/29 ( 19 )
- ► 05/15 - 05/22 ( 16 )
- ► 05/08 - 05/15 ( 17 )
- ► 05/01 - 05/08 ( 9 )
- ► 04/24 - 05/01 ( 17 )
- ► 04/17 - 04/24 ( 27 )
- ► 04/10 - 04/17 ( 44 )
- ► 04/03 - 04/10 ( 27 )
- ► 03/27 - 04/03 ( 45 )
- ► 03/20 - 03/27 ( 71 )
- ► 03/13 - 03/20 ( 39 )
- ► 03/06 - 03/13 ( 27 )
- ► 02/28 - 03/06 ( 23 )
- ► 02/21 - 02/28 ( 45 )
- ► 02/14 - 02/21 ( 49 )
- ► 02/07 - 02/14 ( 28 )
- ► 01/31 - 02/07 ( 25 )
- ► 01/24 - 01/31 ( 25 )
- ► 01/17 - 01/24 ( 12 )
- ► 01/10 - 01/17 ( 6 )
- ► 01/03 - 01/10 ( 13 )
-
►
2015
(
2958
)
- ► 12/27 - 01/03 ( 12 )
- ► 12/20 - 12/27 ( 19 )
- ► 12/13 - 12/20 ( 34 )
- ► 12/06 - 12/13 ( 14 )
- ► 11/29 - 12/06 ( 32 )
- ► 11/22 - 11/29 ( 45 )
- ► 11/15 - 11/22 ( 45 )
- ► 11/08 - 11/15 ( 33 )
- ► 11/01 - 11/08 ( 18 )
- ► 10/25 - 11/01 ( 33 )
- ► 10/18 - 10/25 ( 43 )
- ► 10/11 - 10/18 ( 35 )
- ► 10/04 - 10/11 ( 37 )
- ► 09/27 - 10/04 ( 51 )
- ► 09/20 - 09/27 ( 46 )
- ► 09/13 - 09/20 ( 91 )
- ► 09/06 - 09/13 ( 71 )
- ► 08/30 - 09/06 ( 80 )
- ► 08/23 - 08/30 ( 87 )
- ► 08/16 - 08/23 ( 87 )
- ► 08/09 - 08/16 ( 41 )
- ► 08/02 - 08/09 ( 41 )
- ► 07/26 - 08/02 ( 40 )
- ► 07/19 - 07/26 ( 20 )
- ► 07/12 - 07/19 ( 23 )
- ► 07/05 - 07/12 ( 29 )
- ► 06/28 - 07/05 ( 36 )
- ► 06/21 - 06/28 ( 39 )
- ► 06/07 - 06/14 ( 34 )
- ► 05/31 - 06/07 ( 66 )
- ► 05/24 - 05/31 ( 68 )
- ► 05/17 - 05/24 ( 77 )
- ► 05/10 - 05/17 ( 97 )
- ► 05/03 - 05/10 ( 61 )
- ► 04/26 - 05/03 ( 86 )
- ► 04/19 - 04/26 ( 70 )
- ► 04/12 - 04/19 ( 58 )
- ► 04/05 - 04/12 ( 107 )
- ► 03/29 - 04/05 ( 164 )
- ► 03/22 - 03/29 ( 147 )
- ► 03/15 - 03/22 ( 133 )
- ► 03/08 - 03/15 ( 102 )
- ► 03/01 - 03/08 ( 96 )
- ► 02/22 - 03/01 ( 94 )
- ► 02/15 - 02/22 ( 100 )
- ► 02/08 - 02/15 ( 73 )
- ► 02/01 - 02/08 ( 67 )
- ► 01/25 - 02/01 ( 22 )
- ► 01/18 - 01/25 ( 31 )
- ► 01/11 - 01/18 ( 12 )
- ► 01/04 - 01/11 ( 11 )
-
►
2014
(
1434
)
- ► 12/28 - 01/04 ( 1 )
- ► 12/14 - 12/21 ( 2 )
- ► 10/19 - 10/26 ( 1 )
- ► 10/05 - 10/12 ( 1 )
- ► 09/28 - 10/05 ( 6 )
- ► 09/21 - 09/28 ( 6 )
- ► 09/14 - 09/21 ( 5 )
- ► 09/07 - 09/14 ( 6 )
- ► 08/31 - 09/07 ( 3 )
- ► 08/24 - 08/31 ( 11 )
- ► 08/17 - 08/24 ( 26 )
- ► 08/10 - 08/17 ( 16 )
- ► 08/03 - 08/10 ( 17 )
- ► 07/27 - 08/03 ( 21 )
- ► 07/20 - 07/27 ( 11 )
- ► 07/13 - 07/20 ( 47 )
- ► 07/06 - 07/13 ( 53 )
- ► 06/29 - 07/06 ( 70 )
- ► 06/22 - 06/29 ( 37 )
- ► 06/15 - 06/22 ( 40 )
- ► 06/08 - 06/15 ( 63 )
- ► 06/01 - 06/08 ( 92 )
- ► 05/25 - 06/01 ( 79 )
- ► 05/18 - 05/25 ( 12 )
- ► 05/11 - 05/18 ( 30 )
- ► 05/04 - 05/11 ( 60 )
- ► 04/27 - 05/04 ( 65 )
- ► 04/20 - 04/27 ( 48 )
- ► 04/13 - 04/20 ( 75 )
- ► 04/06 - 04/13 ( 48 )
- ► 03/30 - 04/06 ( 70 )
- ► 03/23 - 03/30 ( 58 )
- ► 03/16 - 03/23 ( 49 )
- ► 03/09 - 03/16 ( 64 )
- ► 03/02 - 03/09 ( 47 )
- ► 02/23 - 03/02 ( 47 )
- ► 02/16 - 02/23 ( 44 )
- ► 02/09 - 02/16 ( 65 )
- ► 02/02 - 02/09 ( 38 )
-
►
2013
(
2
)
- ► 09/01 - 09/08 ( 2 )