Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Πένες με γαρίδες και βότκα



Υλικά


Πένες 500 γρ

Γαρίδες 250 γρ μικρές καθαρισμένες

Κρέμα γάλακτος 200 γρ

Παρμεζάνα 200 γρ

Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο

Βότκα 1 σφηνάκι

Αλάτι - πιπέρι

Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας


Καλαμάκι γρανίτας με κομμάτια φρούτων


Οδηγίες


Βράζουμε τις πένες, τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε την βότκα και την αφήνουμε να εξατμιστεί εντελώς. Στη συνέχεια βάζουμε και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε την σάλτσα να δέσει. Μόλις δούμε ότι η σάλτσα μας είναι έτοιμη προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τις πένες ανακατεύουμε καλά και στο τέλος προσθέτουμε και την παρμεζάνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου