Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Πώς να κάνετε μόνοι σας τον τέλειο μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου


Τα κορυφαία Ταξιδεύοντας και Mezze Glyfada μοιράζονται τις συνταγές τους για την παραδοσιακή και τη μοντέρνα εκδοχή του μπακαλιάρου

Από τα πιο γεμάτα σε γεύση ψάρια και με ευχάριστο άρωμα ο μπακαλιάρος κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου έχει την τιμητική του. Τι θα λέγατε, ωστόσο, αν για μια φορά αφήνατε την πεπατημένη και ακολουθούσατε τη συνταγή και τα μυστικά tips των ειδικών στο ψάρι;

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου