Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Σοκολατένιες πασχαλινές φωλιές



Γλύκισμα που θα ξετρελάνει τα παιδιάΥλικά για 6-8 άτομα


- 200 γραμμάρια ινδική καρύδα

- Αυγά από ζαχαρόπαστα (θα τα βρείτε σε όλα τα ζαχαροπλαστεία και σε καταστήματα με ζαχαρωτά)

- 600 γραμμάρια κουβερτούρα


Εκτέλεση


1. Σε μπέν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε λίγο σπορέλαιο για να γυαλίζει (μια κουταλιά της σούπας).


2. Αφού λειώσει η σοκολάτα, την αφήνουμε να κρυώσει αρκετά και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο.


3. Ενσωματώνουμε ανακατεύοντας τα δυο υλικά και αφήνουμε να παγώσουν λίγο ακόμη. Σε λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές της σούπας από το μίγμα και με το χέρι κάνουμε ένα βαθούλωμα στο κέντρο, ώστε να γίνουν φωλίτσες. 


4. Τις βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο. Αφού παγώσουν, τις γεμίζουμε με σοκολατένια αυγά.


Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου