Πώς να κάνετε μόνοι σας τον τέλειο μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου
Τα κορυφαία Ταξιδεύοντας και Mezze Glyfada μοιράζονται τις συνταγές τους για την παραδοσιακή και τη μοντέρνα εκδοχή του μπακαλιάρου
Από τα πιο γεμάτα σε γεύση ψάρια και με ευχάριστο άρωμα ο μπακαλιάρος κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου έχει την τιμητική του. Τι θα λέγατε, ωστόσο, αν για μια φορά αφήνατε την πεπατημένη και ακολουθούσατε τη συνταγή και τα μυστικά tips των ειδικών στο ψάρι;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου